Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Dioda

#501 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by Dioda »

Prelijepo je uz jelo citati ovu temu :lol:
I am Happy
Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise

#502 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by I am Happy »

Not My Idea wrote:
Radana wrote:Nervira me - dosao sa posla, izvalio se na kauc i ceprka pupak, izvadi malu kudjeljicu i baci je na pod, ja pridjem i pogledam u onaj odvratni smotuljak, nesto plavkasto kao vata i kazem mu da je odmah ustao i bacio "to" u kantu za otpatke. Ej, nista me pogleda, i protegnu kao lenji macak dohvati onu kudjeljjicu, protrlja je izmedju prstiju i vrati u pupak...... Kad nisam svisnula od bjesa, a on ladno mi rece "de matere ti smakni mi se sa televizora - nije ti tata staklar ........
:lol: :lol: :D
Oplakah :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ludacha

#503 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by ludacha »

nervira me kad se pleka u moj pos`o o kojem blage veze nema
nervira me sto kad mu nesto ne pase, kad je kivan i slicno - ne iznese proglem glasno i jasno, nego u sebi kuva..
nervira me sto je on velik radnik, al samo u pricama, legendama o jeseni i slicnim pizdarijama - pa brate mili bar suti o tome
orwell

#504 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by orwell »

nervira me sto kad ode u wc, tako tiho obavi malu nuzdu da komsija lupa po radijatoru i vice 'mozel to malo tise' a da se vrata zatvore je naucna fantastika(''pa ja to brzo obavim'')
nervira me sto mi je kucu umalo dva puta zapalila pokusavajuci napraviti rucak/kokice
nervira me sto ako se jednom ne javim uslijedice u narednih 4 i po minute 32 poziva
nervira me sto obavezno nakon poraza Sarajeva slijedi poziv tjesenja cime proizvodi kontraefekat ( i osjeca se duzna da prokomentarise kako je Comor levat, kako je sudija zeljeznicar a o fudbalu zna ko ja o Afričkoj tripanozomozi)
sto zbraja nakon sto se napije ujutro koliko je tekila popila, mineralnih, piva i tako u nedogled
sto mahala sa osobama koje ne zna o osobama koje ne zna

kviki perecu sta ima :D
Last edited by orwell on 22/08/2012 23:54, edited 1 time in total.
kvikiperec

#505 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by kvikiperec »

orwell wrote:nervira me sto kad ode u wc, tako tiho obavi malu nuzdu da komsija lupa po radijatoru i vice 'mozel to malo tise' a da se vrata zatvore je naucna fantastika(''pa ja to brzo obavim'')
nervira me sto mi je kucu umalo dva puta zapalila pokusavajuci napraviti rucak/kokice
nervira me sto ako se jednom ne javim uslijedice u narednih 4 i po minute 32 poziva
nervira me sto obavezno nakon poraza Sarajeva slijedi poziv tjesenja cime proizvodi kontraefekat
sto zbraja nakon sto se napije ujutro koliko je tekila popila, mineralnih, piva i tako u nedogled
sto mahala sa osobama koje ne zna o osobama koje ne zna

kviki perecu sta ima :D

ništa, šta ima kod tebe?
za razliku od tebe, ja to brzo obavim
Not My Idea

#506 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by Not My Idea »

:lol: ma jel ovo... :shock: :lol:
orwell

#507 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by orwell »

crnogorski poglavar, glavom i bradom 8-)
Not My Idea

#508 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by Not My Idea »

evo samo dok lejdi potvrdi pa cu ti rec koju 8-)
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#509 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by ladyblue18 »

Nemam sta potvrdit, ali valjda je on. :mrgreen:

E hajd se sad pokoljite :lol:
kvikiperec

#510 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by kvikiperec »

orwell wrote:crnogorski poglavar, glavom i bradom 8-)
koji je samo jednom zatražio vodu u sred noći, dok nismo smislili mehanizam čitave flaše pored kreveta :)
svi te ruže, a niko ne razumije da se samo šalimo :zzzz:
orwell

#511 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by orwell »

ne vadi se sad :kiss:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#512 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by Velkoski »

Identifikujte se :?

Mene ništa ne nervira bajdvej :mrgreen:
Not My Idea

#513 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by Not My Idea »

Aha, pa dobro onda...

crnogorski poglavaru, nije to bas nadimak na koji bi trebao bit ponosan.
I ako je i jedna ona stavka tacna, ona u kojoj opisuje kako titra oko tebe dok ti 'ladis muda...nisi nista do obicni krkan. popishaj se na sebe i svoju mushkost

eto :)

kvikiperecu, ma diiiivan ti je on. Cuvaj ga ko malo vode na dlanu! :thumbup:
orwell

#514 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by orwell »

sacekaj dok ne osvane u havazu clanak tipa ''slomila kicmu dok je trcecim korakom nastojala donijeti casu vode zbog zurbe da stigne u kladionicu jer holandska Eredivisie pocinje u 14:30'' pa ces saznati identitete :D
kvikiperec

#515 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by kvikiperec »

orwell wrote:sacekaj dok ne osvane u havazu clanak tipa ''slomila kicmu dok je trcecim korakom nastojala donijeti casu vode zbog zurbe da stigne u kladionicu jer holandska Eredivisie pocinje u 14:30'' pa ces saznati identitete :D

inicijale
dert

#516 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by dert »

Evo sad sta moju bolju ( milion puta) polovinu nervira kod mene :)

sto ostavljam garderobu na stolicu (nije ovo stala ,da si odmah ovo sklonio....dobro)
sto namjerno podrigujem ( krme jedno :razz: )
sto bih svaki dan jeo grah a meso nikada (niknut ce ti iz guzice )
sto ne dam da mi istrese punu pepeljaru ( kako mozes to gledati ....eto mogu )
sto je stalno pitam ...volis li me :-D ( ne volim.....laze ....krajevi usana joj se smijulje a zelene oci sijaju :D )
kad smo napolju i kad joj kazem ...sad cu te uhvatiti za guz ( samo probaj......nisam nikad )
sto su djeca poprimila moju narav ( sta sam ja skrivila..... ne znas s djecom.....da ih nisi i rodio ti ....a curica je govorila da sam je ja rodio :-D )
sto galamim i psujem kad gledam utakmicu ( jebala te utakmica isprepada me)
sto joj stalno iscem :razz: (znas li ti koliko imas godina .....eto ti znas ....)
sto kad odemo na pecanje kazem da necu da zabacivam za nju ( hajd samo jednom .....hoces mi dati...necu ....e onda sama vintaj kako znas )
sto ne volim rano ustati ( hajde vise ustaj ohladi se kafa....neka mogu ja i hladnu /kafu/ :razz: )
sto necu da gledam vijesti s njom ( nemoj da bi koje propustila slucajno.......mrs :razz: ....zovi me kad se zavrse )

I sve se to zove ljubav :D a zato nikad ne zaboravim datum kad smo se poceli zabavljati, rodjendan, godisnjicu braka ,kad sam je prvi put poljubio ....u usta :-D i sve ostale datume
Jedno drugom oprastamo i zato smo skupa dugo,dugo sretni i zaljubljeni :thumbup:
sumirprimus

#517 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by sumirprimus »

ja,sinoc sam se sjetio,nerivra me sto nenormalno isijava toplotu i pregrije i moj dio kreveta,jer se vrti i prelazi i na moju stranu,volim vruce al ne tolko...,uhvati me srklet pa ne mogu spavat ko cojk,probo sam i u dnevnoj sobi spavat,al onaj kauc, dopola tvrd,a otpola propo ko grcka...
I am Happy
Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise

#518 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by I am Happy »

sumirprimus wrote:ja,sinoc sam se sjetio,nerivra me sto nenormalno isijava toplotu i pregrije i moj dio kreveta,jer se vrti i prelazi i na moju stranu,volim vruce al ne tolko...,uhvati me srklet pa ne mogu spavat ko cojk,probo sam i u dnevnoj sobi spavat,al onaj kauc, dopola tvrd,a otpola propo ko grcka...
Tebi ne treba grijanje...
pikhocu

#519 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by pikhocu »

dert wrote:Evo sad sta moju bolju ( milion puta) polovinu nervira kod mene :)

sto ostavljam garderobu na stolicu (nije ovo stala ,da si odmah ovo sklonio....dobro)
sto je stalno pitam ...volis li me :-D ( ne volim.....laze ....krajevi usana joj se smijulje a zelene oci sijaju :D )
kad smo napolju i kad joj kazem ...sad cu te uhvatiti za guz ( samo probaj......nisam nikad )
sto su djeca poprimila moju narav ( sta sam ja skrivila..... ne znas s djecom.....da ih nisi i rodio ti ....a curica je govorila da sam je ja rodio :-D )
sto joj stalno iscem :razz: (znas li ti koliko imas godina .....eto ti znas ....)
sto kad odemo na pecanje kazem da necu da zabacivam za nju ( hajd samo jednom .....hoces mi dati...necu ....e onda sama vintaj kako znas )
sto ne volim rano ustati ( hajde vise ustaj ohladi se kafa....neka mogu ja i hladnu /kafu/ :razz: )
sto necu da gledam vijesti s njom ( nemoj da bi koje propustila slucajno.......mrs :razz: ....zovi me kad se zavrse )

I sve se to zove ljubav :D a zato nikad ne zaboravim datum kad smo se poceli zabavljati, rodjendan, godisnjicu braka ,kad sam je prvi put poljubio ....u usta :-D i sve ostale datume
Jedno drugom oprastamo i zato smo skupa dugo,dugo sretni i zaljubljeni :thumbup:
Sjajno :)) Popravi mi dan ! Muz i ja imamo nekih slicnih situacija, ali ove zadnje rijeci su nevjerovatno istinite. Tako opstaju brakovi, bravo majstore !
seiko

#520 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by seiko »

cuj ide sa tobom na pecanje. pa sta se zalis sram te bilo?
sumirprimus

#521 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by sumirprimus »

vodis hanumu u ribe???
miki.ba

#522 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by miki.ba »

sumirprimus wrote:vodis hanumu u ribe???
Papucar :lol: :lol:
Not My Idea

#523 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by Not My Idea »

...

:-D :-D :-D

:thumbup:

ev' ti kad si tako fin :kiss:
Zoya

#524 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by Zoya »

.
Last edited by Zoya on 21/01/2013 21:28, edited 1 time in total.
Not My Idea

#525 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by Not My Idea »

Zoya wrote:Ma je li se ovo muz javio? :lol: :lol: :lol:
Treba se svakome od vas ovdje javiti muz/zena, da potvrdi koliko je sve napisano tacno :lol: Valja i drugu stranu cuti :D Uh sto se ismijah majko draga :lol: :lol: :lol:
Moj je rekao da sam slagala da mu je sve orilo gorilo i da daje pare svakom prosijaku.
Et'. A sto se tice stvari koje njeg nerviraju kod mene-kaze da je sve tacno al da treba dodat jos. :D
Post Reply