Finale: Španija - Italija, 01.07. 20:45

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Ko će pobjediti u finalu EP?

Španija
47
39%
Italija
75
61%

Total votes: 122

todd_smith

#501 Re: Finale: Španija - Italija, 01.07. 20:45

Post by todd_smith »

ascari wrote:
todd_smith wrote:Je li se i dalje prica kako igraju dosadan fudbal? :lol: :lol: :lol:
Jedna lasta ne cini proljece :D
Zabili najvise, primili najmanje

Ekipu koja je onako Svabe dobila, totalno ponizili

Ne znam za tebe ali ovo meni lici na jato :mrgreen:
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#502 Re: Finale: Španija - Italija, 01.07. 20:45

Post by bordo gandalf »

Image
I am Happy
Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise

#503 Re: Finale: Španija - Italija, 01.07. 20:45

Post by I am Happy »

BHF ti se nasao da pametujes ? Jedno je navijati i ocekivati pobjedu, a drugo je pricati gluposti kao ti, ocrnio Italijane cim su prosli Engleze. Navaljao glupostu po onoj temi kao kakvo dijete od 10 godina. Kada je "tvoja" Njemacka ispala pljuvao po njihovom seletktoru i igracima...koji su prije pocetka tekme bili BOGOVI.

A domacim Spancima nemam sta reci, i ja bi vjerovatno isto tako spamao da je Italija uzela :D
Mada treba biti realan, pojedinci bas valjaju gluposti, al' eto neka im bude
Tomahawk11
Globalni moderator

#504 Re: Finale: Španija - Italija, 01.07. 20:45

Post by Tomahawk11 »

Jedna od najboljih reprezentacija ikad, definitivno. :thumbup:
Ljudi su igrali samo finale. Ostalo samo koliko treba da bi dosli u finale. Ne vidim ko im moze stati na put.
sumirprimus

#505 Re: Finale: Španija - Italija, 01.07. 20:45

Post by sumirprimus »

Udjose ljudi u istoriju/historiju/povijest :)
Zasluzeno,vidlo se od pocetka,da talijani ne mogu...
Stisli spanci gas u zadnjoj utakmici i toj oto :)

p.s onaj alba protutnja ko na plej stejsnu za onaj drugi go :D
matsuda

#506 Re: Finale: Španija - Italija, 01.07. 20:45

Post by matsuda »

Žali Bože Italije. I nisi bili toliko loši koliko je milion nekih stvari pošlo naopako i koliko su Španci bili dobri.
Na kraju im je njihovo najjače oružje došlo glave.
Referent za ONO i DSZ

#507 Re: Finale: Španija - Italija, 01.07. 20:45

Post by Referent za ONO i DSZ »

Spancima je realno gledajuci (samo prvi tim) Portugala mogao parirati, sto se donekle i pokazalo. Finale su ustvari bile utakmica pol/f. Esp-Por.
Realan poredak prvenstva bi bio Esp, Por pa Italia.
Ovde svakako treba napraviti osvrt na nasu vjecitu usranu srecu kod baraza :(

"Glabalno" :D gledajuci Spance mogu zaustaviti pa mozda i pobjediti samo ekipe sa izuzetnom fizickom spremom i kondicijom, sto se pokazalo sa Svajcarcima...neke godine :D
bordo gandalf

#508 Re: Finale: Španija - Italija, 01.07. 20:45

Post by bordo gandalf »

Yahel wrote:BHF ti se nasao da pametujes ? Jedno je navijati i ocekivati pobjedu, a drugo je pricati gluposti kao ti, ocrnio Italijane cim su prosli Engleze. Navaljao glupostu po onoj temi kao kakvo dijete od 10 godina. Kada je "tvoja" Njemacka ispala pljuvao po njihovom seletktoru i igracima...koji su prije pocetka tekme bili BOGOVI.

A domacim Spancima nemam sta reci, i ja bi vjerovatno isto tako spamao da je Italija uzela :D
Mada treba biti realan, pojedinci bas valjaju gluposti, al' eto neka im bude
BHF je jedan od najrealnih forumasa bio...dok ste se vi bili digli vec bili slavili titulu dizali balu u nebo kao najboljeg strijelca hvatali se historije neke, tradicije :-) :-) pljuvali po spaniji ali ste to na kraju dođe na svoje :wink:
erik2

#509 Re: Finale: Španija - Italija, 01.07. 20:45

Post by erik2 »

Yahel wrote:Nadam se da ce Italija dobiti one cigane :) Kao sto je Celzi spustio njihove klubove na zemlju ;-)

I meni se ne svidja sto je Italija dobila puno novih navijaca ( barem na forumu ) , neka ba... dajte Spancima ulogu favorita :-D
Otpisana Italija je najjaca :D

Verocious wrote:Jos za grupne faze sam rekao da ce Spanija zazaliti, ako Italija dodje do finala, sto ne odigrase s hrvatima 2 - 2.

Legije opet napadaju, ovaj put, nakon obracuna s keltskim i germanskim barbarima, vrijeme je za finalnu bitku s iberskim plemenima, a Prandelli ce imatu ulogu Oktavijana Augusta i zadatak totalnog pokoravanja pirineja 8-)

Forza Italia!!!

:lol: :lol: :lol: :lol:
Smail Aga

#510 Re: Finale: Španija - Italija, 01.07. 20:45

Post by Smail Aga »

Simpa je meni i Spanija,igraju dobro. Mogu ih podnijeti,ne volim Svabe,Holandeze,Dance,Engleze i slicno.
Za ovo je Prandeli kriv 1000 % . Jos mala djeca znaju ako je neko bolji od tebe,svih 11 igraca iza lopte i odbrana do kraja. Osim toga ides na prekide,na provokacije i cekas produzetke i penale. Naivno i glupo ispadanje i skroz neitalijanski. Ako ubuduce budu mislili ko balerine trcati okolo i ganjati loptu,umjesto da se kao ljudi i fudbaleri ukopaju i lome noge i rebra,Italija ce ubuduce imati jednoga navijaca manje.
No zasada do daljnjega ipak :
Forza Italia !! :D :D
I am Happy

#511 Re: Finale: Španija - Italija, 01.07. 20:45

Post by I am Happy »

Ako je realnost prognozirati potop Italije od Njemacke...onda svaka cast ;-)
Sve do sinoc, Italije od 197x nije primila 4 komada :) nije to ekipa za izivljavanje. Svi znamo da ne bi zavrsilo 4:0 da nije bilo one povrede, ali to nije ni vazno 1:0 ili 11:0 je isto..bitno je ko je pobjednik :)

@erik2
Nemas sta quote jer nisam pisao gluposti :-D potajno sam se nadao pobjedi, bez pljuvanja po Spancima.Jedno je navijanje a drugo je realnost :)
Naravno i nakon uvjerljive pobjede oni su za mene cigani :D

I naravno :thumbup:
Smail Aga wrote: Forza Italia !! :D :D
Last edited by I am Happy on 02/07/2012 09:42, edited 1 time in total.
bordo gandalf

#512 Re: Finale: Španija - Italija, 01.07. 20:45

Post by bordo gandalf »

Smail Aga wrote:Simpa je meni i Spanija,igraju dobro. Mogu ih podnijeti,ne volim Svabe,Holandeze,Dance,Engleze i slicno.
Za ovo je Prandeli kriv 1000 % . Jos mala djeca znaju ako je neko bolji od tebe,svih 11 igraca iza lopte i odbrana do kraja. Osim toga ides na prekide,na provokacije i cekas produzetke i penale. Naivno i glupo ispadanje i skroz neitalijanski. Ako ubuduce budu mislili ko balerine trcati okolo i ganjati loptu,umjesto da se kao ljudi i fudbaleri ukopaju i lome noge i rebra,Italija ce ubuduce imati jednoga navijaca manje.
No zasada do daljnjega ipak :
Forza Italia !! :D :D
Cekaj kazes da se vrate na bunker igru? A kukate na spanski anti fudbal :-)
Dugi nožni nokti

#513 Re: Finale: Španija - Italija, 01.07. 20:45

Post by Dugi nožni nokti »

Prevarih se. Pomislio sam da će biti uspavanka nakon Silvinog gola, no Španci tu nisu stali. Italija jako dobro odigrala prvenstvo, ali ovo je njihov maksimum. Haj', svakako su istjerali Englesku i Njemačku što im je dovoljna satisfakcija + pretvaranje tog striktno defanzivnog fudbala u ofanzivan, dopadljiv, a vala i učinkovit fudbal. :-D

Ova Španija bi mogla igrati protiv 15 igrača. :lol: Nisam gledao Peleov Brazil (u startu otpisujem sve klipove koje pogledah i članke koje pročitah, jer isti ne mogu u potpunosti prikazati igru i nadmoć u datom momentu) i za mene je ova Španija najveća i najbolja reprezentacija ikad. Uostalom, uvezati 3 zlata (2 na Evropskom prvenstu + 1 na Svjetskom) je pothvat koji je do sinoć bio nezamisliv. 8-)

Brko odlično ukomponovao ekipu i svi oni natpisi kako nema harmonije u svlačionici - mah, medijske laži. Ne igraju Barcelona i Real potpomognuti "jeftinom radnom snagom" iz Valencije, Cityja, Seville, Chelsea. Igraju ljudi kojima je nacionalni dres najbitniji i koji će izginuti na terenu. Pravi tim, rekao bih.

Može otići Xavi, Puyol je i sada bio odsutan, ali ostatak ekipe će i dalje ostati, a kada to kombinujemo sa mladićima čije vrijeme dolazi (Martinez, Thiago, Muniain, Adrian, Herrera, Aurtenetxe), onda ne vidim ko i kada može stati u kraj ovoj Španiji.
erik2

#514 Re: Finale: Španija - Italija, 01.07. 20:45

Post by erik2 »

Yahel wrote:
potajno sam se nadao pobjedi, bez pljuvanja po Spancima
Ovo je malo kontradiktorno, ali eto. :roll:
mO k3

#515 Re: Finale: Španija - Italija, 01.07. 20:45

Post by mO k3 »

sabah hajrla :) imali kaki italijana ovdje ??? onako cisto info :D :D :D
I am Happy

#516 Re: Finale: Španija - Italija, 01.07. 20:45

Post by I am Happy »

erik2 wrote:
Yahel wrote:
potajno sam se nadao pobjedi, bez pljuvanja po Spancima
Ovo je malo kontradiktorno, ali eto. :roll:
Tako zvuci :-D ali to cigani nema veze sa njihovim fudbalskim umjecem, jednostavno ih ne volim kao drzavu, to nijedan sportski uspjeh ne moze promjeniti :D
abondanzieri

#517 Re: Finale: Španija - Italija, 01.07. 20:45

Post by abondanzieri »

Yahel wrote: Nemas sta quote jer nisam pisao gluposti
kad smo vec kod kvotanja :D

29/06/2012 23:11
Yahel wrote:
abondanzieri wrote:Simpaticna ekipa Italije je uprkos prognozama strucnjaka stigla do finala i svaka im cast na tome.Ipak realno je ovo njihov krajnji domet i morat ce da poloze oruzje protiv mocne ekipe Spanije,igracki najbolje reprezentacije svih vremena,koja ce u nedjelju da pokaze svu svoju moc i udje u istoriju kao prva reprezentacija koja je osvojila tri velika prvenstva za redom :dance: 8-)
Hrabo nema sta, da sam na tvom mjestu digao bi kredit i pare uplatio na Spaniju :) sigurno ce biti 2.00 kvota... taman vratis pare i ostane ti puni iznos kredita :D

Sa drugi strane..mislim da ces biti dobar quote, nakon utakmice ;-)
;-) 8-)
mO k3

#518 Re: Finale: Španija - Italija, 01.07. 20:45

Post by mO k3 »

puno sam gluposti cuo ,ali dici kredit za kladionicu je vrh gluposti .... :shock: :shock: :shock:
I am Happy

#519 Re: Finale: Španija - Italija, 01.07. 20:45

Post by I am Happy »

Da si imao muda, i da si me poslusao ne bi sada bio na forumu 8-)

Image
5 0 5

#520 Re: Finale: Španija - Italija, 01.07. 20:45

Post by 5 0 5 »

moj favorite:
Static-X wrote: Sta ce se desiti u nedjelju: Naravno da ce samo jedna repska biti kriva a to je spanija :D
Samo su spanci ti koji su favoriti i eto kako neka stila ko fol stepenicu ispred svih, a sta rade, dodju ljudi od prve minute kada je naravno 0:0 i igraju landre na sredini. Ne igra se ljudima kao. Hej kakav je to fudbal molim vas. I sta sad italijani ili bilo ko treba da radi? Naravno nece letiti blesavo i ganjati loptu po sredini ili u protivnickom terenu gdje ce ovi gledati da izvucu ljude i kontru spucaju. Ne nego cese povuci na svoju polovicu i vrebati da uzmu loptu bez velike trke. Sto bi se to oni morili ganjajuci loptu kada je taktika spanije da zamori time protivnika.
Znam samo ovo, kada italija imadne loptu u svom posjedu bice zanimljivo gledati utakmicu, jer ce italija biti konkretnija i pokusavace napadati. Dok cim spanci vrate loptu u svoj posjed slobodno dremucnite malo usput, brze ce vam vrijeme proci i dakako zanimljivije ce biti.
I am Happy

#521 Re: Finale: Španija - Italija, 01.07. 20:45

Post by I am Happy »

Ženski Dr.Med wrote:puno sam gluposti cuo ,ali dici kredit za kladionicu je vrh gluposti .... :shock: :shock: :shock:
Procitaj post mozgu. Lik je bio siguran u pobjedu, pa sto me onda nije poslusao ? Mogao se dobro opariti...
Ja sa druge strane nisam bio, niti sam smio ista prognozirati.Njegova prognoza se ispostavila tacna.
and

#522 Re: Finale: Španija - Italija, 01.07. 20:45

Post by and »

semirizsvemira wrote:Talijani du igrali ubjedljivo najbolje do sada na EP . Mislim da bi trebalo zamjeniti Markizija i uvesti nekog drugogo , recimo Giovinca makar ju jednom dijelu , recimo zadnjih 15 minuta . Italija je po svemu bolja a Spanci se sretno provukose protiv Portugala sa onim pernalom , stativa -unutra .I Motta mora igrati umjesto Monteliva pa makar jedno pluvrijeme , mada je Montelivo brzi . Spanci ne mogu dati gol glavom niti iz kakve sanse samo udarcima iz daljine . FORZA Italija :bih:
:lol:
mO k3

#523 Re: Finale: Španija - Italija, 01.07. 20:45

Post by mO k3 »

Yahel wrote:Da si imao muda, i da si me poslusao ne bi sada bio na forumu 8-)

Image
jesi biserr ,ako si ovo stvarno napisao uvez kredita :lol:
5 0 5

#524 Re: Finale: Španija - Italija, 01.07. 20:45

Post by 5 0 5 »

Yahel wrote:
Ženski Dr.Med wrote:puno sam gluposti cuo ,ali dici kredit za kladionicu je vrh gluposti .... :shock: :shock: :shock:
Procitaj post mozgu. Lik je bio siguran u pobjedu, pa sto me onda nije poslusao ? Mogao se dobro opariti...
Ja sa druge strane nisam bio, niti sam smio ista prognozirati.Njegova prognoza se ispostavila tacna.
mozda nije kockar
mO k3

#525 Re: Finale: Španija - Italija, 01.07. 20:45

Post by mO k3 »

Yahel wrote:
jaraneeee :) ma ti si genije :lol: :lol:

Sama pomisao dici kredit da bi se kladio :-)
Locked