BiH, kvalifikacije za EP 2013
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#501 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013
Ja im halalim 
- Impavidus
#502 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013
Šteta za 1/4, naša stara boljka zvana 3/4 odlična, sad nam je u modi da 30+ u njoj trpamo...
Đedović i Kikanović lošiji od ostalih. Zack (Zeko) i pored lošeg šuta frajer nije normalan koliko skače. Sinan dobro odigrao za divno čudo, da ima svaku ovako double-double klinac bi nam iko išta pod košem mogao, šteta za onih 10-ak laganih poena zbog njegove 4 lične.
Zakucavanje Mirze, Zack na drugi obruč u stilu Cartera i alley-oop za Mirzu 3 poteza za anale.
IDEMO MOMCI!!!
Đedović i Kikanović lošiji od ostalih. Zack (Zeko) i pored lošeg šuta frajer nije normalan koliko skače. Sinan dobro odigrao za divno čudo, da ima svaku ovako double-double klinac bi nam iko išta pod košem mogao, šteta za onih 10-ak laganih poena zbog njegove 4 lične.
Zakucavanje Mirze, Zack na drugi obruč u stilu Cartera i alley-oop za Mirzu 3 poteza za anale.
IDEMO MOMCI!!!
- Arteta
#503 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013
Ako se plasiraju na prvenstvo,i ja cuSlo Burner wrote:Ja im halalim
-
The 51st State
#504 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013
uvijek nas to jebe, tri ekstra igraca i ostalo da popuni roster.Arteta wrote:Izgubili smo zbog slabe klupe.
Sinanovic je imao cetiri licne greske,a morao je igrati.
mada je ovo igracki (u smislu igre opcenito) ooooogroman pomak u odnosu na ono sto smo gledali prethodnim mandatima. da je jos iskopati nekog boljeg na poziciji 5 i 3, bio bi bingo.
- Janjicar
#505 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013
Prva 3 idu ?Arteta wrote:Ako se plasiraju na prvenstvo,i ja cuSlo Burner wrote:Ja im halalim
sada je 24 na europskom prvenstvu
mislim da se to ne dovodi u pitanje...
Kako se izvlace grupe ? Je li jakosne kao i u fudbalu ?
- burek_in_space
#506 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013
Prvoplasirani i drugoplasirani, i 4 najbolje treceplasirane idu na prvenstvo.
- ultima_palabra
#507 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013
Jeste... čak je onim prvim pokretom stvorio sebi dovoljno prostora, ali jbg... pogrešna odluka.Zmijuga loma wrote:Akcija je išla na Teletovića ali su dvojica za njim izlašla na trojku, Đedović sam ostao i logično dobio loptu.ultima_palabra wrote:Pa kako zadnja lopta na Đedovića, frajer večeras nije ništa pogodio
Mogao je Đedović odmah skok šut ići, gdje ćeš na Pachuliu uz 'čeonu liniju' ulaziti.
Ipak, svaka čast momcima da su se uspjeli vratiti... ja sam prvi kontao polovinom 3/4 da treba sačuvati glavne igrače za naredne utakmice. Zaharije je bio vanzemaljac večeras, skoro bez pogrešnog poteza. Sinanović je isto nadmašio sebe u pojedinim trenucima... Mašić i Peršić isto solidni. Mirza bio u svom elementu drugo poluvrijeme. Kikanović i Đedović pomalo razočarali, ali vratiće nam to oni u narednim utakmicama.
Mi ne shvatamo da trenutno nemamo uopšte tim... neuigrani totalno, sa vrlo tankim rosterom, a nemamo dovoljno sirovog kvaliteta da bi se samo njime dobila iole dobra repka kakva je Gruzija. Biće to sve bolje.
- Better Man
#508 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013
Vi ako ste zadovoljni minimalnim porazom to je vaša stvar, ali ja nisam ni pod razno! Ako nismo u stanju Gruziju dobiti kući i ako se patimo protiv Latvije kući, šta onda očekivati kad im odemo u goste? Ovu utakmicu smo morali dobiti i nismo smjeli sebi dozvoliti onih katastrofalnih prvih 10 minuta. Publika nula bodova!
- Kardelj01
#509 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013
SVAKA ČAST MOMCI
Konačno ej Aco počeo ugrađivati "mentalitet njemaca" gubitak od 20 razlike pretvoriti u šansu za pobjedu protiv ovako jake ekipe.
Iz tog razloga mi nije toliko teško pao poraz, jer znam da će ovo ako Bog da biti sve bolje i bolje i da ćemo igrati kao prava evropska reprezentacija.
ZEKO, NEDŽAD I ANTE
Iz tog razloga mi nije toliko teško pao poraz, jer znam da će ovo ako Bog da biti sve bolje i bolje i da ćemo igrati kao prava evropska reprezentacija.
ZEKO, NEDŽAD I ANTE
- Janjicar
#510 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013
Better Man wrote:Vi ako ste zadovoljni minimalnim porazom to je vaša stvar, ali ja nisam ni pod razno! Ako nismo u stanju Gruziju dobiti kući i ako se patimo protiv Latvije kući, šta onda očekivati kad im odemo u goste? Ovu utakmicu smo morali dobiti i nismo smjeli sebi dozvoliti onih katastrofalnih prvih 10 minuta. Publika nula bodova!
- Kardelj01
#511 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013
Vidi se da ne poznaješ košarku baš najbolje, čim Gruziju smatraš prdimahovinom.Better Man wrote: Ako nismo u stanju Gruziju dobiti kući
- burek_in_space
#512 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013
Pa shto nisi otishao navijati u Skenderiju?Better Man wrote:Vi ako ste zadovoljni minimalnim porazom to je vaša stvar, ali ja nisam ni pod razno! Ako nismo u stanju Gruziju dobiti kući i ako se patimo protiv Latvije kući, šta onda očekivati kad im odemo u goste? Ovu utakmicu smo morali dobiti i nismo smjeli sebi dozvoliti onih katastrofalnih prvih 10 minuta. Publika nula bodova!
-
sorted
#513 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013
Trebao je na Mirzu ici zadnji sut pa kako god. Steta stvarno, koja sminka bi to bila da smo ih uzeli na ovakav nacin.
Sinanovic kuca bez skoka.

Sinanovic kuca bez skoka.
- MedenoSrce
#514 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013
Ne može on s običnim pukom da navija, samo fgr
-
ajvaz_dedo
#515 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013
Samo da neuvezemo dva-tri poraza,pa da nas to ne unazadi,ali se nadati najboljem...
Kako ono?
Bosna se voli i kad gubi,i kad vodi!!!
Volim te Bosno!!!
Kako ono?
Bosna se voli i kad gubi,i kad vodi!!!
Volim te Bosno!!!
-
ArthurSpooner
#516 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013
Kakvi su Rumuni?
- motachjointa
#517 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013
znaci gruzija prva, mi ako izgubimo od latvije tamo sa vise razlike mozemo se poselamiti sa eurom, nimalo laka situacija, moramo ganjati pobjedu u gostima ili u gruziji ili u latviji ili cekati nafaku da kao treci idemo.
- hary
#518 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013
''Sutra putujemo u Rumuniju, koja je čak jači protivnik od Gruzije. Atmosfera ostaje neporemećena, a kao i svaki put, idemo na pobjedu u narednoj utakmici'', završne su riječi selektora Petrovića.ArthurSpooner wrote:Kakvi su Rumuni?
(SC)
-
Harry Tuttle
#519 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013
dobro, ali eto nek nauce da se svaka utakmica igra od prve sekunde.
- just principe
#520 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013
bolja, ne bih se slozio. Ko zna kako je izjavu selektora preveo taj sc

- It_is_a_Leclerc
#521 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013
Hmm... Rumunija je nominalno i na ždrijebanju najslabija ekipa u našoj grupi. Čak lošija i od Holandije (mada su ih tijesno dobili).hary wrote:''Sutra putujemo u Rumuniju, koja je čak jači protivnik od Gruzije. Atmosfera ostaje neporemećena, a kao i svaki put, idemo na pobjedu u narednoj utakmici'', završne su riječi selektora Petrovića.ArthurSpooner wrote:Kakvi su Rumuni?
(SC)
Ne trebamo ih pocijeniti, ali ni bojati ih se. Ako samo dobro uđemo u utakmicu, mislim da im ne gine sudbina Holandije.
- Petit_Beurre
#522 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013
Odbranu diletantski igramo. Ne možemo mi zabiti koliko možemo primiti. Ako ne popravimo igru u odbrani, obrukaćemo se na EP-u.
-
Org
#523 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013
Naši ko da su nacugani izašli u prvom poluvremenu.
Što više gledam reprezentaciju, sve mi se čini da nema posebnog napretka u odnosu na onu ekipu koju je vodio Sabit.
Sve se svodi na Mirzin kvalitet, a kad njega ne ide Aco ništa ne mjenja, pusti ga da troši lopte uzalud. Uglavnom daleko smo mi od prave reprezentacije.
Što više gledam reprezentaciju, sve mi se čini da nema posebnog napretka u odnosu na onu ekipu koju je vodio Sabit.
Sve se svodi na Mirzin kvalitet, a kad njega ne ide Aco ništa ne mjenja, pusti ga da troši lopte uzalud. Uglavnom daleko smo mi od prave reprezentacije.
- BHF_Manijak
#524 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013
Iako svi spominju Djedovica, po meni je Kikanovic veceras los bio, frajer nigdje haman nije bilo cijelu tekmu, nevidiljiv totalno!
A danas je morao odigrati zajedno sa Sinanovicem veoma bitnu ulogu u skoku, posebno ofanzivnom gdje smo tanki bili. Svaka odbijena trojka je njima hladno isla, bez imalo skrleta...
Strucnjaci vidim pominju kao trebao je ici zadnji napad na Teletovica, jok eto to nisu kontali i Gruzijci!
Dajte molim vas, pa to bi tako providno bilo i nemoguce, dva covjeka na njemu, kuda lopta da prodje? Moralo se nesto improvizirati jer se znalo da nece dati trepnuti Teletovicu.
Po meni bi bilo bolje rjesenje Wright(ić
) ili Masic od Nihada, ali eto...
Da smo dobili bilo bi extra i gotovo sigurno bi obezbjedili odlazak, ovako valja se jos malo pozahmetit.
PS posto ne razumijem bas najbolje kosarkasku taktiku, interesuje me je li u cilju nase odbrambene taktike bilo ono sasvim slobodno pustanje Gruzijcima da sutaju trojke, gdje su nasi bili i po metar- dva od igraca, ili jednostavno nisu dobro zatvarali? Posto gro napada njihovih je tako iso, nasi suvise odaljeni u fazonu "hajd pusti ga, mozda promasi", i to najvise na onog Pullena, koji je ubado i nogama i rukama!

Strucnjaci vidim pominju kao trebao je ici zadnji napad na Teletovica, jok eto to nisu kontali i Gruzijci!
Po meni bi bilo bolje rjesenje Wright(ić
Da smo dobili bilo bi extra i gotovo sigurno bi obezbjedili odlazak, ovako valja se jos malo pozahmetit.
PS posto ne razumijem bas najbolje kosarkasku taktiku, interesuje me je li u cilju nase odbrambene taktike bilo ono sasvim slobodno pustanje Gruzijcima da sutaju trojke, gdje su nasi bili i po metar- dva od igraca, ili jednostavno nisu dobro zatvarali? Posto gro napada njihovih je tako iso, nasi suvise odaljeni u fazonu "hajd pusti ga, mozda promasi", i to najvise na onog Pullena, koji je ubado i nogama i rukama!
-
pOZz
#525 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013
Rumunija je bolja od Gruzije ali u rukometu.