SA-X ... u Parlamentu ...
- Soul_Sista
ali to je demokratija, druuuuzzze, ba!MRAVOJED wrote:e ok, a šta sad kad smo se još jednom podijelili?
- manijak1
- kekec
Mislim da Manijaka moramo prebaciti malo ulijevo, blize Soul Sisti.
Momak je tako lijepo poceo uciti svedski, a pape ga totalno udaljio
od uciteljice. A koliko vidim tamo na lijevoj strani ima jos "svedjana",
pa bar zbog cinjenice da moramo omoguciti svakome napredovanje,
mrdaj ga pape ulijevo. Ko zna, mozda Manijak uskoro (poslije "izbora")
dobije mjesto ambasadora/veleposlanika u "bratskoj" nam Svedskoj.
Momak je tako lijepo poceo uciti svedski, a pape ga totalno udaljio
od uciteljice. A koliko vidim tamo na lijevoj strani ima jos "svedjana",
pa bar zbog cinjenice da moramo omoguciti svakome napredovanje,
mrdaj ga pape ulijevo. Ko zna, mozda Manijak uskoro (poslije "izbora")
dobije mjesto ambasadora/veleposlanika u "bratskoj" nam Svedskoj.
-
Toozla
#64 Re: SA-X ... u Parlamentu ...
pape wrote:Otprilike ovako, u demokratskim zemljama, izgleda jedan parlament. Uzimam sebi slobodu da Vas, cjenjeno pucanstvo SA-X-a, smjestim u parlamentarne klupe. Greske su moguce, ali .... to je moje vidjenje.
Ispred sarolikog troclanog predsjednistva i zbunjene tajnice, molim da zauzmete svoja mjesta.![]()
....................................................................... SA-X ... u parlamentarnim klupama
.................................................................................................![]()
![]()
![]()
.......................................................................................................![]()
.........................................................
.......... ultradesnicari: .......... desnicari: .......... desni centar: .......... lijevi centar: .......... ljevicari: .......... ultra ljevicari:
............ Livadic ....................... Winetou ............... The Fluid ............. Fair Life .................. Zili ................... Margareta
............ Engram ...................... Ciciban ................ Mravojed ............... Zoom ................... Zox .................. Babba
........... H2SO4 .................. Abdurrahman ........... Becho ................ St.Germain ............ Dinash
........... Ake .............................. Manijak ................. Mircerka ................. Victory ................... A
........... BosnjakAga .............. B.Dickus ............... Bobi ........................ Sojka ................. Soul Sista
........... Pravda30 .................... Micika ................... Tempora ................. Seha .................. H&D
........... Panasonic .................. Ragib ................... Dario-x ..................... Pitt ..................... Pooll
........... Vodolija33 .................. Sicky ..................... Sorge-sa .............. Vodenjak ............ Zlata
........... Jeff ............................... Gazz .................... C.Pantera .............. Havetinja .............. Kekec
........... Violentjack .................. Vidiovo ................................................... JBT
........... Vidi_vidi_vidi ................................................................................ Edit
.................................................................................................................... Novalic
................................................................................................................... Satriani
..........Nezavisni kandidati:
..........Stari ........ (zeleni)
..........Skljoco .... (bosanskohercegovci)
Sta kazete?
![]()
![]()
zasto su ultradesnicari pozicionirani na lijevoj strani grafikona, a ultralijevicari na desnoj....jel' to namjerno(ima neka poruka) ili slucajno...
- kekec
Nista nije slucajno.zasto su ultradesnicari pozicionirani na lijevoj strani grafikona, a ultralijevicari na desnoj....jel' to namjerno(ima neka poruka) ili slucajno...
Ko zna sta ce biti "sutra". Kada se vlast promjeni,
mnogi ce mjenjati mjesta-dresove.
I kao sto danasnji politicari u vladajucim strankama ( a mnogi bijahu dojucerasnji komunisti ) promjenu dresova obrazlazu svojim simpatijama prema nacionalnom, vjerskom, a koje nisu smjeli ispoljavati za vrijeme "mraka", tako ce "sutra" promjena dresova biti pravdana " pa ja sam sjedio na mjestu... u parlamentu i time sam signalirao svoje "pravo" opredijeljenje.
-
livadic
zasto su ultradesnicari pozicionirani na lijevoj strani grafikona, a ultralijevicari na desnoj....jel' to namjerno(ima neka poruka) ili slucajno...
------------------------
zato sto ...
::
1] autor je odlucio da pocne sa mojom malenkoscu ...
2] da me svrstao u lijeve ...
... bio bi javno osudjen od pravovjernih ...
3] kod nas se pise sa lijeva na desno ...
a kao kod brace arapa ...
:: s desna na lijevo ... 

skontala ...

------------------------
zato sto ...
1] autor je odlucio da pocne sa mojom malenkoscu ...
2] da me svrstao u lijeve ...
3] kod nas se pise sa lijeva na desno ...
a kao kod brace arapa ...
skontala ...
- manijak1
Ja bih volio da se pomarišemo
kao u Japanu ili u Gruziji

-
livadic
ma ...Toozla wrote:pa, dobro, ko je sad ovdje ljevicar, ko desnicar, ko srednjicar.....
lijevo -desno.....desno-lijevo....imal' ovdje kakav standard....nesto kao ISO....pa da se zna.....
mene svrstati u desnicu ...
... fakat nema veze ...
- manijak1
Vi biste se već potrudililivadic wrote:pa da kolega & me budemo na istoj strani ...manijak1 wrote:Ja bih volio da se pomarišemokao u Japanu ili u Gruziji
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
... ???!!!
- manijak1
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
@ Margareta: "Il`ne vidis, il`ne shvatas! Barem kad sam ja u pitanju. Ispostavi se da sam ja komunjara!?"
- Margi, ... neka tebe, bas kao i Livadica. Samo mislim da vam cesto "propadne" nozna, a rucna vam odavno nema sajle.
@ Livadic: "Ipak mi nije jasno zasto su cafiri, koji zele samo ravnopravnost, svi svrstani desno, zajedno sa snagama koje se zalazu za serijat?
- Livadicu, ... profesore, ..... zbog istih ili slicnih metoda.
@Soul Sista: "Mozes li samo malo o razlici izmedju "ljevicara" i "lijevog centra", kakva je to dlaka sto ih dijeli?"
- Kovrdzava.
@ A: "Nego Pape - a gdje si sebe svrstao???
- Tu negdje oko lijevog centra ili jos malo ulijevo. Naravno, ako vodolija33 nema nesto protiv.
Toozla: "Zasto su ultradesnicari pozicionirani na lijevoj strani grafikona, a ultralijevicari na desnoj, ... jel`to namjerno?"
- Svaki parlament se posmatra iz pravca predsjedavajuceg.
@ Livadic: 1) Autor je odlucio da pocne sa mojom malenkoscu. - Zar vam to ne imponuje?
2) Da me svrstao u lijeve, bio bi javno osudjen od pravovjernih. - I u ovom slucaju je isto.
3) Kod nas se pise sa lijeva na desno, a kod brace arapa sa desna na lijevo. - Profesore, ... opet fula. Ipak su mi arapi, filipinci i rusi jako daleki i tudji svjetovi.
PS - Omaskom je par interesantnih likova ostalo bez poslanicke klupe, a zasluzuju je. Lace, Stochar, Harrys, Komi, Imigrant, Bosmen, Elvis83, ali ... bice novih izbora.
- manijak1
Ja se ne bunim , samo nek' je tapla i topli obrok na vrijeme a za rudare ćemo se pobrinuti do slijedećih izbora
.