Molim nadležne organe da istraže. Usput mogu provjeriti plinovod i da postave novi
asfalt poslje. Hvala lijepa
hahhahahaCungaLunga wrote:Istina je da su zakopavali srbe, zatim asfaltirali. Vidio sam u mojoj ulici.
Molim nadležne organe da istraže. Usput mogu provjeriti plinovod i da postave novi
asfalt poslje. Hvala lijepa
Ne postoji formula kao ni naučna definicija po kojoj će se ta masa u srpskom narodu naučiti šta znači "fake", i prema tome zadatak svih onih koji žive u okruženju bi trebali da svu istinu o svemu što se dogadja i što se dogadjalo argumentovano prenose mladjoj populaciji...LBVIEW wrote:Najlakse je samo odmahnuti rukom i konstatirati kako je "Kurir" jedna tric-trac novina bez zrnca profesionalnosti i
vjerodostojnosti.Medutim, najveci problem u svemu ovome je kriticna masa u srpskom narodu koja vjeruje u vecinu lazi i deziformacija koje ovo smece od novine plasira i koja bi opet bila spremna na krilima price o ugrozenosti "nejaci" pokusati ponoviti ono uradeno 90-tih.Sjecam se dobro kakva bjesomucna propaganda je prethodila masovnoj fizickoj likvidaciji, prvenstveno bosnjacke a dijelom i hrvatske elite u bosanskim gradovima pod okupacijom pobunjenih Srba(vidjeti pod "Elitocid u BiH" Dennisa Gratz-a) u proslom ratu, kada se,npr., po medijima pod kontrolom SDS-a plasirala prica o ljekarima nesrpske nacionalnosti koji "steriliziraju Srpkinje" kako bi se smanjio prirastaj srrpskog naroda, te kako su kod pojedinih nalazili "rucne spremnike s hladenjem za cuvanje organa Srba koji su trebali biti izvadeni nakon likvidacije istih("The Serbs: History, Myth and the Destruction of Yugoslavia",Tim Judah) . Zar treba spominjati kako je vecina povjerovala u te optuzbe te podrzavala ono sto ce uslijediti,a sto je najgore cini to i dan danas 20-tak godina nakon rata.
a sad... poruka od sponzorayugi wrote:Priča se i da je nekoliko hiljada srpske nejači nasilno osunećenoEhh sad ostaje pitanje ko su bili egzekutori
Vjerovatno će nas kurir o tome informisati u narednom broju

Boldano je ključ ! Zato na Drinu Kineski zid...LBVIEW wrote:Najlakse je samo odmahnuti rukom i konstatirati kako je "Kurir" jedna tric-trac novina bez zrnca profesionalnosti i
vjerodostojnosti.Medutim, najveci problem u svemu ovome je kriticna masa u srpskom narodu koja vjeruje u vecinu lazi i deziformacija koje ovo smece od novine plasira i koja bi opet bila spremna na krilima price o ugrozenosti "nejaci" pokusati ponoviti ono uradeno 90-tih.Sjecam se dobro kakva bjesomucna propaganda je prethodila masovnoj fizickoj likvidaciji, prvenstveno bosnjacke a dijelom i hrvatske elite u bosanskim gradovima pod okupacijom pobunjenih Srba(vidjeti pod "Elitocid u BiH" Dennisa Gratz-a) u proslom ratu, kada se,npr., po medijima pod kontrolom SDS-a plasirala prica o ljekarima nesrpske nacionalnosti koji "steriliziraju Srpkinje" kako bi se smanjio prirastaj srrpskog naroda, te kako su kod pojedinih nalazili "rucne spremnike s hladenjem za cuvanje organa Srba koji su trebali biti izvadeni nakon likvidacije istih("The Serbs: History, Myth and the Destruction of Yugoslavia",Tim Judah) . Zar treba spominjati kako je vecina povjerovala u te optuzbe te podrzavala ono sto ce uslijediti,a sto je najgore cini to i dan danas 20-tak godina nakon rata.
prljavi Hare wrote:Ne budite i vi još jedna žrtva pomahnitale Hanke,zaštitite vaše mošnje na vrijeme!![]()
Ako ti smeta, odpili oba uha i uzivaj u tisini...dustaban wrote:Za pravog Srbina je veca patnja da ti Merlin pjeva na uho ("Ne bi ovako sjala ova avlija...)
Nego da te Hanka lupa po jajima!
...e jbg..onda neće vidjet...spašće fesić na oči..nemoguce vruce wrote:Ako ti smeta, odpili oba uha i uzivaj u tisini...dustaban wrote:Za pravog Srbina je veca patnja da ti Merlin pjeva na uho ("Ne bi ovako sjala ova avlija...)
I ja
Paranoid wrote:...e jbg..onda neće vidjet...spašće fesić na oči..nemoguce vruce wrote:Ako ti smeta, odpili oba uha i uzivaj u tisini...dustaban wrote:Za pravog Srbina je veca patnja da ti Merlin pjeva na uho ("Ne bi ovako sjala ova avlija...)
evo ti brasna cetnikuso, pa vadi sablju na kojoj pise made in saudi arabialuckylaka wrote:I ja![]()
Najbolji dio scenarija,,Dušanka M.
Mislila sam te pitati imaš li štogod brašna da mi daš da umijesim djeci kruha.
Pogledajući malo u strahu na ćerkice pa malo začuđeno na zamotanu Hanku.
Hanka,,imam qrac da ti dam,,![]()
hanka...? Ona sto je pokusala klisnut iz grada posljednjim avionom jna...?PipiDugaDevetka wrote:Glavno je to da je on narkoman i da je četničko-velikosprski šovinista što ta slika sa tamo nekog koncerta dokazuje.SkyLimit wrote: Nemojte da 100 puta ponovljena laž postane istina.
Ko god je bio na koncertu kaže da se ništa slična nije desilo,a neko je kasnije svjesno izazvao smutnju objavljujući slike sa Lukasom kako diže 3 prsta i predstavljajući da je slikano u Sarajevu, a slika uopće nije napravljena na tom koncertu.
Sarajevski koncert je bio prilično posjećen što je poražavajuće. Jeftina dvostruka droga uspješno djeluje na ovdašnju omladinu. Repa otišle za Bgd, omraženu ''bivšu prestolnicu''.
Hanka i Sarajevo uzvraćaju udarac nakon ove jedne od najboljih medijskih kampanja via Kurir.
Nije slučajnost da su droga i agresivni turbofolk lako pristupačni omladini.
Više saznajte u večerašnjem izdanju TV1 Red!magazina!
To je to...rugala se sova sjenici...uglavnomja wrote:
ukratko, jedan dio "nasih" ima isti mentalni sklop kao jedan dio "njih"
Hanka prava maHaluša jbte u njoj NE može ostat' ni popržen graH...tuzi ba i traži od "KURIRA" 5mil € ...meni je sad ona gora što se pravdaParanoid wrote:Više saznajte u večerašnjem izdanju TV1 Red!magazina!