Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Znaci dobro sam ovo kino snimio , a kad spomenu ove male ose od tenkova hellcat oni su mi najdrazi, imam neki neopisivi merak da ih gadjam u pokretu sa preticanjem sam se nasanka ili mu odbijes gusjenicu pa ga onda pregazis . Imam i ja jednu osu i odlicno se pokazala kineski 59-16 VI strasan tenkic napunis u spremnik 5 komada i kruzis oko nekog puža i lagano ga cjedis, znao sam sa njim i po 2500 stete da nanesem al sam znao da dobijem a da nisam ni krenuo
Cyrax wrote:Ako ti se naklate dva Hellcata ili Cromwella - dovidjenja i prijatno .
Jedino sto vise moze iznervirati je AT8.
ako imas T1 heavy onda je i njima papa ja ga imam samo sto ne puca rafalno a kad zdrma na pravo mjesto cao papa
Nemam T1 kad sam panglu. Zinula guzica za Sherman-om a na M3 Lee-ja se ne bih vratio taman obrisao igricu citavu.
Ja sam na samom pocetku dosao do T1 i kontam istrazit cu M6 pa mi bilo nekako sporo te ga proda,m kupim KV-1, nesto kasnije dodjem mi da ponovo njega istrazujem jer sam dosao do pola i krenem tako lagano kad sam skontao kako je dobar cak sam ga pocastio sa maskirazom na 30dana i ne pada mi na pamet da kupujem M6 pored ovoga macka. Sada trenutno muku mucim sa ISU-152 koji je VIII i fale mi jos dva topa na njemu
Smor od tenka , ne sjecam se dal sta zaradjuje al ja nisam imao zivaca da ga predjem, prodao sam ga na pola puta , jos dok ne kupis motor i gusjenice pa ne mozes nikog stic ubiti .
Smor od tenka , ne sjecam se dal sta zaradjuje al ja nisam imao zivaca da ga predjem, prodao sam ga na pola puta , jos dok ne kupis motor i gusjenice pa ne mozes nikog stic ubiti .
Dok ti ne bude u full-u namuci se dobro. Ali onda topom hladno mozes parirati svakom tenku u tier 5 i 6. Takodje i mnogim 7. Nisam nikad odigrao partiju bez 5000-6000 hiljada zarade. bez obzira pobjeda ili poraz neces zijaniti nikad pare. Srecom rijetko ce te baciti preko tier-a 6 a tu mozes briljirati. Uhvatis se kakvog tvrdog heavy-ja i u par sa njim dar-mar mozes napraviti. Onaj poslije njega je velika nula. Isti top ali te baca sa velikim tier-ovima i ne zaradjuje ni izbliza.
Sent from my GT-S7500 using Tapatalk 2