Slažem se, radi se više o humanitarki,leet wrote:Nije to prijateljica jarane.rukfas_23 wrote:najbolji je imati prijateljicu koja daje kad god ti pozelis
Sex bez obaveze
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- fatamorgana
#501 Re: Sex bez obaveze
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#502 Re: Sex bez obaveze
Ma ona tebe samo koristi 
- Ramzess Veliki
#503 Re: Sex bez obaveze
Hehehehe, Rukfaš ... znajući te to ti ne nedostaje.rukfas_23 wrote:najbolji je imati prijateljicu koja daje kad god ti pozelis
-
Billy Ben Dover
#504 Re: Sex bez obaveze
sex bez obaveze je jedini pravi sex. sex sa obavezom je limitirajući jer moraš ukalkulisat interese i osjećanja druge osobe i više liči na vođenje ljubavi nego sex.
- AmADin_gospo
#505 Re: Sex bez obaveze
za razliku od muljanja i lažnih obečanja vila i gradova, ljubavi do smrti i milion kojekakvih kombinacija i bacanja bombi, sex bez obaveza je pošten i iskren, bez muljanja jer nema potrebe za time.
oboje su tu jer žele biti, oboje dobiju šta žele, a kasnije kad sjednu popiti kafu, tu su jedno radi drugog i radi društva, a ne radi muntanja i nakih skrivenih namjera.
osobe koje imaju otvorenu vezu, su iskrenije jedne prema drugima nego ovi u "ozbiljnim vezama", jer nemaju šta sakrivati jedno od drugog.
oboje su tu jer žele biti, oboje dobiju šta žele, a kasnije kad sjednu popiti kafu, tu su jedno radi drugog i radi društva, a ne radi muntanja i nakih skrivenih namjera.
osobe koje imaju otvorenu vezu, su iskrenije jedne prema drugima nego ovi u "ozbiljnim vezama", jer nemaju šta sakrivati jedno od drugog.
- Ramzess Veliki
#506 Re: Sex bez obaveze
AmADin_gospo wrote:za razliku od muljanja i lažnih obečanja vila i gradova, ljubavi do smrti i milion kojekakvih kombinacija i bacanja bombi, sex bez obaveza je pošten i iskren, bez muljanja jer nema potrebe za time.
Da ... dobro kažeš. Koja "ozbiljna veza" ... već sam naziv ti stvara osjećaj moranja i obaveze. Kako te obaveze i moranje uništavaju čovjekovo bistvovanje ...
- AmADin_gospo
#507 Re: Sex bez obaveze
a ako je veza bez obaveza, to ne znači da je neozbiljna...
kako sex može biti neozbiljan
kako sex može biti neozbiljan
- zonna
#508 Re: Sex bez obaveze
za ovakvu vezu mora hemija biti jača od naše potrebe da uvijamo sve u ružičasto. teško će ti neka žena (osim ako je udata) priznati da spava s tobom a da pri tome nije zaljubljena u tebe ili da ne želi vezu s tobom... divni su današnji filmovi ali su ipak "jače" bajke o pepeljugi...AmADin_gospo wrote:za razliku od muljanja i lažnih obečanja vila i gradova, ljubavi do smrti i milion kojekakvih kombinacija i bacanja bombi, sex bez obaveza je pošten i iskren, bez muljanja jer nema potrebe za time.
- alchak.ba
#509 Re: Sex bez obaveze
to uopste nije tesko.zonna wrote:za ovakvu vezu mora hemija biti jača od naše potrebe da uvijamo sve u ružičasto. teško će ti neka žena (osim ako je udata) priznati da spava s tobom a da pri tome nije zaljubljena u tebe ili da ne želi vezu s tobom... divni su današnji filmovi ali su ipak "jače" bajke o pepeljugi...AmADin_gospo wrote:za razliku od muljanja i lažnih obečanja vila i gradova, ljubavi do smrti i milion kojekakvih kombinacija i bacanja bombi, sex bez obaveza je pošten i iskren, bez muljanja jer nema potrebe za time.
- Ramzess Veliki
#510 Re: Sex bez obaveze
Sa ovim ću se donekle složiti.zonna wrote:za ovakvu vezu mora hemija biti jača od naše potrebe da uvijamo sve u ružičasto. teško će ti neka žena (osim ako je udata) priznati da spava s tobom a da pri tome nije zaljubljena u tebe ili da ne želi vezu s tobom... divni su današnji filmovi ali su ipak "jače" bajke o pepeljugi...AmADin_gospo wrote:za razliku od muljanja i lažnih obečanja vila i gradova, ljubavi do smrti i milion kojekakvih kombinacija i bacanja bombi, sex bez obaveza je pošten i iskren, bez muljanja jer nema potrebe za time.
Onaj dio koji ide na neslaganje odnosi se na žene koje nisu bile zaljubljene.
Htjela priznati ili ne, ali žene su daleko praktičnije od muškaraca. Muškarci su oni koji više drame i komplikuju, zaljubljuju se toliko da režu vene, tuku se ... Žene to rade jednostavnije, vole da se sve upakuje u rozi papirić sa mašnicom, ali suština je da više šaraju, i da to urade smisleno. Ciljano.
- zonna
#511 Re: Sex bez obaveze
eki?Ramzess Veliki wrote:Sa ovim ću se donekle složiti.zonna wrote:za ovakvu vezu mora hemija biti jača od naše potrebe da uvijamo sve u ružičasto. teško će ti neka žena (osim ako je udata) priznati da spava s tobom a da pri tome nije zaljubljena u tebe ili da ne želi vezu s tobom... divni su današnji filmovi ali su ipak "jače" bajke o pepeljugi...AmADin_gospo wrote:za razliku od muljanja i lažnih obečanja vila i gradova, ljubavi do smrti i milion kojekakvih kombinacija i bacanja bombi, sex bez obaveza je pošten i iskren, bez muljanja jer nema potrebe za time.
osobe koje imaju otvorenu vezu, su iskrenije jedne prema drugima nego ovi u "ozbiljnim vezama", jer nemaju šta sakrivati jedno od drugog.![]()
Onaj dio koji ide na neslaganje odnosi se na žene koje nisu bile zaljubljene.![]()
Htjela priznati ili ne, ali žene su daleko praktičnije od muškaraca. Muškarci su oni koji više drame i komplikuju, zaljubljuju se toliko da režu vene, tuku se ... Žene to rade jednostavnije, vole da se sve upakuje u rozi papirić sa mašnicom, ali suština je da više šaraju, i da to urade smisleno. Ciljano.Odavno ne živim u bajci.
- alchak.ba
#512 Re: Sex bez obaveze
ja bas volim roza boju, jesam li gej?zonna wrote: eki?pa ima nas koje baš i ne volimo rozu boju... a isto tako ima i vas koji baš smoriste sa romantikom
i tanka je linija izmedju romantike i patetike
- Ramzess Veliki
#513 Re: Sex bez obaveze
Volim crvenu i ne smaram sa romantikom.zonna wrote:
eki?pa ima nas koje baš i ne volimo rozu boju... a isto tako ima i vas koji baš smoriste sa romantikom
- zonna
#514 Re: Sex bez obaveze
ev' me!Ramzess Veliki wrote:Volim crvenu i ne smaram sa romantikom.zonna wrote:
eki?pa ima nas koje baš i ne volimo rozu boju... a isto tako ima i vas koji baš smoriste sa romantikom
odgovor: baš fino od tebe...
- Ramzess Veliki
#515 Re: Sex bez obaveze
Crveno i crno ... to su moje boje.zonna wrote:ev' me!Ramzess Veliki wrote: Volim crvenu i ne smaram sa romantikom.![]()
- zonna
#516 Re: Sex bez obaveze
ko bi rekaoRamzess Veliki wrote:Crveno i crno ... to su moje boje.zonna wrote:ev' me!Ramzess Veliki wrote: Volim crvenu i ne smaram sa romantikom.![]()
- Ramzess Veliki
#517 Re: Sex bez obaveze
Pusti to ... hajde da malo pričamo o ovoj temi. Kakva su tvoja iskustva na ovom bojnom polju?zonna wrote:ko bi rekao
- zonna
#518 Re: Sex bez obaveze
ja se držim pravila foruma i NIKAD ne začatavam po temama...Ramzess Veliki wrote:Pusti to ... hajde da malo pričamo o ovoj temi. Kakva su tvoja iskustva na ovom bojnom polju?zonna wrote:ko bi rekao
- Ramzess Veliki
#519 Re: Sex bez obaveze
A bona pa ja te pitam za seks bez obaveze.zonna wrote:ja se držim pravila foruma i NIKAD ne začatavam po temama...Ramzess Veliki wrote: Pusti to ... hajde da malo pričamo o ovoj temi. Kakva su tvoja iskustva na ovom bojnom polju?na šta bi ti meni navratio...ccc
- zonna
#520 Re: Sex bez obaveze
moja iskustva su jako dobra na ovom poljuRamzess Veliki wrote: Pusti to ... hajde da malo pričamo o ovoj temi. Kakva su tvoja iskustva na ovom bojnom polju?
- Ramzess Veliki
#521 Re: Sex bez obaveze
zonna wrote:moja iskustva su jako dobra na ovom poljuRamzess Veliki wrote: Pusti to ... hajde da malo pričamo o ovoj temi. Kakva su tvoja iskustva na ovom bojnom polju?
- zonna
#522 Re: Sex bez obaveze
hajd' bježi vidiš da sam pravo produktivna danas!? baš se napisah...jesam li se izjasnila gore?Ramzess Veliki wrote:zonna wrote:moja iskustva su jako dobra na ovom poljuRamzess Veliki wrote: Pusti to ... hajde da malo pričamo o ovoj temi. Kakva su tvoja iskustva na ovom bojnom polju?Bjež' tamo, samo me zafrkavaš ...
- Ramzess Veliki
#523 Re: Sex bez obaveze
Nisi ... malo si to neodređeno uvila ...zonna wrote:hajd' bježi vidiš da sam pravo produktivna danas!? baš se napisah...jesam li se izjasnila gore?
-
regres
#524 Re: Sex bez obaveze
Ramzess Veliki wrote:Nisi ... malo si to neodređeno uvila ...zonna wrote:hajd' bježi vidiš da sam pravo produktivna danas!? baš se napisah...jesam li se izjasnila gore?
- zonna
#525 Re: Sex bez obaveze
šta hoćeš? elaborat čitav sa datumom? vrijeme? ko je u pitanju? koliko puta?Ramzess Veliki wrote:Nisi ... malo si to neodređeno uvila ...zonna wrote:hajd' bježi vidiš da sam pravo produktivna danas!? baš se napisah...jesam li se izjasnila gore?
ili može u kratkim crtama