Ervin Zukanovic

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
shake69

#501 Re: Ervin Zukanovic

Post by shake69 »

Zanimljivo kaKO pojedincima predrasude i dezinformacije ili tek samo zloba zamagljuje sliku. Na nagovor igraca i kluba selektor ne pozove kandidata jer je izvjesna operacija. Igrac ipaK sinoc udje i obavi dobro posao, ali to ne mijenja na stvari. Mozda je operacija manja, rutinska koju zele svi za dobrobit obje strane, ali se moze i pricekati, svakao je reprezentativna pauza, pa ce to uraditi danas ili sutra! A igrac je usao sinoc ili na vlastiti rizik, ili uz znanje kluba da mu se ne bi nista strasno moglo desiti. Ne vidim sta je tu problem.
Da Zukanovic smisljeno odbija igrati za reprezentaciju a igrao vec, ili da klub izvrce i vara, nema logike, jer mu je bas Mehmed sada dao sansu koji nesretni Safet nije, naprotiv, htio je upropastitit covjeka neodgovornim izjavama a i koji klub ne voli imati reprezentativca u ekipi!? Ipak, nadam se da ce Ervin pojasniti stvari i da se stavi tacka na nepotrebnu dreku i sumnje bez razloga.
Stari

#502 Re: Ervin Zukanovic

Post by Stari »

Ili ja ironiju i sarkazme "prepoznajem" na pogresnim mjestima ...ili to isto rade neki drugi ...bilo-kako-bilo ...u ovoj prici kontam sve manje sa svakim novim postom.
Obuca9

#503 Re: Ervin Zukanovic

Post by Obuca9 »

insomnia78 wrote:Pa ne znam ja sta je ali oko lika se desava puno negativnih, cudnih i sumnjivih stvari
E sad bas da ga "mrze" i Safet i Mesa
Možda zato što obojica žive u Francuskoj, pa im smeta Zuka. Eto i ti si u Francuskoj, a nisi na Zukinoj strani. Vidiš da ima tu nešto.

Svi su krivi samo vehbija nije.
ultima_palabra

#504 Re: Ervin Zukanovic

Post by ultima_palabra »

Pa kako je došao na prvo Mešino okupljanje?
Tomahawk11
Globalni moderator

#505 Re: Ervin Zukanovic

Post by Tomahawk11 »

shake69 wrote:Zanimljivo kaKO pojedincima predrasude i dezinformacije ili tek samo zloba zamagljuje sliku. Na nagovor igraca i kluba selektor ne pozove kandidata jer je izvjesna operacija. Igrac ipaK sinoc udje i obavi dobro posao, ali to ne mijenja na stvari. Mozda je operacija manja, rutinska koju zele svi za dobrobit obje strane, ali se moze i pricekati, svakao je reprezentativna pauza, pa ce to uraditi danas ili sutra! A igrac je usao sinoc ili na vlastiti rizik, ili uz znanje kluba da mu se ne bi nista strasno moglo desiti. Ne vidim sta je tu problem.
Da Zukanovic smisljeno odbija igrati za reprezentaciju a igrao vec, ili da klub izvrce i vara, nema logike, jer mu je bas Mehmed sada dao sansu koji nesretni Safet nije, naprotiv, htio je upropastitit covjeka neodgovornim izjavama a i koji klub ne voli imati reprezentativca u ekipi!? Ipak, nadam se da ce Ervin pojasniti stvari i da se stavi tacka na nepotrebnu dreku i sumnje bez razloga.
Dakle, za klub se moze rizikovati, ali za reprezentaciju ne?! Sta da je sinoc pogorsao eventualnu povredu? Pusti ti to uz znanje da se nista ne bi trebalo desiti :-)
Pokazace se ubuduce sta je u pitanju, nije niko rekao da Zukanovic odbija da igra za reprezentaciju.
Safet je sam rekao da je htio voditi Zukanovica u Brazil i pored situacije sa SAD, ali da je savez stavio tacku na i. Mozda i sada rade isto.
shake69

#506 Re: Ervin Zukanovic

Post by shake69 »

Bolan, Toma, znas kad se salju pozivi, znas da je to bilo prije desetak dana, covjek je odista bio na klupi u prvoj utakmici, sada je usao i ne treba ga optuzivati ni klub dok se ne pojasni, ali meni nije toliko sumnjivo jer covjek je tek dosao u klub i sta mislis da ce on da diktira pravila novim gazdama. Easy, vjerujem da ce se ovo rijesiti pozitivno.
Tomahawk11
Globalni moderator

#507 Re: Ervin Zukanovic

Post by Tomahawk11 »

shake69 wrote:Bolan, Toma, znas kad se salju pozivi, znas da je to bilo prije desetak dana, covjek je odista bio na klupi u prvoj utakmici, sada je usao i ne treba ga optuzivati ni klub dok se ne pojasni, ali meni nije toliko sumnjivo jer covjek je tek dosao u klub i sta mislis da ce on da diktira pravila novim gazdama. Easy, vjerujem da ce se ovo rijesiti pozitivno.
Pa jeste, bio je. I sad je bio, pa usao, tim vise je cudna prica oko povrede. Povrijedjeni igrac nije ni na klupi.
Ovo sve nije u cilju neke diskreditacije Zukanovica, nego zato sto su nam protiv Belgije potrebni svi najbolji igraci.
5 0 5

#508 Re: Ervin Zukanovic

Post by 5 0 5 »

a mozda ovaj novi zukin klub ne igra istu formaciju kao mesa, pa ga nije zvao jer se boji da se jadnicak nece snaci na terenu. :? :zzzz:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#509 Re: Ervin Zukanovic

Post by Velkoski »

ultima_palabra wrote:Pa kako je došao na prvo Mešino okupljanje?
Wizz Airom :mrgreen:
cyprus

#510 Re: Ervin Zukanovic

Post by cyprus »

kakotakonikako wrote:Ervina Zukanovica nije prethodni selektor zvao u Brazil da bi mu mogao igrati sin od brata Seada. Jasno ko dan.
Jeste, Safet nije zvao Zuku lijevog beka, samo kako bi mogao pozvati Tinu, inače ofanzivnog veznog... Isto tako, sa Nigerijom smo igrali bez lijevog beka, samo kako bi u drugom poluvremenu u igru mogao ući Tino, inače ofanzivni vezni... Kad Tino igra, horoskop mu kaže da u blizini mora biti što manje lijevih bekova... Da upotpunimo i zaokružimo tezu staru evo već preko godinu dana :-D
Thorgerson

#511 Re: Ervin Zukanovic

Post by Thorgerson »

shake69 wrote:Bolan, Toma, znas kad se salju pozivi, znas da je to bilo prije desetak dana, covjek je odista bio na klupi u prvoj utakmici, sada je usao i ne treba ga optuzivati ni klub dok se ne pojasni, ali meni nije toliko sumnjivo jer covjek je tek dosao u klub i sta mislis da ce on da diktira pravila novim gazdama. Easy, vjerujem da ce se ovo rijesiti pozitivno.
Pa i Dzeko je tek dosao u Romu.

:D
Point.

#512 Re: Ervin Zukanovic

Post by Point. »

cyprus wrote:
kakotakonikako wrote:Ervina Zukanovica nije prethodni selektor zvao u Brazil da bi mu mogao igrati sin od brata Seada. Jasno ko dan.
Jeste, Safet nije zvao Zuku lijevog beka, samo kako bi mogao pozvati Tinu, inače ofanzivnog veznog... Isto tako, sa Nigerijom smo igrali bez lijevog beka, samo kako bi u drugom poluvremenu u igru mogao ući Tino, inače ofanzivni vezni... Kad Tino igra, horoskop mu kaže da u blizini mora biti što manje lijevih bekova... Da upotpunimo i zaokružimo tezu staru evo već preko godinu dana :-D
Zaboravljas da je Tino uguran u reprezentaciju kao defanzivni vezni.
Tito_i_Partija

#513 Re: Ervin Zukanovic

Post by Tito_i_Partija »

Ovo mi sve smrdi na Zukine probleme sa savezom, a ne s Mesom. K'o sto neko rece, Zuka je najvjerovatnije post'o persona non grata posle njegove izjave vezano za Safeta i njegovo neigranje. Mesa se malo zajeb'o pozivajuci ga na prvo okupljanje repke, al' se vidi da su to miopicni zlopamtioci iz saveza brzo "ispravili".
insaneinthebrain

#514 Re: Ervin Zukanovic

Post by insaneinthebrain »

semir jedva docekao da se posere po zukanovicu, nakon silnih napada na idola mu papketa sad malo ohani po zuki :-)
Logovan

#515 Re: Ervin Zukanovic

Post by Logovan »

Tito_i_Partija wrote:Ovo mi sve smrdi na Zukine probleme sa savezom, a ne s Mesom. K'o sto neko rece, Zuka je najvjerovatnije post'o persona non grata posle njegove izjave vezano za Safeta i njegovo neigranje. Mesa se malo zajeb'o pozivajuci ga na prvo okupljanje repke, al' se vidi da su to miopicni zlopamtioci iz saveza brzo "ispravili".
Smrdilo je i prije na probleme sa svaezom, ali Pape je bio kriv. :oops: Sad je opet ista situacija, ali Meša nije kriv. :oops:
ganjeta

#516 Re: Ervin Zukanovic

Post by ganjeta »

Ljubitelji Papketa, kačketa i šuškavaca izmigoljili iz rupa :lol: .
trcicu trceci

#517 Re: Ervin Zukanovic

Post by trcicu trceci »

a mozda je i ono najvjerovatnije, Zukanovic je kriv. Prvo je bio bezobrazan prema najboljem selektoru svih vremena u historiji reprezentacije, a danas nece da se odazove Mesi
DonEmir

#518 Re: Ervin Zukanovic

Post by DonEmir »

ultima_palabra wrote:Pa kako je došao na prvo Mešino okupljanje?
:thumbup:

ganjeta wrote:Ljubitelji Papketa, kačketa i šuškavaca izmigoljili iz rupa :lol: .
:lol: :lol:
SkyLimit

#519 Re: Ervin Zukanovic

Post by SkyLimit »

Mesa je konkretno izjavio da ga je i Sampdoria i sam Zukanovic obavjestio da je povrijedjen i da samo zbog toga nije pozvan. S obzirom da se Zukanovic vec pokazao koji tip koji nece nista presutiti, da nije bilo tako on bi vec izasao u medije da kaze da nije istina da je ista javio selektoru i da je iznenadjen sto nije dobio poziv. Dakle, nije do Mese.
Tomahawk11
Globalni moderator

#520 Re: Ervin Zukanovic

Post by Tomahawk11 »

SkyLimit wrote:Mesa je konkretno izjavio da ga je i Sampdoria i sam Zukanovic obavjestio da je povrijedjen i da samo zbog toga nije pozvan. S obzirom da se Zukanovic vec pokazao koji tip koji nece nista presutiti, da nije bilo tako on bi vec izasao u medije da kaze da nije istina da je ista javio selektoru i da je iznenadjen sto nije dobio poziv. Dakle, nije do Mese.
Nije do Mese, nije do Zukanovica, nije do saveza, nije do Sampdorije....sigurno je do mene :-)
luckylaka

#521 Re: Ervin Zukanovic

Post by luckylaka »

Tomahawk11 wrote:
SkyLimit wrote:Mesa je konkretno izjavio da ga je i Sampdoria i sam Zukanovic obavjestio da je povrijedjen i da samo zbog toga nije pozvan. S obzirom da se Zukanovic vec pokazao koji tip koji nece nista presutiti, da nije bilo tako on bi vec izasao u medije da kaze da nije istina da je ista javio selektoru i da je iznenadjen sto nije dobio poziv. Dakle, nije do Mese.
Nije do Mese, nije do Zukanovica, nije do saveza, nije do Sampdorije....sigurno je do mene :-)
Do Safeta je :-)
5 0 5

#522 Re: Ervin Zukanovic

Post by 5 0 5 »

ima li i jedan nas reprezentativac na kojeg se LACKY nije posr'o da bi pokusao odbraniti onu francusku drugoligasku gnjidu?
Dead Man Walking

#523 Re: Ervin Zukanovic

Post by Dead Man Walking »

Ja sam branio Ervina cijelo vrijeme, ali ovdje nesto dismr. Cekam da cujem zvanicno obje verzije, ali ako se vadi na povredu a tamo igra nataknem ga na onu stvar. Al eto, prije naticanja ipak cu sacekati da cujem neko objasnjenje.
luckylaka

#524 Re: Ervin Zukanovic

Post by luckylaka »

Dead Man Walking wrote:Ja sam branio Ervina cijelo vrijeme, ali ovdje nesto dismr. Cekam da cujem zvanicno obje verzije, ali ako se vadi na povredu a tamo igra nataknem ga na onu stvar. Al eto, prije naticanja ipak cu sacekati da cujem neko objasnjenje.
Pa cuo si objasnjeneje,,dijete je povrijedjeno,klub trazio postedu"
insomnia78

#525 Re: Ervin Zukanovic

Post by insomnia78 »

Mešino djete, jel? :lol: :lol: :lol:
Mali mu kaze svunoc povraco :lol:
Post Reply