Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Sarajevo1946 wrote:
Nisi ni svjestan koliko providno pokušavaš da pehiraš Rogeru ovim riječima, vidi se iz pisanja
Postao/la radostan dan dana 26/06/2013 19:56
ne pehiram ni najmaje...
...a kako se trudimo svi da ispadnemo -vrhunski teniski znalci- glupo bi bilo da sam sebi rušim prognozerski rejting. koji je i onako - nikakav.
Sta je ovo braco mila,Wimbeldon po igracima koji aktivno igraju postaje ravan Umagu.
Treba gledati sa pozitivnije strane pa reci da ce Nadal,Fedrer,Tsonga braniti manje bodova dogodine,stim sto je Nadal u najboljoj poziciji po tom pitanju.
Ko ce biti pobjednik krnjeg Wimbeldona,pitanje je sad
didžej wrote:
2007. bili on i rosol.
gulbis osvojio.
jbt, ti se smiješ, a ja ti zavidim...
znači su trojicu - live...
na cemu ba?
2007. stakhovski, rosol i gulbis su bili poznati samo uzoj familiji.
dobro, gulbis je doduse bio najavljen kao buduca zvijezda.
ja isao poslom, ne bih drugacije.
nema veze...
šta sam se ja klinaca od 15-16-17 godina nagledao u fudbalu, pa poslije 5-6 godina se krstim lijevom i desnom - jbt, jel ovo onaj...
lijepo je to, nevezano koliko imaju godina i dal se znalo za njih.
necko_hz wrote:Ovo će biti jedan od najboljih GS turnira u posljednjih x godina.
šteta za darsisa...
pričajući puno o bekeru prije početka turnira, kao da naslutismo.
nego sad ozbiljno, koji se kc ovo dešava?
nemoj nam pričati o nadalovoj fobiji od trave, rodžerovim godinama, uostalom tomaš može pući novaka...šta se dešava, ima nešto dublje...
Ima, podloga i loptice. Nebrojeno puta sam govorio da su brze podloge itekako pogodne iznenađenjima. To je uostalom i Federer govorio u intervjuima kada je poredio ovaj period sa onim od prije 10-15 godina.
Trava je ove godine brža, a loptice lakše. Lakše je mijenjati direkciju udarca, ali teže se kretati, naročito pri naglim promjenama pravca. Pogledaj šta je bilo padova ove sedmice. Uglavnom, favorizirani su igrači koji pretenduju offensive baseline tenisu i S&V igri. Brzina podloge omogučava i slabije rangiranim igračima da pokažu svoje tenisko umijeće i segmente u kojima su bolji od drugih. Sergiy je danas pokazao nevjerovatno egzekuciju S&V igre, a ni u groundstroke udarcima nije zaostajao za Federerom. Ovako nadigrati Federera, koji je pritom imao samo 13UE ne može svako.
Vraćena je vjera u sport i konačno malo zanimljivosti u sivilo današnjeg tenisa.
mleetavi wrote:Toliko o čarobnjaku bla bla, penzija.
Đe Leopold?
Bio na tenisu, prekinuo svoj mec da pogledam Rogera u tb 4 seta...i nakon toga predao mec i na spavanje...ovo je nevjetovatno, odvratno. Nemam rijeci...odoh na spavanje a vi orgijajte dalje.
shake69 wrote:Svakom rekordu dodje kraj, pa i onom od Carobnjaka iz Basela. Steta za Wimbledon, nije ista zavrsnica s Federerom i bez njega i zato su njegovi navijaci tuzni veceras. Zakazao mu je neshvatljivo los return a nevjerovatno dobar servis Ukrajinca (oko 70% je bio ubacaj prvog, osvojeni poeni na prvi i drugi servis cak i iznad 70%) stvorili su preteskim danasnju igru i sanse za povratak u mec.
Nadam se da jos ima motiva u Svjacarcu da izgura americku turneju i osigura zavrsni masters pa dogodine sta Bog da.
Roger je bio i ostat ce the "best all the time"!
Tako je Shake ali tuga je golema. Jedan ovakav niz da se prekine od strane Stskovskog.....pa to je za plakanje...ali sto kazes svemu jednom dodje kraj.
Blek Stena wrote:"best all the time". s kim igra Rodjo u narednoim kolu
Kad se ovako neki novi klinci, neki novi poznavatelji, budu zajebavali s Djokovicem za koju godinu vjerujem da ce biti podjednako smjesno...
Uostalom nema potrebe..uzivajte.
Ti mora da si s nekog sarajevskog sportskog portala pa te natjeralo da sjedis s 20 gariba u Zetri te godine!
blizu, ali ne toliko blizu.
te atmosfere...
kao kad sam bio na paf bologna-buducnost u zetri, euroliga.
doslo 100 varvara iz podgorice, grupa od 20 srednjoskolaca koje je mira poljo nalozila da se citavu utakmicu deru "marko jaric" i nas jedno 10 bolesnika, pasioniranih ljubitelja kosarke iz sarajeva.
a timovi prejaki, za paf igrali fucka, majers, jaric, karnisovas, basile... za buducnost tomasevic, topic, haris brkic, scepanovic...
ali to je vec druga tema.
Blek Stena wrote:"best all the time". s kim igra Rodjo u narednoim kolu
Kad se ovako neki novi klinci, neki novi poznavatelji, budu zajebavali s Djokovicem za koju godinu vjerujem da ce biti podjednako smjesno...
Uostalom nema potrebe..uzivajte.