Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

jefferson

#501 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara

Post by jefferson »

Evo dva F-15 u standardnoj formaciji zauzimanja presretackog polozaja koji se koristi u USAF. krajem 80-tih. pri presretanju dva MIG-29 iznad Aljaske.
Kao sto se vidi, i tada su SAD i SSSR zajednickim snagama trovali ostatak planete :lol:
Image
Keiko

#502 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara

Post by Keiko »

jefferson wrote:Evo dva F-15 u standardnoj formaciji zauzimanja presretackog polozaja koji se koristi u USAF. krajem 80-tih. pri presretanju dva MIG-29 iznad Aljaske.
Kao sto se vidi, i tada su SAD i SSSR zajednickim snagama trovali ostatak planete :lol:
Image
Bice da je ovo bio zajednicki napad na Djeda Mraza i njegove sobove. Garant je Rudolfu od ovih otrova pocrvenio nos. :lol:
BlackSteel

#503 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara

Post by BlackSteel »

http://www.ted.com/talks/david_keith_s_ ... e#t-940848
Pametnom dosta. Dosta vas se nalozilo da ste aman zaman pametni jer imate diplome faxa njakog poslijeratnog. Vi ste ona vrsta ljudi koja ismijava insana kad vam kaze da se neke planete vide golim okom. Vi ste ona vrsta skolovanih koja se smije na fakt da je sunce zvjezda. Al hajd on je doktor. Vi ste isti koji su se smijali mozda prije 10 godina nekom ludom jaranu koji vam je pricao o ovome o cemu ovaj cikica prica i sta vise ne kriju da se radi. Joke is on you suckers. I btw, da se ne pravimo glupi slucajno, kad guglam ovog lika ima bruka linkova sa validnim sajtovima ukljucujuci i harward. Znaci lik nije kako bi vi bosanski uceni rekli lujka neka, vec vas ucenjak, kolega. Uzivajte.

Poslo sa njakog hepeka, vazdan nesta bibiche.
Avetinho

#504 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara

Post by Avetinho »

BlackSteel wrote:http://www.ted.com/talks/david_keith_s_ ... e#t-940848
Pametnom dosta. Dosta vas se nalozilo da ste aman zaman pametni jer imate diplome faxa njakog poslijeratnog. Vi ste ona vrsta ljudi koja ismijava insana kad vam kaze da se neke planete vide golim okom. Vi ste ona vrsta skolovanih koja se smije na fakt da je sunce zvjezda. Al hajd on je doktor. Vi ste isti koji su se smijali mozda prije 10 godina nekom ludom jaranu koji vam je pricao o ovome o cemu ovaj cikica prica i sta vise ne kriju da se radi. Joke is on you suckers. I btw, da se ne pravimo glupi slucajno, kad guglam ovog lika ima bruka linkova sa validnim sajtovima ukljucujuci i harward. Znaci lik nije kako bi vi bosanski uceni rekli lujka neka, vec vas ucenjak, kolega. Uzivajte.

Trolu, na sta i na koga i na ciji komentar se tvoj post odnosi?

Na budale koje vjeruju da nas prase odozgo dok sa djecicom trce u gas maskama po javnim parkovima, ili na obrazovane ljude koji znaju da se vlazan zrak momentalno pretvori u kristale kada prodje turbinu pod visokim pritiskom.
BlackSteel

#505 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara

Post by BlackSteel »

Na sve vas koji ste ismijavali do juce pomisao da bi neko od njih trovao planetu tim experimentima. Lik ti eto sam indirektno priznade da se to radi od devedesetih.

Avetinho

#506 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara

Post by Avetinho »

BlackSteel wrote:Na sve vas koji ste ismijavali do juce pomisao da bi neko od njih trovao planetu tim experimentima. Lik ti eto sam indirektno priznade da se to radi od devedesetih.

Moras malo pojasniti svoj stav.

Ti dakle mislis da piloti Kinezi, Amerikanci, Rusi, Indijci, parlamentarci, rojalisti, republikanci, demokrati, SDA, SDS, HDZ, Australijanci, Britanci, Nijemci, Kongolijanci, Indijanci, Grenlandjani, Liberijci, Ganjani, svi ucestvuju u tajnom planu za spas Zemlje od globalnog zagrijavanja?

E ova je najbolja teorija zavjere koju sam dosad cuo.

Zaboravio sam jos Filipince, Indonezane, Nigerijce, Egipcane, ISILovce, AL-Kaidu, i Ass-sadiste.

I Srbiju i Rusiju i Ukrajinu i Mongoliju i Kazahstan.

I Venecuelu i naravno Brazil. I Nikaragvu. E svi njihovi piloti nas prase e ne bi li nas malo spasili od Suncevih pjega.

I naravno Italiju, najvece mafijase u borbi za spas Planete od prevelikog zatopljavanja.

I Emirate i Saudijsku Arabiju i Kuvajt.
BlackSteel

#507 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara

Post by BlackSteel »

Glupane, nema pilot sa tim nista. Samo se pali programirano preko gps polozaja gdje treba da se ispusta, ima neki red pobogu. U biti ne zelim raspravljat kao da sam duzan. Sve je receno, znam da vam je muka sad jbga.

Avetinho

#508 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara

Post by Avetinho »

BlackSteel wrote:Glupane, nema pilot sa tim nista. Samo se pali programirano preko gps polozaja gdje treba da se ispusta, ima neki red pobogu. U biti ne zelim raspravljat kao da sam duzan. Sve je receno, znam da vam je muka sad jbga.

Cemu ruzne rijeci. Najbolje je nekog nazvati glupanom. Ko pali programirano a ko programira? Koja organizacija? HDZ ili protestanti ili budisti? Ili Iluminati. Ili Plejadjani.

Odakle se sve to organizuje? Hajde malo objasnider.
cyprus

#509 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara

Post by cyprus »

nadžak wrote:Od 2:30 imaš izlaganje tipa koji se zove David Keith.

Da, zaista je lako izguglat ovog Davida Keitha... Evo ga kao gost u Colbert Reportu:

http://dotearth.blogs.nytimes.com/2013/ ... nner/?_r=0

Međutim, kako li su teoretičari zavjere uspjeli ovo predstaviti kao 'dokaz' da avioni pršću chemtreilove? Meni je zaista nejasno... Ovaj naučnik ima ideju o tome kako bismo mogli umanjiti globalno zagrijavanje, i to na način da u stratosferu ili čak mezosferu ubaci veće količine (čini mi se) sumpor dioksida, te priznaje da postoje nus-pojave tog plana, ali eto on očito smatra da bi njih bilo lakše podnijeti u globalu, nego efekte globalnog zatopljenja... Ideja jeste vrlo i kontroverzna i diskutabilna i većina se vjerovatno neće složiti sa njom, ali zaista ne znam kako njegova priča predstavlja ikakav dokaz o chemtrailsima... On sam kaže da se o tome vodi diskusija u uskom krugu naučnika i da bi se o ovom pitanju trebala voditi mnogo šira debata...

Dakle, evo bez smajlija postavljam pitanje vama dvojici: moguće da sam nekako preskočio taj dio, pa možete li me tačno uputiti gdje on to direktno ili indirektno otkriva da se ova ideja o geoinžinjeringu već sprovodi u djelo i to putem chemtrailsa? Bio bih vam zahvalan...
Korisničkoime

#510 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara

Post by Korisničkoime »

@Cyprus
Da se druze nisi upustao u ovo ja sam jednom davno nacinio tu gresku izgubio pola dana zivota.
Gore ti je ovdje vec na temi o Susicu :)

Sent from my GT-I9070 using Tapatalk 2
JohnnyS

#511 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara

Post by JohnnyS »

Živimo u doba kad je ljudski vijek sve duži i duži, više je stogodišnjaka nego ikad, ali i dalje ima degenerika koji su uvjereni da nas "oni" truju. Pa jebem vam logiku, da nas truju, ljudi bi sve kraće, ne sve duže živjeli.
sema911s

#512 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara

Post by sema911s »

dal na truju, vrse eksperimente na nama u to vjerujem (evo vam dokaz limun)

ali ti tragovi iza avijona- ako hoces da recimo otrujes stanovnisto "srbije" citavu zemlju neces prskat iz zraka jer vjetrovi su malo cudna pojava i cesto znaju da izostanu kada treba, ti prskas nesto sa visine 3000+m pocnes na jednoj tacki zavrsis na drugoj(da pogodis metu tesko) pogledajte sa kolike udaljenosti gase pozare(mora da bude min 50-100m jer sve preko slab ucinak)

neko spomenu u avionima to namontiranu i pilot nezna sta nosi( svaki avijoj koji poleti mora da se zna sta nosi( u zapisniku mora da pise tezina, da li je zapaljivo(sto su sada zabranili da putnici avijoni nose), da prska odozgo male sanse)

kolega rece ljudi sve duze zive, jest da cemo za koju godinu preci granicu bez povratka jer hrane nema vise, ali za smanjit populaciju madaj pa vidi sta bi u kini sa onim zakonom jedno dijete,.

i da vjerujem ja da nesto prskaju odozgo ali nisu ni oni toliko ofirni(bar ja nebi) da hoces nekoga da ubijes, lakse isprskat konetener hrane i veci imas ucinak(sto se vec radi)
bella_ciao

#513 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara

Post by bella_ciao »

Cuj sunce zvijezda i planete se vide golim okom? :lol: :lol: sto se ismija
cyprus

#514 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara

Post by cyprus »

Korisničkoime wrote:@Cyprus
Da se druze nisi upustao u ovo ja sam jednom davno nacinio tu gresku izgubio pola dana zivota.
Gore ti je ovdje vec na temi o Susicu :)

Sent from my GT-I9070 using Tapatalk 2
Znam, i ne planiram se upuštat toliko u ovo da bih izgubio čitav dan :-D Prije sam znao oko mnogih tema tako zaglavit, al danas se rijetko u nešto slično upuštam... Ako se sa nekim ne mogu razumijeti u max 2-3 posta, onda odustajem... Naravno, desi se tu i tamo neki izuzetak :mrgreen:

A ovdje su se uhvatili ovog lika kao nekog krunskog dokaza za to što pričaju, pa se samo zanimalo pojašnjenje, obzirom da ja ne vidim njegovu vezu sa tzv. chemtrailsima...
dobojlija81

#515 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara

Post by dobojlija81 »

jel placaju oni nama ovo trovanje,ili i sad cro i srb naplaćuju?
dezurni_ucenik

#516 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara

Post by dezurni_ucenik »

JohnnyS wrote:Živimo u doba kad je ljudski vijek sve duži i duži, više je stogodišnjaka nego ikad, ali i dalje ima degenerika koji su uvjereni da nas "oni" truju. Pa jebem vam logiku, da nas truju, ljudi bi sve kraće, ne sve duže živjeli.

Mozda trolas,ali ne znam otkud tebi da je ljudski vijek sve duzi i duzi :?
bella_ciao

#517 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara

Post by bella_ciao »

dezurni_ucenik wrote:
JohnnyS wrote:Živimo u doba kad je ljudski vijek sve duži i duži, više je stogodišnjaka nego ikad, ali i dalje ima degenerika koji su uvjereni da nas "oni" truju. Pa jebem vam logiku, da nas truju, ljudi bi sve kraće, ne sve duže živjeli.

:lol:

A daj salis se? To se uci jos iz prirode i drustva. Prosjecni zivotni vijek se uduplo
cyprus

#518 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara

Post by cyprus »

bella_ciao wrote:
dezurni_ucenik wrote:

:lol:

A daj salis se? To se uci jos iz prirode i drustva. Prosjecni zivotni vijek se uduplo
aaa vas... Jestel ikad slušali Miroljuba Petrovića? Da jeste ne biste mlatili te gluposti :mrgreen:
bella_ciao

#519 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara

Post by bella_ciao »

Sad kad Metuzalema iz rukava izvadi :D
Avetinho

#520 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara

Post by Avetinho »

bella_ciao wrote:Sad kad Metuzalema iz rukava izvadi :D
LOL!
DaysleepeR

#521 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara

Post by DaysleepeR »

Locker wrote:
DaysleepeR wrote:onoliko koliko je moguće namirisati se dezodoransom tako da ti jaran pršće sa 15 sprata a ti stojiš ispred zgrade sa podignutim rukama, toliko je moguće da te neko ciljano truje sa visine od 10000 metara...
Ali zamisli da te jaran pršće sa tonama i tonama dezodoransa!
sa 15 sprata, taj bi dezodorans završio svugdje samo ne direktno ispod...

a čistim omjerom avion bi morao da nosi stotine tona hemikalija, a svi znamo da avioni nemaju mogućnost da nose toliki teret...
Alfons Kauders

#522 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara

Post by Alfons Kauders »

Image

I Hitleru su dohakali :D

Elem samo da podsjetim nove teoreticare na temi da moja ponuda i dalje stoji, cak je i malo bolja. Nudio sam milju eura za objavljeni (peer reviewed) naucni rad na ovu temu koji ce potvrditi postojanje 'chemtrailsa'.

Moja ponuda je $10,000 - ako ima zainteresovanih mozemo napraviti neki escrow, odrediti neutralnu stranu da kaze da li rad udovoljava uslovima i eto solidne cifre za malo posla. Lova je na racunu sto se moze potvrditi relativno jednostavno.

Posto sva ta zajebancija kosta vremena i para, samo trazim simbolicnu uplatu od $100 po svakom radu koji se ponudi, sto je opet omjer od 1:100 u korist teoreticara.

Kao i obicno, ne ucekujem nijednu ponudu. :D Toliko o "dokazima" o kojim ovdje brabonjaju dezurni antisemiti i neuki pojedinci. :D
Avetinho

#523 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara

Post by Avetinho »

Sad je valjda svima jasno zasto piloti nose one maske -- da se ne otruju dok nas zaprasuju. Ali glupani ih poskidaju kad slete. Valjda je to dio zavjere, da nas zbune.
Sonron

#524 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara

Post by Sonron »

Avetinho wrote:Sad je valjda svima jasno zasto piloti nose one maske -- da se ne otruju dok nas zaprasuju. Ali glupani ih poskidaju kad slete. Valjda je to dio zavjere, da nas zbune.
Maske kod vojnih zrakoplova ili civilnih? :lol: Ako ima neko pitanja neka me pita. MTVS
Avetinho

#525 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara

Post by Avetinho »

Sonron wrote:
Avetinho wrote:Sad je valjda svima jasno zasto piloti nose one maske -- da se ne otruju dok nas zaprasuju. Ali glupani ih poskidaju kad slete. Valjda je to dio zavjere, da nas zbune.
Maske kod vojnih zrakoplova ili civilnih? :lol: Ako ima neko pitanja neka me pita. MTVS
Gleadao sam one filmove kao Top Gun i slicno, svi nose maske. A za civilne ne mozes ni znati, kad se odmah zakljucaju pa niko ne smije uci.

A vidio sam da su jevreji prestali da lete, samo se sakrivaju po podrumima kad god koji avion naidje.
Post Reply