otkud ja znam koje je madner godiste...ja samo pohvalih mladu zenu (tako makar napisa) koja nam rece cime se bavila danas.sherbett wrote:što ste to vas dvojica isto godište, trelo, naj bolje?fantom slobode wrote:Vrlo je lijepo vidjeti zenu u ranim dvadesetim da se bavi desavanjima prije svog rodjenja i pomaze muskarcima u zrelim (najboljim) godinama._Sarajka wrote:
Trazim bolan madneru spisak četnika koji su obnašali funkcije u poslijeratnoj Jugi.
sta vas najviise odbija (za dame)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- fantom slobode
#501 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
- fantom slobode
#502 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
po komentarima, sto, ti to nisi mogla da zakljucis?sherbett wrote:kako onda znaš da su zrele (najbolje)?fantom slobode wrote: otkud ja znam koje je madner godiste...ja samo pohvalih mladu zenu (tako makar napisa) koja nam rece cime se bavila danas.
- fantom slobode
#503 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Ili ti ne dijelis moje misljenje da mu komentari odisu iskustvom, znanjem i stabilnoscu...sto su karakteristike muskarca u najboljim zrelim godinama.
Prvo napisah gore navedeno, a onda procitah da nisi razmisljala o tome...pa eto sad si upoznala i neki novi nacin koji moze da posluzi da bi se odredila dob i jos mnogo toga, onako aproskimativno.
Prvo napisah gore navedeno, a onda procitah da nisi razmisljala o tome...pa eto sad si upoznala i neki novi nacin koji moze da posluzi da bi se odredila dob i jos mnogo toga, onako aproskimativno.
- shmizlica
#504 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
al ste zadeverali temu 
- madner
#505 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Odbija je moj IQ da sastavi listu 
- fantom slobode
#506 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
ma ja mislim da ce ipak doci do istog zakljucka, cim razmisli. Naprosto nije o tome razmisljala. Ona je vrlo inteligentna djevojka. Uvijek se sazna i nauci nesto novo, samo kad je osoba u pitanju otvorena prema svemu.madner wrote:Odbija je moj IQ da sastavi listu
- fantom slobode
#507 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
rekoh ja da si ti inteligentna...sherbett wrote: to sam primjetila...
nakon sto primjeti te madnerove osobine, da li to probudi u tebi odredjenu dozu radoznalosti, da saznas vise o toj osobi? Da je bolje upoznas?
- shmizlica
#508 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
generalno, kad je oženjen....pa još kad kaže: ''ako sam oženjen nisam mrtav''.........dragi moj, za mene si i dva metra pod zemljom.....fuck off 
- tendzera
#509 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Ne daj se Šmizvi,oženjenim jel'shmizlica wrote:generalno, kad je oženjen....pa još kad kaže: ''ako sam oženjen nisam mrtav''.........dragi moj, za mene si i dva metra pod zemljom.....fuck off
- fantom slobode
#510 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
e shmizli, meni jedna rece: ako sam udata, nisam umrla...pa ti sad vidi...a ima i kombinacija kad ti se cura udashmizlica wrote:generalno, kad je oženjen....pa još kad kaže: ''ako sam oženjen nisam mrtav''.........dragi moj, za mene si i dva metra pod zemljom.....fuck off
-
miki.ba
#511 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Meni se desavalo da mi djevojke govore "ajde bolan, ako si ozenjen nisi mrtav"... ima i takvih.shmizlica wrote:generalno, kad je oženjen....pa još kad kaže: ''ako sam oženjen nisam mrtav''.........dragi moj, za mene si i dva metra pod zemljom.....fuck off
-
korisnik101
#512 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
.
Last edited by korisnik101 on 17/11/2013 16:58, edited 1 time in total.
-
pakica_
#513 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
shmizlica wrote:generalno, kad je oženjen....pa još kad kaže: ''ako sam oženjen nisam mrtav''.........dragi moj, za mene si i dva metra pod zemljom.....fuck off
na veliku zalost druge strane njihovog braka, mnogi "ozive" tek kad se ozene
- fantom slobode
#514 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
a to ti je tako...neki steknu tek tad sigurnost...prije braka nista, pa bi da nadoknade...pakica_ wrote:shmizlica wrote:generalno, kad je oženjen....pa još kad kaže: ''ako sam oženjen nisam mrtav''.........dragi moj, za mene si i dva metra pod zemljom.....fuck off![]()
na veliku zalost druge strane njihovog braka, mnogi "ozive" tek kad se ozeneFUJ!
-
pakica_
#515 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
e pa nek' nadoknadjuju s nailovom materom, sa mnom necefantom slobode wrote:a to ti je tako...neki steknu tek tad sigurnost...prije braka nista, pa bi da nadoknade...pakica_ wrote:shmizlica wrote:generalno, kad je oženjen....pa još kad kaže: ''ako sam oženjen nisam mrtav''.........dragi moj, za mene si i dva metra pod zemljom.....fuck off![]()
na veliku zalost druge strane njihovog braka, mnogi "ozive" tek kad se ozeneFUJ!
![]()
nego, da dodam na ovo sta me odbija: kad glumi ucviljenu trebu.. budi musko, navedi razloge durenja konkretno i jasno, nece ti niko glavu razbit.. nemoj da ja dumam sta je i kako je, jer mi glumis uvrijedjeno zensko sa svojim "u redu je" i sl.
-
super_woofer
#516 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
sinoc s drugaricom bas pricao o ovoj temi.. i sve to stoji, ali da bi moj zakljucak nakon rasprave od 1h: zalosno je sto zensko da bi cijenilo muskarca mora iz njega izvuci ono najgore, a potenciram na ZALOSNO.
i ona meni gorovi, pa tako ti je to daanas, i kad skontam jest to tako
i ona meni gorovi, pa tako ti je to daanas, i kad skontam jest to tako
-
sour cherry
#517 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Naravno.Izvlači se i najbolje i najgore da bi slika bila potpuna 
- Šizika
#518 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Kad vidim da liku vire dlake iz nosa.. mislim... nema šanse da bi me mogao privući.
Znam da ovo zvuči površno ali jbg tako je kako je...protiv sebe ne mogu
- kloniran
#519 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
očito imaš oko sokolovoŠizika wrote:Kad vidim da liku vire dlake iz nosa.. mislim... nema šanse da bi me mogao privući.
- Šizika
#520 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Očito tebi vire dlake iz nosa
Al bez zezancije... nekog je priroda obdarila suvišnim dlakama, ima dlakava leđa, noge, prsa...pa šta?
To je tako i kapak. Uopšte me ne odbija. Ali brate mili svako može uzeti makazice pa skratiti dlake u nosu.
Al bez zezancije... nekog je priroda obdarila suvišnim dlakama, ima dlakava leđa, noge, prsa...pa šta?
To je tako i kapak. Uopšte me ne odbija. Ali brate mili svako može uzeti makazice pa skratiti dlake u nosu.
- kloniran
#521 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
nemam, tj ne vide se vaniŠizika wrote:Očito tebi vire dlake iz nosa![]()
p.s. al zato imam dlakava prsa, ramena...
- Šizika
#522 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Ne brini dečko. Ljubavni tepih se i traži.
- Šizika
#523 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Znaš šta je prednost vas dlakavih u odnosu na golaće? Manje vam treba vremena da se istuširate. Mogu misliti kad prelazite sapunom po tijelu kako to pjeni.
- kloniran
#524 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Hoš da vidiš?Šizika wrote:Znaš šta je prednost vas dlakavih u odnosu na golaće? Manje vam treba vremena da se istuširate. Mogu misliti kad prelazite sapunom po tijelu kako to pjeni.
- Ramzess Veliki
#525 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Izfazonirana brada pogotovo one tanke cize - Da, imam izfazoniranu bradu ...Kona__ wrote:Izfazonirana bradapogotovo one tanke cize
Roza odjeca
Torbica
Bojler
Stimanje najbolje pozicije u kojoj se vide misici (neofirno zabaci ruku iza glave i drzi tako)
Duboko dekoltirane maje
Zalizana kosa briljantinima i raznim uljima
Sredjene obrve
Tup pogled
Majice sa raznim natpisima (game over, sex drugs, party all the time)
Nadmen stav
Roza odjeca - Obožavam roze, kakav je to bajker koji ne nosi roza kožu ...
Torbica -
Bojler - Nije to bojler nego spremnik za gajbu piva. Nekad dvije. Tri. Kako kad, ali stane sve. I meza isto.
Stimanje najbolje pozicije u kojoj se vide misici (neofirno zabaci ruku iza glave i drzi tako) - Pa da pogledam zgodnog frajera moram se namjestiti ...
Duboko dekoltirane maje -
Zalizana kosa briljantinima i raznim uljima - Nivea ili Solea, a nekad mašinsko ulje.
Sredjene obrve - mislim da mi najbolje stoje kad ih iscrtam olovkom.
Tup pogled -
Majice sa raznim natpisima (game over, sex drugs, party all the time) - A gdje da nađeš fucking majicu bez toga ???
Nadmen stav - Ma to mi je od loše probave ...