VARANJE !

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
radostan dan

#501 Re: VARANJE !

Post by radostan dan »

whitelegend07 wrote: Nekom već napisah...ako odrasti znači postati proračunato đubre, koje na sve gleda razumom, čisto logikom, proračunato...ako odrasti znači izgubiti maštu, ljubav i čaroliju u svom životu, onda ne želim nikad da odrastem. :)

Nije mi jasno samo šta takve proračunate ljude u životu tjera naprijed :zzzz: ?
ono boldano - ne nužno, ovo ostalo - to bi bilo to, negdje više, negdje manje...

Nije mi jasno samo šta takve proračunate ljude u životu tjera naprijed :zzzz: ? - votži.

velkom in klab. :|
whitelegend07

#502 Re: VARANJE !

Post by whitelegend07 »

ladyblue18 wrote:
whitelegend07 wrote:
A onda mi dođe s ovom pričom da bježi od mene za moje dobro, jer me voli? Ma koji q??
:lol:
Da ti ja nesto kazem, poselami se ti sa njom i sa tom vezom, nit si joj ti bio vjeran, a i ona je nasla drugog.
Mozes ti ovdje nama doktorat napisati kakva je ona i kako ti nju znas i sta bi ona uradila i sta ne bi, ali stvar je prosta, i neke recenice nema potrebe razlagati na proste faktore jer su jasne na prvu, kao ova koju ti citirah.

U rangu "nije do tebe, do mene je" "uvijek cu te voljeti" "hajmo bit prijatelji"
Vjeruješ li mi kad ti kažem da bi mi, na neki način, i to bilo olakšanje? Bar bi znao šta je. Ovako pomišljam na neke lude scenarije, pomišljam na najgore, bojim se čak i za njeno zdravlje...poslije takvih pomisli, ovo tvoje je čak dobro. Mislim, ako će ona tako biti sretna i ako je to ono što želi, nema potrebe da ovako muči sebe, da muči mene, jer ne znam šta joj je, brinem se za nju...stani pred mene i reci mi to, reci da želiš promjenu? Pa zar je to toliko teško? Ja joj ne mogu ni zamjeriti ni naljutiti se. Čega se boji? Šta misli da bih uradio?
Ramzess Veliki

#503 Re: VARANJE !

Post by Ramzess Veliki »

fantom slobode wrote:
whitelegend07 wrote:Nije dramaturg, vjeruj mi. Imala je ona dovoljno drame u životu i bez ovoga, ne mora izmišljati novu. :) Prvo se praktično izdere na mene...
pukla je kao tromblon...i kreirala svoj iracionalni svijet, da bi podrzala eksploziju...ni meditacija joj ne moze pomoci...sad je mracna sila sa njom... :-D
Da da ... žene često kad imaju problem koji ne mogu riješiti u sebi bježe u imaginarni svijet ... i u toj situaciji je najbolje držati se što dalje i čekati da to prođe. Uz neku koja voli analno, podrazumijeva se. :lol: :lol: :lol:
shmizlica

#504 Re: VARANJE !

Post by shmizlica »

ja mislim da je tebe zapravo strah da se suočiš s njom :zoka:
fantom slobode

#505 Re: VARANJE !

Post by fantom slobode »

whitelegend07 wrote:
fantom slobode wrote:whitelegend07@, samo nek' je dobre sege...s Mirom na tribinu i posmatraj...
Ovo "Mirom", jel' namjerno velikim slovima? :D Ako jeste, negdje si se zahebo. :D :mrgreen:
ma ja ti cesto pogrijesim... :lol: :lol: eto kad me napomenu...Mira...ili Nada...ponekad vrlo zgodna rjesenja, dobar back up...nema veze, nek' je veselo i sve ce to narod pozlatiti...
fantom slobode

#506 Re: VARANJE !

Post by fantom slobode »

shmizlica wrote:ja mislim da je tebe zapravo strah da se suočiš s njom :zoka:
posalji njega na suocavanje...
Image
whitelegend07

#507 Re: VARANJE !

Post by whitelegend07 »

Strah? Znam da trenutno nije baš u elementu, ali neće me valjda štiklom u glavu gađat'? :D

Sad ozbiljno...nije me strah, pokušao sam, otkako se ovo s njom dešava, više puta popričati s njom, oči u oči. Ali, ili joj nije ni do čega, pa se potpuno isključi, ili je prenervozna pa počne vrištati na sve oko sebe, ili je preemotivna pa počne plakati kao kišna godina. Već danima se s njom ne može normalno popričati, koliko god pokušavao.
Ramzess Veliki

#508 Re: VARANJE !

Post by Ramzess Veliki »

whitelegend07 wrote:
rezolutni wrote:@whitelegend07, kada odrasteš (figurativno) mnogo će ti lakše padati na pleća, tjelesno od vantjelesnog varanja....
Nekom već napisah...ako odrasti znači postati proračunato đubre, koje na sve gleda razumom, čisto logikom, proračunato...ako odrasti znači izgubiti maštu, ljubav i čaroliju u svom životu, onda ne želim nikad da odrastem. :)

Eeee ... da, ima istine, nešto gubiš, ali dobijaš analni seks, a to je već nešto. :thumbup: Ako nisi u SDP-u gdje ćeš isto imati dosta analnog seksa, ali ne kakvog bi ti želio.
Znači Strijelac je ... iskreno, njeno ponašanje nije tipično za Strijelca. To padanje u depresivna stanja više je karakteristika Blizanaca i Djevica, Strijelac je uglavnom veseo i društven, i sam odabira i osvaja partnera koji mu se svidi.
Ali i ostavlja. Strijelac voli da se igra sa svojim plijenom, dok mu ne smjesti strijelu u čelo, a nakon toga je sezona lova završena i Strijelac ode dalje tražiti novu metu.
Ti si Lav, i od Strijelca tražiš dovoljnu dozu divljenja, ali ako se Strijelac tebe zasitio i potražio drugu žrtvu, zaboravi, Strijelac se ne vraća na ustrijeljenu lovinu. A ti ćeš biti nezadovoljan jer ti potreba za njenim divljenjem nije zadovoljena. Trebaš biti strašan igrač pa ponovo osvojiti Strijelca koji te je ostavio ... u toj igri moraš nastupiti kao potpuno različita osoba od one kakvom te je Strijelac ranije upoznao da bi ga zainteresirao.
Vidi nešto - Strijelac je lepršav i ne dozvoljava da ga se veže. Strijelac mora da bude slobodan, i traži mjesta za svoje avanture. I varaće te. Strijelac voli i one night stand, a seksualno će ga privući svaka osoba koja zrači seksepilom. Nevjeran znak ... vrlo nevjeran ...
fantom slobode

#509 Re: VARANJE !

Post by fantom slobode »

whitelegend07 wrote:
Strah? Znam da trenutno nije baš u elementu, ali neće me valjda štiklom u glavu gađat'? :D

Sad ozbiljno...nije me strah, pokušao sam, otkako se ovo s njom dešava, više puta popričati s njom, oči u oči. Ali, ili joj nije ni do čega, pa se potpuno isključi, ili je prenervozna pa počne vrištati na sve oko sebe, ili je preemotivna pa počne plakati kao kišna godina. Već danima se s njom ne može normalno popričati, koliko god pokušavao.
ona je u svom svijetu koji ne postoji, podrzana od onih kojima je ispricala svoju suludu verziju...ne dere se samo na tebe, to je njoj sad preslo u praksu...sad joj je vrijeme da uplati kakvo misticno putovanje...npr. do piramida sunca...samo na tribine i uzivaj...
Ramzess Veliki

#510 Re: VARANJE !

Post by Ramzess Veliki »

whitelegend07 wrote:

Toliko si me zadeverao da bih volio da je ispitam. Meni se obično sve cure ispovijedaju kao da sam ispovjedaonica jeboga, moram promijeniti način češljanja ... :twisted:
Ali bih sigurno izvukao iz nje šta je u pitanju.
Nije nadam se u podznaku Blizanac ... :shock:
whitelegend07

#511 Re: VARANJE !

Post by whitelegend07 »

Ramzess Veliki wrote:
whitelegend07 wrote:
rezolutni wrote:@whitelegend07, kada odrasteš (figurativno) mnogo će ti lakše padati na pleća, tjelesno od vantjelesnog varanja....
Nekom već napisah...ako odrasti znači postati proračunato đubre, koje na sve gleda razumom, čisto logikom, proračunato...ako odrasti znači izgubiti maštu, ljubav i čaroliju u svom životu, onda ne želim nikad da odrastem. :)

Eeee ... da, ima istine, nešto gubiš, ali dobijaš analni seks, a to je već nešto. :thumbup: Ako nisi u SDP-u gdje ćeš isto imati dosta analnog seksa, ali ne kakvog bi ti želio.
Znači Strijelac je ... iskreno, njeno ponašanje nije tipično za Strijelca. To padanje u depresivna stanja više je karakteristika Blizanaca i Djevica, Strijelac je uglavnom veseo i društven, i sam odabira i osvaja partnera koji mu se svidi.
Ali i ostavlja. Strijelac voli da se igra sa svojim plijenom, dok mu ne smjesti strijelu u čelo, a nakon toga je sezona lova završena i Strijelac ode dalje tražiti novu metu.
Ti si Lav, i od Strijelca tražiš dovoljnu dozu divljenja, ali ako se Strijelac tebe zasitio i potražio drugu žrtvu, zaboravi, Strijelac se ne vraća na ustrijeljenu lovinu. A ti ćeš biti nezadovoljan jer ti potreba za njenim divljenjem nije zadovoljena. Trebaš biti strašan igrač pa ponovo osvojiti Strijelca koji te je ostavio ... u toj igri moraš nastupiti kao potpuno različita osoba od one kakvom te je Strijelac ranije upoznao da bi ga zainteresirao.
Vidi nešto - Strijelac je lepršav i ne dozvoljava da ga se veže. Strijelac mora da bude slobodan, i traži mjesta za svoje avanture. I varaće te. Strijelac voli i one night stand, a seksualno će ga privući svaka osoba koja zrači seksepilom. Nevjeran znak ... vrlo nevjeran ...
Bila je, prijatelju. Bila je i ona i društvena i vesela. Važilo je to da ćeš češće ugledati Halajevu kometu, nego nju neraspoloženu, tužnu, ljutu.

Hvala na iscrpnom horoskopskom tumačenju. :D

I, znaš koji muškarci su najbolji prijatelji ženama. :D :lol: Možda ti se zato ispovijedaju. :P
Nije blizanac u podznaku, mirno spavaj. :D
Ramzess Veliki

#512 Re: VARANJE !

Post by Ramzess Veliki »

whitelegend07 wrote:Bila je, prijatelju. Bila je i ona i društvena i vesela. Važilo je to da ćeš češće ugledati Halajevu kometu, nego nju neraspoloženu, tužnu, ljutu.

I, znaš koji muškarci su najbolji prijatelji ženama. :D :lol: Možda ti se zato ispovijedaju. :P
:thumbup:
Znam, znam ... ljubavnici. :D
I mene je jedan Strijelac - cura, jel' ... da ne bude zabune, zavela, iskoristila i otišla dalje. Joj što volim kad same to urade ... :D
radostan dan

#513 Re: VARANJE !

Post by radostan dan »

Ramzess Veliki wrote:
whitelegend07 wrote:

da, ja bih se ovdje nadovezao, ako dozvoljavate dragi kolega, obzirom da nam se prepliću predavanja po pitanju termina - narkotici, anal, politika, dakle doping i seks...
...te bih kolegi sa prve godine skrenuo pažnju na razlikovanje ova da termina - doping je kad vas kljukaju, a seks - kad vas trpaju.

hvala, oprostite na maloj digresiji, nastavite...
whitelegend07

#514 Re: VARANJE !

Post by whitelegend07 »

Ramzess Veliki wrote:
whitelegend07 wrote:Bila je, prijatelju. Bila je i ona i društvena i vesela. Važilo je to da ćeš češće ugledati Halajevu kometu, nego nju neraspoloženu, tužnu, ljutu.

:thumbup:
I mene je jedan Strijelac - cura, jel' ... da ne bude zabune, zavela, iskoristila i otišla dalje. Joj što volim kad same to urade ... :D
:lol: :lol: :lol: :lol:

I'm so emotionless bullets think I'm dead. :D Jel' to? :D

Nisu ljubavnici, nego oni drugi. :D

Evo i mene je jedan strijelac, cura, jel'...zavela. :D Za ovo dalje ćemo staviti tri tačke. :D
Ramzess Veliki

#515 Re: VARANJE !

Post by Ramzess Veliki »

radostan dan wrote:da, ja bih se ovdje nadovezao, ako dozvoljavate dragi kolega, obzirom da nam se prepliću predavanja po pitanju termina - narkotici, anal, politika, dakle doping i seks...
...te bih kolegi sa prve godine skrenuo pažnju na razlikovanje ova da termina - doping je kad vas kljukaju, a seks - kad vas trpaju.

hvala, oprostite na maloj digresiji, nastavite...
Razumijem na šta mislite ... na doping u smislu liječenja anoreksije oralnim seksom sa dohranom proteinima. Da, veoma efikasna metoda. :thumbup:
Ramzess Veliki

#516 Re: VARANJE !

Post by Ramzess Veliki »

whitelegend07 wrote:
Ramzess Veliki wrote: :thumbup:
:lol: :lol: :lol: :lol:

I'm so emotionless bullets think I'm dead. :D Jel' to? :D

Nisu ljubavnici, nego oni drugi. :D

Evo i mene je jedan strijelac, cura, jel'...zavela. :D Za ovo dalje ćemo staviti tri tačke. :D
Ma ako ti nije dala u guzu ne trebaš za njom žaliti. 8-)
Mis mekinjas

#517 Re: VARANJE !

Post by Mis mekinjas »

Ode sve u 100 mrkvi, muški proučavaju horoskop. :D :lol:
Ramzess Veliki

#518 Re: VARANJE !

Post by Ramzess Veliki »

Mis mekinjas wrote:Ode sve u 100 mrkvi, muški proučavaju horoskop. :D :lol:
E pa da možemo primijeniti istu taktiku. :thumbup:
Mis mekinjas

#519 Re: VARANJE !

Post by Mis mekinjas »

Ramzess Veliki wrote:

Nije to lako. :D
Ramzess Veliki

#520 Re: VARANJE !

Post by Ramzess Veliki »

Mis mekinjas wrote:
Ramzess Veliki wrote:

Nije to lako. :D
Znam, treba imati jako mnogo slobodnog vremena za visjet' ispred ogledala i trenirati dijaloge za taj večernji izlazak. :D
radostan dan

#521 Re: VARANJE !

Post by radostan dan »

šta sam ih ja pokupio na - gledanje u šolju i - najbolja drugarica...
Ramzess Veliki

#522 Re: VARANJE !

Post by Ramzess Veliki »

radostan dan wrote:šta sam ih ja pokupio na - gledanje u šolju i - najbolja drugarica...
Hahahahahaha, i ti vraže? :lol: :lol: :lol:
radostan dan

#523 Re: VARANJE !

Post by radostan dan »

ihhh, u tebe je to nauka, u šolji moŠ da mlatiš šta hoćeš...
šta sam se mačaka (nevjerstvo), lisica (lukavstvo), zmija i škorpija nagledao.
set meč mi je bio - žutina ti Naka na dnu, de ubodi želju, možda bude bolje...
Ramzess Veliki

#524 Re: VARANJE !

Post by Ramzess Veliki »

radostan dan wrote:ihhh, u tebe je to nauka, u šolji moŠ da mlatiš šta hoćeš...
šta sam se mačaka (nevjerstvo), lisica (lukavstvo), zmija i škorpija nagledao.
set meč mi je bio - žutina ti Naka na dnu, de ubodi želju, možda bude bolje...
Ma ja sam udarao direktnije ... na leptiriće. :D
Bodkin

#525 Re: VARANJE !

Post by Bodkin »

Ramzess Veliki wrote:
whitelegend07 wrote:

uh jebote nisam ni znao da sam ovakav :D
Post Reply