IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO

Post Reply
Akibh

#501 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO

Post by Akibh »

Chisum wrote:
Akibh wrote:
Chisum wrote:E'o sad im tekbirala Nasa Stranka :lol: :lol:

Ova SDA je stvarno komedija.

Prvo ponosni sto tekbiraju na DEBATI (!), nekakvi bedemi, ovo, ono... a sad ispade drugi Kojovic im tekbir'o. :lol:
Vidis, mozda si i ti tekbiro.
Ionako ti se cijela prica svodi na mekteb, islam, bradu, dzamiju, dzumu, reisa, IZ...
A svaki novi post gluplji od prethodnog
Moguce, moguce.

De mi par tih svojih retardiranih postova, pa da pravimo kolaz.
Pravi ga sa ovim iz SBB-a, koalicioni kolaz :-D
Chisum

#502 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO

Post by Chisum »

AmirZ wrote:
JaSamNada wrote: Nije te stid braniti ih i kao pravdati time skup je javni. Prvo sto je za njih bonton nepoznanica, Tekbire predavatiii uzasno. Ne dopustiti drugima da se kazu svoje misljenje, mislim da je to pravo svakoga covjek, nije bitno da li se bvi politikom ili ne. Za takve ljude da glasam, gdje ja kao pojedinac nemam pravo glasa. Primitivan si kao i tvoje vodje. Ovo je za svaku osudu, pa da mi je otac rodjeni, a ti ih branis.SDA je seljacka tvorevina bas za vas primitivce.
Čuveni profesor matematike Mihajlo Galić je jednom rekao: "Samo primitivac može reći čovjeku da je primitivac". Ne bih se upuštao sa tobom u debatu, ali očito je da si pun mržnje i to je tvoj problem. A tko je spomenuo SDA???
I... Sta ka'e Galic?
AmirZ wrote:Primitivcima sada smeta i tekbir. Koldžo je načelnik za sve građane općne Novo Sarajevo bez obzira što je on vjernik musliman i gospodo draga iz ovih provincijskih stranaka, a koji pišete sve ove budalaštine, udarili ste na najjači bedem i to glavom, a glavom u bedem može udariti samo budala. Uzgred evo vam i jedan link da vidite da Koldžu ne podržavaju samo muslimani.
--- NO LINKS ---/novost/89821/novo-sarajevo-hdz-ovi-ce-podrzati-kandidata-sda
IDEA

#503 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO

Post by IDEA »

Trebam te wrote:
hAZNADAR wrote:
cetmi wrote: Sve su to plaćenici i paćenici Fahrini.
Cijene se djela i rad sa ljudima. Zato oni i ne vole Koldžu. Novo Sarajevo je zaista najsrećnija opština u državi. Niko nije imao bolje načelnike od vas. Čestitam.
Ako pregledaš teme vidjećeš da su se ovi tornjaci najviše okomili na njega i na Novi grad. Zato što znaju da moraju uraditi sve i svašta da bi se domogli vlasti.
Ma bravo, drago mi je da barem neko koristi zdravu logiku u ovom slucaju. Opet ponavljam da nisam za SDA ali ovakve mafijaske metode su jos gore.
Kakav crni Koldzo i zastitnik serijata, islama,.. otkad to?
Ovi momci sto su galamili i vrijedjali su dosli da Koldzu ocrne a ne da pomognu - to je jasno ko dan. Ostaje samo da skontamo jeli ih narucio i platio Fahro ili Zlaja. Ili obojica.

Tacno samo naruceni do Zlatka i Radoncica, oni ce i mater prodati samo da se domognu vlasti!! :mrgreen:

Podrska Koldzi :thumbup:
Ili nekog trećeg. Daleko od toga da sam SDA-ovka (bljak, bljak, bljak) ali Koldžu podržavam. Moje mišljenje je da je ipak sposobniji od svih ostalih prijavljenih kandidata zajedno.
karanana

#504 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO

Post by karanana »

na zalost. ovo ne govori o koldzinoj sposobnosti nego o nesposobnosti ostalih kandidata.
mozda jedino ta treba iz nase stranke, mozda bi trebalo s njom probati, ali sumnjam da ce i blizu biti jer opstina ima i previse ovakvih seljacina i primitivaca kakvi su sinoc tamo bili.
AmirZ

#505 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO

Post by AmirZ »

Chisum wrote:
AmirZ wrote:
JaSamNada wrote: Nije te stid braniti ih i kao pravdati time skup je javni. Prvo sto je za njih bonton nepoznanica, Tekbire predavatiii uzasno. Ne dopustiti drugima da se kazu svoje misljenje, mislim da je to pravo svakoga covjek, nije bitno da li se bvi politikom ili ne. Za takve ljude da glasam, gdje ja kao pojedinac nemam pravo glasa. Primitivan si kao i tvoje vodje. Ovo je za svaku osudu, pa da mi je otac rodjeni, a ti ih branis.SDA je seljacka tvorevina bas za vas primitivce.
Čuveni profesor matematike Mihajlo Galić je jednom rekao: "Samo primitivac može reći čovjeku da je primitivac". Ne bih se upuštao sa tobom u debatu, ali očito je da si pun mržnje i to je tvoj problem. A tko je spomenuo SDA???
I... Sta ka'e Galic?
AmirZ wrote:Primitivcima sada smeta i tekbir. Koldžo je načelnik za sve građane općne Novo Sarajevo bez obzira što je on vjernik musliman i gospodo draga iz ovih provincijskih stranaka, a koji pišete sve ove budalaštine, udarili ste na najjači bedem i to glavom, a glavom u bedem može udariti samo budala. Uzgred evo vam i jedan link da vidite da Koldžu ne podržavaju samo muslimani.
Kao prvo ako razlikuješ jedninu od množine, onda bi ti trebalo biti jasno nisam rekao „čovjeku“. Kao drugo kada se kaže čovjek misli se na nekoga tko ima svoje ime. Kao treće kada se netko skriva iza pseudonima, a taj pseudonim je uzet iz holivudskog klasika "Chisum" više je nego očito da dolaziš iz filmadžijske Vaše stranke. I još nešto sam naučio od spomenutog Galića. „Bilo koji broj pomnožen sa nulom je opet nula“. Prema tome koliko god se vi trudili da uvećate broj glasova tako što ćete ocrniti načelnika, na kraju vam opet ostaje nula.
Mr.Penguin

#506 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO

Post by Mr.Penguin »

AmirZ wrote:
Kao prvo ako razlikuješ jedninu od množine, onda bi ti trebalo biti jasno nisam rekao „čovjeku“. Kao drugo kada se kaže čovjek misli se na nekoga tko ima svoje ime. Kao treće kada se netko skriva iza pseudonima, a taj pseudonim je uzet iz holivudskog klasika "Chisum" više je nego očito da dolaziš iz filmadžijske Vaše stranke. I još nešto sam naučio od spomenutog Galića. „Bilo koji broj pomnožen sa nulom je opet nula“. Prema tome koliko god se vi trudili da uvećate broj glasova tako što ćete ocrniti načelnika, na kraju vam opet ostaje nula.
Sto je rekao jednom profesor Mihajlo Galic: "Ja sam djeco profesor matematike a ne bosanskog"
Chisum

#507 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO

Post by Chisum »

AmirZ wrote:
Chisum wrote:
AmirZ wrote: Čuveni profesor matematike Mihajlo Galić je jednom rekao: "Samo primitivac može reći čovjeku da je primitivac". Ne bih se upuštao sa tobom u debatu, ali očito je da si pun mržnje i to je tvoj problem. A tko je spomenuo SDA???
I... Sta ka'e Galic?
Kao prvo ako razlikuješ jedninu od množine, onda bi ti trebalo biti jasno nisam rekao „čovjeku“. Kao drugo kada se kaže čovjek misli se na nekoga tko ima svoje ime. I još nešto sam naučio od spomenutog Galića. „Bilo koji broj pomnožen sa nulom je opet nula“. Prema tome koliko god se vi trudili da uvećate broj glasova tako što ćete ocrniti načelnika, na kraju vam opet ostaje nula.
Mnozine, jednine, nule, Galic, drz', ne daj...

Bogami me provali me frajer u sekundi... Nasa Stranka, to sam ja. :lol:

Nego, je li Galic pominjao kakve milione? I sta ostane kada svako iz halke zagrabi? Ili ste se samo igrali male matematike?
zoka08

#508 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO

Post by zoka08 »

Evo gledam anketu na TV1 (preuzeto sa vijesti.ba) kaže voditeljica: „ U Novom Sarajevu Koldžo zaista nema dostojnog konkurenta“ Prema ovoj anketi ima više glasova nego svi ostali zajedno. Prema tome protivnici Koldže savjetujem vam da idete na neki drugi forum, ovdje je izgleda sve završeno.
Trebam te

#509 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO

Post by Trebam te »

Chisum wrote:
AmirZ wrote: Čuveni profesor matematike Mihajlo Galić je jednom rekao: "Samo primitivac može reći čovjeku da je primitivac". Ne bih se upuštao sa tobom u debatu, ali očito je da si pun mržnje i to je tvoj problem. A tko je spomenuo SDA???
I... Sta ka'e Galic?
Kao prvo ako razlikuješ jedninu od množine, onda bi ti trebalo biti jasno nisam rekao „čovjeku“. Kao drugo kada se kaže čovjek misli se na nekoga tko ima svoje ime. I još nešto sam naučio od spomenutog Galića. „Bilo koji broj pomnožen sa nulom je opet nula“. Prema tome koliko god se vi trudili da uvećate broj glasova tako što ćete ocrniti načelnika, na kraju vam opet ostaje nula.
Mnozine, jednine, nule, Galic, drz', ne daj...

Bogami me provali me frajer u sekundi... Nasa Stranka, to sam ja. :lol:

Nego, je li Galic pominjao kakve milione? I sta ostane kada svako iz halke zagrabi? Ili ste se samo igrali male matematike?

Chisum, hvatas se k'o davljenik za slamku tvoji komentari postadose javno buncanje, bjazi odavde idi u bazu SDP pocni razmisljati o strategiji kako pobijediti ove Koldzine barem nekad u buducnosti! :mrgreen:

:sax:
Innovation

#510 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO

Post by Innovation »

Nevjerovatno, da Avaz nije spomenuo Debatu u Novom Sarajevu. :?
coek

#511 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO

Post by coek »

...
Last edited by coek on 24/02/2014 10:19, edited 1 time in total.
pike

#512 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO

Post by pike »

Innovation wrote:Nevjerovatno, da Avaz nije spomenuo Debatu u Novom Sarajevu. :?
Pa ne mogu uzdrmat svoju glasacku bazu, i oni vole tekbiranje...oni su ti SDA 2.0 :D
alco

#513 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO

Post by alco »

Image

Uploaded with ImageShack.us
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#514 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO

Post by -LIBERO- »

AmirZ wrote:
hAZNADAR wrote:
cetmi wrote: Sve su to plaćenici i paćenici Fahrini.
Cijene se djela i rad sa ljudima. Zato oni i ne vole Koldžu. Novo Sarajevo je zaista najsrećnija opština u državi. Niko nije imao bolje načelnike od vas. Čestitam.
Ako pregledaš teme vidjećeš da su se ovi tornjaci najviše okomili na njega i na Novi grad. Zato što znaju da moraju uraditi sve i svašta da bi se domogli vlasti.
Ma bravo, drago mi je da barem neko koristi zdravu logiku u ovom slucaju. Opet ponavljam da nisam za SDA ali ovakve mafijaske metode su jos gore.
Kakav crni Koldzo i zastitnik serijata, islama,.. otkad to?
Ovi momci sto su galamili i vrijedjali su dosli da Koldzu ocrne a ne da pomognu - to je jasno ko dan. Ostaje samo da skontamo jeli ih narucio i platio Fahro ili Zlaja. Ili obojica.
ILI NAŠA (NJIHOVA) STRANKA
Ovo je, garant, Amir Zukic, uvazeni poslanik u KS, glavom i bradom. Nemoguce da nije. :D
StupskaBitanga

#515 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO

Post by StupskaBitanga »

zoka08 wrote:Evo gledam anketu na TV1 (preuzeto sa vijesti.ba) kaže voditeljica: „ U Novom Sarajevu Koldžo zaista nema dostojnog konkurenta“ Prema ovoj anketi ima više glasova nego svi ostali zajedno. Prema tome protivnici Koldže savjetujem vam da idete na neki drugi forum, ovdje je izgleda sve završeno.
Relevantni su u mp3
IDEA

#516 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO

Post by IDEA »

Što su mi interesantni ovi još uvijek aktualni samostalni vijećnici prelivode:
1. Velić Elmir
2. Kadić Zejna
3. Jakubović Muamer
4. Radović Dejan
Prva tri odmah po ulasku u vijeće, napustili SBiH da ne bi pare išle stranci i cijeli mandat ih uzimali sebi a sada fol ušli u SBB. Ako uđu, može li opklada da će i njih zeznuti na isti način. Ovaj zadnji se čini nešto razočarao u NS ili nije na vrijeme saznao kako sebe pripaziti, pa je tek ove godine postao "samostalan" ali zato je sada visoko na listi SDA.
Baš me zanima jesu li ijednu inicijativu dali za rad ili nešto drugo učinili za našu dragu općinu.

Zna li ko tačnu informaciju koji je političar najviše stranaka promijenio radi ličnog interesa. Sada mi samo Ivo Komšić pada na pamet ali sigurno ima puno, puno gorih i to ovih malih što se puno ne eksponiraju.
Mr.Penguin

#517 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO

Post by Mr.Penguin »

Načelnici/Načelnice Novog Sarajeva

Sabina Ćudić (Naša stranka)

Dželaludin Muharemović (SDP)

Nedžad Koldžo (SDA)

Mirza Hulusić (SBB) nema na YT
Salih Ćesko (SDU) nema na YT
Milivoje Čavarkapa (SNSD) nema na YT
karanana

#518 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO

Post by karanana »

Avaz nije popljuvao ovaj sdaovski incident?!
Doktor29

#519 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO

Post by Doktor29 »

karanana wrote:Avaz nije popljuvao ovaj sdaovski incident?!
IZ :D
FOČANSKI PROPISI

#520 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO

Post by FOČANSKI PROPISI »

karanana wrote:Avaz nije popljuvao ovaj sdaovski incident?!
Ne mogu ni oni svuda stići!
Na nižerazredne skupove u kojima se pojavljuju likovi poput Koldže ne šalju novinare.
hAZNADAR

#521 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO

Post by hAZNADAR »

coek wrote: Joe Cole, da ima imalo kulture, odmah bi se na skupu ogradio od izgrednika. Ali ne, on ni mukajet. To sve govori.
karanana wrote:i sumnjam da je ovo naruceno od fahre ili zlaje, jer da jeste prvi bi se koldzo pobunio protiv ovakvih prisutnih. a on jedini nije nista komentarisao nit se zalio na ovakav primitivizam.
Eto covjek se ogradio i ostro osudio incident. Jeli i dalje mislite da su njegovi fanovi dosli da ga ovako podrze?
johntra

#522 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO

Post by johntra »

Bitno da je Koldžo glavonja stavio svoje plakate na dvije nove bandere na novoj raskrsnici ka Trgu heroja...a da ne pričam kako su stručnjaci iz Breze gradeći tu istu raskrsnicu shebali ono malo zelenila što ima okolo... :x
karanana

#523 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO

Post by karanana »

Ali trebo je onaj ulaz na trg heroja sto jest jest.
mistek

#524 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO

Post by mistek »

Eno sad ni raskrsnica ne valja, a ranije bilo nakaradno samo tako :) Usput, čovjek je uzeo jedno 2% zelenila, jer je 90% raskrsnice i puta bio parking, preko kojeg se svakako išlo autima u smjeru kako se sada ide.

Meni je tokom njegovog mandata, jedna od najboljih stvari, što su izgrađene česme na skoro svakom koraku po opštini.

I usput, nisam puno znao o ovoj Sabini, ali evo i ovaj klip na youtube, pa i neke izjave, nikako mi nije jasno od kud toliko izdizanje nje? Sa-x jest' specifičan forum i mišljenje koje u većini vlada na njemu ustvari nije nikakav prikaz realnog stanja, ali fakat me sad čudi tolika zadivljenost. Doduše, valjda je to u nedostatku drugih kvalitetnih kandidata.
Loulou

#525 Re: IZBORI 2012 NOVO SARAJEVO

Post by Loulou »

hAZNADAR wrote:Eto covjek se ogradio i ostro osudio incident. Jeli i dalje mislite da su njegovi fanovi dosli da ga ovako podrze?
Da, isključivo njegovi fanovi. Način na koji su ga pozdravili kad je ušao u salu, njegov osmjeh upućen njima, aplauz za gotovo svaku njegovu izgovorenu rečenicu, vulgarna dobacivanja drugom kandidatu, kandidatkinji, moderatorici.
Da je želio, on je lično mogao tražiti od dotičnih da napuste salu, ali se to, naravno, nije desilo. Ono što jeste uradio je da je u par navrata pozvao bagru da se smiri i omogući da se ozbiljno razgovaraa, da bi se, nakon što je većina napustila salu, slikao upravo s tim jalijašima.
Zato je ovo njegovo - "NEDŽAD KOLDŽO POVODOM INCIDENTA U OPŠTINI NOVO SARAJEVO: I meni su oni što su uzvikivali Tekbir i Allahu Ekber svojim ponašanjem uskratili javnu debatu!"

najblaže rečeno, totalna lakrdija.
Neće se, valjda, odricati biračkog tijela.
Post Reply