Bosna i Hercegovina - Grčka

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Rezultat?

Poll ended at 23/03/2013 23:02

Pobjeda BiH
322
68%
Nerijeseno
99
21%
Pobjeda Grcke
54
11%

Total votes: 475

MOSALJOZE

#501 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by MOSALJOZE »

Ko to smat wrote:Ma hajde sta se sekirate imamo mi Vrsajevica i Svraku oni ce ostvarit prevagu na terenu.E da te sad vidimo Susicu ko trenera jer sad puno toga zavisi od tebe jer napad nam je u banani.
Pa medunjanin na pjanketovoj poziciji drugog nema,a medo je standardan čini mi se
dinty2

#502 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by dinty2 »

Ko to smat wrote:Ma hajde sta se sekirate imamo mi Vrsajevica i Svraku oni ce ostvarit prevagu na terenu.E da te sad vidimo Susicu ko trenera jer sad puno toga zavisi od tebe jer napad nam je u banani.
sušić će sada definitivno igrati sa jednim napadačem-dzekom...misketom kao playom i dva def vezna
shalla

#503 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by shalla »

Shit, shit, shit :-(
Izgledalo je pravo yebeno, molimo Boga da nisu otisli ligamenti :-(

Sent from my iPhone using Tapatalk
Mikady

#504 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by Mikady »

Nije Susic kriv sto nema bolje od Vrsj. i Svraka, Sesara, Vranicica... to su Ljankovici nesto bolji yaya ture :roll: how yes no Susic sam sebi zapinje.

Pjanic nije igrao ni u Grckoj :zzzz:
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#505 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by JoseMujica »

Miske je još živ....kako brzo zaboravljate :-)
Infaze Studio

#506 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by Infaze Studio »

Miske bi bio jedina zamjena za Pjanica, ali ni blizu adekvatna, dok bi sa druge strane, Pjanic mogao zamjeniti igraca kao sto je Miske.
Ali nadam se da do izostanka nece doci, jer bi to bio nevjerovatan peh da u obje utakmice protiv najjaceg protivnika igramo bez (po)najboljeg igraca.
roboth

#507 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by roboth »

_terminaš_ wrote:
MightyMatch wrote:Sudija za ovaj mec je ko?? :skoljka:
Ne bih se čudio da bude neki sa Kipra. :roll:
Cini mi se da sam negdje procitao da ce neki njemac suditi ovu utakmicu
iamia

#508 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by iamia »

JoseMujica wrote:Miske je još živ....kako brzo zaboravljate :-)
bolje reci 'poluziv' od one prve utakmice u lisabonu.
sumirprimus

#509 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by sumirprimus »

67-ma pjanić iz slobodnjaka 1:0
@mba

#510 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by @mba »

roboth wrote:
_terminaš_ wrote:

a nebi me zacudilo da bude i neki grk sa kipra!
Pismonosa

#511 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by Pismonosa »

iamia wrote:
JoseMujica wrote:Miske je još živ....kako brzo zaboravljate :-)
bolje reci 'poluziv' od one prve utakmice u lisabonu.
Miske je i danas bolji i korisniji u tom veznom redu nego sve i jedan grčki veznjak. Potpisali bi oni sad još 20 godina recesije da im je jednog takvog u reprezentaciji. Ali eto, vi znate najbolje.

p.s. uostalom, igraju i Miske i Pjana. Grke očekuje redaljka :D :dance:
udrch

#512 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by udrch »

kako god, hebaćemo im mater..
Logovan

#513 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by Logovan »

roboth wrote:
_terminaš_ wrote:
Pa ako je Nijemac, onda je dobro. Ne vjerujem da će za njih šiljiti.
dinty2

#514 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by dinty2 »

sa pjanićem ili bez...mi ako grčku ne dobijemo na bilinom ,,nismo zaslužili plasman na svijetsko
mnogima u repki je ovo zadnja prilika za plasman i motiva ne bi trebalo izostajati.
sad ako ne zapnu ko nikad u životu i ne pobjede jebenu grčku ( ko da 11 božijih poslanika igra za njih) , mi zasita nemamo šta tražiti i ne posjedujemo klvalitet.
ćao
P308

#515 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by P308 »

Joj :(
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#516 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by JoseMujica »

dinty2 wrote:sa pjanićem ili bez...mi ako grčku ne dobijemo na bilinom ,,nismo zaslužili plasman na svijetsko
mnogima u repki je ovo zadnja prilika za plasman i motiva ne bi trebalo izostajati.
sad ako ne zapnu ko nikad u životu i ne pobjede jebenu grčku ( ko da 11 božijih poslanika igra za njih) , mi zasita nemamo šta tražiti i ne posjedujemo klvalitet.
ćao
posjedujemo pojedinačni kvalitet na 2-3 pozicije u timu i redovno jedva sastavimo prvih 11

Grci u generalno jači i imaju bolju klupu, širi izbor igrača, postigli su bolje rezultate i valjda su zato još u prvom, a mi u trećem šeširu

ako ih uzmemo legende smo, a treba biti zadovoljan i nerješenim...čak i ako zijanimo nije gotovo...ne treba se ponašati ko derište i pljuvati po svemu do sada urađenom već dignuti glavu i boriti se ko lav do kraja kvalifikacija :bih:
shake69

#517 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by shake69 »

JoseMujica wrote:
dinty2 wrote:sa pjanićem ili bez...mi ako grčku ne dobijemo na bilinom ,,nismo zaslužili plasman na svijetsko
ćao
posjedujemo pojedinačni kvalitet na 2-3 pozicije u timu i redovno jedva sastavimo prvih 11

Grci u generalno jači i imaju bolju klupu, širi izbor igrača, postigli su bolje rezultate i valjda su zato još u prvom, a mi u trećem šeširu

ako ih uzmemo legende smo, a treba biti zadovoljan i nerješenim...čak i ako zijanimo nije gotovo...ne treba se ponašati ko derište i pljuvati po svemu do sada urađenom već dignuti glavu i boriti se ko lav do kraja kvalifikacija :bih:
Pobjeda, kojoj se svi toliko nadamo, digla bi do neslucenih razmjera euforiju, kako to samo mi umijemo, i ko zna kako bismo prosli u Rigi. Nerijeseno bi mozda cak i povoljnije djelovalo po nas u periodu juni-kraj septembra, kad igramo odlucujuce tekme, koliko god bi otezalo borbu za prvo mjesto.
dinty2

#518 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by dinty2 »

---------------------begović-------------------------------------
--------vranješ spahić zukanović višća

------------- zahirović medunjanin

---------- stevanović misimović lulić

-------------------- dzeko

ovo je najoptimalnija formacija za grčku
MOSALJOZE

#519 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by MOSALJOZE »

@ali samo pod uslovom da pjanic ne igra
Danas čitam naslov u avazu http://www.avaz.ba/sport/fudbal/poznati ... -bih-grcka
bogami su u pravu.
splend

#520 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by splend »

JoseMujica wrote:
ćao

:thumbup:

0:0 je odlican rezultat, opet bi u nastavku kvalifikacija zavisili sami od sebe.
svakako da bi svi voljeli da pobjedimo, al' ne pitamo se samo mi u toj utakmici :-D

sreca pa je pape na klupi, poznat je po tome da nije euforican, vec realan. tako da ne sumnjam da ce igrace pripremiti dobro za tu utakmicu.
bilo bi dobro (mada je to nerealno), da neko ove nase novinare idiote sa ovih fol sportskih portala zamoli da do utakmice sa grckom objavljuju samo jednu vijest dnevno, vezano za utakmicu. ne mislim da ce svojim tekstovima oni nafurati nase igrace, vec ce nafurati narod, da mi u zenici ocekujemo pobjedu, al' ono glat. onda ce ti isti u slucaju nerijesenog rezultata bit nezadovoljni, a ne mogu ni da zamislim kakvi bi bili ako izgubimo (jer pobogu onda zivot prestaje, kvalifikacije su izgubljene, trazit ce se smjene, krivci itd)
dinty2

#521 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by dinty2 »

počinje utakmica bih-grčka..još jedna historijska,,najveća.
spiker je pročitao sastave,, malo iznenadjenje je roviti pjanić koji je uvršten u momčad na klupi.
sušić je rekao da neće rizikovati i da su male šanse da pjanić dobije priliku
...............................................
90 min. susreta ističe. rezultat je 1-1. golove su postigli gekas i dzeko.sudija je produžio utakmicu tri minute.
selekor grčke je izvršio sve tri izmjene, dok safet sušić ima još jednu i nikom nije jasno zašto ne ubacuje još jednog napadača.
92.min...sa klupe ustaje miralem pjanić na oduševljeneje i iznenadjenje svih prisutnih.
čeka se prvi prekid da pjanić udje u igru. lopta je kod begovića...30tak sekundi do isteka nadoknade. Begović izbija loptu daleko prema grčkom šesnaestercu,,skače dzeko,,i faulira ga rumeni...na 22 metra od gola...
sada su svi ustali na noge..skandiraju Miralem ojanić..odjekuje bilinom poljem..svi su u iščekivanju. Pjanić uzima loptu..biće to njegov prvi kontakt s loptom u ovoj utakmici. Grci negoduju,,ali sudijska odluka je zadnja i on će dozvoliti izvodjenje ovog slobodnog udarca. Pjanić uzima nešto veći zalet..ide prema lopti .. šut
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajhoihgizhgfaoaaaaaaaaaaauozfoutfdoufaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...božžeeežžee....aaahgjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauouuuuuuuuuuuuuuoooooooooooooooooooiiiiiiiiiaaaaaaaaaaaaaa...goooooooooooooollllllllllllllllllllll
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjebbbbbbbbbbbo meeeeeeeeeeee svvvvvvvvvvvvvaaaaaaaaaaakkkkkkk... OSJETIO SAM GA POŠTOVANI GLEDAOCI............aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaMiralem pjanić MIRALEM MIRALEM MIRALEM MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMIIIIIIIIIIIIIIIIIIRRRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAALLLLLLLLLLEEEEEEEEEEEEEEEEMMMMMMMMMMMMMMM,, Idemo u brazil.....Ruši se stadion sada,,,,u ovom trenutku je dodatnih 20 000 ljudi koji su bili van stadiona u fun zoni svi ušli na stadion,,,šta je ovooooo....je li ovo san....je li ovo san :mrgreen:
novi.dan.nova.nafaka

#522 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by novi.dan.nova.nafaka »

dinty2 wrote:---------------------begović-------------------------------------
--------vranješ spahić zukanović višća

------------- zahirović medunjanin

---------- stevanović misimović lulić

-------------------- dzeko
ovo je najoptimalnija formacija za grčku
Iskreno se nadam da Grci ovoj postavi ne mogu dati go, pa čak ni kada bi igrali čitavu hidžretsku godinu. :D
E sad, pitanje je hoće li neka frljoka uletjeti Grcima, ili će ostati 0-0. Što neko reče, ima smisla i da neriješeno bude, kako bi sa manje euforije igrali ostatak kvalifikacija...
MOSALJOZE

#523 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by MOSALJOZE »

dinty2 wrote:počinje utakmica bih-grčka..još jedna historijska,,najveća.
spiker je pročitao sastave,, malo iznenadjenje je roviti pjanić koji je uvršten u momčad na klupi.
sušić je rekao da neće rizikovati i da su male šanse da pjanić dobije priliku
...............................................
90 min. susreta ističe. rezultat je 1-1. golove su postigli gekas i dzeko.sudija je produžio utakmicu tri minute.
selekor grčke je izvršio sve tri izmjene, dok safet sušić ima još jednu i nikom nije jasno zašto ne ubacuje još jednog napadača.
92.min...sa klupe ustaje miralem pjanić na oduševljeneje i iznenadjenje svih prisutnih.
čeka se prvi prekid da pjanić udje u igru. lopta je kod begovića...30tak sekundi do isteka nadoknade. Begović izbija loptu daleko prema grčkom šesnaestercu,,skače dzeko,,i faulira ga rumeni...na 22 metra od gola...
sada su svi ustali na noge..skandiraju Miralem ojanić..odjekuje bilinom poljem..svi su u iščekivanju. Pjanić uzima loptu..biće to njegov prvi kontakt s loptom u ovoj utakmici. Grci negoduju,,ali sudijska odluka je zadnja i on će dozvoliti izvodjenje ovog slobodnog udarca. Pjanić uzima nešto veći zalet..ide prema lopti .. šut
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajhoihgizhgfaoaaaaaaaaaaauozfoutfdoufaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...božžeeežžee....aaahgjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauouuuuuuuuuuuuuuoooooooooooooooooooiiiiiiiiiaaaaaaaaaaaaaa...goooooooooooooollllllllllllllllllllll
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjebbbbbbbbbbbo meeeeeeeeeeee svvvvvvvvvvvvvaaaaaaaaaaakkkkkkk... OSJETIO SAM GA POŠTOVANI GLEDAOCI............aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaMiralem pjanić MIRALEM MIRALEM MIRALEM MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMIIIIIIIIIIIIIIIIIIRRRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAALLLLLLLLLLEEEEEEEEEEEEEEEEMMMMMMMMMMMMMMM,, Idemo u brazil.....Ruši se stadion sada,,,,u ovom trenutku je dodatnih 20 000 ljudi koji su bili van stadiona u fun zoni svi ušli na stadion,,,šta je ovooooo....je li ovo san....je li ovo san :mrgreen:
akobogda 8-)
It_is_a_Leclerc

#524 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by It_is_a_Leclerc »

I onda odemo u Bratislavu, i lagano dobijemo po ušima, samo zato što smo jedini navijači koji se za Brazil pakuju prije Njemaca ili Engleza, još u martu ?!
Daj Bože remija u 93'... To bi nam bio, poznavajući naš mentalitet i procjenjujući objektivno formu igrača jedne i druge momčadi, vrhunski rezultat.
Edin H.

#525 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by Edin H. »

It_is_a_Leclerc wrote:I onda odemo u Bratislavu, i lagano dobijemo po ušima, samo zato što smo jedini navijači koji se za Brazil pakuju prije Njemaca ili Engleza, još u martu ?!
Daj Bože remija u 93'... To bi nam bio, poznavajući naš mentalitet i procjenjujući objektivno formu igrača jedne i druge momčadi, vrhunski rezultat.
Dobra je Bratislava covjece, sansi oni nemaju, dva eura velika piva, prodaju na stadionu, jedini je problem svaki put kada postignemo gol bacis pivu na teren, pa moras stalno pjesaciti da kupis nove.

E sad ne znam posto ovo nije prijateljska, da li ce fifa zabraniti prodaju alkohola :shock: sto bi realno moglo utjecati na kvalitetu podrske nasem timu :roll:
Locked