Kao sto se vidi, i tada su SAD i SSSR zajednickim snagama trovali ostatak planete

Bice da je ovo bio zajednicki napad na Djeda Mraza i njegove sobove. Garant je Rudolfu od ovih otrova pocrvenio nos.jefferson wrote:Evo dva F-15 u standardnoj formaciji zauzimanja presretackog polozaja koji se koristi u USAF. krajem 80-tih. pri presretanju dva MIG-29 iznad Aljaske.
Kao sto se vidi, i tada su SAD i SSSR zajednickim snagama trovali ostatak planete![]()
Trolu, na sta i na koga i na ciji komentar se tvoj post odnosi?BlackSteel wrote:http://www.ted.com/talks/david_keith_s_ ... e#t-940848
Pametnom dosta. Dosta vas se nalozilo da ste aman zaman pametni jer imate diplome faxa njakog poslijeratnog. Vi ste ona vrsta ljudi koja ismijava insana kad vam kaze da se neke planete vide golim okom. Vi ste ona vrsta skolovanih koja se smije na fakt da je sunce zvjezda. Al hajd on je doktor. Vi ste isti koji su se smijali mozda prije 10 godina nekom ludom jaranu koji vam je pricao o ovome o cemu ovaj cikica prica i sta vise ne kriju da se radi. Joke is on you suckers. I btw, da se ne pravimo glupi slucajno, kad guglam ovog lika ima bruka linkova sa validnim sajtovima ukljucujuci i harward. Znaci lik nije kako bi vi bosanski uceni rekli lujka neka, vec vas ucenjak, kolega. Uzivajte.
Poslo sa njakog hepeka, vazdan nesta bibiche.
Moras malo pojasniti svoj stav.BlackSteel wrote:Na sve vas koji ste ismijavali do juce pomisao da bi neko od njih trovao planetu tim experimentima. Lik ti eto sam indirektno priznade da se to radi od devedesetih.
Cemu ruzne rijeci. Najbolje je nekog nazvati glupanom. Ko pali programirano a ko programira? Koja organizacija? HDZ ili protestanti ili budisti? Ili Iluminati. Ili Plejadjani.BlackSteel wrote:Glupane, nema pilot sa tim nista. Samo se pali programirano preko gps polozaja gdje treba da se ispusta, ima neki red pobogu. U biti ne zelim raspravljat kao da sam duzan. Sve je receno, znam da vam je muka sad jbga.
nadžak wrote:Od 2:30 imaš izlaganje tipa koji se zove David Keith.
Da, zaista je lako izguglat ovog Davida Keitha... Evo ga kao gost u Colbert Reportu:BlackSteel wrote:http://www.ted.com/talks/david_keith_s_ ... e#t-940848
Pametnom dosta. Dosta vas se nalozilo da ste aman zaman pametni jer imate diplome faxa njakog poslijeratnog. Vi ste ona vrsta ljudi koja ismijava insana kad vam kaze da se neke planete vide golim okom. Vi ste ona vrsta skolovanih koja se smije na fakt da je sunce zvjezda. Al hajd on je doktor. Vi ste isti koji su se smijali mozda prije 10 godina nekom ludom jaranu koji vam je pricao o ovome o cemu ovaj cikica prica i sta vise ne kriju da se radi. Joke is on you suckers. I btw, da se ne pravimo glupi slucajno, kad guglam ovog lika ima bruka linkova sa validnim sajtovima ukljucujuci i harward. Znaci lik nije kako bi vi bosanski uceni rekli lujka neka, vec vas ucenjak, kolega. Uzivajte.
BlackSteel wrote:http://www.ted.com/talks/david_keith_s_ ... e#t-940848
Znam, i ne planiram se upuštat toliko u ovo da bih izgubio čitav danKorisničkoime wrote:@Cyprus
Da se druze nisi upustao u ovo ja sam jednom davno nacinio tu gresku izgubio pola dana zivota.
Gore ti je ovdje vec na temi o Susicu
Sent from my GT-I9070 using Tapatalk 2
JohnnyS wrote:Živimo u doba kad je ljudski vijek sve duži i duži, više je stogodišnjaka nego ikad, ali i dalje ima degenerika koji su uvjereni da nas "oni" truju. Pa jebem vam logiku, da nas truju, ljudi bi sve kraće, ne sve duže živjeli.
dezurni_ucenik wrote:JohnnyS wrote:Živimo u doba kad je ljudski vijek sve duži i duži, više je stogodišnjaka nego ikad, ali i dalje ima degenerika koji su uvjereni da nas "oni" truju. Pa jebem vam logiku, da nas truju, ljudi bi sve kraće, ne sve duže živjeli.
Mozda trolas,ali ne znam otkud tebi da je ljudski vijek sve duzi i duzi
aaa vas... Jestel ikad slušali Miroljuba Petrovića? Da jeste ne biste mlatili te glupostibella_ciao wrote:dezurni_ucenik wrote:JohnnyS wrote:Živimo u doba kad je ljudski vijek sve duži i duži, više je stogodišnjaka nego ikad, ali i dalje ima degenerika koji su uvjereni da nas "oni" truju. Pa jebem vam logiku, da nas truju, ljudi bi sve kraće, ne sve duže živjeli.
Mozda trolas,ali ne znam otkud tebi da je ljudski vijek sve duzi i duzi![]()
A daj salis se? To se uci jos iz prirode i drustva. Prosjecni zivotni vijek se uduplo
LOL!bella_ciao wrote:Sad kad Metuzalema iz rukava izvadi
sa 15 sprata, taj bi dezodorans završio svugdje samo ne direktno ispod...Locker wrote:Ali zamisli da te jaran pršće sa tonama i tonama dezodoransa!DaysleepeR wrote:onoliko koliko je moguće namirisati se dezodoransom tako da ti jaran pršće sa 15 sprata a ti stojiš ispred zgrade sa podignutim rukama, toliko je moguće da te neko ciljano truje sa visine od 10000 metara...

Maske kod vojnih zrakoplova ili civilnih?Avetinho wrote:Sad je valjda svima jasno zasto piloti nose one maske -- da se ne otruju dok nas zaprasuju. Ali glupani ih poskidaju kad slete. Valjda je to dio zavjere, da nas zbune.
Gleadao sam one filmove kao Top Gun i slicno, svi nose maske. A za civilne ne mozes ni znati, kad se odmah zakljucaju pa niko ne smije uci.Sonron wrote:Maske kod vojnih zrakoplova ili civilnih?Avetinho wrote:Sad je valjda svima jasno zasto piloti nose one maske -- da se ne otruju dok nas zaprasuju. Ali glupani ih poskidaju kad slete. Valjda je to dio zavjere, da nas zbune.Ako ima neko pitanja neka me pita. MTVS