Kako zaustaviti muskarce da se zaljubljuju?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

elviss83

Post by elviss83 »

bug wrote:
stochar wrote: ma znas sta? idite (pojedine) u pi.du materinu!
:D :D
vas 12 nju pokusava ubijediti da mlijeko nije crno... :D corav pos'o :D
pa koje je boje kada nije crno :? :-) :D
Sarajevska Princeza

Post by Sarajevska Princeza »

Neki postavljaju pitanja ovako onako, napad na postera, razni pokusaji da se promjeni ono sto sam napisala, i da se doda ono sto nisam, pokusaji da se objasne stvari kroz mene licno mada sebe nisam nigdje pomenula, itd sluzite se svim i svacime. :lol: .... ali fakat niko mi ne rece ZASTO, zasto .....Ima li neko recimo neko ko je imao to iskustvo?

Sta je to sto VAS MUSKARCE ( pricam o ljubavi ne o sexualnim nagonima :D) sto vas ucini TAKO SLABIM kad ste zaljubljeni.... i zasto na osnovu zaljubljenosti padate i postajete 'neko drugi'?

Ili je mozda ova tema preosjetljiva za vas pa necete da priznate :D Zasto SE MIJENJATE iz ljubavi i postajete slabici.... ? Ima li jos koja varijanta ovog pitanja? :lol: ZALJUBITI SE OK, ali ne postati SLABIC. Ne postati "neko drugi"....
pitt

Post by pitt »

Mozda si ti samo imala peh pa da naletis na te slabice? :?
Sarajevska Princeza

bug wrote:
stochar wrote: ma znas sta? idite (pojedine) u pi.du materinu!
:D :D vas 12 nju pokusava ubijediti da mlijeko nije crno... :D corav pos'o :D
Pitanje nije bilo za djevojke. :D :lol:

Stocharu: Your vocabulary sucks. :D I am not impressed at all. :roll:
Last edited by Sarajevska Princeza on 18/01/2005 23:13, edited 1 time in total.
Sarajevska Princeza

pitt wrote:Mozda si ti samo imala peh pa da naletis na te slabice? :?
A mozda i nisam? :D
Zox

Post by Zox »

Sarajevska Princeza wrote:
Zox wrote:Ako sam dobro shvatio, princezice, ti je malo previse olako dajes, pa se onda poslije toga zaljube, a ti bi vise voljela nastaviti s tim neobaveznim sexom?
Nisi dobro shvatio. :D I ne samo to vec ti je poprilicno nizak koeficijent inteligencije. :lol: A evo zasto:

Mozda se ti zaljubljujes kroz neobaveza sex, tj volis da budes sa 'lakim' curicama a ja takve muskarce ne smatram muskarcima vec primitivcima koji su 'jeftiniji' cak i od curica, s ozbirom da im je IQ velicine klikera - pecinski ljudi bla bla - znas udaris ga drvetom u glavu on ti da respekt. Ili ga mlatnes nogom od teleta i on skonta.

Normalan muskarac razmislja i ne moze ga svaka cura imati. Nije jeftin, ne moras ga mlatnuti nogom od teleta u glavu da skopca. Nije vodjen iskljucivo instiktom za razliku od pecinskih muzjaka. :lol:
Nogom od teleta u glavu? :?
Ah, sorry, znas ja imam poprilicno nizak koeficijent inteligencije.
Fak, ne mozemo svi biti inteligentni...
Sorry, ostavljam vas pametne da diskutujete...
Sarajevska Princeza

BigusDickus wrote:Sta to ima lose i porazno u zaljubljenosti, pa da to treba sprijecavati? I muskarci i zene, kada se zaljube, postanu drugaciji. Umjesto da tvrdis da su slabi, mozes isto tako tvrditi i da su djelimicno neuracunljivi, jer je i to istina. :)
Ne neuracunljivi, nego bas SLABI.
Harrys

Post by Harrys »

Prije bih rekao da se ti jos nisi pravo zaljubila.Kad se to desi ima da te mota oko malog prsta. :lol:

GENS UNA SUMUS Jedan smo rod
Sarajevska Princeza

Ja Zox. :D Kad se popravis javi se jer ja nisam neka od tvojih 'jeftinih' curica. ;) :lol:
Sarajevska Princeza

Harrys wrote:Prije bih rekao da se ti jos nisi pravo zaljubila.Kad se to desi ima da te mota oko malog prsta. :lol:
Tema je o muskarcima koje su se zaljubili i postali slabici. :D :lol: Inace u ljubavi nisam 'slabic' ako si na to mislio. ;)
Harrys

Post by Harrys »

Sarajevska Princeza wrote:
Harrys wrote:Prije bih rekao da se ti jos nisi pravo zaljubila.Kad se to desi ima da te mota oko malog prsta. :lol:
Tema je o muskarcima koje su se zaljubili i postali slabici. :D :lol: Inace u ljubavi nisam 'slabic' ako si na to mislio. ;)
U svim mojim postovima bio sam dovoljno jasan.Na ovo drugo,odgovor ces moci dati tek kad se pravo zaljubis. :lol:

GENS UNA SUMUS Jedan smo rod
bananaman

Post by bananaman »

Ti Princezo ne znaš bi li pi..... ili ka....!Ne želiim te vrijeđati, zar ti se ne sviđa kad muškarac s kojim izlaziš počne da pazi na tebe, da ti poklanja pažnju,i sve što ide uz to.Naravno, ne govorim o pederima i muškarcima čije dejevojke nose nakitnjake ( pojas sa gumenom kitom namjenjen ženama da malo mjenjaju ulogu sa svojim partnerima). Šta znači ranjiv?Ako ti se neko otvori da ga ti naguziš? Sorry, tebi treba razbijač kad te sretne da ti šamar od dragosti sveže,da mu se od kuće javljaš svakih sat vremena, da se prestaneš pozdravljati sa muškim poznanicima itd... :lol:
_MaYa_

Post by _MaYa_ »

joj da meni hoce neko pomoci da se ne zaljubljujem

pa ja se zaljubim jednom na dan, a nekad i vise pusta.... :-) kad imam kontakte s vise ljudi :) a jebiga...to je ono malo me lupi i dobro mi je taj dan i sutra i prekosutra....i tako

ma komplikovano je to za objasniti.....al brate danas sto sam odvalila na jednog aaawwwww :-)
bananaman

Post by bananaman »

_MaYa_ wrote:joj da meni hoce neko pomoci da se ne zaljubljujem

pa ja se zaljubim jednom na dan, a nekad i vise pusta.... :-) kad imam kontakte s vise ljudi :) a jebiga...to je ono malo me lupi i dobro mi je taj dan i sutra i prekosutra....i tako

ma komplikovano je to za objasniti.....al brate danas sto sam odvalila na jednog aaawwwww :-)
Kad malo porasteš sve će proći :lol:
Sarajevska Princeza

bananaman wrote:Ti Princezo ne zna¹ bi li pi..... ili ka....!Ne ¾eliim te vrijeðati, zar ti se ne sviða kad mu¹karac s kojim izlazi¹ poène da pazi na tebe, da ti poklanja pa¾nju,i sve ¹to ide uz to.Naravno, ne govorim o pederima i mu¹karcima èije dejevojke nose nakitnjake ( pojas sa gumenom kitom namjenjen ¾enama da malo mjenjaju ulogu sa svojim partnerima). ©ta znaèi ranjiv?Ako ti se neko otvori da ga ti naguzi¹? Sorry, tebi treba razbijaè kad te sretne da ti ¹amar od dragosti sve¾e,da mu se od kuæe javlja¹ svakih sat vremena, da se prestane¹ pozdravljati sa mu¹kim poznanicima itd... :lol:
Nisam rekla ranjiv, vec SLABIC. :D

Nisi ti dzaba BANANA man. :lol: Rijecnik ti je necivilizovan, ti vjerovatno sa finom curom ne mozes ni biti jer tvoj rijecnik kaze puno (trust me ;)) Kad procitas topik, promjenis rijecnik i odgovoris na pitanja onda mogu citati komentar a ovako nista, sorry.
_MaYa_

Post by _MaYa_ »

bananaman wrote:
_MaYa_ wrote:joj da meni hoce neko pomoci da se ne zaljubljujem

Kad malo porasteš sve će proći :lol:
ha ha ha (sarkasticno)
amra_1977

#67 priroda

Post by amra_1977 »

zori a svane kisi da pada suncu da sja.priroda se ne moze zaustaviti.
zili

Post by zili »

Apelujem da se objasni uloga NOGE OD TELETA u procesu zaljubljivanja jeVtinih curica u skupe muškarce :-) :D
Sarajevska Princeza

Zili :D S ozbirom da te privlace primitvni muskarci, ovaj topik je za tebe tezak predmet. :D
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

Post by pape »

Kako zaustaviti muskarce da se zaljubljuju?
Image
..... samo ovako. :D
Zox

Post by Zox »

zili wrote:Apelujem da se objasni uloga NOGE OD TELETA u procesu zaljubljivanja jeVtinih curica u skupe muškarce :-) :D
Pa kad apsolvirate, objasnite i nama manje nadarenim :D
pitt

Post by pitt »

Ima i nas nadarenih u nekim drugim stvarima :D:D:D
Zox

Post by Zox »

Tacno! Bog nam je dao mozak i penis, ali dovoljno krvi da pokrece samo jedno od to dvoje...
pitt

Post by pitt »

Od 8 do 5 radi mozak
Od 5 pa do ranih jutarnjih sati radi drugi organ :D
Ne vidim u cemu je problem :D:D:D
Sarajevska Princeza

pape wrote:Kako zaustaviti muskarce da se zaljubljuju?
Image
..... samo ovako. :D
The pic is cool. :lol: :lol: :lol:
Post Reply