Pa bolje i to nego da gleda Planetu majmuna,dale cooper wrote:
Gledaš ti čini mi se i previše Animal Planet.
U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškarca?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- fatamorgana
#501 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar
- dale cooper
#502 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar
Jel' original ili remake?fatamorgana wrote:Pa bolje i to nego da gleda Planetu majmuna,dale cooper wrote:
Gledaš ti čini mi se i previše Animal Planet.
- fatamorgana
#503 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar
Ma prenos uživo,dale cooper wrote:
Jel' original ili remake?
- loose end
#504 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar
nista se ne brini, nisi pozeljan obrokcrnoplavo wrote:dje si crna udovico, prepoznah te, sklonih seloose end wrote:dje si lave, nismo te prepoznali
- dale cooper
#505 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar
ouchloose end wrote:nista se ne brini, nisi pozeljan obrokcrnoplavo wrote:dje si crna udovico, prepoznah te, sklonih seloose end wrote:dje si lave, nismo te prepoznali![]()
- _aja_
#506 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar
Uze mi post sa tastaturedale cooper wrote:Gledaš ti čini mi se i previše Animal Planet.crnoplavo wrote:ovo samo pokazuje u kojem pravcu (nazalost) ide nase drustvosour cherry wrote:![]()
A znaš li šta crne udovice rade
![]()
umjesto da se uporedujemo i za primjer uzimamo kralja zivotinja, tj. djevojke da uzimaju za primjer njegovu kraljicu, one se uporeduju s zivotinjom koja ubija muzjaka,-prevedeno nase djevojke zele da se udaju (bogato, naravno) sve mu uzmu, jer za njiih je ono sto je muz imao sad njihovo, to racunaju svojim, klasican primjer gubitka kompasa modernog drustva ciji su reprezent djevojke (da ne kazem sponzoruse)
cesto gledam animal planet, a i vama bih preporucio (emisije o lavovima)
-
crnoplavo
#507 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar
ne interesuju me one sto krenuse krivim stazama evolucije (i time se ponoseloose end wrote:nista se ne brini, nisi pozeljan obrokcrnoplavo wrote:dje si crna udovico, prepoznah te, sklonih seloose end wrote:dje si lave, nismo te prepoznali![]()
- p206
#508 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar
Ovi sa niskog posta znaju zakucati, dok ovi sa visokog nešto slabo... utjerale su ih u šišu, što kažu Čeh, Švabo i Rus...
- Muhamed Đakmić
#509 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar
Da ne čitam sve, jel priznala ijedan osim lejdiblu?
-
FreakyStyley
#510 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar
Jarane,kontam te ja i pogledao sam to, ti se bas uhvatio za tu moju recenicu. Bezze to reko iz zajebancije, vidim rasta avatar ovo, ono , chill ba, kontamo se, nisi moro esej pisat.xcober wrote:ma jok to apaurini su zakon.. ko voli...FreakyStyley wrote:Sta rece ? Dobra shilja, a ?xcober wrote:http://vimeo.com/36359169#at=0
sta bi bilo da smo mi "divlji", sreca nasa sto smo ponosni, pametni, obrazovani, situirani... dodjes go i bos odes bos i go, ko ponese dlaku sa sobom ima stan od mene...
nasa je sreca da imamo tako pronicljive ljude, ono sto se kaze bez predrasuda, drago mi je sto si primjetio da je silja dobra bila, ja sam fasciniran spoznajom da postoji neko tako namazan, da moze provalit preko ekrana jel il nije dobra, sta reci nego svaka cast, iskustvo je cudo...pored toliko ovih sebicnjaka sto brane svoje guzove i ratuju u nekoj zamisljenoj bitci ti si uspio primjetit da je shilja dobra bila, je*o to sto su ljudi retardirani pa ne vide dalje od svog nosa, to je normala, nek si ti shilju upeco, alal vera majstore...
![]()
gledaj ako sam nekog uvrijedio ja se izvinjavam, nije bila namjera, citavo vrijeme pokusavam da kazem da je ovaj covjek sretan sto ga je ostavila sad, i isto to bih rekao da je obrnuta situacija, nema generalizacije il si covjek il nisi, neznam sta je tu tesko za svatit, ako kazes nesto o zenama udaras na moju majku, a ona je najveci covjek kojeg poznajem i za kojeg sam cuo u zivotu, imam 36 god i svasta sam vidjeo al je ona ubjedljivo najjaca, baz pardona, ako kazes na muskarce udaras na mene, mislim da je glupo dalje objasnjavat, sve ti je jasno...
braca jeb*s ko je kriv daj da popravimo ako mozemo, cemu ubjedjivat ljude da je normalno bit sebican ?
imao sam tezak zivot, otac je pio... kao pronicljiv covjek znas dalje, standardna prica... izgubio pola porodice u ratu... bio u zatvoru... volio dvije zene ludo... ono u kratkim crtama, imam neko iskustvo, nisam bas laik, pamtim i ono Sarajevo na koje sam bio ponosan gdje god odem, one dobre susretljive ljude, stid bi me bilo da stanem sa kakvim kvarnjakom a ne da se druzim, gluho bilo, i dodje vrijeme da taj ljudski otpad postane alfa otpad, koji crnjak....
a u toj silji sam ti postavio video u kojem nasiljen voditelj prica o nekim glupostima koje ustvari ne postoje, svuda su oko nas al su to bajke, ja znam da spadam u neku grupu ljudi, da ovo moje stanje ima neku dijagnozu, sve je to normalno u nenormalnom svijetu, cak i to da sam ja najludji (negativan smisao) ovde... budimo realni na ovom il bilo kojem forumu su 99% nesretnici, svaki imalo sretan covjek nema vremena za suplju pricu nit ce dozvolit sebi takav luksuz da upadne u chat sa nekim ko je tu da lijeci svoje frustracije il da opravda neki svoj pokvarenluk...
poruka je (ako te vec mrzi da pregledas) da sva carolija pocinje iz nas, ako si sebican normalno je da ljudi oko tebe budu sebicni, to je cista logika, nemaju od koga vidjet nesebicnost, nisu oni krivi to je standard... ako neko sumnja i misli da je ljubav bajka on zivi u lazi, necije nedjelo ne opravdava tvoje nedjelo, bit covjek i na suncu i na oluji to su alfa ljudi, postoje hvala Bogu, poznajem licno neke... budite primjer za dobro, ako nas je vec toliko nesretnih daj da nekog usrecimo, mozda mi budemo sljedeci, to je zivot, Pariz, Šanzelize sve su to staklene dzindzuve...
- _aja_
#511 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar
xcober wrote: necije nedjelo ne opravdava tvoje nedjelo, bit covjek i na suncu i na oluji to su alfa ljudi, postoje hvala Bogu, poznajem licno neke... budite primjer za dobro, ako nas je vec toliko nesretnih daj da nekog usrecimo, mozda mi budemo sljedeci, to je zivot, Pariz, Šanzelize sve su to staklene dzindzuve...
-
FreakyStyley
-
Edin25
#513 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar
Sta treba priznat?ladyblue18 wrote:Priznal se sta
- _aja_
#514 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar
Samo ti priznaj pa ćemo ti poslije reći štaEdin25 wrote:Sta treba priznat?ladyblue18 wrote:Priznal se sta
-
Edin25
#515 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar
Evo priznajem da sto vise citam ovu, pa i druge teme sam sve vise zbunjen, i nemam pojma o cemu raja ovdje pise_aja_ wrote:Samo ti priznaj pa ćemo ti poslije reći štaEdin25 wrote:Sta treba priznat?ladyblue18 wrote:Priznal se sta
Et hajd sad reci
- la_roux
#516 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar
Pa nije to trut jbt.crnoplavo wrote:prirodno bi bilo da zene rade, obezbjeduju dakle porodicu, domacinstvo, kao sto to rade lavice u coporu, dok lav (glava copora drijemucka, probudi se, malo se mazi s kojom lavicom, pojede nesto i ide spavat, al jok, nase wanna be "lavice" bi da sve lav radi-dok ona gelira kande, pardon nokte i da je ona jedina...
Kralj zvotinja (LAV) lovi s jaranima sebi hranu dok ne nade kakvu lavicu, tj. vise njih, a onda sta onda bude? (procitaj gornji pasus, sve sam opisao)
Ti si izgleda gledao emisiju samo do pola. Da si pogledao cijelu vidio bi koja je uloga lava u čoporu i kako uopće zasluži ženke. Taj isti lav se prethodno (često fizičkim obračunom sa drugim lavom) mora izboriti za teritoriju, tj. obezbijediti mjesto za život ženkama i mladuncima koje će dobiti, a poslije mu slijedi stalna borba da zadrži teritoriju i ženke. Ako drugi mužjak osvoji tu teritoriju , odoše i ženke s njim, je je on taj koji im sada može priuštiti povoljno mjesto za život. Tačno, one love, al je lav taj koji je zadužen za njihovu zaštitu i koji je dužan obezbijediti teritoriju gdje se plijen nalazi.
Da je po tvom, lav nikad ne bi imao titulu kralja životinja.
- Muhamed Đakmić
#517 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar
Ti si moja lavica, ja sam lovokradica 
-
almir90
#518 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar
Ja nemam cure, a nemam ni BMW-a, jel' to znaci da cu umrijeti nevin ? 
- Muhamed Đakmić
#519 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar
Kupi BMW-a i umrijet ćeš s BMW-om.almir90 wrote:Ja nemam cure, a nemam ni BMW-a, jel' to znaci da cu umrijeti nevin ?
- ho oponopono
#520 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar
almir90 wrote:Ja nemam cure, a nemam ni BMW-a, jel' to znaci da cu umrijeti nevin ?
hmmm nemaš svoje, kradi tuđe!
-
krater
#521 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar
ho oponopono wrote:almir90 wrote:Ja nemam cure, a nemam ni BMW-a, jel' to znaci da cu umrijeti nevin ?
hmmm nemaš svoje, kradi tuđe!
- htcxone
#522 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar
u čemu je fazon, fazon je da je danas takav vakat da se ljjudi tesko odlucuju za brak... i kad se odluce, djevojke vecinom pookusaju koliko toliko da nadju nekoga ko je bar stambeno obezbjeđen... evo kako sam ja to uradio...
svidjela mi se djevojka pravo, naravno, nisam joj rekao moju situaciju ni imovinsku, niti školsku spremu, nista! Izbjegavao sam tu temu do trenutka kada je rekla da joj se sviđam da odjeca da sam ja "taj" ....
time sam iizzbjegao da me nekad uštine misao da je moza samnom jer imam "to i to"
svidjela mi se djevojka pravo, naravno, nisam joj rekao moju situaciju ni imovinsku, niti školsku spremu, nista! Izbjegavao sam tu temu do trenutka kada je rekla da joj se sviđam da odjeca da sam ja "taj" ....
time sam iizzbjegao da me nekad uštine misao da je moza samnom jer imam "to i to"
- _aja_
#523 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar
htcxone wrote:u čemu je fazon, fazon je da je danas takav vakat da se ljjudi tesko odlucuju za brak... i kad se odluce, djevojke vecinom pookusaju koliko toliko da nadju nekoga ko je bar stambeno obezbjeđen... evo kako sam ja to uradio...
Čuj to izbjegavao temu do trenutka ........ ma hajte molim vas...
Šta si joj još izbjegao reći, da te ne uštine slučajno kakva misao?
- MedenoSrce
#524 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar
hoce reci da nije samo leeepi
- _aja_
#525 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar
ma kontam to, al ne kontam "tu" kojoj je mogao zaobilaziti te odgovore dok mu nije rekla da je on "taj" ... svaštaMedenoSrce wrote:hoce reci da nije samo leeepi