sabina1990 wrote:ajoj izvini nisam znala, dobro onda couchsurfing mozda i nije bas najbolje rijesenje za vas

ali tesko je to u danasnje vrijeme za male pare...cisti lopovluk
bi li ti vise vako ostao na prostorima bivse juge ili bi dalje nekud? koliko dana? ja bi ti preporucila da ne ides bas u 7./8. mjesecu.. mozda bolje u 6. ili 9.

eto mozda ispane nesto u septembru, taman za vas penzijonere
gdje zivis? mogo bi na pecanje uz neretvu, mirno, kupas se u jablanickom jezeru i malo odes na rafting
joj...meni se cini da ces ti na kraju krajeva opet zavrsit u makarskoj
inace CG, albanija ili neum

Ma jok nema potrebe za izvinjenjem

Za ovu godinu imam vec dogovoreno za Brac, ne placamao spavanje, tako da me osim puta i ostalih potrepstina ne moze izaci jeftinije ama bas nigdje

.
Do sada sam isao u Igrane ( Makarska rivijera ) i meni je sasvim ok, apartman sam placao 50KM, jest da nije blizu mora al nije frka malo prosetati.
A Makarska kao grad meni licno nije po ukusu, guzva a plaze pretrpane, dok Makarska rivijera ima zaista lijepih mjesta za ljetovati.
Ja sam oduvijek sto se mora tice volio penzinerski, prije je to bio Rivanj, sa citavih 10-tak kuca uz more jos pri tome i ostrvo a sad koliko god mogu vise pobjeci od guzve to i radim.
I u principu, mjesta bez prevelike guzve su po pravilu i jeftinija. Mladjoj raji koja na moru zeli provod nije bas lako naci jeftino mjesto ali oni koji zele da napune baterije zaista ima se gdje.
Tursku sam x y puta gledao i racunao i ne izadje bas jeftino, ako ko ima stagod da se sa 1 000KM moze platiti prijevoz, spavanje, hrana, pice i pokoja vecerica neka napise, u Igranama smo sa ovom cifrom lijepo prolazili.
Albaniju puno zeza, po meni, dug put mada vjerujem da nema bas nekog razloga da i dole ne bude ok, samo sto vjerujem da ce s vremenom i dole cijene rasti kao sto je slucaj sa CG.