emko1234 wrote:
Počnimo redom,
Prvo da ti čestitam što radiš u jednoj bogatoj zemlji u kojoj audijeva i vw vozila najviše vozaju pakistanci i somalijci.
Drugo, post je toliko glup da apsolutno ne vidim ni jednu jedinu rečenicu ili tvrdnju koja zahtijeva repliku. Klasična "nemam para za švabu, pa ću kupit francuza i hvaliti ga ko da je švabo" priča. Toliko puta već viđena i opjevana na ovom podforumu.
Mene samo brine, kad već pričas o inteligenciji, kako ti čovječe koji radiš u razvijenoj i bogatoj europskoj zemlji nisi upoznat sa zakonom brojeva, koji kaže da vw i audi u njemačkoj prodaju više auta nego što jedan citroen proda u cijeloj Europi.
Druže, staviti citroen i audi u istu rečenicu i napisat pridjev nepotrebljiv pored audija je moguće jedino ako pričaš o audiju koji nije u voznom stanju.
S tobom sam završio, nastavi raditi i jednoj bogatoj europskoj zemlji sa somalijcima i pakistancima koji vozaju audije.
@citro
http://www.pik ba/artikal/14704226/citroen-c5-1-6-hdi-exclusive/
Mrsko mi je linkat one od kramara koje on zove modificirani model, riječ je o 1.6hdi excslusive modeli koji su facelift s diodama u prednjim farovima.
Što se tiče moje tvrdnje da su ljudi koji kupuju auta s hidraulikom koja je aposlutno bezvrijedan dodatak na autu te klase glupani, tu se ništa nije promjenilo niti će.
Johntra je jedini naveo pravi razlog zbog kojeg se eventualno može kupiti hidraulika, da dignes auto na losem putu do vikendice. Standardna ovjes na tom c5 je sigurno dovoljno uštiman da odgovara stilu vožnje i karakteru ljudi koji kupuju takva auta. A tu sigurno nisu ljubitelji dinamike, sporta, upravljivosti i bilo kakvog uzivanja koje zahtjeva ujednačen i kompatibilan rad motora, ovjesa i mjenjača.
Ovo zadnje što sam napisao bi moglo da izazove novu buru oduševljenja kod vas, ali je tako. Na tom autu je sve prosječno, a nešto je čak i ispod prosjeka kao recimo automatik mjenjač koji ubije svaku dozu agresivnosti koju ima bilo koji motor.
Ja vas razumije, vi ste se uhvatili jedine stvari koji taj auto izdvaja od svih ostalih auta u toj klasii. Ali ta stvar je toliko bezvrijedna i glupa, da ne znam s čim bi je uporedio.
Ako je kontra argument na moju tvrdnju da to nije glupo i da ljudi uzimaju to auto s tim ovjesom, samo se sjetite priče o golfu. Samo taj model se prodaje ko cijela citroenova gama zajedno, pa vi pojedinci opet kažete da je smeće.