Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Dioda
#501 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
Prelijepo je uz jelo citati ovu temu 
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#502 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
OplakahNot My Idea wrote:Radana wrote:Nervira me - dosao sa posla, izvalio se na kauc i ceprka pupak, izvadi malu kudjeljicu i baci je na pod, ja pridjem i pogledam u onaj odvratni smotuljak, nesto plavkasto kao vata i kazem mu da je odmah ustao i bacio "to" u kantu za otpatke. Ej, nista me pogleda, i protegnu kao lenji macak dohvati onu kudjeljjicu, protrlja je izmedju prstiju i vrati u pupak...... Kad nisam svisnula od bjesa, a on ladno mi rece "de matere ti smakni mi se sa televizora - nije ti tata staklar ........
![]()
![]()
-
ludacha
#503 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
nervira me kad se pleka u moj pos`o o kojem blage veze nema
nervira me sto kad mu nesto ne pase, kad je kivan i slicno - ne iznese proglem glasno i jasno, nego u sebi kuva..
nervira me sto je on velik radnik, al samo u pricama, legendama o jeseni i slicnim pizdarijama - pa brate mili bar suti o tome
nervira me sto kad mu nesto ne pase, kad je kivan i slicno - ne iznese proglem glasno i jasno, nego u sebi kuva..
nervira me sto je on velik radnik, al samo u pricama, legendama o jeseni i slicnim pizdarijama - pa brate mili bar suti o tome
-
orwell
#504 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
nervira me sto kad ode u wc, tako tiho obavi malu nuzdu da komsija lupa po radijatoru i vice 'mozel to malo tise' a da se vrata zatvore je naucna fantastika(''pa ja to brzo obavim'')
nervira me sto mi je kucu umalo dva puta zapalila pokusavajuci napraviti rucak/kokice
nervira me sto ako se jednom ne javim uslijedice u narednih 4 i po minute 32 poziva
nervira me sto obavezno nakon poraza Sarajeva slijedi poziv tjesenja cime proizvodi kontraefekat ( i osjeca se duzna da prokomentarise kako je Comor levat, kako je sudija zeljeznicar a o fudbalu zna ko ja o Afričkoj tripanozomozi)
sto zbraja nakon sto se napije ujutro koliko je tekila popila, mineralnih, piva i tako u nedogled
sto mahala sa osobama koje ne zna o osobama koje ne zna
kviki perecu sta ima
nervira me sto mi je kucu umalo dva puta zapalila pokusavajuci napraviti rucak/kokice
nervira me sto ako se jednom ne javim uslijedice u narednih 4 i po minute 32 poziva
nervira me sto obavezno nakon poraza Sarajeva slijedi poziv tjesenja cime proizvodi kontraefekat ( i osjeca se duzna da prokomentarise kako je Comor levat, kako je sudija zeljeznicar a o fudbalu zna ko ja o Afričkoj tripanozomozi)
sto zbraja nakon sto se napije ujutro koliko je tekila popila, mineralnih, piva i tako u nedogled
kviki perecu sta ima
Last edited by orwell on 22/08/2012 23:54, edited 1 time in total.
-
kvikiperec
#505 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
orwell wrote:nervira me sto kad ode u wc, tako tiho obavi malu nuzdu da komsija lupa po radijatoru i vice 'mozel to malo tise' a da se vrata zatvore je naucna fantastika(''pa ja to brzo obavim'')
nervira me sto obavezno nakon poraza Sarajeva slijedi poziv tjesenja cime proizvodi kontraefekat
kviki perecu sta ima
ništa, šta ima kod tebe?
za razliku od tebe, ja to brzo obavim
- Not My Idea
#506 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
-
orwell
#507 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
crnogorski poglavar, glavom i bradom 
- Not My Idea
#508 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
evo samo dok lejdi potvrdi pa cu ti rec koju 
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#509 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
Nemam sta potvrdit, ali valjda je on.
E hajd se sad pokoljite
E hajd se sad pokoljite
-
kvikiperec
#510 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
koji je samo jednom zatražio vodu u sred noći, dok nismo smislili mehanizam čitave flaše pored krevetaorwell wrote:crnogorski poglavar, glavom i bradom
svi te ruže, a niko ne razumije da se samo šalimo
-
orwell
#511 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
ne vadi se sad 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#512 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
Identifikujte se
Mene ništa ne nervira bajdvej
Mene ništa ne nervira bajdvej
- Not My Idea
#513 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
Aha, pa dobro onda...
crnogorski poglavaru, nije to bas nadimak na koji bi trebao bit ponosan.
I ako je i jedna ona stavka tacna, ona u kojoj opisuje kako titra oko tebe dok ti 'ladis muda...nisi nista do obicni krkan. popishaj se na sebe i svoju mushkost
eto
kvikiperecu, ma diiiivan ti je on. Cuvaj ga ko malo vode na dlanu!
crnogorski poglavaru, nije to bas nadimak na koji bi trebao bit ponosan.
I ako je i jedna ona stavka tacna, ona u kojoj opisuje kako titra oko tebe dok ti 'ladis muda...nisi nista do obicni krkan. popishaj se na sebe i svoju mushkost
eto
kvikiperecu, ma diiiivan ti je on. Cuvaj ga ko malo vode na dlanu!
-
orwell
#514 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
sacekaj dok ne osvane u havazu clanak tipa ''slomila kicmu dok je trcecim korakom nastojala donijeti casu vode zbog zurbe da stigne u kladionicu jer holandska Eredivisie pocinje u 14:30'' pa ces saznati identitete 
-
kvikiperec
#515 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
orwell wrote:sacekaj dok ne osvane u havazu clanak tipa ''slomila kicmu dok je trcecim korakom nastojala donijeti casu vode zbog zurbe da stigne u kladionicu jer holandska Eredivisie pocinje u 14:30'' pa ces saznati identitete
inicijale
-
dert
#516 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
Evo sad sta moju bolju ( milion puta) polovinu nervira kod mene
sto ostavljam garderobu na stolicu (nije ovo stala ,da si odmah ovo sklonio....dobro)
sto namjerno podrigujem ( krme jedno
)
sto bih svaki dan jeo grah a meso nikada (niknut ce ti iz guzice )
sto ne dam da mi istrese punu pepeljaru ( kako mozes to gledati ....eto mogu )
sto je stalno pitam ...volis li me
( ne volim.....laze ....krajevi usana joj se smijulje a zelene oci sijaju
)
kad smo napolju i kad joj kazem ...sad cu te uhvatiti za guz ( samo probaj......nisam nikad )
sto su djeca poprimila moju narav ( sta sam ja skrivila..... ne znas s djecom.....da ih nisi i rodio ti ....a curica je govorila da sam je ja rodio
)
sto galamim i psujem kad gledam utakmicu ( jebala te utakmica isprepada me)
sto joj stalno iscem
(znas li ti koliko imas godina .....eto ti znas ....)
sto kad odemo na pecanje kazem da necu da zabacivam za nju ( hajd samo jednom .....hoces mi dati...necu ....e onda sama vintaj kako znas )
sto ne volim rano ustati ( hajde vise ustaj ohladi se kafa....neka mogu ja i hladnu /kafu/
)
sto necu da gledam vijesti s njom ( nemoj da bi koje propustila slucajno.......mrs
....zovi me kad se zavrse )
I sve se to zove ljubav
a zato nikad ne zaboravim datum kad smo se poceli zabavljati, rodjendan, godisnjicu braka ,kad sam je prvi put poljubio ....u usta
i sve ostale datume
Jedno drugom oprastamo i zato smo skupa dugo,dugo sretni i zaljubljeni
sto ostavljam garderobu na stolicu (nije ovo stala ,da si odmah ovo sklonio....dobro)
sto namjerno podrigujem ( krme jedno
sto je stalno pitam ...volis li me
kad smo napolju i kad joj kazem ...sad cu te uhvatiti za guz ( samo probaj......nisam nikad )
sto su djeca poprimila moju narav ( sta sam ja skrivila..... ne znas s djecom.....da ih nisi i rodio ti ....a curica je govorila da sam je ja rodio
sto joj stalno iscem
sto kad odemo na pecanje kazem da necu da zabacivam za nju ( hajd samo jednom .....hoces mi dati...necu ....e onda sama vintaj kako znas )
sto ne volim rano ustati ( hajde vise ustaj ohladi se kafa....neka mogu ja i hladnu /kafu/
sto necu da gledam vijesti s njom ( nemoj da bi koje propustila slucajno.......mrs
I sve se to zove ljubav
-
sumirprimus
#517 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
ja,sinoc sam se sjetio,nerivra me sto nenormalno isijava toplotu i pregrije i moj dio kreveta,jer se vrti i prelazi i na moju stranu,volim vruce al ne tolko...,uhvati me srklet pa ne mogu spavat ko cojk,probo sam i u dnevnoj sobi spavat,al onaj kauc, dopola tvrd,a otpola propo ko grcka...
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#518 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
Tebi ne treba grijanje...sumirprimus wrote:ja,sinoc sam se sjetio,nerivra me sto nenormalno isijava toplotu i pregrije i moj dio kreveta,jer se vrti i prelazi i na moju stranu,volim vruce al ne tolko...,uhvati me srklet pa ne mogu spavat ko cojk,probo sam i u dnevnoj sobi spavat,al onaj kauc, dopola tvrd,a otpola propo ko grcka...
-
pikhocu
#519 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
Sjajnodert wrote:Evo sad sta moju bolju ( milion puta) polovinu nervira kod mene![]()
sto namjerno podrigujem ( krme jedno)
sto je stalno pitam ...volis li me( ne volim.....laze ....krajevi usana joj se smijulje a zelene oci sijaju
)
sto su djeca poprimila moju narav ( sta sam ja skrivila..... ne znas s djecom.....da ih nisi i rodio ti ....a curica je govorila da sam je ja rodio)
sto joj stalno iscem(znas li ti koliko imas godina .....eto ti znas ....)
sto ne volim rano ustati ( hajde vise ustaj ohladi se kafa....neka mogu ja i hladnu /kafu/)
sto necu da gledam vijesti s njom ( nemoj da bi koje propustila slucajno.......mrs....zovi me kad se zavrse )
I sve se to zove ljubava zato nikad ne zaboravim datum kad smo se poceli zabavljati, rodjendan, godisnjicu braka ,kad sam je prvi put poljubio ....u usta
i sve ostale datume
-
seiko
#520 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
cuj ide sa tobom na pecanje. pa sta se zalis sram te bilo?dert wrote:Evo sad sta moju bolju ( milion puta) polovinu nervira kod mene![]()
sto namjerno podrigujem ( krme jedno)
sto je stalno pitam ...volis li me( ne volim.....laze ....krajevi usana joj se smijulje a zelene oci sijaju
)
sto su djeca poprimila moju narav ( sta sam ja skrivila..... ne znas s djecom.....da ih nisi i rodio ti ....a curica je govorila da sam je ja rodio)
sto joj stalno iscem(znas li ti koliko imas godina .....eto ti znas ....)
sto ne volim rano ustati ( hajde vise ustaj ohladi se kafa....neka mogu ja i hladnu /kafu/)
sto necu da gledam vijesti s njom ( nemoj da bi koje propustila slucajno.......mrs....zovi me kad se zavrse )
I sve se to zove ljubava zato nikad ne zaboravim datum kad smo se poceli zabavljati, rodjendan, godisnjicu braka ,kad sam je prvi put poljubio ....u usta
i sve ostale datume
-
sumirprimus
#521 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
vodis hanumu u ribe???
-
miki.ba
#522 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
Papucarsumirprimus wrote:vodis hanumu u ribe???
- Not My Idea
#523 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
dert wrote:Evo sad sta moju bolju ( milion puta) polovinu nervira kod mene![]()
...
ev' ti kad si tako fin
-
Zoya
#524 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
.
Last edited by Zoya on 21/01/2013 21:28, edited 1 time in total.
- Not My Idea
#525 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
Moj je rekao da sam slagala da mu je sve orilo gorilo i da daje pare svakom prosijaku.Zoya wrote:Ma je li se ovo muz javio?![]()
![]()
![]()
Treba se svakome od vas ovdje javiti muz/zena, da potvrdi koliko je sve napisano tacnoValja i drugu stranu cuti
Uh sto se ismijah majko draga
![]()
![]()
Et'. A sto se tice stvari koje njeg nerviraju kod mene-kaze da je sve tacno al da treba dodat jos.