Europa league 2013/14
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- karanana
#501 Re: UEFA Europa League
do kad ce ova dvojica misliti da se citava uefa liga vrti oko 2 bosanska igraca i jednog bh trenera? vise mi idu na neku stvar sa ovim na silu hvalisanjem te ibricica te muslimovica te vahe. maloprije muslimovic odbi glavom iz zivog zida loptu i mal lopta ne udje u gol, ali za vugdalica je on spasio gol jer da je bosanska glava nije odbila otisla bi u gol. a u sustini da je nije dotakla bosanska glava, lopta bi otisla nebu pod oblake. i tako svaka sitnica. a i ovo ovako otvoreno navijanje za dva hrvatska tima....pa ja mislim da ni edo pezzi nije ovoliko skako i dero se kad je hajduk dao gol. gonite se vise.
-
north
#502 Re: UEFA Europa League
OOOOOO PAOKARA EXO TRELA!!!
- Obuca9
-
samo malo
#504 Re: UEFA Europa League
karanana wrote:do kad ce ova dvojica misliti da se citava uefa liga vrti oko 2 bosanska igraca i jednog bh trenera? vise mi idu na neku stvar sa ovim na silu hvalisanjem te ibricica te muslimovica te vahe. maloprije muslimovic odbi glavom iz zivog zida loptu i mal lopta ne udje u gol, ali za vugdalica je on spasio gol jer da je bosanska glava nije odbila otisla bi u gol. a u sustini da je nije dotakla bosanska glava, lopta bi otisla nebu pod oblake. i tako svaka sitnica. a i ovo ovako otvoreno navijanje za dva hrvatska tima....pa ja mislim da ni edo pezzi nije ovoliko skako i dero se kad je hajduk dao gol. gonite se vise.

OBN je privatna tv kuca, pa ono....
- karanana
#505 Re: UEFA Europa League
bih da nisu zatamnili hrt
-
samo malo
#506 Re: UEFA Europa League
A sta da se radi, osudjeni smo na Sasine izvale.
-
north
#507 Re: UEFA Europa League
To je tokaranana wrote:do kad ce ova dvojica misliti da se citava uefa liga vrti oko 2 bosanska igraca i jednog bh trenera? vise mi idu na neku stvar sa ovim na silu hvalisanjem te ibricica te muslimovica te vahe. maloprije muslimovic odbi glavom iz zivog zida loptu i mal lopta ne udje u gol, ali za vugdalica je on spasio gol jer da je bosanska glava nije odbila otisla bi u gol. a u sustini da je nije dotakla bosanska glava, lopta bi otisla nebu pod oblake. i tako svaka sitnica. a i ovo ovako otvoreno navijanje za dva hrvatska tima....pa ja mislim da ni edo pezzi nije ovoliko skako i dero se kad je hajduk dao gol. gonite se vise.
Ovaj što govori daljinski, pa prebaciti, pa nije stvar u tome prijatelju, mi normalni hoćemo da gledamo ove utakmice ali sa više profesionalnosti i nepristranosti, a ne spominjanje nekih sarajevskih baklava, tvrde bosanske glave i ostalih retardiranih izjava Vugdalića koji su za plakati
- Obuca9
#508 Re: UEFA Europa League
Koji hladno izvali kako je "zanimljivo da večeras igraju veliki rivali međusobno, s jedne strane Dinamo i Hajduk, a s druge PAOK i AEK".samo malo wrote:A sta da se radi, osudjeni smo na Sasine izvale.
- Baltazar_khan
#509 Re: UEFA Europa League
Ne znam za vas, ali meni je puno zanimljivije slušati Sašine ofirne izvale, nego recimo Velida Spahu i ostale delegate sa bht i ftv.
- Šibicar
#510 Re: UEFA Europa League
On je zabavan nekoliko minuta,poslije toga mi bude baš smor teški,nepoznavanje fudbalske igre,igrača na terenu,potpomognuto njegovim morbidnim izjavama mi u nekim trenutcima zgadi utakmicu,a nekad ne znam bil' se smij'o il' plak'o kakve gluposti valja.Baltazar_khan wrote:Ne znam za vas, ali meni je puno zanimljivije slušati Sašine ofirne izvale, nego recimo Velida Spahu i ostale delegate sa bht i ftv.
- Baltazar_khan
#511 Re: UEFA Europa League
ma ono, meni je drag jer je nekakav naivan, ono komentatori imaju onu tipku za ukinuti ton, ali on to ne radi on zakašlje nekad, pa kad mu curi nos povuče u sebe hahahahahah jel tako
baš je večeras to radio par puta ofiran je do bola al eto
baš je večeras to radio par puta ofiran je do bola al eto
- Šibicar
#512 Re: UEFA Europa League
Razumijem ga u potpunosti,valjda ga safato ovaj isti virus k'o i mene. 
- zecko_kupuz
#513 Re: UEFA Europa League
Stvarno, je li ovo Krug 99 pa da Saša toliko probija mozak uvaženim pojedincima?
Čovjek se zafrkava tek tako, a večeras je uostalom bio i prilično "miran". Meni ne bi jasno šta je Hadžiću, nagutao se prašine ili....?
Čovjek se zafrkava tek tako, a večeras je uostalom bio i prilično "miran". Meni ne bi jasno šta je Hadžiću, nagutao se prašine ili....?
Last edited by zecko_kupuz on 30/09/2010 23:42, edited 1 time in total.
- felipe kajetano
#514 Re: UEFA Europa League
Meni je Vugdalic kralj
, uvijek gledam Uefa ligu na OBN-u samo radi njega,,,realno ono njesra ne mozes gledati drukcije sem ako nisi simpatizer nekog od tih timova...on mi dodje k'o neki aditiv stavljen u govno
Sabahudin Rules
Sabahudin Rules
- Šibicar
#515 Re: UEFA Europa League
Jašta,pravi je zafrkant.zecko_kupuz wrote:Stvarno, je li ovo Krug 99 pa da Saša toliko probija mozak uvaženim pojedincima?![]()
![]()
- zecko_kupuz
#516 Re: UEFA Europa League
Hehe, ne kažem da je i smiješan plahoŠibicar wrote: Jašta,pravi je zafrkant.
- karanana
#517 Re: UEFA Europa League
razumijem ja njegovu vrstu humora i moze proci u momentima, ali me najvise nervira to sto bespotrebno dizu u nebesa nasih par imena. jebo majku, imam osjecaj da su kako mogli povezali bi ibricica i dali mu doprinos u pobjedi - bubam - zenita u rusiji 3000 kilometara dalje. smucit ce mi se ljudi zbog tog, isto ko sto mi se i dzeko smucio zbog ovoljetosnjeg svakosatnog pisanja ovog sajta o njemu gdje ce i za koliko milijardi eura.
- burek_in_space
#518 Re: UEFA Europa League
Pa nije ti kriv tu ni Dzeko ni Ibrichic, nego novinari.karanana wrote:razumijem ja njegovu vrstu humora i moze proci u momentima, ali me najvise nervira to sto bespotrebno dizu u nebesa nasih par imena. jebo majku, imam osjecaj da su kako mogli povezali bi ibricica i dali mu doprinos u pobjedi - bubam - zenita u rusiji 3000 kilometara dalje. smucit ce mi se ljudi zbog tog, isto ko sto mi se i dzeko smucio zbog ovoljetosnjeg svakosatnog pisanja ovog sajta o njemu gdje ce i za koliko milijardi eura.
- karanana
#519 Re: UEFA Europa League
znam, ali zastis se i igraca citajuci non stop rekla-kazala. i onda kad nigdje ne ode, uradjena mu je kontrausluga i spustena mu je cijena.
- burek_in_space
#520 Re: UEFA Europa League
Shto nema nikakve veze sa Vugdalicem.karanana wrote:znam, ali zastis se i igraca citajuci non stop rekla-kazala. i onda kad nigdje ne ode, uradjena mu je kontrausluga i spustena mu je cijena.
Slozhio bih se s tobom, da mi imamo uticajne medije, ali pisanje nashih Ligata, Borovina, Delica i slichnih ne mogu uticati na cijenu nekog nasheg igracha ni za 1 promil.
- karanana
#521 Re: UEFA Europa League
spustena mu je cijena kod mene kao citaoca i kao fana.burek_in_space wrote:Shto nema nikakve veze sa Vugdalicem.karanana wrote:znam, ali zastis se i igraca citajuci non stop rekla-kazala. i onda kad nigdje ne ode, uradjena mu je kontrausluga i spustena mu je cijena.![]()
Slozhio bih se s tobom, da mi imamo uticajne medije, ali pisanje nashih Ligata, Borovina, Delica i slichnih ne mogu uticati na cijenu nekog nasheg igracha ni za 1 promil.
a vugdalic radi slicno, ne kroz licitiranje vrijednosti igraca nego kroz konstantno spominjanje istih kao da se utakmica ne bi mogla igrati da na terenu nema muslimovica. ali dobro, odmicem od teme, to je moje subjektivno misljenje da previse paznje podaju tome sto je neko iz bosne kao da ostalih 21 igrac ni nije na terenu.
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#522 Re: UEFA Europa League
Kaze Vugda cirin stari potrcko kao nije Muslimovic sad pozvan, jel greska ili nije pitanje je, al mi se novinari naravno nishta ne pitamo, aludirajuci sigurno na to da je i kunto i panto birao igrace kod cire 
- burek_in_space
#523 Re: UEFA Europa League
Ok, nismo se skontali oko tog spushtanja cijene, jer sam ja mislio da se odnosi na prodaju igracha u neki drugi klub.
Sa druge strane, kada je on u pitanju daljinski je iz raja izashao
Dok god je OBN privatna televizija, i gazda vidi interes da ga zadrzhi, niko od nas tu nishta ne mozhe.
I mene zna ponekad iznervirati, ali mi puno cheshce izmami osmijeh na lice nekim svojim lupetanjima.
Sa druge strane, kada je on u pitanju daljinski je iz raja izashao
Dok god je OBN privatna televizija, i gazda vidi interes da ga zadrzhi, niko od nas tu nishta ne mozhe.
I mene zna ponekad iznervirati, ali mi puno cheshce izmami osmijeh na lice nekim svojim lupetanjima.
- ratata
#524 Re: UEFA Europa League
ovdje se vise prica o komentatorima nego o ovom Evropskom takmicenju. vise bi volio da procitam sta bi od onog Dinama sto bljesnu u Zagrebu , mogao bi se kladiti da se Vahi vec drma klupa i da Mamic onako kabadahijski govor kao i obicno priprema za medije o nasem strucnjaku
- felipe kajetano
#525 Re: UEFA Europa League
Pa nije sramota izgubiti od PAOK-a u gostima, rano je jos za Maminjovu shizofreniuratata wrote:ovdje se vise prica o komentatorima nego o ovom Evropskom takmicenju. vise bi volio da procitam sta bi od onog Dinama sto bljesnu u Zagrebu , mogao bi se kladiti da se Vahi vec drma klupa i da Mamic onako kabadahijski govor kao i obicno priprema za medije o nasem strucnjaku