Mexico-BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- MaroonBrigade
#51 Re: Mexico-BiH
Mislim da mu je pravo dobro dosla ova tekma nakon one katastrofe protiv portugala...
-
Coalman
#52 Re: Mexico-BiH
Ako će zalaganje biti kao protiv Irske ne isplati se ostajati tako kasno i gledati utakmicu.
-
todd_smith
#53 Re: Mexico-BiH
ako mislis na Salihovica, nece, on je na dan utakmice sa Irskom vec putovao nazad za terapijeMasaCHusaC wrote:Zna li neko sta je sa njim? Hoce li biti spreman za ovu tekmu?Edin H. wrote:Mi mozemo jedva skupiti solidan prvi tim, jasno je bilo pred Irsku cim se saznalo da pored Papca i Spahica nece igrati ni Salihovic, da su nam sanse minimalne.
Svi clanovi i simpatizeri BHF-a su dobro dosli u Caffe Piccolo u Srijedu. Od 8pm cemo imati sekciju kafica za BHF Shop, uplatu i informacije kako postati BHF clan. Pored toga, glavne aktivnosti ce biti druzenje i upoznavanje clanova sirom USA/Canada i Evrope. Ko nije u mogucnosti stici u Piccolo u Srijedu, isto cemo odraditi i u Cetvrtak ujutro. Planirano je da tu ostanemo do 2pm.
Caffe Piccolo se nalazi na sljedecoj lokaciji:
2610 W Peterson Ave
Chicago, IL 60659
sa Spahom sam pricao, kaze da 27. tj jucer ide nazad u Spaniju
- Edin H.
#54 Re: Mexico-BiH
Najbolje je bilo kada je zagrmilo u Temple Baru (to im je bas trendy mjesto) "Volim and-ov avatarand wrote:@Edin H,kako bi u Irskoj?
- odesveuhonduras
- Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)
#55 Re: Mexico-BiH
šteta, on nam je bio šansa sa ovakvom obranomleet wrote:Nema Chicharita
- MaroonBrigade
#56 Re: Mexico-BiH
Kada su Zmajevi prošle godine igrali sa Meksikom u Atlanti bilo je prisutno oko 30.000 navijača na stadionu i još 15.000 hiljada van stadiona, jer nisu svi uspjeli kupiti karte.
Kako najavljuju navijači Bosne i Hercegovine iz Sjeverne Amerike, očekuje se da na stadionu bude između 30.000 i 40.000 navijača BiH, koji tako žele srušiti rekord po posjećenosti na jednoj utakmici reprezentacije.
bice nas i 100 000 u diznilendu bratam'
- Mračajski proto
#57 Re: Mexico-BiH
Džeku i Ibiševića na klupu ostaviti, ustvari, neka ih na tribini, mogu komotno dići sve čet'ri u zrak i zajebavati se. Protiv Irske obojica katastrofalni, Džeko nešto agilniji, ali onaj Ibišević i kad ima volju, on opet ne zna. Skidam mu kapu za sve golove u njegovoj dosadašnjoj karijeri, ali on je nula, teška nula. Niti je tehnički jak, niti u skoku zna nešto uraditi, samo se nešto gega, fula zicere. On i Portugal su nas izbacili u onom baražu, šta je sve fulao, ne vjerujem ni danas. Za njega su one ''prikucave'' i odbijene lopte, on sam nikad ništa neće pametno uraditi na terenu. Džeko valjda pjan došao na utakmicu, od one proslave City-a, ali hajde, nikad nije ni blistao u dresu reprezentacije, valjda mu smeta što ga kakav šeik ne gleda. Protiv Meksika igrati bez ijednog napadača, staviti sve u vezi i nabijati lopte, ionako nemamo nikakvu igru, svi isto parmaci.
-
cindrlimindrli
#58 Re: Mexico-BiH
Stvarno, je li tebe bar malo sramota ovoliku glupost napisati?Sarajevo_Grad wrote:Džeko valjda pjan došao na utakmicu, od one proslave City-a, ali hajde, nikad nije ni blistao u dresu reprezentacije
- Mračajski proto
#59 Re: Mexico-BiH
Čisto me boli briga šta ti misliš o tome. I ti, i slični tebi, mudonje koji češkaju jaja i traže ove lapsuse, boldiraju, pa kasnije neku hajku prave. Svako ima pravo na konstataciju, ali brate, peglate sa tim sitnicama. Ako ga voliš, uzmi brate poster, okači na vrata ulazne sobe, ne peglaj nas.
-
cindrlimindrli
#60 Re: Mexico-BiH
Dobro sad, sta se ljutis? Eto priznao si kako ponekad valjas budalastine i sve je ok.Sarajevo_Grad wrote:Čisto me boli briga šta ti misliš o tome. I ti, i slični tebi, mudonje koji češkaju jaja i traže ove lapsuse, boldiraju, pa kasnije neku hajku prave. Svako ima pravo na konstataciju, ali brate, peglate sa tim sitnicama. Ako ga voliš, uzmi brate poster, okači na vrata ulazne sobe, ne peglaj nas.
- Mračajski proto
#61 Re: Mexico-BiH
I ćorava koka ubode.
P.S Malo ti je poster više na lijevoj strani, nego na desnoj. Ispravi to...
-
cindrlimindrli
#62 Re: Mexico-BiH
Hajde?Sarajevo_Grad wrote:I ćorava koka ubode.
- Mračajski proto
#63 Re: Mexico-BiH
Idi po traku... Pade poster...
-
cindrlimindrli
#64 Re: Mexico-BiH
I, sta kazes strucnjak, nikad nije blistao u reprezentaciji?Sarajevo_Grad wrote:Idi po traku... Pade poster...
- Mračajski proto
#65 Re: Mexico-BiH
E jebi ga, ode poster iza kauča 
-
cindrlimindrli
#66 Re: Mexico-BiH
Razumijem ja tvoje frustracije, imas 300 godina, zivis kod roditelja, u djepu 2 KM, a prvi komsija do tebe
jedan od najboljih napadaca danasnjice, pun k`o brod i ne poznaje te kad ponekad navrati u svoj kraj.
Je l` ovo?

jedan od najboljih napadaca danasnjice, pun k`o brod i ne poznaje te kad ponekad navrati u svoj kraj.
Je l` ovo?
-
Crvena Tifoza
#67 Re: Mexico-BiH
and wrote:amerikanci,postavite nam kakvih slika iz čikaga
Dal' se tu podrazumijevaju i slike 'ajdučkog srceTA dok tuče 'eineken par sati nakon stizanja?
- BHF_Manijak
#69 Re: Mexico-BiH
A jedini buraz ovdje koji smara si ti, vjeruj, Dzekina forma jeste kita i protiv Irske je drama lose odigro, no reci kako frajer nema nijednu utakmicu za reprezentaciju da valja jeste totalna budalastina i laz.
To moze samo totalni fudbalski laik reci ili neko ko pogleda utakmicu reprezentacije svake prestupje godine.
Ljutis se ko dijete kakvo sto ti je frajer to nabio na nos i jos ga nakvim djecijim fazonima prozivas za kojekakve postere, mislim ono...
To moze samo totalni fudbalski laik reci ili neko ko pogleda utakmicu reprezentacije svake prestupje godine.
Ljutis se ko dijete kakvo sto ti je frajer to nabio na nos i jos ga nakvim djecijim fazonima prozivas za kojekakve postere, mislim ono...
- odesveuhonduras
- Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)
#70 Re: Mexico-BiH
Džeko je odavno taraba u reprezentaciji (otprilike od početka kvalifikacija za EP), ali reći da nikad ništa za reprezentaciju nije napravio je malo previše. Momak je bio najbolji strijelac kvalifikacija za SP 2010.
- Mračajski proto
#71 Re: Mexico-BiH
Srećom vi znate, dobro je pa imate lincencu za te menadžere i folove. A i imaš nick bhf, originalno, nema šta. 
- odesveuhonduras
#72 Re: Mexico-BiH
vidi jarane, čisto sumnjam da ćeš popiti više packi zbog kritikovanja džeka ovdje od mene jer se bojim da će te banovati brzo ako nastaviš tako, ali fakat pretjeruješ.Sarajevo_Grad wrote:Srećom vi znate, dobro je pa imate lincencu za te menadžere i folove. A i imaš nick bhf, originalno, nema šta.
Sa Džekovom formom iz kvala za SP 2010, mi bi vjerovatno prekucali slijedeće kvalifikacije u onakvoj grupi. Sa ovakvom formom kakvu ima zadnjih godinu i po dana, daBogdo..
- Mračajski proto
#73 Re: Mexico-BiH
Ma nije Džeko, Pape je kriv. Mislim da bi Amar bolju formu nabio Džeki.
- odesveuhonduras
#74 Re: Mexico-BiH
da, inače jednom veležovcu pravo puca potkoljenica za vaše sarajevske nesuglasiceSarajevo_Grad wrote:Ma nije Džeko, Pape je kriv. Mislim da bi Amar bolju formu nabio Džeki.
- Edin H.
#75 Re: Mexico-BiH
Mislim da to puno veze sa formom (jaci je u duelima nego sto je ikada prije bio) koliko ima veze sa psihom, a i uostalom sa padom forme i fizicke spreme Misimovica, idejnog kreatora vecine Dzekinih golova iz njegovih najboljih dana.odesveuhonduras wrote:vidi jarane, čisto sumnjam da ćeš popiti više packi zbog kritikovanja džeka ovdje od mene jer se bojim da će te banovati brzo ako nastaviš tako, ali fakat pretjeruješ.Sarajevo_Grad wrote:Srećom vi znate, dobro je pa imate lincencu za te menadžere i folove. A i imaš nick bhf, originalno, nema šta.
Sa Džekovom formom iz kvala za SP 2010, mi bi vjerovatno prekucali slijedeće kvalifikacije u onakvoj grupi. Sa ovakvom formom kakvu ima zadnjih godinu i po dana, daBogdo..