sta vas najviise odbija (za dame)

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
fantom slobode

#501 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by fantom slobode »

sherbett wrote:
fantom slobode wrote:
_Sarajka wrote:

Trazim bolan madneru spisak četnika koji su obnašali funkcije u poslijeratnoj Jugi.
Vrlo je lijepo vidjeti zenu u ranim dvadesetim da se bavi desavanjima prije svog rodjenja i pomaze muskarcima u zrelim (najboljim) godinama.
što ste to vas dvojica isto godište, trelo, naj bolje? :D
otkud ja znam koje je madner godiste...ja samo pohvalih mladu zenu (tako makar napisa) koja nam rece cime se bavila danas.
fantom slobode

#502 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by fantom slobode »

sherbett wrote:
fantom slobode wrote: otkud ja znam koje je madner godiste...ja samo pohvalih mladu zenu (tako makar napisa) koja nam rece cime se bavila danas.
kako onda znaš da su zrele (najbolje)? :roll:
po komentarima, sto, ti to nisi mogla da zakljucis? :roll:
fantom slobode

#503 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by fantom slobode »

Ili ti ne dijelis moje misljenje da mu komentari odisu iskustvom, znanjem i stabilnoscu...sto su karakteristike muskarca u najboljim zrelim godinama.

Prvo napisah gore navedeno, a onda procitah da nisi razmisljala o tome...pa eto sad si upoznala i neki novi nacin koji moze da posluzi da bi se odredila dob i jos mnogo toga, onako aproskimativno.
shmizlica

#504 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by shmizlica »

al ste zadeverali temu :zoka:
madner

#505 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by madner »

Odbija je moj IQ da sastavi listu :D
fantom slobode

#506 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by fantom slobode »

madner wrote:Odbija je moj IQ da sastavi listu :D
ma ja mislim da ce ipak doci do istog zakljucka, cim razmisli. Naprosto nije o tome razmisljala. Ona je vrlo inteligentna djevojka. Uvijek se sazna i nauci nesto novo, samo kad je osoba u pitanju otvorena prema svemu.
fantom slobode

#507 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by fantom slobode »

sherbett wrote: to sam primjetila... :D
rekoh ja da si ti inteligentna...

nakon sto primjeti te madnerove osobine, da li to probudi u tebi odredjenu dozu radoznalosti, da saznas vise o toj osobi? Da je bolje upoznas?
shmizlica

#508 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by shmizlica »

generalno, kad je oženjen....pa još kad kaže: ''ako sam oženjen nisam mrtav''.........dragi moj, za mene si i dva metra pod zemljom.....fuck off 8-)
tendzera

#509 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by tendzera »

shmizlica wrote:generalno, kad je oženjen....pa još kad kaže: ''ako sam oženjen nisam mrtav''.........dragi moj, za mene si i dva metra pod zemljom.....fuck off 8-)
Ne daj se Šmizvi,oženjenim jel' :mrgreen:
fantom slobode

#510 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by fantom slobode »

shmizlica wrote:generalno, kad je oženjen....pa još kad kaže: ''ako sam oženjen nisam mrtav''.........dragi moj, za mene si i dva metra pod zemljom.....fuck off 8-)
e shmizli, meni jedna rece: ako sam udata, nisam umrla...pa ti sad vidi...a ima i kombinacija kad ti se cura uda :lol: :lol: kao svaki pravi gospodin dodjes joj na svadbu :lol: :lol: (moram priznati da sam prvo mislio organizovati ganaci sa Gorice da je prilikom izlaska iz opstine gadjaju bonbonama i rizom (znas da ima tamo potok, ne mogu ih stici), ali sam kasnije odustao, rekoh dernek je dernek, red je otici u lijepom drustvu...i tako bi.
miki.ba

#511 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by miki.ba »

Meni se desavalo da mi djevojke govore "ajde bolan, ako si ozenjen nisi mrtav"... ima i takvih. :D
korisnik101

#512 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by korisnik101 »

.
Last edited by korisnik101 on 17/11/2013 16:58, edited 1 time in total.
pakica_

#513 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by pakica_ »

:thumbup:
na veliku zalost druge strane njihovog braka, mnogi "ozive" tek kad se ozene :-) FUJ!
fantom slobode

#514 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by fantom slobode »

pakica_ wrote:
na veliku zalost druge strane njihovog braka, mnogi "ozive" tek kad se ozene :-) FUJ!
a to ti je tako...neki steknu tek tad sigurnost...prije braka nista, pa bi da nadoknade... :lol: :lol:
pakica_

#515 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by pakica_ »

fantom slobode wrote:
pakica_ wrote:
a to ti je tako...neki steknu tek tad sigurnost...prije braka nista, pa bi da nadoknade... :lol: :lol:
e pa nek' nadoknadjuju s nailovom materom, sa mnom nece :lol:

nego, da dodam na ovo sta me odbija: kad glumi ucviljenu trebu.. budi musko, navedi razloge durenja konkretno i jasno, nece ti niko glavu razbit.. nemoj da ja dumam sta je i kako je, jer mi glumis uvrijedjeno zensko sa svojim "u redu je" i sl. :roll:
super_woofer

#516 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by super_woofer »

sinoc s drugaricom bas pricao o ovoj temi.. i sve to stoji, ali da bi moj zakljucak nakon rasprave od 1h: zalosno je sto zensko da bi cijenilo muskarca mora iz njega izvuci ono najgore, a potenciram na ZALOSNO.
i ona meni gorovi, pa tako ti je to daanas, i kad skontam jest to tako
sour cherry

#517 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by sour cherry »

Naravno.Izvlači se i najbolje i najgore da bi slika bila potpuna :lol:
Šizika

#518 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by Šizika »

Kad vidim da liku vire dlake iz nosa.. mislim... nema šanse da bi me mogao privući.
Znam da ovo zvuči površno ali jbg tako je kako je...protiv sebe ne mogu :D
kloniran

#519 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by kloniran »

Šizika wrote:Kad vidim da liku vire dlake iz nosa.. mislim... nema šanse da bi me mogao privući.
Znam da ovo zvuči površno ali jbg tako je kako je...protiv sebe ne mogu :D
očito imaš oko sokolovo :skoljka:
Šizika

#520 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by Šizika »

Očito tebi vire dlake iz nosa :D

Al bez zezancije... nekog je priroda obdarila suvišnim dlakama, ima dlakava leđa, noge, prsa...pa šta?
To je tako i kapak. Uopšte me ne odbija. Ali brate mili svako može uzeti makazice pa skratiti dlake u nosu.
kloniran

#521 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by kloniran »

Šizika wrote:Očito tebi vire dlake iz nosa :D

Al bez zezancije... nekog je priroda obdarila suvišnim dlakama, ima dlakava leđa, noge, prsa...pa šta?
To je tako i kapak. Uopšte me ne odbija. Ali brate mili svako može uzeti makazice pa skratiti dlake u nosu.
nemam, tj ne vide se vani :D :skoljka:

p.s. al zato imam dlakava prsa, ramena... :oops:
Šizika

#522 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by Šizika »

Ne brini dečko. Ljubavni tepih se i traži.
Šizika

#523 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by Šizika »

Znaš šta je prednost vas dlakavih u odnosu na golaće? Manje vam treba vremena da se istuširate. Mogu misliti kad prelazite sapunom po tijelu kako to pjeni.
kloniran

#524 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by kloniran »

Šizika wrote:Znaš šta je prednost vas dlakavih u odnosu na golaće? Manje vam treba vremena da se istuširate. Mogu misliti kad prelazite sapunom po tijelu kako to pjeni.
Hoš da vidiš? :oops:
Ramzess Veliki

#525 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by Ramzess Veliki »

Kona__ wrote:Izfazonirana brada :run: pogotovo one tanke cize
Roza odjeca
Torbica
Bojler
Stimanje najbolje pozicije u kojoj se vide misici (neofirno zabaci ruku iza glave i drzi tako)
Duboko dekoltirane maje
Zalizana kosa briljantinima i raznim uljima
Sredjene obrve
Tup pogled
Majice sa raznim natpisima (game over, sex drugs, party all the time)
Nadmen stav
Izfazonirana brada pogotovo one tanke cize - Da, imam izfazoniranu bradu ... :oops:
Roza odjeca - Obožavam roze, kakav je to bajker koji ne nosi roza kožu ... :twisted:
Torbica - :D Najdraži komad moje garderobe - nosim po dvije tri odmah. Roze, svakako. :thumbup:
Bojler - Nije to bojler nego spremnik za gajbu piva. Nekad dvije. Tri. Kako kad, ali stane sve. I meza isto. :thumbup:
Stimanje najbolje pozicije u kojoj se vide misici (neofirno zabaci ruku iza glave i drzi tako) - Pa da pogledam zgodnog frajera moram se namjestiti ... :oops:
Duboko dekoltirane maje - :D Da se vide depilirana prsa. Nisam đabe pare dav'o ... :oops:
Zalizana kosa briljantinima i raznim uljima - Nivea ili Solea, a nekad mašinsko ulje.
Sredjene obrve - mislim da mi najbolje stoje kad ih iscrtam olovkom. :lol:
Tup pogled - :shock:
Majice sa raznim natpisima (game over, sex drugs, party all the time) - A gdje da nađeš fucking majicu bez toga ??? :twisted:
Nadmen stav - Ma to mi je od loše probave ... :oops:
Post Reply