Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
DaysleepeR wrote:susjedi moraju da shvate da itekako prolazi vrijeme u kojem je BiH bila teritorija za vrbovanje talenata
ne moraš se brinuti......pa ni safet neće tražiti igrače za reprezentaciju u bih.....a kamoli hrvatska
nece al nece uzimati igrace koji su rodeni u rvackoj za razliku od vas kojima je pola ekipe rodeno u BiH
ajde nabroji te igrače.....ako je neko rođen u bih ,rođen je vrijeme yugoslavije....
i nitko nije uzeo te igrače,,,,,oni su nam sami došli.....neki zbog rata,neki zbog boljeg života......ako neki hrvat iz bosne jako rano dođe živjet u hrvatsku,ako tu odraste i postane igrač,nema nikakve šanse da će odabrat iz bih....
a vi sad mislite da će bih postati neka sila koje će ići na svako prvenstvo,a hrvatska će potonut pa će svi birat vas ja ću budan sanjati
Pismonosa wrote:A da prebacite ovu temu na politiku. Baraž završen, parovi poznati. Kontam da je priča o indexu, ustašama, talibanima deplasirana na ovom dijelu foruma
pa bolan baraz nije ni poceo
sad se razradjuje taktika za utakmice
Ma znam, jebaji ga Očajnički pokušaj da se ovo malo okrene na drugu temu. A svakako je tema prikladnija da ide na politiku nego da ovdje ćuli i podsjeća nas koliko se ljudi mogu mrziti.
Drvosjeca iz Dejcica wrote:
Naravno da nije, možda na papiru ali zadnje utakmice govore drugačije. Činjenice se ne tumaće već se prihvataju onakvima kakve jesu, Hrvatska već odavno nije sila.
ma da.....sila ste i za portugal,francusku,.....ipak i oni igraju u barazu
Ma bježi jebote Ne znam šta tražite koji klinac po tim nekim indexima? Očekujete potvrdu s njihove strane? Da vas hvale i priznaju uspjeh? Aha, malo morgen. Pa pričate o forumu na kojem neki ljudi već 20 i kusur godina sanjaju i prde o istom. Prosipaju gorčinu i mržnju. O forumu kojeg se spominjalo čak i na hrvatskoj televiziji, i koji je detektiran kao mjesto okupljanja najcrnjih šovinista i osoba sa psihičkim problemima. Samo im bezveze nabijate klikove. I onda otuda dođete nafurani i mrzite cijeli svijet
a da island ne igra protiv kroata, bio bi mi favorit. ovako dilema ...ipak su mi stari susjedi drazi, ali vidjecu kad pocne utakmica ... ako pocnu kroati igrati kao sto igraju u zadnje vrijeme, neka ispa'nu iako su mi uvijek bili oni za koje navijam (osim protiv nas, naravno)
znam da bi to htjeli,ali ne može to na silu jarane moj
još puno vi morate papati da postanete sila za hrvatsku....a hrvatska bi trebala prestati igrati
znači prvo lovite sloveniju
Izgleda da upozorenja ne piju vode pa cu od sada drugacije da sankcionisem sve vas koji se na ovoj temi prepucavate na relaciji BiH - HR. Do vas je ...
Charuga wrote:Izgleda da upozorenja ne piju vode pa cu od sada drugacije da sankcionisem sve vas koji se na ovoj temi prepucavate na relaciji BiH - HR. Do vas je ...
znam da bi to htjeli,ali ne može to na silu jarane moj
još puno vi morate papati da postanete sila za hrvatsku....a hrvatska bi trebala prestati igrati
znači prvo lovite sloveniju
Zasto ti se ama bas svaki post odnosi na BiH? Ponavljam, BiH nije tema ovdje vec baraz. Necete nista biti bolji ukoliko se svaki put usporedis sa nama.
Ne zelim da ucestvujem u diskusiji, al cinjenica je da su kroati poceli sa usporedbama sa BiH.
Tema je baraz i nije mi jasno sto se mi spominjemo?
Francuska 70% ide dalje.
Grcka malu prednost ima u odnosu na Rumune.
Svedska-Portugal i Hrvatska-Island bi trebale biti utakmice gdje ce jedan gol da odluci.
zanimljiv tekst
međutim, sve to znamo, ali nije razlog da i dalje ne navijam za svoju reprezentaciju!
Šta bi sad trebala da pljujem po njoj, a kad ide dobro da sam ponosna navijačica obojana u šahovnicu?
jesu, loši su, ali navikli smo na njihove turbulencije, a i naši su!
zanimljiv tekst
međutim, sve to znamo, ali nije razlog da i dalje ne navijam za svoju reprezentaciju!
Šta bi sad trebala da pljujem po njoj, a kad ide dobro da sam ponosna navijačica obojana u šahovnicu?
jesu, loši su, ali navikli smo na njihove turbulencije, a i naši su!
navijaj za bosnu i hercegovinu. bice ti lakse
kod nas nema turbulencija i losih igara
da citiram Meštra : "Neću politiku u ovu butigu"
Malo o fudbalu da popričamo, manite se nefudbalskih prepucavanja, za mene je ovo prejak baraž i par nosioca će da zaplati što nisu bili prvi u grupi, moj favorit za ispadanje je Grčka, imam neki osjećaj da će ih Rumuni skršit' laganini
Gandalf wrote:da citiram Meštra : "Neću politiku u ovu butigu"
Malo o fudbalu da popričamo, manite se nefudbalskih prepucavanja, za mene je ovo prejak baraž i par nosioca će da zaplati što nisu bili prvi u grupi, moj favorit za ispadanje je Grčka, imam neki osjećaj da će ih Rumuni skršit' laganini
Od nosioca ce jedino Grcka i otici posto i Ukrajina i Portugal i Hrvatska ispadaju