luckylaka wrote:Mister Yes wrote:seln wrote:Zeljko je prije svega simbol....primjer covjeka koji je bio hrabar u ratu i posten u miru.
Zeljko treba da animira hiljade anonimusa koji imaju i obrazovanja i postenja i volje da drzavu pokrenu naprijed.

Kako kome,nekome je obicni ublehas,nekome heroj isto ko i svi ostali politicari u BiH.Za sada samo radi samo ono sto obicno prolazi kod Bosanaca prica i prica ,nigdje nesto konkretno.Ili ima a mi to ne znamo
Ja sam upravo o tome govorio ovdje.
Kod naseg naroda najbolje prolazi kad im fino vazis. Znam da nasem narodu ne valja ni hodza koji im govori kako rade haram stvari, koje nisu uredi, i koje nisu kako treba.
Puno im vise godi kad im neko prica ono sto zele cuti, iako je istina drugacija.
Od price se ne zivi, djela i samo djela.
Ja ta djela mozda nisam vidio, mozda sam slijep, kao sto neki rekose, pa eto molim neke da mi otvore oci.
Nije ni ZK u politici zadnje 2 godine, pa da kazemo on je neko novi. Bio je on tu sve vrijeme, od rata pa na ovamo u ovom ili onom obliku.
Ali ovo je faza ocigledno pocetnog uzbuđenja, koja ce da splasne samo tako negdje tamo 2015. ili 2016.