Europa league 2013/14

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
karanana

#501 Re: UEFA Europa League

Post by karanana »

do kad ce ova dvojica misliti da se citava uefa liga vrti oko 2 bosanska igraca i jednog bh trenera? vise mi idu na neku stvar sa ovim na silu hvalisanjem te ibricica te muslimovica te vahe. maloprije muslimovic odbi glavom iz zivog zida loptu i mal lopta ne udje u gol, ali za vugdalica je on spasio gol jer da je bosanska glava nije odbila otisla bi u gol. a u sustini da je nije dotakla bosanska glava, lopta bi otisla nebu pod oblake. i tako svaka sitnica. a i ovo ovako otvoreno navijanje za dva hrvatska tima....pa ja mislim da ni edo pezzi nije ovoliko skako i dero se kad je hajduk dao gol. gonite se vise.
north

#502 Re: UEFA Europa League

Post by north »

OOOOOO PAOKARA EXO TRELA!!!
samo malo

#504 Re: UEFA Europa League

Post by samo malo »

karanana wrote:do kad ce ova dvojica misliti da se citava uefa liga vrti oko 2 bosanska igraca i jednog bh trenera? vise mi idu na neku stvar sa ovim na silu hvalisanjem te ibricica te muslimovica te vahe. maloprije muslimovic odbi glavom iz zivog zida loptu i mal lopta ne udje u gol, ali za vugdalica je on spasio gol jer da je bosanska glava nije odbila otisla bi u gol. a u sustini da je nije dotakla bosanska glava, lopta bi otisla nebu pod oblake. i tako svaka sitnica. a i ovo ovako otvoreno navijanje za dva hrvatska tima....pa ja mislim da ni edo pezzi nije ovoliko skako i dero se kad je hajduk dao gol. gonite se vise.
Image

:D

OBN je privatna tv kuca, pa ono....
karanana

#505 Re: UEFA Europa League

Post by karanana »

bih da nisu zatamnili hrt
samo malo

#506 Re: UEFA Europa League

Post by samo malo »

A sta da se radi, osudjeni smo na Sasine izvale.
north

#507 Re: UEFA Europa League

Post by north »

karanana wrote:do kad ce ova dvojica misliti da se citava uefa liga vrti oko 2 bosanska igraca i jednog bh trenera? vise mi idu na neku stvar sa ovim na silu hvalisanjem te ibricica te muslimovica te vahe. maloprije muslimovic odbi glavom iz zivog zida loptu i mal lopta ne udje u gol, ali za vugdalica je on spasio gol jer da je bosanska glava nije odbila otisla bi u gol. a u sustini da je nije dotakla bosanska glava, lopta bi otisla nebu pod oblake. i tako svaka sitnica. a i ovo ovako otvoreno navijanje za dva hrvatska tima....pa ja mislim da ni edo pezzi nije ovoliko skako i dero se kad je hajduk dao gol. gonite se vise.
To je to :thumbup: !

Ovaj što govori daljinski, pa prebaciti, pa nije stvar u tome prijatelju, mi normalni hoćemo da gledamo ove utakmice ali sa više profesionalnosti i nepristranosti, a ne spominjanje nekih sarajevskih baklava, tvrde bosanske glave i ostalih retardiranih izjava Vugdalića koji su za plakati :roll: Delegat u jednom trenutku reče fudbalski savez Jugoslavije, umjesto fudbalski savez BiH ?? :?
Obuca9

#508 Re: UEFA Europa League

Post by Obuca9 »

samo malo wrote:A sta da se radi, osudjeni smo na Sasine izvale.
Koji hladno izvali kako je "zanimljivo da večeras igraju veliki rivali međusobno, s jedne strane Dinamo i Hajduk, a s druge PAOK i AEK".
Baltazar_khan

#509 Re: UEFA Europa League

Post by Baltazar_khan »

Ne znam za vas, ali meni je puno zanimljivije slušati Sašine ofirne izvale, nego recimo Velida Spahu i ostale delegate sa bht i ftv.
Šibicar

#510 Re: UEFA Europa League

Post by Šibicar »

Baltazar_khan wrote:Ne znam za vas, ali meni je puno zanimljivije slušati Sašine ofirne izvale, nego recimo Velida Spahu i ostale delegate sa bht i ftv.
On je zabavan nekoliko minuta,poslije toga mi bude baš smor teški,nepoznavanje fudbalske igre,igrača na terenu,potpomognuto njegovim morbidnim izjavama mi u nekim trenutcima zgadi utakmicu,a nekad ne znam bil' se smij'o il' plak'o kakve gluposti valja.
Baltazar_khan

#511 Re: UEFA Europa League

Post by Baltazar_khan »

ma ono, meni je drag jer je nekakav naivan, ono komentatori imaju onu tipku za ukinuti ton, ali on to ne radi on zakašlje nekad, pa kad mu curi nos povuče u sebe hahahahahah jel tako :lol: :D

baš je večeras to radio par puta ofiran je do bola al eto :oops:
Šibicar

#512 Re: UEFA Europa League

Post by Šibicar »

Razumijem ga u potpunosti,valjda ga safato ovaj isti virus k'o i mene. :D
zecko_kupuz

#513 Re: UEFA Europa League

Post by zecko_kupuz »

Stvarno, je li ovo Krug 99 pa da Saša toliko probija mozak uvaženim pojedincima? :oops: :roll:
Čovjek se zafrkava tek tako, a večeras je uostalom bio i prilično "miran". Meni ne bi jasno šta je Hadžiću, nagutao se prašine ili....? :shock:
Last edited by zecko_kupuz on 30/09/2010 23:42, edited 1 time in total.
felipe kajetano

#514 Re: UEFA Europa League

Post by felipe kajetano »

Meni je Vugdalic kralj :D , uvijek gledam Uefa ligu na OBN-u samo radi njega,,,realno ono njesra ne mozes gledati drukcije sem ako nisi simpatizer nekog od tih timova...on mi dodje k'o neki aditiv stavljen u govno :D

Sabahudin Rules :-D
Šibicar

#515 Re: UEFA Europa League

Post by Šibicar »

zecko_kupuz wrote:Stvarno, je li ovo Krug 99 pa da Saša toliko probija mozak uvaženim pojedincima? :oops: :roll:
Čovjek se zafrkava tek tako, a večeras je uostalom bio i prilično "miran". Meni ne bi jasno šta je Hadžiću, nagutao se prašine ili....? :shock:
Jašta,pravi je zafrkant. :lol:
zecko_kupuz

#516 Re: UEFA Europa League

Post by zecko_kupuz »

Šibicar wrote: Jašta,pravi je zafrkant. :lol:
Hehe, ne kažem da je i smiješan plaho :D , ali pokušava opustiti atmosferu na onaj staromodni način. Način koji naša iPod generacija ne razumije, time i ne toleriše.
karanana

#517 Re: UEFA Europa League

Post by karanana »

razumijem ja njegovu vrstu humora i moze proci u momentima, ali me najvise nervira to sto bespotrebno dizu u nebesa nasih par imena. jebo majku, imam osjecaj da su kako mogli povezali bi ibricica i dali mu doprinos u pobjedi - bubam - zenita u rusiji 3000 kilometara dalje. smucit ce mi se ljudi zbog tog, isto ko sto mi se i dzeko smucio zbog ovoljetosnjeg svakosatnog pisanja ovog sajta o njemu gdje ce i za koliko milijardi eura.
burek_in_space

#518 Re: UEFA Europa League

Post by burek_in_space »

karanana wrote:razumijem ja njegovu vrstu humora i moze proci u momentima, ali me najvise nervira to sto bespotrebno dizu u nebesa nasih par imena. jebo majku, imam osjecaj da su kako mogli povezali bi ibricica i dali mu doprinos u pobjedi - bubam - zenita u rusiji 3000 kilometara dalje. smucit ce mi se ljudi zbog tog, isto ko sto mi se i dzeko smucio zbog ovoljetosnjeg svakosatnog pisanja ovog sajta o njemu gdje ce i za koliko milijardi eura.
Pa nije ti kriv tu ni Dzeko ni Ibrichic, nego novinari. :-)
karanana

#519 Re: UEFA Europa League

Post by karanana »

znam, ali zastis se i igraca citajuci non stop rekla-kazala. i onda kad nigdje ne ode, uradjena mu je kontrausluga i spustena mu je cijena.
burek_in_space

#520 Re: UEFA Europa League

Post by burek_in_space »

karanana wrote:znam, ali zastis se i igraca citajuci non stop rekla-kazala. i onda kad nigdje ne ode, uradjena mu je kontrausluga i spustena mu je cijena.
Shto nema nikakve veze sa Vugdalicem. :D
Slozhio bih se s tobom, da mi imamo uticajne medije, ali pisanje nashih Ligata, Borovina, Delica i slichnih ne mogu uticati na cijenu nekog nasheg igracha ni za 1 promil.
karanana

#521 Re: UEFA Europa League

Post by karanana »

burek_in_space wrote:
karanana wrote:znam, ali zastis se i igraca citajuci non stop rekla-kazala. i onda kad nigdje ne ode, uradjena mu je kontrausluga i spustena mu je cijena.
Shto nema nikakve veze sa Vugdalicem. :D
Slozhio bih se s tobom, da mi imamo uticajne medije, ali pisanje nashih Ligata, Borovina, Delica i slichnih ne mogu uticati na cijenu nekog nasheg igracha ni za 1 promil.
spustena mu je cijena kod mene kao citaoca i kao fana.
a vugdalic radi slicno, ne kroz licitiranje vrijednosti igraca nego kroz konstantno spominjanje istih kao da se utakmica ne bi mogla igrati da na terenu nema muslimovica. ali dobro, odmicem od teme, to je moje subjektivno misljenje da previse paznje podaju tome sto je neko iz bosne kao da ostalih 21 igrac ni nije na terenu.
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#522 Re: UEFA Europa League

Post by Admir_1984 »

Kaze Vugda cirin stari potrcko kao nije Muslimovic sad pozvan, jel greska ili nije pitanje je, al mi se novinari naravno nishta ne pitamo, aludirajuci sigurno na to da je i kunto i panto birao igrace kod cire :-D
burek_in_space

#523 Re: UEFA Europa League

Post by burek_in_space »

Ok, nismo se skontali oko tog spushtanja cijene, jer sam ja mislio da se odnosi na prodaju igracha u neki drugi klub.
Sa druge strane, kada je on u pitanju daljinski je iz raja izashao :mrgreen:
Dok god je OBN privatna televizija, i gazda vidi interes da ga zadrzhi, niko od nas tu nishta ne mozhe.

I mene zna ponekad iznervirati, ali mi puno cheshce izmami osmijeh na lice nekim svojim lupetanjima. :D
ratata

#524 Re: UEFA Europa League

Post by ratata »

ovdje se vise prica o komentatorima nego o ovom Evropskom takmicenju. vise bi volio da procitam sta bi od onog Dinama sto bljesnu u Zagrebu , mogao bi se kladiti da se Vahi vec drma klupa i da Mamic onako kabadahijski govor kao i obicno priprema za medije o nasem strucnjaku
felipe kajetano

#525 Re: UEFA Europa League

Post by felipe kajetano »

ratata wrote:ovdje se vise prica o komentatorima nego o ovom Evropskom takmicenju. vise bi volio da procitam sta bi od onog Dinama sto bljesnu u Zagrebu , mogao bi se kladiti da se Vahi vec drma klupa i da Mamic onako kabadahijski govor kao i obicno priprema za medije o nasem strucnjaku
Pa nije sramota izgubiti od PAOK-a u gostima, rano je jos za Maminjovu shizofreniu :)
Post Reply