Ja sam čuo da navodno hoće dvoranu da iznajme za klanjanje Bajram namazaMHAB wrote:Pitanje postavljam najozbiljnije pa molim sve koji budu eventualno komentarisali da se suzdrže neprimjerenih komentara. Kako Bajram pada 15.10. prema meni dostupnim informacija čuo sam da je neko (ja shvatio neki BH Fanaticosi koji gore žive) tražio dozvolu od vlasti grada da se na glavnom trgu klanja Bajram namaz. Odmah se ograđujem da info nije dobijena iz prve ruke od BH Fanaticosa nego je rekla kazala pa ovdje i postiram da pitam da li je iko ovo čuo odnosno da li neko zna da li ima ikakve istine u ovome? Unaprijed se izvinjavam BH Fanaticosima ukoliko oni kao grupa niti njihovi članovi nemaju nikakve veze sa ovim....
BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
PeppermintSA
#501 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
-
Djubre_
#502 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Prati temu i medije.. i saznat ces.. do bajrama jos...
Sent from my SGH-I747 using Tapatalk 2
Sent from my SGH-I747 using Tapatalk 2
- Samir27
#503 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
KOLIKO NAS IMA DA SU UZELI OVAJ PAKET LITVANIJA Vs BiH, BROD-BUS-UTAKMICA KARTA ili SAMO KARTA/ULAZNICA???
JA SAM UZEO SAMO KARTE/ULAZNICE, IMALI NAS JOS?
POGLEDAJTE LINK ISPOD.....
http://svefeste.tictail.com/product/lit ... a-uktamicu
http://www.svefeste.com/event/litvanija-bosna-kaunas/
- mO k3
#504 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Jeli ovo fake ,posto još nisu karte u prodaji ...ili???Samir27 wrote:KOLIKO NAS IMA DA SU UZELI OVAJ PAKET LITVANIJA Vs BiH, BROD-BUS-UTAKMICA KARTA ili SAMO KARTA/ULAZNICA???
- mire - ložač
#505 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Meni samo nije jasno kako je moguće da nikoga, ali baš nikoga nije briga za tekmu koju igramo kao domaćini, svi su se već dali na čišćenje ražnja.... ZEC JE JOŠ U ŠUMI LJUDI MOJI
Mi samo što još ne kupujemo karte i aranžmane po Brazilu a imamo isti broj bodova. Sa druge pozicije nam Grci prave havariju ispod stola (100000%), dok se kod nas već pravi razdor ( i od samog Sušića oko pojedinih igrača - čitaj njegovog bratića) jer su se tajkuni (klošari, predratni portiri i slična gamad) već počeli češati po dlanovima.
Ne ide mi u glavu da su svi već upisali 6 bodova, pri tome već preskaču tekmu za 10 dana k'o da je i nema.
Opet smo došli u fazu :" MA LAKO ĆEMO MI TO ; 'ta će ovaj, onaj ...."
Fali nam ozbiljnosti definitivno i prizemnosti, previše zagrizamo - strah me da se ne udavimo najmanjim zalogajem, jer svaki put kad smo bili na pola koraka do uspjeha svojim gladnim očima i pakošću smo to kvarili
Mi samo što još ne kupujemo karte i aranžmane po Brazilu a imamo isti broj bodova. Sa druge pozicije nam Grci prave havariju ispod stola (100000%), dok se kod nas već pravi razdor ( i od samog Sušića oko pojedinih igrača - čitaj njegovog bratića) jer su se tajkuni (klošari, predratni portiri i slična gamad) već počeli češati po dlanovima.
Ne ide mi u glavu da su svi već upisali 6 bodova, pri tome već preskaču tekmu za 10 dana k'o da je i nema.
Fali nam ozbiljnosti definitivno i prizemnosti, previše zagrizamo - strah me da se ne udavimo najmanjim zalogajem, jer svaki put kad smo bili na pola koraka do uspjeha svojim gladnim očima i pakošću smo to kvarili
- moa
#506 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
kad sudija odsvira kraj sa Litvanijom i kad budem siguran da smo prvi na tabeli onda cu se sigurno radovati. Dotle ni brazil vise nije favorit u utakmicama jer svi igraju fudbal...
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#507 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
koje su šanse da s francuskom igramo u baražu???
osovina Francuska-Grčka ispod stola neki aranžman...motivirani litvanci novcem, leden teren,sudija s instrukcijama,penal/crveni...

osovina Francuska-Grčka ispod stola neki aranžman...motivirani litvanci novcem, leden teren,sudija s instrukcijama,penal/crveni...
-
PeppermintSA
#508 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
mire - ložač wrote:Meni samo nije jasno kako je moguće da nikoga, ali baš nikoga nije briga za tekmu koju igramo kao domaćini, svi su se već dali na čišćenje ražnja.... ZEC JE JOŠ U ŠUMI LJUDI MOJI![]()
+1
- cyprus
#509 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Mašio silamudan wrote:ja sam malo zaboravio kako to ide,nek me neko podsjeti,zar ne ide najbolji drugoplasirani direktno bez baraza u brazil,trenutno je grcka najbolji drugoplasirani sa 16 bodova kao i mi,drugi najbolji drugoplasirani su francuzi sa 2 boda manje,ako je tako zar nebi trebalo bit da ako dobijemo ovo u zenici da imamo pravo u litvaniji cak igrat nerijeseno,grci ako odu kao prvoplasirani mi bi trebali bit najbolji drugoplasirani,imali bi isto bodova kao francuzi ali imamo najbolju gol razliku,jesam li ja nesto fulao ???
- drug_profi
#510 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Koji raspon, od euforije do fatalizma. Polako ljudi imamo dvije tekme koje realno mozemo dobiti bez vecih teskoca. Grci nemaju sigurno vise bolji status kod UEFA i FIFA od nas jer smo mi senzacija, jer imamo nekoliko vrlo interesantnih igraca za svjetsku trznicu, jer dajemo puno golova, jer imamo BHF koji svuda idu, ne prave sranja i lijepo potrose, jer je Platini raja sa Papetom i Osimom i na kraju krajeva, sto je najvaznije, jer smo realno najbolji u grupi.
Tacka. Samo je do nas. Igrati kao protiv Francuske obje utakmice, bez kalkulacija, bez straha, ali sa oprezom.
Tacka. Samo je do nas. Igrati kao protiv Francuske obje utakmice, bez kalkulacija, bez straha, ali sa oprezom.
- Take-Two
#511 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Ima li reda u Sarajevu za karte 
-
Timotije
#512 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Upravodrugi profil wrote:Koji raspon, od euforije do fatalizma. Polako ljudi imamo dvije tekme koje realno mozemo dobiti bez vecih teskoca. Grci nemaju sigurno vise bolji status kod UEFA i FIFA od nas jer smo mi senzacija, jer imamo nekoliko vrlo interesantnih igraca za svjetsku trznicu, jer dajemo puno golova, jer imamo BHF koji svuda idu, ne prave sranja i lijepo potrose, jer je Platini raja sa Papetom i Osimom i na kraju krajeva, sto je najvaznije, jer smo realno najbolji u grupi.
Lijepo je izgraditi kult reprezantacije, da na gostovanja osim najvatrenijih (nasi Fanaticosi) idu i stariji, zene i djeca...
Gledam na aerodromu u Becu irske navijace na povratku kuci,sve se zeleni od njih a izgubili od Austrije u Becu i svaku nadu za baraz, svi vedri i nasmijani, pozitiva na kvadrat, i to svakakvih uzrasta. Ljudi dosli masovno podrzati svoje, iako su vec i prije vec gotovo bili izgubili svaku nadu...
Reprezentacija se tako bodri i voli i kad gubi, ne samo kad gazis sve redom.
- moa
#513 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
cyprus wrote:Mašio silamudan wrote:ja sam malo zaboravio kako to ide,nek me neko podsjeti,zar ne ide najbolji drugoplasirani direktno bez baraza u brazil,trenutno je grcka najbolji drugoplasirani sa 16 bodova kao i mi,drugi najbolji drugoplasirani su francuzi sa 2 boda manje,ako je tako zar nebi trebalo bit da ako dobijemo ovo u zenici da imamo pravo u litvaniji cak igrat nerijeseno,grci ako odu kao prvoplasirani mi bi trebali bit najbolji drugoplasirani,imali bi isto bodova kao francuzi ali imamo najbolju gol razliku,jesam li ja nesto fulao ???Tako je bio za EP, a za SP najslabiji drugi ne ide ni u baraž...
Fulo je i bodove
- moa
#514 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Ja vec dobio karte po regularnoj cijeniTake-Two wrote:Ima li reda u Sarajevu za karte
- Take-Two
#515 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Znaci mogo bi i ja,doci kulturno i fino do karte sutra ujutru 
Last edited by Take-Two on 25/09/2013 22:15, edited 2 times in total.
- MOSALJOZE
#516 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Kad zaigramo AKOBOGDA na sp onda ću tek biti siguran ovo ništa.Nego zna li neko ima li reda da u Sarajevu?moa wrote:kad sudija odsvira kraj sa Litvanijom i kad budem siguran da smo prvi na tabeli onda cu se sigurno radovati. Dotle ni brazil vise nije favorit u utakmicama jer svi igraju fudbal...
- dinty2
#517 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
biće jako zanimljivo pratiti meč iz Atine po završetku naše tekme
Igraj Slovačka - nepobjediva sada ti si....
- Kal El
#518 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Nadam se da ce igrati svim srcem protiv grka,a ne pustiti ih,ipak se radi o FIFA rang list na krajudinty2 wrote:biće jako zanimljivo pratiti meč iz Atine po završetku naše tekme
Sent from my LT26i using Tapatalk 4
- Samir27
#519 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
MA NIJE FAKE, NISU JOS DOBILI KARTE AL SE VEC PRODAJU PO NARUDZBI, IMAJU 1,000 KARTI DA PRODAJU....... MISLIM OD 02.10.2013 CE SE MOCI PREUZETI TEK. EVO POGLEDAJ ISPOD......mO k3 wrote:Jeli ovo fake ,posto još nisu karte u prodaji ...ili???Samir27 wrote:KOLIKO NAS IMA DA SU UZELI OVAJ PAKET LITVANIJA Vs BiH, BROD-BUS-UTAKMICA KARTA ili SAMO KARTA/ULAZNICA???
Litvanija vs. BiH 14-17 oktobar
14 / OKT
PONEDJELJAK
2013
KUPI KARTU
Litvanija vs. BiH 14-17 oktobar
GradKaunas
LokalTallinkSilja
Vrijeme03:00 pm - 12:00 pm
CijenaPaket od 1265kr/osobi
Info & [email protected]
BROD + BUS + UTAKMICA od 1265kr/osobi
REZERVACIJE: 08 66 63 333 (kod BHFOTBOLL)
BUDITE DIO USPJEHA!
Paket putovanje u Rigu koje smo organizirali u junu će nam ostati u sjećanju po odličnom provodu, pozitivnoj energiji i fantastičnoj atmosferi. Zato vas pozivamo na reprizu…još važniju i prestižniju utakmicu gdje ćemo dočekati i doživjeti prvi ikada plasman Bosne i Hercegovine na svjetsko prvenstvo!
“Sad nas niko ne može zauztaviti. Kad dođe ta zadnja utakmica, vidjeli ste našu publiku. Stadion od 100.000 ljudi će biti mali da ih primi.” - Safet Sušić
Karte za utakmicu KARTE ZA UTAKMICU
Svefeste i Tallinksilja su oficijalni partneri fudbalskog saveza Litvanije sa kojima smo osigurali 1000 karata za utkamicu na BiH tribini (sekcija B/C). Ako zelite kupiti samo kartu za utakmicu, možete je naruciti online ››. VAŽNO!! Interes za karte je velik, ostalo je manje od 400 karata!
TRANSPORT
Organizirani autobusi će vas prevesti iz Rige u Kaunas i naravno nazad u Rigu dan poslije utakmice. Ako vam treba transport do Stockholma, mozete rezervisati anslutningsbuss iz 46 gradova u Švedskoj koji vas vodi direkt u Frihamnen terminal u Stockholmu odakle polazi brod. Znači, komplet transport iz vašeg grada do utakmice u Kaunasu!
Krstarenje KRSTARENJE
Putovanje počinje u Stockholmu sa krstarenjem za Rigu gdje ćemo uživati u odličnom provodu!
Polazak: Stockholm 14/10 u 17.00 :::› Riga 15/10 u 11:30
Povratak: Riga 16/10 u 17:30 :::› Sthlm 17/10 u 10.30
- Logovan
#520 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Ja sam siguran da će se boriti, da se neće zajebavati. Ipak, igraju za reprezentaciju a ne za svoju ulicu, plus Fifa rang lista.Kal El wrote:Nadam se da ce igrati svim srcem protiv grka,a ne pustiti ih,ipak se radi o FIFA rang list na krajudinty2 wrote:biće jako zanimljivo pratiti meč iz Atine po završetku naše tekme
Sent from my LT26i using Tapatalk 4
- Šveđanin
#521 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

IDEMOOOO IDEMOOOO IDEMOOOOOO
REZERVISANO.
Spremni za Litvaniju, na brodu ima da bude ludara kao prošli put.
- USAblues
#522 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
PeppermintSA wrote:mire - ložač wrote:Meni samo nije jasno kako je moguće da nikoga, ali baš nikoga nije briga za tekmu koju igramo kao domaćini, svi su se već dali na čišćenje ražnja.... ZEC JE JOŠ U ŠUMI LJUDI MOJI![]()
+1![]()
![]()
- mire - ložač
#523 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Jaran mi reče da traže ličnu kartu ovi (Centrotrans) prilikom kupovine karata za Lihtenštajn???
Zanima me da li je to tako i ako jeste šta ukucavaju u taj sistem, ako mi neko zna reći???
Zanima me da li je to tako i ako jeste šta ukucavaju u taj sistem, ako mi neko zna reći???
- szlava
#524 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Da tako je das licnu mozes maksimalno dvije karte uzeti upise te tamo u racunar blabla sad jel ostaju podaci neznam vjerojatno im potvrduju da je dupliran unos podatakamire - ložač wrote:Jaran mi reče da traže ličnu kartu ovi (Centrotrans) prilikom kupovine karata za Lihtenštajn???
Sve u svemu nadam se da ce sljedece godine napokon postati civilizirana kupovina karata online
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#525 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
PeppermintSA wrote:mire - ložač wrote:Meni samo nije jasno kako je moguće da nikoga, ali baš nikoga nije briga za tekmu koju igramo kao domaćini, svi su se već dali na čišćenje ražnja.... ZEC JE JOŠ U ŠUMI LJUDI MOJI![]()
+1![]()
![]()