Slovenija vs BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply

Slovenija vs BiH

Poll ended at 12/02/2013 02:51

Pobjeda Slovenije
16
8%
Pobjeda BiH
150
77%
Neriješeno
29
15%

Total votes: 195

tendzera

#501 Re: Slovenija vs BiH

Post by tendzera »

Pjanke je maestro :D,
a Begovic je vcrs bio fantastican :razz:
Tvrtko II Kotromanić

#502 Re: Slovenija vs BiH

Post by Tvrtko II Kotromanić »

sad mi je jos vise zao kvesica jbmu :(
soccerfan88

#503 Re: Slovenija vs BiH

Post by soccerfan88 »

Odlicna pobjeda nasih! Respect Begovicu, Pjani i Ogiju. Momci su se lavovski borili. Medunjanin i Zahirovic veceras malo podbacili ali imam osjecaj da je to bilo dosta i do terena. Sve u svemu odlicno! 8-) 8-) 8-) 8-)
meske

#504 Re: Slovenija vs BiH

Post by meske »

Cestitka nasim reprezentativcima na dobrom rezultatu. Igraci utakmice definitivno Pjanic i Begovic. Dzeko osim asistencije skoro neprimjetan. Vecinu vazdusnih duela je izgubio uz pravljenje prekrsaja, a vjerovatno je to rezultat toga da je odbrana slovenaca najvise paznje posvetila njemu. Ipak je Spahic stub nase odbrane, nakon zamjena u drugom poluvremenu malo nesigurnosti u zadnjem redu. Za nas tim je veoma bitno da prvi postignu pogotak i nakon toga sve ide lakse i brze. Slovenci su imali dosta dobrih suteva na nas gol ali srecom Begovic to sve kupi.
Na Face TV mnogo bolja slika nego ton. Iritira komentator sa svojom ekavicom, onim bre non stop i mnostvom nevaznih detalja za pojedince te sa bombama tipa da je poznata termoelektrana u Krskom itd... :mrgreen:
dust in the wind

#505 Re: Slovenija vs BiH

Post by dust in the wind »

meske wrote:Cestitka nasim reprezentativcima na dobrom rezultatu. Igraci utakmice definitivno Pjanic i Begovic. Dzeko osim asistencije skoro neprimjetan. Vecinu vazdusnih duela je izgubio uz pravljenje prekrsaja, a vjerovatno je to rezultat toga da je odbrana slovenaca najvise paznje posvetila njemu. Ipak je Spahic stub nase odbrane, nakon zamjena u drugom poluvremenu malo nesigurnosti u zadnjem redu. Za nas tim je veoma bitno da prvi postignu pogotak i nakon toga sve ide lakse i brze. Slovenci su imali dosta dobrih suteva na nas gol ali srecom Begovic to sve kupi.
Na Face TV mnogo bolja slika nego ton. Iritira komentator sa svojom ekavicom, onim bre non stop i mnostvom nevaznih detalja za pojedince te sa bombama tipa da je poznata termoelektrana u Krskom itd... :mrgreen:
nigdje veze...prica ekavicu, jer je srbijanac...kakvih ljudi ima...boze mili, cime se bave.
Cvindlo

#506 Re: Slovenija vs BiH

Post by Cvindlo »

Sad ce Svrakini navijaci okupirati forum... Bjez'te!
MOSALJOZE

#507 Re: Slovenija vs BiH

Post by MOSALJOZE »

Cvindlo wrote:Sad ce Svrakini navijaci okupirati forum... Bjez'te!
sa razlogom što da ne
BRAH

#508 Re: Slovenija vs BiH

Post by BRAH »

ako samo ti odes nece biti problema za ostale :oops:
Mikady

#509 Re: Slovenija vs BiH

Post by Mikady »

BH navijaci :bih: :bih:

Dominacija
Ponosan

#510 Re: Slovenija vs BiH

Post by Ponosan »

zasluzena pobjeda BIH,igrali smo odlicno... mada se vidjelo da je Misimovic puno bolji igrac od Stevanovica,koji sjedi na klupi Sevilje i nije u formu,ali mlad je pred njim je buducnost..Misketa obavezno zvati za utakmicu protiv Grcke!
denimb

#511 Re: Slovenija vs BiH

Post by denimb »

Pa neka nas mazohisti Slovenci opet zovu da se igramo :D

Gdje je onaj sto rece neka pobijedi Bosna u Bosni, a Slovenija u Sloveniji...e ne moze brate, nije ovo "dinastija" :bih:
Last edited by denimb on 06/02/2013 20:15, edited 1 time in total.
MOSALJOZE

#512 Re: Slovenija vs BiH

Post by MOSALJOZE »

Ponosan wrote:zasluzena pobjeda BIH,igrali smo odlicno... mada se vidjelo da je Misimovic puno bolji igrac od Stevanovica,koji sjedi na klupi Sevilje i nije u formu,ali mlad je pred njim je buducnost..Misketa obavezno zvati za utakmicu protiv Grcke!
I ja mislim.Svaka čast njima ali Misimovic je igrač za velike utakmice.Mislim da u tom momentu ne bi došlo u pitanje njegovo trčanje.Misimovic je odigrao toliko puno utakmica za repku,a naravno i u dresu Wolsburga.
mistek

#513 Re: Slovenija vs BiH

Post by mistek »

Rutinski, baš u stilu velikih ekipa :thumbup:
Pjanić igra s nevjerovatnom lakoćom, Begović mačka, a i Svraki čestitke za gol :thumbup: Vazda sam volio ovako nafakali igrače (nisu nešto, ali vazda ga nekako utrpaju. I to je znanje, naći se gdje treba kad je svima mrsko :thumbup: )

Inače, Zahirović nije ni za lihtenštajske reprezentacije, a ne naše. On se krije iza slovenskih igrača. Ako bude snimak, obratite pažnju. Primi loptu slučajno, doda je brže bolje nekome i bježi iza nekog Slovenca, da mu je ko slučajno ne da nazad. A kad slučajno ostane kod njega duže od 5 sekundi, treba mu aspirin da je smiri.
ljevoruki

#514 Re: Slovenija vs BiH

Post by ljevoruki »

Volio bih da smo vidjeli Zukanovica na zadnjem veznom umjesto Zahirovica, nije me bas impresionirao na stoperu. :-)
Mire veliki majstor, strasan igrac.
:thumbup:
:bih:
LSD

#515 Re: Slovenija vs BiH

Post by LSD »

Pjanić i Begović najbolji :thumbup: :thumbup:
Slovenija sasvim dobra, cak su nas i nadigrali, napravili mnogo više šansi od nas, ali ne znaju zabiti gola.
Kod nas napad odlican i klasan za razliku od domacina, vecinu šansi zabijamo i to je ta razlika.....veza slaba sa Medunjaninom i Zahirovićem i to ce se morati popraviti do Grčke....odbrana standardno propusna sa svih strana :( , 4-5 odlicnih šansi su poklonili no slovenci nisu znali zabiti (ili su fulali ili je Beg branio).
zlajapravaraja

#516 Re: Slovenija vs BiH

Post by zlajapravaraja »

ljevoruki wrote:Volio bih da smo vidjeli Zukanovica na zadnjem veznom umjesto Zahirovica, nije me bas impresionirao na stoperu. :-)
Mire veliki majstor, strasan igrac.
:thumbup:
Previse je trom Zukanovic za 6-ice.
Ajatolah_

#517 Re: Slovenija vs BiH

Post by Ajatolah_ »

Zna li neko odgovoriti koju je poziciju igrao Medunjanin? :-) Izgledalo je kao da smo igrali bez lijevog krila čitavu utakmicu.
zlajapravaraja

#518 Re: Slovenija vs BiH

Post by zlajapravaraja »

Seferovic i Hajrovic protiv Grcke za 5 minuta :D

Poslo ih Pape ko Trojanske Konjeve da izvide situaciju kod rivala :lol:

Naravno da ce igrati za BiH, kakva Svica, kakvi bakraci, sta vam je ljudi :-) Ko da bi onaj mali igrao za nas, a ovaj negdje drugo :roll:

:dance: :mrgreen:
Stari

#519 Re: Slovenija vs BiH

Post by Stari »

Sve u svemu - jest prijateljska utakmica - .... ali 4-ta pobjeda u 4 utakmice ... reci cu to jos jednom ... Sloveniju tucemo sva 4 puta od 4 moguca .... Usadili smo im komplex .... i ubuduce ce Slovenija postavljati zastave na bandere kad uspiju odigrati nerjeseno sa nama.

Ali dzaba, ja bih se ipak mijenjao sa njima ... Da, mjenjao odmah i bezuslovno ...da mi odemo na tri velika turnira kao sto su otisli - a da oni nas zauzvrat 4 puta tuku u 4 utakmice.

Inace momci su igrali odlicno i hvala im do neba.
Mali_Vuk

#520 Re: Slovenija vs BiH

Post by Mali_Vuk »

LSD wrote:Pjanić i Begović najbolji :thumbup: :thumbup:
Slovenija sasvim dobra, cak su nas i nadigrali, napravili mnogo više šansi od nas, ali ne znaju zabiti gola.
Kod nas napad odlican i klasan za razliku od domacina, vecinu šansi zabijamo i to je ta razlika.....veza slaba sa Medunjaninom i Zahirovićem i to ce se morati popraviti do Grčke....odbrana standardno propusna sa svih strana :( , 4-5 odlicnih šansi su poklonili no slovenci nisu znali zabiti (ili su fulali ili je Beg branio).
Jeste odbrana malo škripala večeras. Mislim da se osjetila ta Spahićeva povreda, nije bio onaj stari Spaha u potpunosti. A evo vidim još je neko primjetio, Zukanović je kritično spor :roll: Barem večeras je bio.
Ali zato ASMIR BEGOVIĆ 8-) Hvala ti Bože da i mi napokon završimo sa golmanom svjetske klase :dance: :bih: Nema više onih "Piplica golova" dva po utakmici minimum :D
denimb

#521 Re: Slovenija vs BiH

Post by denimb »

zlajapravaraja wrote:Seferovic i Hajrovic protiv Grcke za 5 minuta :D

Poslo ih Pape ko Trojanske Konjeve da izvide situaciju kod rivala :lol:

Naravno da ce igrati za BiH, kakva Svica, kakvi bakraci, sta vam je ljudi :-) Ko da bi onaj mali igrao za nas, a ovaj negdje drugo :roll:

:dance: :mrgreen:

Nema Seferovica ni na klupi...
cindrlimindrli

#522 Re: Slovenija vs BiH

Post by cindrlimindrli »

EdoI wrote:Zna li neko odgovoriti koju je poziciju igrao Medunjanin?
Kasimpase su veceras demonstrirale igru na do sada nevidjenim pozicijama. Centralniveznikrilni odbrambeni
napadac :D , tj. gdje si bio-nigdje, sta si igrao-nista.

Ostatak ekipe rutinski protiv realno lose ekipe, bojim se da nam neko bolji sve one greske u odbrani i propuste
sredine dobro ne naplati.

Treba pohvaliti navijace, postalo standardno da pravimo bolju atmosferu na stadionu kad igramo u gostima.
Last edited by cindrlimindrli on 06/02/2013 20:32, edited 1 time in total.
kamen spoticanja

#523 Re: Slovenija vs BiH

Post by kamen spoticanja »

veceras je prvi put postalo ocito kolik igramo protocnije i brze bez misketa
zvjezdan je u zadnjih par godina bio uglavnom teret
I am Happy
Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise

#524 Re: Slovenija vs BiH

Post by I am Happy »

Stari wrote:Sve u svemu - jest prijateljska utakmica - .... ali 4-ta pobjeda u 4 utakmice ... reci cu to jos jednom ... Sloveniju tucemo sva 4 puta od 4 moguca .... Usadili smo im komplex .... i ubuduce ce Slovenija postavljati zastave na bandere kad uspiju odigrati nerjeseno sa nama.

Ali dzaba, ja bih se ipak mijenjao sa njima ... Da, mjenjao odmah i bezuslovno ...da mi odemo na tri velika turnira kao sto su otisli - a da oni nas zauzvrat 4 puta tuku u 4 utakmice.

Ovaj put nece nigdje sa 3 boda iz 4 utakmice ;-)

Neka smo ih poderali zbog onih nasih manekena kojima je sve bolje od Bosne
denimb

#525 Re: Slovenija vs BiH

Post by denimb »

Stari wrote:Sve u svemu - jest prijateljska utakmica - .... ali 4-ta pobjeda u 4 utakmice ... reci cu to jos jednom ... Sloveniju tucemo sva 4 puta od 4 moguca .... Usadili smo im komplex .... i ubuduce ce Slovenija postavljati zastave na bandere kad uspiju odigrati nerjeseno sa nama.

A ne bi se mijenjao nikad stari...dzaba sve zavrsnice svijeta, kad se pojavi neko ko nije bio ni na jednoj a trpa ih ko malu djecu :D
Post Reply