skidam kapu bosnjama, maestralni su u toj drevnoj japanskoj vjestini
----------------------
pa ...
... pa je iz te perspektive ...
simbioza sasvim ok ...
lojalni sarajevski jevreji bas i ne rade za sicu ...ake wrote:mislis strogo profesionalni odnos, trak roba, trak parelivadic wrote: pa ...... jevreji svoju lojalnost sasvim fino unovce ...
![]()
![]()
a ja nekad ne naplatim voznju, vidim student prebira sicu,
reko zaboravi i zivijo tj forget about it
jasno mi je sve sadalivadic wrote:lojalni sarajevski jevreji bas i ne rade za sicu ...![]()
ako je suditi po pojedincima ...![]()
... a ni sadaka vise nije u modi ...![]()
*no money ...- no sex ...
... !!!*
... kaze stara zapadna poslovica ...
Ma jau zivotu nisam upoznao cafira koji otvoreno mrzi jevreje ...
Sajkacumanijak1 wrote:Šubaruonda je najveca majstorija napraviti od jevreja ikebanu
skidam kapu bosnjama, maestralni su u toj drevnoj japanskoj vjestini![]()
Vjerujemovjerujte mi na rijec ...
ako iko na planeti nece reci nesto ruzno o jevrejima ...manijak1 wrote:Ma jau zivotu nisam upoznao cafira koji otvoreno mrzi jevreje ...
![]()
Nijemci su poznati po skrivenoj ljubavi prema
![]()
....................Austrijancima
![]()
Ne znam...mozda je i proizvode, da ispadnu ugrozeni...manijak1 wrote:![]()
Kupuju li je Jevreji
![]()
![]()
![]()
ne vjerujem da je arijevskoj vrsti prvoj palo na pamet da protjeruje jevreje evrope, a kada su to cinili bili su okruzeni Sutljivom VecinomA wrote:Hajde da se igramo malo sjecanja:no sikiriki wrote:Tacno, ali to je sada usmjereno protiv Evropskih Muslimana i sljedece zrtve holokausta bice Evropski Muslimani.
Ko nije bio beba prije ovog zadnjeg rata, vjerovatno se sjeca srpske price o ugrozenosti. Najavljivali su da cijeli svijet hoce da unisti Srbe, drzali mitinge, srceparajuce govore... Pa da bi to preduprijedili, posli su u rat protiv svih susjeda.
Malo dalje u istoriji, sjeticemo se nacista i njihovih upozorenja da je arijevska vrsta u opasnosti, prvenstveno od Jevreja. Nastavak znamo...
Sad kad cujem ovakve izjave (hajde da je jedna, usamljena...) o ugrozenosti evropskih muslimana i teorije o opsteplanetarnoj mrznji svijeta prema muslimanima, ne mogu da se ne pitam - kad ce u napad?
Ne lupetaj...Harrys wrote:livadic:BigusDickus wrote:Ne znam...mozda je i proizvode, da ispadnu ugrozeni...manijak1 wrote:![]()
Kupuju li je Jevreji
![]()
![]()
![]()
u zivotu nisam upoznao cafira koji otvoreno mrzi jevreje ...
Vidis livadicu,ima ih i na sa-x forumu
GENS UNA SUMUS Jedan smo rod
A wrote:Hajde da se igramo malo sjecanja:no sikiriki wrote:Tacno, ali to je sada usmjereno protiv Evropskih Muslimana i sljedece zrtve holokausta bice Evropski Muslimani.
Ko nije bio beba prije ovog zadnjeg rata, vjerovatno se sjeca srpske price o ugrozenosti. Najavljivali su da cijeli svijet hoce da unisti Srbe, drzali mitinge, srceparajuce govore... Pa da bi to preduprijedili, posli su u rat protiv svih susjeda.
Malo dalje u istoriji, sjeticemo se nacista i njihovih upozorenja da je arijevska vrsta u opasnosti, prvenstveno od Jevreja. Nastavak znamo...
Sad kad cujem ovakve izjave (hajde da je jedna, usamljena...) o ugrozenosti evropskih muslimana i teorije o opsteplanetarnoj mrznji svijeta prema muslimanima, ne mogu da se ne pitam - kad ce u napad?