kafic kod mosta prema bosmalu iz pravca tramvajske stanice
okruzen si psima dok pijes kafu
divota
Moderator: anex
Kod jarana aljbancaopa22 wrote:da se tuspasim i ozivim temu :
divota
Psi lutalice friendly objekat.opa22 wrote:da se tuspasim i ozivim temu :
divota
ja svog vodila prosle godine.. po asfaltiranom dijelu je bio vezan, a kroz sumu pusten i bio mu je to jedan od najboljih dana u zivotujaca-maca wrote:Da li je dozvoljeno povesti psa na Bijambare?
Tnx, mislila sam da ne moze, posto sam vidjela znak da je zabranjeno psima.pakica_ wrote:ja svog vodila prosle godine.. po asfaltiranom dijelu je bio vezan, a kroz sumu pusten i bio mu je to jedan od najboljih dana u zivotujaca-maca wrote:Da li je dozvoljeno povesti psa na Bijambare?mi poslije u kulin dvor, on u autu zasp'o i spav'o uredn do kuce kol'ko se smorio
Budi pazljiva, neko mi rece da gore ima krpelja u grozdovima! Mrske zivotinjejaca-maca wrote:Da li je dozvoljeno povesti psa na Bijambare?
ma mi idemo i nigdje nismo vidjeli nikakav znak. čak sjednemo u onaj dom, u bašti, čiko napravi kafu, uštipke.jaca-maca wrote:Da li je dozvoljeno povesti psa na Bijambare?
Vozač voziča tražio da je vodim na povodcu kao da ne napadne nekog, a onaj u restoranu galamio gdje joj je brnjica...una_bo wrote:ma mi idemo i nigdje nismo vidjeli nikakav znak. čak sjednemo u onaj dom, u bašti, čiko napravi kafu, uštipke.jaca-maca wrote:Da li je dozvoljeno povesti psa na Bijambare?
doduše, taj dom je straćara doslovno
una_bo wrote:moram da podijelim s vama jutrašnje iskustvo iz Jesenjina.
Sjeli smo da popijemo kafu sa 3 psa.
Čovjek koji je sjedio do nas je počeo da galami kako je on došao da popije kafu SA LJUDIMA, da mu se psi gade, kako on njih ne može očima, dolazi konobar i govori mu, ovo su naši stalni gosti, i imaju svako pravo da budu ovdje i ako vam se ne sviđa idite negdje gdje ćete biti sa ljudima, oni će ostati ovdje i uvijek su dobrodošli. Taj čovjek je ustao i rekao nešto u smislu, nikad više ovdje neću doći, na šta mu je konobar rekao NE MORATE
Stvarno sam POZITIVNO iznenađena.