pa koje je boje kada nije crnobug wrote:stochar wrote: ma znas sta? idite (pojedine) u pi.du materinu!![]()
![]()
vas 12 nju pokusava ubijediti da mlijeko nije crno...corav pos'o
Kako zaustaviti muskarce da se zaljubljuju?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Sarajevska Princeza
Neki postavljaju pitanja ovako onako, napad na postera, razni pokusaji da se promjeni ono sto sam napisala, i da se doda ono sto nisam, pokusaji da se objasne stvari kroz mene licno mada sebe nisam nigdje pomenula, itd sluzite se svim i svacime.
.... ali fakat niko mi ne rece ZASTO, zasto .....Ima li neko recimo neko ko je imao to iskustvo?
Sta je to sto VAS MUSKARCE ( pricam o ljubavi ne o sexualnim nagonima
) sto vas ucini TAKO SLABIM kad ste zaljubljeni.... i zasto na osnovu zaljubljenosti padate i postajete 'neko drugi'?
Ili je mozda ova tema preosjetljiva za vas pa necete da priznate
Zasto SE MIJENJATE iz ljubavi i postajete slabici.... ? Ima li jos koja varijanta ovog pitanja?
ZALJUBITI SE OK, ali ne postati SLABIC. Ne postati "neko drugi"....
Sta je to sto VAS MUSKARCE ( pricam o ljubavi ne o sexualnim nagonima
Ili je mozda ova tema preosjetljiva za vas pa necete da priznate
-
Sarajevska Princeza
Pitanje nije bilo za djevojke.bug wrote:stochar wrote: ma znas sta? idite (pojedine) u pi.du materinu!![]()
vas 12 nju pokusava ubijediti da mlijeko nije crno...
corav pos'o
Stocharu: Your vocabulary sucks.
Last edited by Sarajevska Princeza on 18/01/2005 23:13, edited 1 time in total.
-
Sarajevska Princeza
A mozda i nisam?pitt wrote:Mozda si ti samo imala peh pa da naletis na te slabice?
- Zox
Nogom od teleta u glavu?Sarajevska Princeza wrote:Nisi dobro shvatio.Zox wrote:Ako sam dobro shvatio, princezice, ti je malo previse olako dajes, pa se onda poslije toga zaljube, a ti bi vise voljela nastaviti s tim neobaveznim sexom?I ne samo to vec ti je poprilicno nizak koeficijent inteligencije.
A evo zasto:
Mozda se ti zaljubljujes kroz neobaveza sex, tj volis da budes sa 'lakim' curicama a ja takve muskarce ne smatram muskarcima vec primitivcima koji su 'jeftiniji' cak i od curica, s ozbirom da im je IQ velicine klikera - pecinski ljudi bla bla - znas udaris ga drvetom u glavu on ti da respekt. Ili ga mlatnes nogom od teleta i on skonta.
Normalan muskarac razmislja i ne moze ga svaka cura imati. Nije jeftin, ne moras ga mlatnuti nogom od teleta u glavu da skopca. Nije vodjen iskljucivo instiktom za razliku od pecinskih muzjaka.
Ah, sorry, znas ja imam poprilicno nizak koeficijent inteligencije.
Fak, ne mozemo svi biti inteligentni...
Sorry, ostavljam vas pametne da diskutujete...
-
Sarajevska Princeza
Ne neuracunljivi, nego bas SLABI.BigusDickus wrote:Sta to ima lose i porazno u zaljubljenosti, pa da to treba sprijecavati? I muskarci i zene, kada se zaljube, postanu drugaciji. Umjesto da tvrdis da su slabi, mozes isto tako tvrditi i da su djelimicno neuracunljivi, jer je i to istina.
-
Sarajevska Princeza
Ja Zox.
Kad se popravis javi se jer ja nisam neka od tvojih 'jeftinih' curica.

-
Sarajevska Princeza
Tema je o muskarcima koje su se zaljubili i postali slabici.Harrys wrote:Prije bih rekao da se ti jos nisi pravo zaljubila.Kad se to desi ima da te mota oko malog prsta.![]()
-
Harrys
U svim mojim postovima bio sam dovoljno jasan.Na ovo drugo,odgovor ces moci dati tek kad se pravo zaljubis.Sarajevska Princeza wrote:Tema je o muskarcima koje su se zaljubili i postali slabici.Harrys wrote:Prije bih rekao da se ti jos nisi pravo zaljubila.Kad se to desi ima da te mota oko malog prsta.![]()
![]()
Inace u ljubavi nisam 'slabic' ako si na to mislio.
GENS UNA SUMUS Jedan smo rod
-
bananaman
Ti Princezo ne znaš bi li pi..... ili ka....!Ne želiim te vrijeđati, zar ti se ne sviđa kad muškarac s kojim izlaziš počne da pazi na tebe, da ti poklanja pažnju,i sve što ide uz to.Naravno, ne govorim o pederima i muškarcima čije dejevojke nose nakitnjake ( pojas sa gumenom kitom namjenjen ženama da malo mjenjaju ulogu sa svojim partnerima). Šta znači ranjiv?Ako ti se neko otvori da ga ti naguziš? Sorry, tebi treba razbijač kad te sretne da ti šamar od dragosti sveže,da mu se od kuće javljaš svakih sat vremena, da se prestaneš pozdravljati sa muškim poznanicima itd... 
-
_MaYa_
joj da meni hoce neko pomoci da se ne zaljubljujem
pa ja se zaljubim jednom na dan, a nekad i vise pusta....
kad imam kontakte s vise ljudi
a jebiga...to je ono malo me lupi i dobro mi je taj dan i sutra i prekosutra....i tako
ma komplikovano je to za objasniti.....al brate danas sto sam odvalila na jednog aaawwwww
pa ja se zaljubim jednom na dan, a nekad i vise pusta....
ma komplikovano je to za objasniti.....al brate danas sto sam odvalila na jednog aaawwwww
-
bananaman
Kad malo porasteš sve će proći_MaYa_ wrote:joj da meni hoce neko pomoci da se ne zaljubljujem
pa ja se zaljubim jednom na dan, a nekad i vise pusta....kad imam kontakte s vise ljudi
a jebiga...to je ono malo me lupi i dobro mi je taj dan i sutra i prekosutra....i tako
-
Sarajevska Princeza
Nisam rekla ranjiv, vec SLABIC.bananaman wrote:Ti Princezo ne zna¹ bi li pi..... ili ka....!Ne ¾eliim te vrijeðati, zar ti se ne sviða kad mu¹karac s kojim izlazi¹ poène da pazi na tebe, da ti poklanja pa¾nju,i sve ¹to ide uz to.Naravno, ne govorim o pederima i mu¹karcima èije dejevojke nose nakitnjake ( pojas sa gumenom kitom namjenjen ¾enama da malo mjenjaju ulogu sa svojim partnerima). ©ta znaèi ranjiv?Ako ti se neko otvori da ga ti naguzi¹? Sorry, tebi treba razbijaè kad te sretne da ti ¹amar od dragosti sve¾e,da mu se od kuæe javlja¹ svakih sat vremena, da se prestane¹ pozdravljati sa mu¹kim poznanicima itd...
Nisi ti dzaba BANANA man.
-
_MaYa_
ha ha ha (sarkasticno)bananaman wrote:Kad malo porasteš sve će proći_MaYa_ wrote:joj da meni hoce neko pomoci da se ne zaljubljujem
pa ja se zaljubim jednom na dan, a nekad i vise pusta....kad imam kontakte s vise ljudi
-
amra_1977
#67 priroda
zori a svane kisi da pada suncu da sja.priroda se ne moze zaustaviti.
-
Sarajevska Princeza
Zili
S ozbirom da te privlace primitvni muskarci, ovaj topik je za tebe tezak predmet. 
-
Sarajevska Princeza
The pic is cool.pape wrote:Kako zaustaviti muskarce da se zaljubljuju?
..... samo ovako.