SA-X ... u Parlamentu ...

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
pitt

Post by pitt »

Meni je drago sto mi levati centrasi imamo vecinu :D:D
MRAVOJED

Post by MRAVOJED »

e ok, a šta sad kad smo se još jednom podijelili?
Soul_Sista

Post by Soul_Sista »

MRAVOJED wrote:e ok, a šta sad kad smo se još jednom podijelili?
ali to je demokratija, druuuuzzze, ba! :D :D
imigrant

Post by imigrant »

MRAVOJED wrote:e ok, a šta sad kad smo se još jednom podijelili?
Pa nista,
sad cemo ratovati...

:x
pitt

Post by pitt »

Hebo to :D Vodimo ljubav a ne rat :D:D:D
:)

Post by :) »

pape wrote::)
... osobno preferiram centar i malo na lijevo, ... tu si. :)
:P
Protivim se eventualnom prijedlogu legalizacije homoseksualnih brakova!:x

Ukoliko prodjem na slijedecim izborima ;-) :D
MRAVOJED

Post by MRAVOJED »

ajmo onda, odbori, vijeća itd.

evo, prvi odbor za ispitivanje tvrdoće butina kod mladih parlamentaruša, predsjednik odbora stočar
ja ću vrlo rado biti član :D
pitt

Post by pitt »

I ja bih volio biti Chief Examiner u tom odboru :D:D
MRAVOJED

Post by MRAVOJED »

meni svejedno, glavno da ja dođem na red :D :D :D
MRAVOJED

Post by MRAVOJED »

a kako mi se čini imat ćemo samo jedan odbor :D eventualno dva (parlamentaruše ispituju kako visi :D )

svi muški u ovom prvom osim viojackiea jer će on biti redovni gost u onom drugom :D

vidim put ka bratstvu i sestrinstvu :D :D
manijak1

Post by manijak1 »

:D :D Šef protokola :D :D taj preživljava sve struje :D :D
pitt

Post by pitt »

Prelivoda sto bi rekli :D:D:D
kekec

Post by kekec »

Mislim da Manijaka moramo prebaciti malo ulijevo, blize Soul Sisti.
Momak je tako lijepo poceo uciti svedski, a pape ga totalno udaljio
od uciteljice. A koliko vidim tamo na lijevoj strani ima jos "svedjana",
pa bar zbog cinjenice da moramo omoguciti svakome napredovanje,
mrdaj ga pape ulijevo. Ko zna, mozda Manijak uskoro (poslije "izbora")
dobije mjesto ambasadora/veleposlanika u "bratskoj" nam Svedskoj. :)
Toozla

#64 Re: SA-X ... u Parlamentu ...

Post by Toozla »

pape wrote::-) Otprilike ovako, u demokratskim zemljama, izgleda jedan parlament. Uzimam sebi slobodu da Vas, cjenjeno pucanstvo SA-X-a, smjestim u parlamentarne klupe. Greske su moguce, ali .... to je moje vidjenje.
Ispred sarolikog troclanog predsjednistva i zbunjene tajnice, molim da zauzmete svoja mjesta. :-)

....................................................................... SA-X ... u parlamentarnim klupama

................................................................................................. :( :D :oops:

....................................................................................................... :roll:

.........................................................Image

.......... ultradesnicari: .......... desnicari: .......... desni centar: .......... lijevi centar: .......... ljevicari: .......... ultra ljevicari:

............ Livadic ....................... Winetou ............... The Fluid ............. Fair Life .................. Zili ................... Margareta
............ Engram ...................... Ciciban ................ Mravojed ............... Zoom ................... Zox .................. Babba
........... H2SO4 .................. Abdurrahman ........... Becho ................ St.Germain ............ Dinash
........... Ake .............................. Manijak ................. Mircerka ................. Victory ................... A
........... BosnjakAga .............. B.Dickus ............... Bobi ........................ Sojka ................. Soul Sista
........... Pravda30 .................... Micika ................... Tempora ................. Seha .................. H&D
........... Panasonic .................. Ragib ................... Dario-x ..................... Pitt ..................... Pooll
........... Vodolija33 .................. Sicky ..................... Sorge-sa .............. Vodenjak ............ Zlata
........... Jeff ............................... Gazz .................... C.Pantera .............. Havetinja .............. Kekec
........... Violentjack .................. Vidiovo ................................................... JBT
........... Vidi_vidi_vidi ................................................................................ Edit
.................................................................................................................... Novalic
................................................................................................................... Satriani

..........Nezavisni kandidati:

..........Stari ........ (zeleni)
..........Skljoco .... (bosanskohercegovci)

:roll: Sta kazete? :roll: :-) :P

zasto su ultradesnicari pozicionirani na lijevoj strani grafikona, a ultralijevicari na desnoj....jel' to namjerno(ima neka poruka) ili slucajno...
kekec

Post by kekec »

zasto su ultradesnicari pozicionirani na lijevoj strani grafikona, a ultralijevicari na desnoj....jel' to namjerno(ima neka poruka) ili slucajno...
Nista nije slucajno.
Ko zna sta ce biti "sutra". Kada se vlast promjeni,
mnogi ce mjenjati mjesta-dresove.
I kao sto danasnji politicari u vladajucim strankama ( a mnogi bijahu dojucerasnji komunisti ) promjenu dresova obrazlazu svojim simpatijama prema nacionalnom, vjerskom, a koje nisu smjeli ispoljavati za vrijeme "mraka", tako ce "sutra" promjena dresova biti pravdana " pa ja sam sjedio na mjestu... u parlamentu i time sam signalirao svoje "pravo" opredijeljenje. :)
livadic

Post by livadic »

------------------------

zato sto ... :shock: ::

1] autor je odlucio da pocne sa mojom malenkoscu ... :shock:

2] da me svrstao u lijeve ... :cry: ... bio bi javno osudjen od pravovjernih ... :roll:

3] kod nas se pise sa lijeva na desno ... :cry:

a kao kod brace arapa ... :D :: s desna na lijevo ... ;)

:D

skontala ... :oops:

;)
manijak1

Post by manijak1 »

Ja bih volio da se pomarišemo :D kao u Japanu ili u Gruziji :D :D
livadic

Post by livadic »

manijak1 wrote:Ja bih volio da se pomarišemo :D kao u Japanu ili u Gruziji :D :D
pa da kolega & me budemo na istoj strani ... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: ... ???!!!

;)
Toozla

Post by Toozla »

pa, dobro, ko je sad ovdje ljevicar, ko desnicar, ko srednjicar.....
lijevo -desno.....desno-lijevo....imal' ovdje kakav standard....nesto kao ISO....pa da se zna.....
livadic

Post by livadic »

Toozla wrote:pa, dobro, ko je sad ovdje ljevicar, ko desnicar, ko srednjicar.....
lijevo -desno.....desno-lijevo....imal' ovdje kakav standard....nesto kao ISO....pa da se zna.....
ma ... :cry: ... pusti ... :(

mene svrstati u desnicu ... :shock: :shock: :shock:

... fakat nema veze ... :-) :-) :-)

;)
manijak1

Post by manijak1 »

livadic wrote:
manijak1 wrote:Ja bih volio da se pomarišemo :D kao u Japanu ili u Gruziji :D :D
pa da kolega & me budemo na istoj strani ... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: ... ???!!!

;)
Vi biste se već potrudili :D :D da se takvo što ne desi :D :D
livadic

Post by livadic »

Vi biste se već potrudili da se takvo što ne desi

----------------------------------

mislite da bih vas uspio odgovoriti od bosnjackog hegemonizma ... :oops: :oops: :oops: ... ???!!!

;)
manijak1

Post by manijak1 »

:D :D To se zove dobar pokušaj :D :D
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

Post by pape »

:-) Ne znam zasto se neki "parlamentarci" bune. Na pocetku je jasno naznaceno: Greske su moguce, ali ... to je samo moje vidjenje.

@ Margareta: "Il`ne vidis, il`ne shvatas! Barem kad sam ja u pitanju. Ispostavi se da sam ja komunjara!?"
- Margi, ... neka tebe, bas kao i Livadica. Samo mislim da vam cesto "propadne" nozna, a rucna vam odavno nema sajle.

@ Livadic: "Ipak mi nije jasno zasto su cafiri, koji zele samo ravnopravnost, svi svrstani desno, zajedno sa snagama koje se zalazu za serijat?
- Livadicu, ... profesore, ..... zbog istih ili slicnih metoda.

@Soul Sista: "Mozes li samo malo o razlici izmedju "ljevicara" i "lijevog centra", kakva je to dlaka sto ih dijeli?"
- Kovrdzava. :-)

@ A: "Nego Pape - a gdje si sebe svrstao???
- Tu negdje oko lijevog centra ili jos malo ulijevo. Naravno, ako vodolija33 nema nesto protiv. :D

Toozla: "Zasto su ultradesnicari pozicionirani na lijevoj strani grafikona, a ultralijevicari na desnoj, ... jel`to namjerno?"
- Svaki parlament se posmatra iz pravca predsjedavajuceg.

@ Livadic: 1) Autor je odlucio da pocne sa mojom malenkoscu. - Zar vam to ne imponuje?
2) Da me svrstao u lijeve, bio bi javno osudjen od pravovjernih. - I u ovom slucaju je isto.
3) Kod nas se pise sa lijeva na desno, a kod brace arapa sa desna na lijevo. - Profesore, ... opet fula. Ipak su mi arapi, filipinci i rusi jako daleki i tudji svjetovi.

PS - Omaskom je par interesantnih likova ostalo bez poslanicke klupe, a zasluzuju je. Lace, Stochar, Harrys, Komi, Imigrant, Bosmen, Elvis83, ali ... bice novih izbora. :)
manijak1

Post by manijak1 »

Ja se ne bunim , samo nek' je tapla i topli obrok na vrijeme a za rudare ćemo se pobrinuti do slijedećih izbora :D :D .
Post Reply