Infaze Studio wrote:ultima_palabra wrote:Samaras uopšte nema brzinu, odakle vam to?

Snagu i neku snalažljivost pred golom da...
Zato mi i jest bilo nevjerovatno da je uopšte stigao Vranješa, a kamoli da mu je uzeo loptu

Nebi ga stigao da ga nije gurnuo. A ovaj mlad, preplasen, neiskusan nije htjeo/smjeo pasti jer zna da bi mu tesko sudac svirao.
mene više izludi ova priča o vranješu, natovarili se momku na kosti, a ako ćemo pravo samaras ga je povukao što se dobro vidi na snimku, garantujem da bi se u zenici to sviralo kao faul,
al nije to ni toliko bitno koliko ova ublehaška priča, eto samaras parmak, a parmak u nogama više utakmica nego vranješ minuta u reprezentaciji, njemu su onakve utakmice ko nama na male kad igramo, pojma nema, trebali smo grke razvaliti, levati, ovakvi, onakvi, vranješ kiksao, puyol bi to razvalio

,
posmatrajte malo fudbal i iz perspektive igrača, jeste li ikada pratili kroz karijeru nekog sportistu, znate li šta znači napraviti sportisti problem u glavi, ubiti ga u pojam, samaras i grci ga nisu ubili to je sigurno, a hoćete li vi?
još samo treba neko da mu ono preko ograde jebe sve što stigne ako istrči na teren ili da ga podjebava preko žice, ne bi me čudilo da bude i takvih na bilinom polju, fuj