Varate li?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
alchak.ba

#501 Re: Varate li?

Post by alchak.ba »

m@m@ wrote:vjeruj zena ZNA, zene uvijek znaju.
al u k
alchak.ba

#502 Re: Varate li?

Post by alchak.ba »

žuti cvjetak wrote:
alchak.ba wrote:
_Saša_ wrote:
Ma izgleda da kod nje svi propjevaju prije ili kasnije :D Imam osjecaj da bi joj priznao i da nisam nista uradio ;)
kao da je policajka u logavinoj :D
MA JOK BOLAN...JA NJEGA KAD POGLEDAM JADAN I BUDE I PROĐE...ŠTA ME TAKO GLEDAŠ-PLAšiš me bonaaaaa! :lol: :lol: :lol: :lol:
pa tako si djelovala
žuti cvjetak

#503 Re: Varate li?

Post by žuti cvjetak »

alchak.ba wrote:
m@m@ wrote:vjeruj zena ZNA, zene uvijek znaju.
al u k
ŽENA ZNA I TAČKA. hAJD SAD RECI TO U K? hAJDE??
alchak.ba

#504 Re: Varate li?

Post by alchak.ba »

ne zna uvijek. sramota me
ZV Keli

#505 Re: Varate li?

Post by ZV Keli »

Nisam varao,ne varam za buducnost ne treba govoriti jer se ne zna sta bi se moglo desiti ali cu se truditi da do varanja ne dodje.

Misljenja sam ako vec dolazi ideja o varanju da je vezi kraj i da je bolje prekinuti i ovoj drugoj se posvetiti a ne zavlacis najvise sebe a pogotovo djevojku i tu drugu sa kojom varas djevojku.
Ako je neko ozenjen i ima djecu ne bi trebao varati ali svako radi po svom nahodjenju i ne osudjujem nikoga jer ko sam ja da osudjujem.

Ps neko napisa nije jebac i time se ponosi :thumbup:
amphora

#506 Re: Varate li?

Post by amphora »

žuti cvjetak wrote:Ma kad ga neko majstorski uhvati u mašinu, unakrsno ispitivanje i to....ima da pjeva ko slavuj. :D
Kakvo ispitivanje - nije pod zakletvom :lol:

žuti cvjetak

#507 Re: Varate li?

Post by žuti cvjetak »

alchak.ba wrote:ne zna uvijek. sramota me
jesi alčak.... :-) ja zaista mislim da žene imaju to 6. čulo pa znaju i što ne treba da znaju...ali kad je preljuba u pitanju često nam to čulo zakaže, iz prostog razloga jer o voljenoj osobi mislimo srcem a ne razumom. Za sve ostale insinuacije, natuknice i eventualne spletke tu smo svaka oponaosob Mata Hari.
duplanula

#508 Re: Varate li?

Post by duplanula »

Mislim da je ovdje covjek upravu. Ovisi kako se covjek postavi, kako mogu da se prave kao da se nista nije promijenilo. Citao sam nedavno u magazinu ili na nekom portalu "ispovijest" sarajevskom uglednog gospodina, kako kazu u nekim 50-tim godina, zena, 2 djeca dobrostojeci. Kaze vara godinama, trenutno vara i varati ce. Nisu sada bitni razlozi, ali na koje je sve covjek detalje obratio paznju ne mozes da vjerujes. Koje mirise koristi, gdje se tusira, kojim samponom se tusira, koji miris koristi, kaladont, sta radi sa odjecom, ja citao i ne mozes da vjerujes :). Uglavnom, ako se dobro sakrijes i pripremis onda sumnjam da moze iko skontati. Ali kada malo bolje razmislim, taj lik je bas ono kao da mu je pravara posao :D, detaljan do najsitnijeg detalja :D.
alchak.ba

#509 Re: Varate li?

Post by alchak.ba »

žuti cvjetak wrote:
jesi alčak.... :-) ja zaista mislim da žene imaju to 6. čulo pa znaju i što ne treba da znaju...ali kad je preljuba u pitanju često nam to čulo zakaže, iz prostog razloga jer o voljenoj osobi mislimo srcem a ne razumom. Za sve ostale insinuacije, natuknice i eventualne spletke tu smo svaka oponaosob Mata Hari.
ovdje govorimo o varanju.... a i inace.... ne zna se uvijek sve
zauzeti username

#510 Re: Varate li?

Post by zauzeti username »

Aqua_S wrote:
ma u pravu si ti, kad malo bolje skontam ne idi ti..ne vodi ni ženu svoju..vidiš da je lola zaredo.. :dance: :dance: :dance: bolje ti je preventivno ne ići nego da ga moraš odležat u zenici..
On bi zaredo sve šta može ali vremenom znaju ko je i kakav je i svi ga izbjegavaju ili ga ignorišu, tako da završava samo sa onima kao i on sam. I nema ih puno koliko bi neko mislio, obzirom da se godinama okolo upucava i da ga znaju i muško i žensko ko je i kakav je, pa opet samo na dvije žene završio što ljudi znaju, a on se nešto ne trudi da sakrije, hoda vani bez žene i djeteta, okolo kruži i udvara se kad vidi priliku. Mojoj ženi ti je on vazda kad krene priča o ovim temama glavni krivac. Vazda priča o bezobraznom mužu završi na priči o njemu i kako je ovakav, onakav, govno od čovjeka, itd. Nekima je to opet možda samo priča za javnost.
Ali ne bi on s njom mogao na kraj, nema te šanse. Jednom on tako sretne nas (jer mi smo kao vazda zauzeti da se družimo sa njim ili da im dođemo u posjetu pa on odmah koristi priliku sad kad imamo "slobodnog vremena"), i onako priča sa mnom o životu bez veze neke priče pa nju pita kao usput kao pita gdje je kupovala ljetni šešir, kad i meni već kroz glavu prolazi "jel se to sad hoćeš upucavat pa ko fol.." kad ona dreknu na njega a on domalo pobježe :-D Govori mi poslije da je mislio svojoj ženi kupovat šešir, kaže nervozna ti ona žena da bog sačuva :D
Ja joj tako poslije govorim šta je reko a ona ko napeta puška, i ja kažem "a šta da tebi dođe da te prisili", a ona u bijesu "MA OSTAO BI BEZ MUDA, NOKTIMA BI MU IH IZVADILA!" :evil:
Ja se svaki put prepadnem kad o tome ona s nekim priča, vazda bude neka opasnost, kastracija, trovanje, kopanje očiju, vrela stolica, ekseri u prstima, pa nek se on samo igra sa životom :skoljka:
Aqua_S

#511 Re: Varate li?

Post by Aqua_S »

Jel ovdje iko osim mene i fantomskog Saliha prizno da je šarao???

za Saliha ..respect :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
alchak.ba

#512 Re: Varate li?

Post by alchak.ba »

duplanula wrote:
Mislim da je ovdje covjek upravu. Ovisi kako se covjek postavi, kako mogu da se prave kao da se nista nije promijenilo. Citao sam nedavno u magazinu ili na nekom portalu "ispovijest" sarajevskom uglednog gospodina, kako kazu u nekim 50-tim godina, zena, 2 djeca dobrostojeci. Kaze vara godinama, trenutno vara i varati ce. Nisu sada bitni razlozi, ali na koje je sve covjek detalje obratio paznju ne mozes da vjerujes. Koje mirise koristi, gdje se tusira, kojim samponom se tusira, koji miris koristi, kaladont, sta radi sa odjecom, ja citao i ne mozes da vjerujes :). Uglavnom, ako se dobro sakrijes i pripremis onda sumnjam da moze iko skontati. Ali kada malo bolje razmislim, taj lik je bas ono kao da mu je pravara posao :D, detaljan do najsitnijeg detalja :D.
jedan stari svaler je rekao "ako zelis varati, varaj, ali ne dozvoli da ti zeni i djeci ista fali"
Great Cornholio

#513 Re: Varate li?

Post by Great Cornholio »

zauzeti username wrote: Ja se svaki put prepadnem kad o tome ona s nekim priča, vazda bude neka opasnost, kastracija, trovanje, kopanje očiju, vrela stolica, ekseri u prstima, pa nek se on samo igra sa životom :skoljka:
Zato ti ne varaš :evil: :lol:

Šalim se, :thumbup: za suprugu, da su bogdom sve žene tako "oštre", onda ne bi bilo švaleranja.
hanady

#514 Re: Varate li?

Post by hanady »

@alchak.ba: Svaka ti je zlatna!!!
alchak.ba

#515 Re: Varate li?

Post by alchak.ba »

hanady wrote:@alchak.ba: Svaka ti je zlatna!!!
skoro
nia3

#516 Re: Varate li?

Post by nia3 »

duplanula wrote:

Ja znam jednog takvog, baš sve do najsitnijeg detalja, da ne povjeruješ.
alchak.ba

#517 Re: Varate li?

Post by alchak.ba »

evo nije novi nick, a zna jednog koji vara
zauzeti username

#518 Re: Varate li?

Post by zauzeti username »

Great Cornholio wrote:
zauzeti username wrote: Ja se svaki put prepadnem kad o tome ona s nekim priča, vazda bude neka opasnost, kastracija, trovanje, kopanje očiju, vrela stolica, ekseri u prstima, pa nek se on samo igra sa životom :skoljka:
Zato ti ne varaš :evil: :lol:

Šalim se, :thumbup: za suprugu, da su bogdom sve žene tako "oštre", onda ne bi bilo švaleranja.
Ma promijenila se ona kroz ovih nešto više od 10 godina braka. Nekad je bila skromna i tiha.
Sigurno su djeca imala zaslugu u ovome, vremenom je postala galamdžija i komandant. I vazda treba para, čovjek ne zna kako ali imao ti platu od 500 ili 50,000 maraka na mjesec vazda su troškovi tu negdje ali opet nešto fali, vazda si kratak za nešto :-)
Šalim se ja, nemam ja pritužbi, ako ručak zagori progunđam koju.
Great Cornholio

#519 Re: Varate li?

zauzeti username wrote: Ma promijenila se ona kroz ovih nešto više od 10 godina braka. Nekad je bila skromna i tiha.
Sigurno su djeca imala zaslugu u ovome, vremenom je postala galamdžija i komandant. I vazda treba para, čovjek ne zna kako ali imao ti platu od 500 ili 50,000 maraka na mjesec vazda su troškovi tu negdje ali opet nešto fali, vazda si kratak za nešto :-)
Šalim se ja, nemam ja pritužbi, ako ručak zagori progunđam koju.
Nadam se da ti žena ne posjećuje forum :evil: :run: :lol:

Pa normalno je da ljudi vremenom sazrijevaju, postaju samostalniji, odgovorniji, kad djeca dođu pogotovo.

Dobro je sve dok te ne počne tuć' :cry: :lol:
kennwood

#520 Re: Varate li?

Post by kennwood »

Zasto muskarci varaju? -Jer stede svoju zenu. :lol:

Prvo da se ogradim, protiv varanja sam, ne varam i pazim se uvijek da ne upadnem u takva iskusenja, jer ne zelim raditi nekome nesto sto ne bi htio da se i meni radi.

Cesto putam gledam na BN-u tv-e emisiju CRVENO. Emisija je jako poucna i teme su uglavnom o seksu i ljubavi. U emisiji redovni gost je profesor doktor psiholog Jovan Maric. I da ne duljim dalje, bila je jednom emisija u kojoj je tema bila varanje. I bila je rasprava i sad jedan drugi gost je spomenuo da je bolje da musko vara nego zensko. I sad slijedi objasnjenje psihologa Marica, koji je rekao da je opasnije po brak da zena vara muskarca, jer zene su po prirodi dosta osjecajnija bica od nas muskaraca, i zbog toga postoji veca mogucnost raspada braka kada zena vara, jer su zene dosta emotivnije i brze se vezu za nekoga, tako da bi brak i sve moglo pasti u vodu zbog te prevari, dok se muskarci teze vezu za nekoga pa tako postoji manja sansa da ce muskarac ostaviti familiju zbog druge zene.

Uglavom ja sam protiv bilo kakvih vidova prevare, mad smatram da je puno jadnije kad zena prevara muskarca, ima ona stara narodna Ako jednu bravu otvaraju 3 različita ključa to je onda loša brava. Ali ako jedan ključ otvara 10 različitih brava to je onda dobar ključ ! haha
sokkia

#521 Re: Varate li?

Post by sokkia »

a ja kad pricam sa jaranima to sve teški j....i :-)
ali izgleda da oni ili ne forumaju ili nece da priznaju ovako javno.
a ja...NE
a dali bi :?: :?: :?:
e to ne zavisi samo od mene :D
petunija

#522 Re: Varate li?

Post by petunija »

Nek' ovi *ebači-pripovjedači samo žive u iluziji kako njih niko ne vara :oops:
Sunrise00

#523 Re: Varate li?

Post by Sunrise00 »

kennwood wrote:Zasto muskarci varaju? -Jer stede svoju zenu. :lol:

Prvo da se ogradim, protiv varanja sam, ne varam i pazim se uvijek da ne upadnem u takva iskusenja, jer ne zelim raditi nekome nesto sto ne bi htio da se i meni radi.

Cesto putam gledam na BN-u tv-e emisiju CRVENO. Emisija je jako poucna i teme su uglavnom o seksu i ljubavi. U emisiji redovni gost je profesor doktor psiholog Jovan Maric. I da ne duljim dalje, bila je jednom emisija u kojoj je tema bila varanje. I bila je rasprava i sad jedan drugi gost je spomenuo da je bolje da musko vara nego zensko. I sad slijedi objasnjenje psihologa Marica, koji je rekao da je opasnije po brak da zena vara muskarca, jer zene su po prirodi dosta osjecajnija bica od nas muskaraca, i zbog toga postoji veca mogucnost raspada braka kada zena vara, jer su zene dosta emotivnije i brze se vezu za nekoga, tako da bi brak i sve moglo pasti u vodu zbog te prevari, dok se muskarci teze vezu za nekoga pa tako postoji manja sansa da ce muskarac ostaviti familiju zbog druge zene.

Uglavom ja sam protiv bilo kakvih vidova prevare, mad smatram da je puno jadnije kad zena prevara muskarca, ima ona stara narodna Ako jednu bravu otvaraju 3 različita ključa to je onda loša brava. Ali ako jedan ključ otvara 10 različitih brava to je onda dobar ključ ! haha
Image
Great Cornholio

#524 Re: Varate li?

sokkia wrote: e to ne zavisi samo od mene :D
Da, tako je, za varanje je potrebno dvoje. Ako se nađu dvije osobe koje su emotivno "gladne", socijalno neostvarene i sa slabom kontrolom nad seksualnim nagonom, onda je tu prevara zagrantovana.

Emotivno ispunjena, socijalno ostvarena i osoba koja ima jaku kontrolu nad seksualnim nagonom neće podleći iskušenjima, u stvari ona će pokušaje neke emotivno "gladne", socijalno neostvarene, osobe sa slabom kontrolom nad seksualnim nagonom smatrati bolesnim ponašanjem, na koje i ne treba odgovarati, neće u tome ni vidjeti iskušenje.
duplanula

#525 Re: Varate li?

Post by duplanula »

Sunrise00 wrote:
kennwood wrote:Zasto muskarci varaju? -Jer stede svoju zenu. :lol:

Image

Ovaj puke je garant za ove kljuceve :D hahahaha :run:
Post Reply