Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ooooo Vittoooo moj, sta ti ovo kapiten radi, namijesta neke tekme, ovo ono...izgleda nije sam, jos neki napolitanci
Pa kako to ba, ja mislio samo Juve namijesta
Ocekujem istu kaznu koju je dobio Conte.
Pravda mora biti zadovoljena
Kakve sve gluposti nece napisati simpatizeri limitiranog kluba inace drugog po popularnosti u Turinu.
A u prljavim poslima aka Conte itd, Juvepunto je prvak u tome da se razumijemo.
burek_in_space wrote:Samo da kazhem Juventinima, ako nastave ovako, mogli bi neki od vas zavrshiti u Banovicima.
pa banuj onog vitu. trolo je po nasoj temi bez ikakvih posljedica
Ja sam samo realan a to sto se tebi ne svidja..
Ma ajde bolan jadan bio sto.. pa kao malo dite kad kmeci ovaj je babo ovaj ma uperi prstom svasta..
Dosao si ovdje da kmecis kao balavac.
ti kmecis od kako si se rodio i ne prestajes
pa jebem mu mater sta treba da se uradi da se ovakvi likovi sankcionisu. frajer se prijavio prije cetri dana i sere gdje stigne a posebno na temi juventus i nista. i lafo je realan.
Last edited by hypko_nurko on 27/10/2012 11:39, edited 1 time in total.
Klasični troll, vrebač i dijete koje traži pažnju, bio je i na ss.ba sa kojeg je nas većina prešla ovamo jer smo vrijeđani na ličnoj bazi.
I tamo je izdržao mjesec dana prije trajnog bana, a došao je isti dan kada je većina prešla ovamo, zamislite da je i dalje pratio šta se piše tamo.
Toliko o njemu, ne obazirite se više, neće on ovdje dugo, ovdje je moderacija mnogo ozbiljnija od one djece tamo.
A jeste vi djeca nemam vremena da odg. dezurnim tipkicama ovdje koji smaraju pa se vade da.. helem decki imaju traume sa nekih kvazi foruma pa.. a znamo tesko je biti simpatizer Juvepunta.
A ja laganice uzivam u partijama Napolija nogomet, NOGOMET.
U nedalju po novu pobjedu, prosle godine smo ih pukli sa 0-3 ove ocekujem rutinsku pobj. sa jednim ili dva gola razlike i tako postati pravi lider Serie A.
hypko_nurko wrote:presretan sto je limitrani kone u 4 dana zabio propalom limitiranom napoliju
Ako je to zrtva, pa neka.. neka si i ti nekad "presretan" u zivotu.
FORZA NAPOLI
Yebi ga, kad se ispadne, onda je sve limitirano. To me podjseca na navijace pojedinih engleskih timova, koji pravdaju ispadanje iz LP jacinom EPL
Druze talijanski kup ili opcenito liga nikad nisu bili u losiji, situaciji je stvarno.. divimo se ukr. i rus. PL mi smo u ovom talijskom limitiranom kupu bili prvaci prosle godine, istina
Ma dobro, jasno je da je kvalitet lige dosta opao posljednjih godina. Napoli je dio talijanskog fudbala, takmici se u talijanskoj ligi i kupu, tj. konkurise da osvoji neki od tih trofeja. Reci da je limitiran nakon ispadanja je vadiona.
Jbg, ljudi su ih nadigrali u nekoliko dana 2 puta. Malo je cudno zato sto Bologna i nema neke rezultate na gostovanjima ove sezone, al eto, dobise dva puta Napolija. Mislim da je Napoli ekipa koja se bolje snalaze u utakmicama sa velikim protivnicima (Inter, Milan, Juve, Roma, Lazio), tu se nekako vise naloze.