antimobbing wrote:udrch wrote:čuo sam da su neke vrste majmuna nastale od ljudi...ne znam je li to istina..
Nije istina.
To je Darvinova teorija za koju su dokazali da uopće nije tačna.
Naime, proces je obrnut.
Ljudi tokom svoga života se pretvaraju u majmune i svinje tako što izgube sve ljudske osobine, a poprimaju osobine upravo ovih životinja.
ti si toliko zaslijepljen etiketiranjem, lažima, ogovaranjem, najnižim ljudskim osobinama da više i ne znaš šta pišeš i kome se obraćaš..
na mjestu tog posta koji si citirao sam ti bio napisao sinoć odgovor na one tvoje nebuloze o fukari, o profiterstvu, o dezeterstvu i svim onim čim si počastio i mene i moju porodicu..međutim kasnije sam skontao da nema smisla "gluhom" govoriti, jer kad Allah dž.š. nečije srce zapečati do njega ne može doprijeti istina, jer na njegovim je očima Iblisova koprena..
da ovo što pišem ima smisla, govori ovaj tvoj post..
Darvinova teorija je, iako ne baš doslovno, da je čovjek nastao od majmuna, ali ja to nisam napisao, već upravo suprotno, da su neke vrste majmuna nastale od ljudi..
a onda ti u svojoj nebulozi naletiš na zicer i kažeš pogrešno

, pa ponavljaš ono što sam ja rekao..
obuzeo te dunjaluk antimob..koliko god dobiješ, malo ti je..
vidiš jednu stvar ću ponoviti iz onog posta..babo rahmetli je preselio 90-te, nije ni doživio da bude profiter, ostali moji nakon niza teškoća koje jedan insan prođe kroz život, od neformalnog logora kakva je bila Cerska, Konjević polje, Kamenica i Srebrenica do jula 1995. gdje smo bili svi zajedno, pa do pravih logora kakvi su oni u Padinskoj skeli sa srpskim ubicama i lopovima i onaj u Šljivovici u Srbiji, nikad nisu poslije rata živjeli u BiH, pa nikad nismo ni mogli biti profiteri kako si nas nazvao..babo rahmetli kao vjernik nikad nije bio u partiji, pa nikad nije od države dobio ništa, a ništa nije ni očekivao..ali zato je za svoga života postigao bar toliko da ni od ove države ne očekujemo ništa..vidiš mi nikad nismo dobili ni stan kao ti, pa moja braća nikad nisu podnijeli ni zahtjev za vojne certifikate, niti one građanske, moj brat od ove države neće da uzima ni naknadu za 9 mjeseci provedenih u logoru, nema ni iskaznicu logoraša, ali je zato jedan od onih koji svojim novcem finansiraju tužbu protiv Srbije, a ovih dana je upravo ta grupa ostvarila veliku pobjedu..
žao mi pravih boraca čije ime po forumima blate persone kao što si ti, koji se predstavlaju kao uber borci, najbolji od najboljih, oni koji su toliko zadužili državu da su osim stana, certifikata, beneficija, a pored brige od stotinama hiljada šehidskih porodica i invalida, obnovi zemlje, valjda su prvo trebali da namire takve podrumaše kao što si ti, da ih sutra ne bi prozivali po forumima..
ti znaš da je ogovaranje kao da jedeš meso mrtvog brata svog..na tvoju žalost ti nisi jedan od onih koji ogovaraju, jer ono što iz tvojih usta izlazi nije istina..a nadam se da znaš i sa čim Poslanik upoređuje neistinu koja izlazi iz usta onih koji se predstavlaju kao vjernici..
jednu stvar zapamti: ima ljudi među Bošnjacima koji su svojoj domovini Bosni i Hercegovini spremni dati sve, a ne tražiti ništa zauzvrat..mogao bih ti to i dokazati, ali nisi dostojan..
p.s. najsmješnije od svega jeste da si me nazvao simpatizerom SBiH, a ja sam čovjek koji godinama svugdje, pa i ovdje na forumu njih smatram odgovorim za rušenje bošnjačkog jedinstva..iako prema Harisu Silajdžiću imam respekt prema nekim stvarima koje je radio..neke stvari mu i zamjeram, ali daleko od toga da bih skidao slike sa interneta i postavljao kao da su to njegove vile..