jebite se obojica 530i i goran16v jebaste čoeku temu sa svojim prepucavanjima koje ste prenijeli sa drugog foruma
ja ne znam kako je to dopušteno
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Apsolutno se slazem, pokretacu teme sam u prvom odgovoru pokusao pomoci odgovorom jer sam imao slican problem, a 530i sam samo skrenuo paznju da javno ne savjetuje ljude da rade nesto mimo zakona od cega ih glava moze zaboljeti od sad pa za 10 god, na sta on odgovorio komentarima o mom autu koje je mogao vidjeti samo na drugom forumu i tako je sve pocelo. O tome koliko je ispravno prenositi stvari s foruma na forum bi trebao voditi racuna 530i jer na drugom forumu nema nikakve rasprave buduci da on tamo nije aktivan. Sto se mene tice ja sam zavrsio...Tahta wrote:moja poruka
jebite se obojica 530i i goran16v jebaste čoeku temu sa svojim prepucavanjima koje ste prenijeli sa drugog foruma
Tahta wrote:moja poruka
cl. 20. stav (4) Pravilnika o registriranju vozila:na svoju ruku wrote:Vozdra ljudi
da li znate ko bi mogao u Sarajevu napraviti registarsku tablicu od plastike?
vidjao sam to na autima vec par puta.
Molim vas kontakt, adresa, i tako to.
Hvala!
trebao si pomenuti clan 210 stavka 2Miro Spiro wrote:Trebao si biti sa mnom kada sam placao kaznu da ih ubjedis da nije kaznjivorespo wrote: nije kaznjivo to
moze ih i na krov postaviti ako zeli samo nek su vidljive i citljive
a ti bi trebao ponovo procitati i ukljuciti to malo mozga sto imasrespo wrote:trebao si pomenuti clan 210 stavka 2Miro Spiro wrote:Trebao si biti sa mnom kada sam placao kaznu da ih ubjedis da nije kaznjivorespo wrote: nije kaznjivo to
moze ih i na krov postaviti ako zeli samo nek su vidljive i citljive