Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavidovići

Post Reply
cules82

#501 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by cules82 »

imal ko iz Lijanovica :-D hocel bit kobasica opet pred izbore

ps Dzeny jel imate u planu renovirat ovaj drveni most
starm0

#502 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by starm0 »

Dženi, ako te bude k'o ljutio ovdje, ima i drugih foruma...a svakako ti samo dižu popularnost. Elem, moj glas već imaš, dobrodošla na forum :thumbup:
mmaar

#503 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by mmaar »

Dženana Čamdžić wrote: DA za jednog jako hrabrog i pravednog čovjeka !.
Jasno je da iza svakog hrabrog i pravednog muskarca stoji jos hrabrija i pravednija zena. :bih:

Dženi, ja ti predvidjam blistavu politicku karijeru, ali ne znam gdje bi nam bila korisnija, ili u unutrasnjoj ili u vanjskoj politici. :) Ako uspijemo uci u EU, nije pretjerivanje ako kazem da vjerujem da bi mogla premasiti i gospodju Ashton. Steta sto u bh politici nema vise takvih odvaznih i pametnih zena poput tebe.
Dženana Čamdžić

#504 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by Dženana Čamdžić »

mmaar wrote:
prljavi Hare wrote: Čuj zna pogoditi šta nama treba? :-) :-) :-)
Mi hoćemo da se napušimo trave,spavamo sa kuravama i ljubimo s momcima,a ona ne da! :lol: :lol: :lol:

To iz tebe progovara zavist prema ovoj hrabroj, mocnoj, uspjesnoj i pametnoj ženi.
Hvala najljepša ! :thumbup: :)
F&N
Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...

#505 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by F&N »

Dženana Čamdžić wrote:
mmaar wrote:
prljavi Hare wrote: Čuj zna pogoditi šta nama treba? :-) :-) :-)
Mi hoćemo da se napušimo trave,spavamo sa kuravama i ljubimo s momcima,a ona ne da! :lol: :lol: :lol:

To iz tebe progovara zavist prema ovoj hrabroj, mocnoj, uspjesnoj i pametnoj ženi.
Hvala najljepša ! :thumbup: :)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Dženana Čamdžić

#506 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

starm0 wrote:Dženi, ako te bude k'o ljutio ovdje, ima i drugih foruma...a svakako ti samo dižu popularnost. Elem, moj glas već imaš, dobrodošla na forum :thumbup:
Hvala najljepša, ali ovdje je samo u pitanju jedna iskrenost i govor jedne poštene duše, koja za stvari kakve jesu kažu da su takve...

Ponovo hvala !

:) :thumbup:
F&N

#507 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by F&N »

Dženana Čamdžić wrote:
starm0 wrote:Dženi, ako te bude k'o ljutio ovdje, ima i drugih foruma...a svakako ti samo dižu popularnost. Elem, moj glas već imaš, dobrodošla na forum :thumbup:
Hvala najljepša, ali ovdje je samo u pitanju jedna iskrenost i govor jedne poštene duše, koja za stvari kakve jesu kažu da su takve...

Ponovo hvala !

jel se ovo muz registrov'o :D
Dženana Čamdžić

#508 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

mmaar wrote:
Dženana Čamdžić wrote: DA za jednog jako hrabrog i pravednog čovjeka !.
Jasno je da iza svakog hrabrog i pravednog muskarca stoji jos hrabrija i pravednija zena. :bih:

Dženi, ja ti predvidjam blistavu politicku karijeru, ali ne znam gdje bi nam bila korisnija, ili u unutrasnjoj ili u vanjskoj politici. :) Ako uspijemo uci u EU, nije pretjerivanje ako kazem da vjerujem da bi mogla premasiti i gospodju Ashton. Steta sto u bh politici nema vise takvih odvaznih i pametnih zena poput tebe.
Moj muž ima takvu hrabrost, neustrašivost , inteligenciju, znanje , poštenje i strahovitu pravičnost da joj se samo mogu divjeti !
Takvi ljudi kao on su predviđeni za nešto veliko, jako veliko !

Hvala najljepša !

:thumbup: :thumbup: :-D
Challenger__

#509 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by Challenger__ »

Ako si trol, car si, ako si Dženana, opet si car.. :lol:

:thumbup:
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#510 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by plain vanilla »

Samo naprijed Dzeni, ko se zadnji smije, najsladje se smije..nemoj se pokolebati zbog ovih zavidnih forumasa
Dženana Čamdžić wrote:
Moj muž ima takvu hrabrost, neustrašivost , inteligenciju, znanje , poštenje i strahovitu pravičnost da joj se samo mogu divjeti !

Hvala najljepša !

Imal ti bona muz kakvog slobodnog rodjaka slicnih osobina da se i ja usrecim
Max Bunker

#511 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by Max Bunker »

Challenger__ wrote:Ako si trol, car si, ako si Dženana, opet si car.. :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Challenger__

#512 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by Challenger__ »

djeci čestita početak školske godine... umrijeću, majko ... :lol: :lol: :lol:

Koji lik ... :-D
Tayyip

#513 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by Tayyip »

Dženana Čamdžić wrote: Moj muž ima takvu hrabrost, neustrašivost , inteligenciju, znanje , poštenje i strahovitu pravičnost da joj se samo mogu divjeti !

Hvala najljepša !

apsolutno ;) ja u ponedjeljak idem u opštinu centar da promijenim papire i vratim se pradedovskoj veri. reći ću reko mi amir čamdžić :thumbup:
Majuska

#514 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by Majuska »

Dženana Čamdžić wrote: Hvala najljepša, ali ovdje je samo u pitanju jedna iskrenost i govor jedne poštene duše, koja za stvari kakve jesu kažu da su takve...

Ponovo hvala !

Evo hajde neka si ti jedna postena i iskrena dusa, ja ne kazem da nisi.

Ali ne bih glasala za tebe,jer taj tvoj iskreni govor nema veze sa govorom, ni na jedno pitanje do sada bona nisi dala zapazen odgovor,niti konkretno rjesenje za odredjene probleme koje su neki forumasi navodili.
Cak i kada su te pitali o nekim licnostima napisala si ono sto bi napisao jedan ucenik osnovne skole koji s vremena na vrijeme prelista stampu ili pogleda neku informativnu emisiju.

Smatras li da nisi dovoljno informisana o politickim pitanjima u BiH? :roll:

(Ako si ti stvarno Dzenana onda tesko nama svima, a ako nisi...onda tesko tebi :lol: :lol: )
TRŠ

#515 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by TRŠ »

cules82 wrote:imal ko iz Lijanovica :-D hocel bit kobasica opet pred izbore

ps Dzeny jel imate u planu renovirat ovaj drveni most
Ja mislim da ce ih biti nakon izbora bez obzira koja stranka bude u pitanju :mrgreen:

P.S osim ako glasate za Džemy naravno jer je ona super poštena osoba :lol:
Dženana Čamdžić

#516 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Challenger__ wrote:Ako si trol, car si, ako si Dženana, opet si car.. :lol:

To je samo iskrenost !

Ja ovdje pokušavam da ukažem na strahovitu socijalnu neosjetljivost jednih u odnosu na druge.Primjer dok direktor u "Krivaji" dobiva plaćurinu od oko pet hiljada (plus neki krediti) kako piše advoikatica Pivić u svome podnesku od 23.08.2012.godine, upucen Opcinskom sudu u Zenici ( cifra oko 7500 hiljada KM) .Tako piše u svome podnesku advokatica Pivić a koji se može vidjeti na stranici antikorupcija.wordpress.com dotle radnici koju su na čekanju posla , bolovasi dobivaju samo 100 KM mjesecno.Pa da li to uredu? Nije i nikada i nece biti..
Challenger__

#517 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by Challenger__ »

Dženana Čamdžić wrote:
To je samo iskrenost !

Ja ovdje pokušavam da ukažem na strahovitu socijalnu neosjetljivost jednih u odnosu na druge.Primjer dok direktor u "Krivaji" dobiva plaćurinu od oko pet hiljada (plus neki krediti) kako piše advoikatica Pivić u svome podnesku od 23.08.2012.godine, upucen Opcinskom sudu u Zenici ( cifra oko 7500 hiljada KM) .Tako piše u svome podnesku advokatica Pivić a koji se može vidjeti na stranici antikorupcija.wordpress.com dotle radnici koju su na čekanju posla , bolovasi dobivaju samo 100 KM mjesecno.Pa da li to uredu? Nije i nikada i nece biti..
Tako je!

Predlažem akciju "glasaću u Zavidovićima"!

Za tebe, bezbeli ...
F&N

#518 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by F&N »

Challenger__ wrote:djeci čestita početak školske godine... umrijeću, majko ... :lol: :lol: :lol:

kad sutra u avazu bude objavljeno kandidatkinja Dzenana izlozena napadima isfustriranih placenika SDA na klix forumu :lol: :lol: :lol:

Onda u temi dana: Dzenana obisla pozarishta
Panorame: Uspjesna poduzetnicka porodica Camdzic
Iz minute u minutu: Dzenana cestitala pocetak skolske godine
Sport: Dzenana pozelila srecu igracima Sarajeva
Moda: Dzenanin sal je zadnji kriv mode iz Milana
Vrijeme: Kad dodje Dzenana na vlast u zavidovicima ce da sija sunce preko dana a kisa ce da pada preko noci da natopi njive i oranice.
nOrMaLaC

#519 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by nOrMaLaC »

F&N wrote:
Challenger__ wrote:djeci čestita početak školske godine... umrijeću, majko ... :lol: :lol: :lol:

kad sutra u avazu bude objavljeno kandidatkinja Dzenana izlozena napadima isfustriranih placenika SDA na klix forumu :lol: :lol: :lol:

Onda u temi dana: Dzenana obisla pozarishta
Panorame: Uspjesna poduzetnicka porodica Camdzic
Iz minute u minutu: Dzenana cestitala pocetak skolske godine
Sport: Dzenana pozelila srecu igracima Sarajeva
Moda: Dzenanin sal je zadnji kriv mode iz Milana
Vrijeme: Kad dodje Dzenana na vlast u zavidovicima ce da sija sunce preko dana a kisa ce da pada preko noci da natopi njive i oranice.
Oplakah brate.... :lol: :lol: :lol: :lol:
TRŠ

#520 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by TRŠ »

Dženana Čamdžić wrote: To je samo iskrenost !
Pa šta ako ima dobru platu ? Čovjek je direktor i ima puno pravo da ima tako dobru platu. Neće direktor imati platu istu kao i neko ko vari 2 komada metala...Ovo ti je kapitalizam i samo najjači opstaju a ti češ propasti kao i Krivaja :lol:
starm0

#521 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by starm0 »

F&N wrote:
Dženana Čamdžić wrote:

Ponovo hvala !

jel se ovo muz registrov'o :D
Taj sam, počašćen sam što se opsjednuti sa mnom :D
amphora

#522 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by amphora »

Majuska wrote: Ako si ti stvarno Dzenana onda tesko nama svima, a ako nisi...onda tesko tebi :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:

Ja čekam da se javi neko iz Zavidovića i potvrdi postojanje gore pomenute osobe :)
Pirdzica

#523 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by Pirdzica »

rekoh li ja...
Pirdzica wrote:Pozari ce se ugasiti ali ovo :run:
Demokratiju treba ukinuti u roku odmah :dance:
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#524 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by plain vanilla »

evo i muza :lol: :lol: :lol:
Dženana Čamdžić

#525 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

TRŠ wrote:
Dženana Čamdžić wrote: To je samo iskrenost !
Pa šta ako ima dobru platu ? Čovjek je direktor i ima puno pravo da ima tako dobru platu. Neće direktor imati platu istu kao i neko ko vari 2 komada metala...Ovo ti je kapitalizam i samo najjači opstaju a ti češ propasti kao i Krivaja :lol:
KLIKNITE MIŠEM NA DOKUMENT PA POGLEDAJTE TE ZASTRAŠUJUĆE CIFRE KOLIKA JE PLAĆURINA SUADU DŽINDI A RADNICI NA ČEKANJU POSLA DOBIVAJU SAMO 100 MARAKA, NE UPLAĆUJU BOLOVANJE BOLOVAŠIMA , NE UPLAĆUJU DOPRINOSE , ...

http://antikorupcija.wordpress.com/2012 ... u-krivaji/

Prema podnesku advokatice Nermine Pivić za april 2012.godine Suad Džindo (do jula 2011.godine bio direktor "SKENDERIJE" iz Sarajeva ) zaprimio na ime plaće iznos od 5.931, 22 KM (pet hiljada devet stotina i trideset i jednu marku) , plus stečajni dužnik “Krivaja” tog istog mjeseca uplatio ratu kredita u iznosu od 1.421, 14 KM (hiljadu četiri stotine i dvadeset i jednu marku), plus kredit u iznosu od 132, 15 KM (stotridest i dvije marke) što laički prema podneku advokatice Pivić proizlalzi da je Suad Džindo primio za april 2012.godine plaću od nevjerovatnih 7.484, 51 KM (sedam hiljada i četiri stotine i osamdeset i četiri marke).

U podnesku advokatice Pivić se dalje navodi da 12.07.2012.godine “Krivaja” u stečaju uplatila iznos od 110 hiljada maraka sindikatu “Konjuha” iz Živinica.
Post Reply