Kuda prolaziš, da im naiđemo, lutko?dita von teese wrote:Ja sam jucer bila sretna kad sam izasla da prosetam, a onda su dva ulicna prodavaca za mnom rekla: Lutko, svaka cast na izgledu, ja sam se okrenula, nasmijesila se jednom od njih i rekla hvala, a ovaj mi je klimnuo glavom u znak "molim", i bila sam sretna; onda, malo poslije, po izlasku iz supermarketa (kupila sam za prijateljicu poklon i bila sam sretna), cestom su naisla konjska kola, i na njima dva skupljaca perja, oni su mahali bicem u maniru pravih pravcatih kauboja, i jedan od njih je povikao: Vidi trebe, svaka joj cast. Ja sam se okrenula iza sebe da provjerim da ipak nije u pitanju neka fora, da mi nije nedajboze nesto zalijepljeno na ledjima, ili mozda poderano - nikad se ne zna. A onda je jedan tip, koji se vozio iza tih konjskih kola, svirao i mahao meni kao da me zna. Nasmijala sam se, i taj smijeh je dolazio iz dubine stomaka. I bila sam sretna. Kad sam dosla kuci, jos jednom sam provjerila je li sve na svom mjestu, jer reakcije tih ljudi mi bijahu cudne, pogotovo kad uzmem u obzir da sam trendy, ne sasvim usku jeans haljinu ipak odlucila obuci na farmerke, a ne samu, i tako prekrila sve svoje atribute...
Nego, sretan zbog ovog jednog mog komšije.
Naravno, danas odličan dan, radilo se manje od 10 sati.
Treće, nafatao pravo dobru fotku jutros. Na jednoj strani kiša, na drugoj sunce.