Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
awaken wrote:
BiĆakĆić online nam donosi nove ideje?
Edhem je ovih zadnjih godina radio.
Ovladao je organskim uzgojem paprika,kao i tehnologijom hvatanja sunčeve energije (Solarni paneli) .
Sa ovo dvoje (hrana i energija) je osiguran put u budućnost.
p.s.
Manite se šuplje,dođite u BNS!
Imam pitanje:
Koliko clanova imate i jeste li jaci od BPS?
Imamo 679 članova koji plaćaju članarinu.
Za 6 mjeseci bitisanja dovoljno
Porediti nas i BPS je neumjesno:
Oni su na izdisaju,a mi u usponu.
FOČANSKI PROPISI wrote:
Edhem je ovih zadnjih godina radio.
Ovladao je organskim uzgojem paprika,kao i tehnologijom hvatanja sunčeve energije (Solarni paneli) .
Sa ovo dvoje (hrana i energija) je osiguran put u budućnost.
p.s.
Manite se šuplje,dođite u BNS!
Imamo 679 članova koji plaćaju članarinu.
Za 6 mjeseci bitisanja dovoljno
Porediti nas i BPS je neumjesno:
Oni su na izdisaju,a mi u usponu.
Ja fakat ne kontam jel ti ovo ozbiljno ili nas lozis?
Paprike? Sunceva energija?
BPNS postoji vec godinama...
Akibh wrote:
Zašto bi vas ložio,provjerite.
šta se ima provjeravati..
BNS je nastao tako što što su preimenovali BPNS u BNS i imenovali BIčakčića za presjednika..
nismo baš toliko neinformisani..
Akibh wrote:
Zašto bi vas ložio,provjerite.
šta se ima provjeravati..
BNS je nastao tako što što su preimenovali BPNS u BNS i imenovali BIčakčića za presjednika..
nismo baš toliko neinformisani..
Edhem Bičakčić i BNS zagovaraju zemlju Bosnu i Hercegovinu u kojoj će "Bošnjaci" u Zvorniku imati malo veća prava od većinskih Srba,kao i to da u Visokom Srbi imaju malo veća prava od većinskih "Bošnjaka"
FOČANSKI PROPISI wrote:Edhem Bičakčić i BNS zagovaraju zemlju Bosnu i Hercegovinu u kojoj će "Bošnjaci" u Zvorniku imati malo veća prava od većinskih Srba,kao i to da u Visokom Srbi imaju malo veća prava od većinskih "Bošnjaka"
FOČANSKI PROPISI wrote:Edhem Bičakčić i BNS zagovaraju zemlju Bosnu i Hercegovinu u kojoj će "Bošnjaci" u Zvorniku imati malo veća prava od većinskih Srba,kao i to da u Visokom Srbi imaju malo veća prava od većinskih "Bošnjaka"
zašto su Bošnjaci pod navodnicima, a Srbi nisu?
kako se ofirate..
kolko ste ono dobili glasova ukupno? - 279?
Zato što su Bošnjaci još u domenu špekulacija,jer ih nigdje, zvanično, nema 1000 na jednom mjestu.
p,s,
Pratiš li rad Sejfudina Tokića?
Nema više :ZA SVAKU BOLEST TRAVA RASTE,nego NA SVAKOM ĆOŠKU IMA BOŠNJAK
kako? objasni konkretnu borbu koja se vodi u ovom trenutku, kao i naredne konkretne korake u bližoj i daljoj budućnosti.
kako? objasni konkretnu borbu koja se vodi u ovom trenutku, kao i naredne konkretne korake u bližoj i daljoj budućnosti.
Nisam ja ovlašten za davanje takvih informacija.Obratite se u prostorije stranke: Vilsonovo šetalište 10.
Nisam ja ovlašten za davanje takvih informacija.Obratite se u prostorije stranke: Vilsonovo šetalište 10.