Fudbalski klubovi iz BiH - stare sezone

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
manijak1

Post by manijak1 »

:D Stihovi će teći :D Željo šampion i ona sklapalica sa ražnjem kako niste imali sreće :D .
Sem ako ne istupite iz Lige :D
k@me

Post by k@me »

Ku*ac sampion! :shock: :( :D
mag

Post by mag »

bolje ti je da se odes negdje zakopati :x
k@me

Post by k@me »

Kome to ti? :shock:
mag

Post by mag »

hahaha...ovo je bilo za manijaka
CyberPitar

Post by CyberPitar »

Malo nam je zapala ova tema. Valjda je tvorac skontao da od ovoga nema nista. :D

Pokusaj se izvaditi, otvori temu Zeljo Kup UEFA 2004/2005. :( :D :D
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

Otvori ti temu Sarajevo-nema nista od 1998

A ja cu da otvorim Zuban'89 :D :D :D :D
CyberPitar

Post by CyberPitar »

Pa cijeli je fazon u tome sto otvarate a nijedna tema nema veze s vezom.
Evo, otvorena je ova o derbiju, a tu ce da bude svega.
k@me

Post by k@me »

Zuban je moj rodjak i ja ga volim uprkos svemu! :P :D

:oops:
horns&drums

Post by horns&drums »

k@me wrote:Zuban je moj rodjak i ja ga volim uprkos svemu! :P :D

Koje si godiste kame?

Jesi li trenirao fudbal?
k@me

Post by k@me »

'82

Nisam nikad trenirao fudbal. Igrao sam rekreativno ali vec dvije i po godine ne igram ni tako. Ne smijem rizikovati obnavljanje povrede koljena.
horns&drums

Post by horns&drums »

Nista onda, zamijenih te s drugim kametom.Zna ga tvoj rodjak, generacija su.
On ti je primjer talentiranog djeteta koje nije imalo ledja.

Pozdravi mi Zubana (znamo se) :wink:
manijak1

Post by manijak1 »

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Kaže trener Agim a isto ko da kaže Smajo - bićemo tj. imamo šansi da budemo šamšioni.
Pa oni su se ubili za SF i za potop u petak.
Stari

Post by Stari »

Jah gledam ovu jutrosnju napadacku formaciju plavokosuljasa... i sve se pitam da li je takav rivalitet....kako se ono kaze :-? ortogonalan? ..uspravan....? okomit....? :D
Romanov

Post by Romanov »

:-)

:lol:

:D
manijak1

Post by manijak1 »

:D Pleonasistički :D je rivalitet , moj ti dobri pošteni i neprevaziđeni Stari :D .
Bljuzgo

#67 Re: Željo šampion 2003/2004

Post by Bljuzgo »

manijak1 wrote::D Image
ne mogu a da ne kažem da imamo šanse da osvojimo titulu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!da osvojimo titulu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cestitam Manijace, no jos da si naveo za koga navijas bilo bi malo originalnije, no za pocetak nije ni ovako lose.... :(

Eh vi Sarajlije ste najcudnji navijaci..... :x :x
manijak1

Post by manijak1 »

:D E moj Tonny preporučam toplo Violet.
manijak1

Post by manijak1 »

:D Pitarčići :D Plehići :D Tepsijaši :D što se spavalo spavalo se.
Od sutra su pa do daljnjega na redu noćne more :D najbolje je pobjeći iz grada :D na svjež zrak, u neku zavalu borova i onda polako tražiti uzroke kako taj mrski Željo uvijek u pravom trenutku bude ispred Vas.
manijak1

Post by manijak1 »

Štuka zove Kondora :D udri jače manijače :D Koga ? Zašto ? Kako ? Pa opet ?
Toliko pitanja u 19 sati toliko odgovora :D
manijak1

Post by manijak1 »

:D Nije šampion ali kao da jest :D
BECHO

Post by BECHO »

Mehmed Bazdarevic proglasen je najboljim trenerom u Drugoj francuskoj ligi. Ovo priznanje dobija na tezini ako se tome doda cinjenica da ovu nagradu dodjeljuje Udruzenje profesionalnih trenera ove zemlje.

Mehmed Bazdarevic postao je tako prvi stranac nakon 20 godina koji je ponio ovo laskavo priznanje, jer je do sada praksa bila da obicno francuski treneri dobijaju ove nagrade. Podsjetimo, za najboljeg trenera Prve francuske lige proglasen je Didije Desamp, trener Monaka, koji se plasirao u finale Lige prvaka, koji je nedavno zavrsio i Francusku nogometnu akademiju, gdje je bio najbolji student u generaciji sa 230.5 bodova. Ipak, u poredjenju sa Bazdarevicem, koji je ovu akademiju zavrsio prije pet godina Desamp itekako zaostaje. Ustvari, Bazdarevic je najbolji student ove skole u posljednjih 10 godina. Ovo priznanje Mesi je donijelo i nekoliko veoma zanimljivih ponuda od vodecih klubova u Francuskoj, a najkonkretnija je ona Bastije. Ipak, Bazdarevic na pitanje koga ce voditi od sljedece sezone, kaze: “Zelju! Dolazim na Grbavicu”, rijeci su Bazdarevic koji nastavlja: “To mi je velika zelja i dosao bih (nekad)”, kazao je. “Imam nekoliko interesantnih ponuda, ali trenutno razmisljam samo o Istersu. Zelim im ostvariti san dug 85 godina. Ovo je prvi put da se ovaj klub nalazi u drugoj ligi trecu godinu zaredom”. Vratili smo nagradi koju je dobio i aktuelnijim situacijama u Francuskoj, njegovom Istresu... “Dobio sam deset vise bodova na nogometnoj Akademiji od Desampa, to valjda govori dovoljno”. Opet o Istresu... “Treci smo, ali problem je sto smo mozda i svjesno posustali. Istres nema uslove da udje u Prvu ligu i to je najveci problem. Cilj ovog kluba bilo je 10-11. mjesto, ali napravilo smo mnogo vise od toga. Klub nije finansijski u stanju podnijeti ovo sto nam se dogadja. Tek sada ce poceti graditi stadion, ali igraci i ja ne razmisljamo previse o tome. Ustvari, kada smo poceli razmisljati imali smo nekoliko slabih rezultata, tako da nas sada interesuje samo teren. Pritisak je ogroman i pokusat cu da sportski izborim plasman u visi rang, a potom odlazim. Ne mislim ostajati ovdje, jer ova sredina nije dovoljno ambiciozna za mene. Necu imati napretka ako ostanem, a ponuda ima... Ovaj klub ce, kao i Zeljo, uvijek ostati u mom srcu, jer sam zahvaljujuci tome sto su mi oni dali priliku i postao najbolji trener u Francuskoj”. Pomenimo i to da je Bazdarevic dobio i cestitke od Vahida Halilhodzica, Safeta Susica, Slavise Vukicevica..., te da je cak 95 odsto glasova u izboru za najboljeg trenera bilo u njegovu korist... “Ovo je tek moja druga profesionalna sezona kao trenera u Francuskoj i samim tim priznanje mi je draze. Ipak, nece mi mnogo promijeniti zivot. Svakako da je olaksanje kada znam da se rad cijeni, ali volio bih da ovo sto sam naucio prenesem nasoj djeci i nasim igracima. Medjutim, sudbina je takva da ucim Francuze”. Kaze i to da ce prilikom odlaska u neki novi klub uslov biti da je ta ekipa finansijski konsolidovana... “Zelim klub s kojim cu raditi na duze staze i koji ima perspektivu. Ako bih sutra dobio bilo kakvu dobru finansijsku ponudu odmah bi je prihvatio. Ne mora to biti klub iz Francuske, vec bilo koji drugi”, zavrsio je Bazdarevic." /bhfanaticos/

Svaka cast Mesi!
manijak1

Post by manijak1 »

:D Nepravedno ćemo biti drugi :( :( :( :( :D
progDVB

Post by progDVB »

ImageImageImageImageImageImageImageImageImage
auf

Post by auf »

Jesu li to strumf i dvorska luda? :D Dobar, dobar. 8) :D
Post Reply