cijena servisa i ti folovi?masmavi wrote:Odlicno
Auto njemacke proizvodnje (sklono krađi) vs auto francuske..
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
radostan dan
#51 Re: Auto njemacke proizvodnje (sklono krađi) vs auto francus
-
citroen xm
#52 Re: Auto njemacke proizvodnje (sklono krađi) vs auto francus
E ono što sam ja doživio sa kvalitetom unutrašnjosti C5 je ekstra. A za održavanje Citroen uopšte nije skup ako gledamo cijene konkurencije. One stare price o skupoći padaju u vodu.
Al neko spomenu C6
To je prava lađa.
Al neko spomenu C6
To je prava lađa.
-
technoGeek
#53 Re: Auto njemacke proizvodnje (sklono krađi) vs auto francus
http://suchen.mobile.de/auto/citro%C3%A ... els=DIESELradostan dan wrote:ne znam za ostale forumaše, ali ja nešto i nisam ljubitelj dizela...
vidi, u tvom postu, obrati pažnju šta si napisao - potcjenjeno a dobro auto - ... ne bi bilo loše otvoriti posebnu temu o takvim autima.
Eto, sto manja kilometraza veca je cijena, pa navalite
Uglavnom ne znam po kojem mjerilu gledate kvalitetu plastike, ali sam bio vozen u dosta novih C5-ica, i meni je sasvim ok, a buka od silnih rupa na cestama koja se ne osjeti unutra, niti se osjeti udar je stvarno za pohvaliti.
-
radostan dan
#54 Re: Auto njemacke proizvodnje (sklono krađi) vs auto francus
čim skupim lovu javim se
...
generalno, simpatična su mi ova prepucavanja koje je auto bolje, a posebno volim ove što su zapeli kako je proizvođač kojeg oni - rabe - najbolji.
vozim ww petnaest godina i nikakve probleme nisam imao...to mi ne smeta da tvdim da su francuska auta koja sam vozio daleko udobnija...i ljepša na oko.
sve je stvar ukusa i navike.i želja. bogami i potreba.
zaboravio sam i mogućnosti.
zakomplikovao sam
generalno, simpatična su mi ova prepucavanja koje je auto bolje, a posebno volim ove što su zapeli kako je proizvođač kojeg oni - rabe - najbolji.
vozim ww petnaest godina i nikakve probleme nisam imao...to mi ne smeta da tvdim da su francuska auta koja sam vozio daleko udobnija...i ljepša na oko.
zakomplikovao sam
-
technoGeek
#55 Re: Auto njemacke proizvodnje (sklono krađi) vs auto francus
radostan dan wrote:čim skupim lovu javim se...
zakomplikovao sam
Konacno nesto iskreno, svako voli nesto drugo, ali kada je nesto bolje u necemu, onda priznaj brate mili, ni iz dzepa ni u dzep
-
azdralovic
#56 Re: Auto njemacke proizvodnje (sklono krađi) vs auto francus
ma brate mili , i svabo i francuz i bilo koje drugo auto se svedu na kraju na lovu u dzepu... super mi je ovaj novi a4, ali to tata moze da voza i plati, ja Bgm ni blizu, super mi je i ona "stara" astra sto imamo, ali ni nju ne priustim...onaj ML sto rodbina iz njemacke doveze nedavno, ma hej za 60 000€ je san snova... i sta cu onda od silne ljubavi za svabom gledam 1.6 stila da kupim 
-
radostan dan
- Optimist
#58 Re: Auto njemacke proizvodnje (sklono krađi) vs auto francus
Ja samo mogu reci da potajno patim za ovim C5 (rodjak kupio novog). Taman za 5 godina cu da ga od njega kupim kao polovnog. 
- awaken
#59 Re: Auto njemacke proizvodnje (sklono krađi) vs auto francus
A u tih 5 godina on će se svaki put pitati što se ti hvataš za glavu kad on uleti u rupuOptimist wrote:Ja samo mogu reci da potajno patim za ovim C5 (rodjak kupio novog). Taman za 5 godina cu da ga od njega kupim kao polovnog.
Btw. C5 je najkvalitetniji komad francuske plastike koji sam vidio