Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
sadowl

#51 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by sadowl »

Tina SA wrote:Imate ženu koja je upravo saznala da ima karcinom dojke i njen svjet je srušen .
Kako bi se ponašali u takvom momentu iako ste mladi,željni života i bolest je nešto što niste željeli.
Želje i stvarnost su dvije razlicite stvari.
Brač ne čine samo LIJEPI trenutci. Što se mene tiče nemam nikakve dvojbe, biti puna podrša ženi u tome slučaju.
Ghost_Rider_XXX

#52 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Ghost_Rider_XXX »

Tina SA wrote:Imate ženu koja je upravo saznala da ima karcinom dojke i njen svjet je srušen .
Kako bi se ponašali u takvom momentu iako ste mladi,željni života i bolest je nešto što niste željeli.
Pa kako se trebam ponašati, ako je volim i ako je to to, onda je volim i kad je hasta i kad nije. Treba još da budeš kreten i nogiraš ženu koja treba da se bori za život?!. :-)
Henry Chinaski

#53 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Henry Chinaski »

Mad_Woman wrote:Muskarci, koliko puta dnevno pomislite na svoju djevojku,a koliko puta pogledate neku drugu i zamislite se s njom?
Ih, ko to broji? :)
headbanger

#54 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by headbanger »

sex ljeci sve bolseti

@luda zeno
ni jednom i nonstop
Cholina_Lokica

#55 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Cholina_Lokica »

Henry Chinaski wrote:
Mad_Woman wrote:Muskarci, koliko puta dnevno pomislite na svoju djevojku,a koliko puta pogledate neku drugu i zamislite se s njom?
Ih, ko to broji? :)
Trebao bi ti, pa da fino odgovoris :D
Henry Chinaski

#56 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Henry Chinaski »

Češće gledam druge nego što mislim na svoju dragu. Ali, njen sam... :skoljka:
Mis mekinjas

#57 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Mis mekinjas »

De molim te nemoj više pitati... :-) :-) :-) :-)
Mad_Woman

#58 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Mad_Woman »

Na sva pitanja koja postavimo, vec unaprijed znamo vase odgovore. Nije greska kada kazemo da su svi muskarci isti, samo neki malo bolje glume od drugih. Evo pitanje za koje bi odgovor mogao promijeniti bar moje misljenje o stereotipu navedenog: Zena vam je bolesna, lezi kuci,ima temperaturu i potrebni su joj lijekovi. Imali ste naporan dan na poslu i jedva cekate da se odmorite. Dolazite kuci, nema rucka, kuca u neredu, a finale lige prvaka pocinje za sat vremena. Sta biste uradili u takvoj situaciji?
HAVANA

#59 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by HAVANA »

Jebe mi se za ligom prvaka,a pogotovo ako mi je zena bolesna. :roll:
headbanger

#60 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by headbanger »

Mad_Woman wrote:Na sva pitanja koja postavimo, vec unaprijed znamo vase odgovore. Nije greska kada kazemo da su svi muskarci isti, samo neki malo bolje glume od drugih. Evo pitanje za koje bi odgovor mogao promijeniti bar moje misljenje o stereotipu navedenog: Zena vam je bolesna, lezi kuci,ima temperaturu i potrebni su joj lijekovi. Imali ste naporan dan na poslu i jedva cekate da se odmorite. Dolazite kuci, nema rucka, kuca u neredu, a finale lige prvaka pocinje za sat vremena. Sta biste uradili u takvoj situaciji?
prije nego sto pocen LP zahtijevao bi jednu duzu partiju sexa i naravno zvocao bi joj sto nema rucka

hajde plizzzz vratite se ti i tina na ovu temu za nekih 10ak godina kada
malo sazrite ili kada steknete isukstva sa pravim muskarcima
a ne pizdama
Mis mekinjas

#61 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Mis mekinjas »

Mad_Woman wrote:Na sva pitanja koja postavimo, vec unaprijed znamo vase odgovore. Nije greska kada kazemo da su svi muskarci isti, samo neki malo bolje glume od drugih. Evo pitanje za koje bi odgovor mogao promijeniti bar moje misljenje o stereotipu navedenog: Zena vam je bolesna, lezi kuci,ima temperaturu i potrebni su joj lijekovi. Imali ste naporan dan na poslu i jedva cekate da se odmorite. Dolazite kuci, nema rucka, kuca u neredu, a finale lige prvaka pocinje za sat vremena. Sta biste uradili u takvoj situaciji?
Nema te bolesti koja bi mene kao ženu spriječila da gledam Ligu prvaka...
Niko neće crknuti bez jednog obroka, temperatura može padati i kad je Liga prvaka. I to je već stvar odnosa dvoje.... Svaka kuća smije biti prljava, čemu kuća ako je kao apoteka, pa imaš osjećaj da se ne živi u njoj....

ovo pitanje, isto bezze....
Samo nek neko ne spomene opet rak dojke, ili čega već... :cry:
Mad_Woman

#62 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Mad_Woman »

prije nego sto pocen LP zahtijevao bi jednu duzu partiju sexa i naravno zvocao bi joj sto nema rucka

a ne pizdama[/quote]

Ja ne bih muskarca suprotnog tebi nazvala pi... nego normalnim, zrelim muskarcem. Za 10ak godina cu vec biti u doooobro zrelim godinama, a iskustva imam ;-) Ne vjerujem da su na ovom forumu samo stariji, tako da postavljam pitanja i za ove malo mladje, mozda nesto i nauce,pa usrece neku zenu kasnije :wink:
Henry Chinaski

#63 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Henry Chinaski »

Hebeš Ligu Prvaka bez sexa. Onda je neću ni gledati...
To je ko' kafa bez cigare.
s@mson

#64 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by s@mson »

Zar zaista treba biti toliki kreten pa zvocat zbog jednog, a moze i vise, obroka koji nisu pripremljeni?
Zar je samo na zenama da spremaju obroke?
Zar ima neko ko ne zna ispeci jaje i narezati malo meze, otvoriti konzervu?
Zar je tesko namjestiti televizor tako da se gleda finale i da se bude uz bolesnu zenu?
Finala je bilo i bice, a zena ako je ona prava je samo jedna...
Toliko od jednog ludaka za nogometom i naravno svojom zenom...
Last edited by s@mson on 15/03/2012 15:17, edited 1 time in total.
Mis mekinjas

#65 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Mis mekinjas »

Mad_Woman wrote:
Ja ne bih muskarca suprotnog tebi nazvala pi... nego normalnim, zrelim muskarcem. Za 10ak godina cu vec biti u doooobro zrelim godinama, a iskustva imam ;-) Ne vjerujem da su na ovom forumu samo stariji, tako da postavljam pitanja i za ove malo mladje, mozda nesto i nauce,pa usrece neku zenu kasnije :wink:
čekaj, čekaj....
Jel' ti misliš da nećeš nekog unesrećiti, ako mu bolesna kreneš zvocati, da šta sad on koji k gleda Ligu prvaka? :? :?
Ajmo utvrditi prvo šta je to bolest, koja te onemogući da radiš išta? Pa da imaš snage da i primijetiš da je na Tv-u Liga prvaka.
Inače koliko znam, elem, iz iskustva, TV smije raditi i kad si bolestan. Ni jedan muškarac nije toliki kreten, da ne može uz upaljen TV, skuhati čaj....

Mislim.....
Za Boga milog Liga prvaka ispade problem... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
JThomas

#66 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by JThomas »

lične traume su grozna stvar.
Mad_Woman

#67 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Mad_Woman »

čekaj, čekaj....
Jel' ti misliš da nećeš nekog unesrećiti, ako mu bolesna kreneš zvocati, da šta sad on koji k gleda Ligu prvaka? :? :?
Ajmo utvrditi prvo šta je to bolest, koja te onemogući da radiš išta? Pa da imaš snage da i primijetiš da je na Tv-u Liga prvaka.
Inače koliko znam, elem, iz iskustva, TV smije raditi i kad si bolestan. Ni jedan muškarac nije toliki kreten, da ne može uz upaljen TV, skuhati čaj....

Mislim.....
Za Boga milog Liga prvaka ispade problem... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:[/quote]

Savrsen odgovor bi bio: das zeni lijek, skuhas caj - 10 minuta. Narucis hranu,dostava i ostalo - 20 minuta. Skines se u bokserice, doneses pivo i zavalis se ispred tv-a -15 minuta. Stignes cak i pregledati reklame prije pocetka. Nakon utakmice, jos ako pobijedi tvoj favorit, pobjednicki sex koji ce zeni 100% skinut temperaturu. Mis Mekinjas- pitanje je bilo za muskarce,pomiri se s tim da si zena. :zzzz:
Henry Chinaski

#68 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Henry Chinaski »

Mad_Woman wrote:
Miš Mekinjaš wrote:čekaj, čekaj....

Mislim.....
Savrsen odgovor bi bio: das zeni lijek, skuhas caj - 10 minuta. Narucis hranu,dostava i ostalo - 20 minuta. Skines se u bokserice, doneses pivo i zavalis se ispred tv-a -15 minuta. Stignes cak i pregledati reklame prije pocetka. Nakon utakmice, jos ako pobijedi tvoj favorit, pobjednicki sex koji ce zeni 100% skinut temperaturu. Mis Mekinjas- pitanje je bilo za muskarce,pomiri se s tim da si zena. :zzzz:
A djeca?
Last edited by Henry Chinaski on 15/03/2012 15:24, edited 1 time in total.
headbanger

#69 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by headbanger »

Mad_Woman wrote:prije nego sto pocen LP zahtijevao bi jednu duzu partiju sexa i naravno zvocao bi joj sto nema rucka

a ne pizdama
Ja ne bih muskarca suprotnog tebi nazvala pi... nego normalnim, zrelim muskarcem. Za 10ak godina cu vec biti u doooobro zrelim godinama, a iskustva imam ;-) Ne vjerujem da su na ovom forumu samo stariji, tako da postavljam pitanja i za ove malo mladje, mozda nesto i nauce,pa usrece neku zenu kasnije :wink:[/quote]

vatever
eto ok u zrelim si godinama
ali itanja ti definitvno nisu zrela
malo je reci glupa
postavljas ih iskljucivo, kao sto misica rece ko da se ne moze uz upaljen tv praviti caj
a o glupom buranju izmedju zene i LP da ne govorimo
kada govorim o piz... govorim o maminim sinovima koji su tako ne zreli i koji ne nzaju sta su im prioriteti
u zivotu
sadowl

#70 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by sadowl »

Mis mekinjas wrote:
Mad_Woman wrote:
čekaj, čekaj....

Mislim.....

:thumbup: :thumbup:
Mada ne volim fudbač+l,
Pitanje sta bi radio, kako bi radio u određenoj situaciji kao što je ta je malo smijesno, uvijek je lahko pricati dok te se ista teme ne dotice.

Galamiti, zvocati i sl. na zenu sto nije skuhala rucak jer je bila bolesna je BOLESNO...
Podrzavam to za ligu prvaka nema veze sa bolesti ruckom itd..
Na kraju krajeva, zena ima mob. pa nazove i kaze KUPI BUREK, SIRNICU. etc. :) ...
DOGOVOR ljudi moji.. ;) ;) :bih:
Mis mekinjas

#71 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Mis mekinjas »

Mad_Woman....

Ovo nije samo stvar pitanje muško, žensko....

Ja sam žena, Bože hvala ti.
Kako reče headbanger, pitanja su ti, pa cure sa 16 godina pitaju bolje.
Nema savršenog odgovora, savršen može biti odnos i dogovor.
Dakle, odrasti, i ti se pomiri s tim, da si ŽENA. I nauči gdje ti je mjesto, u bilo kojem verbalnom duelu. :wink: Ja s tim nemam problema. :wink:

Odoh.... davno sam rekla, da ne bacam više bisere pred.... :D :run:
itekako

#72 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by itekako »

Zgotivio bi zenu maksimalno i kad zavrsim odgledao bi pregled Lige prvaka.
*zena21

#73 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by *zena21 »

sta uradite kad vam zena/cura nekoliko puta za redom kaze da je "boli glava" :D
Henry Chinaski

#74 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Henry Chinaski »

*zena21 wrote:sta uradite kad vam zena/cura nekoliko puta za redom kaze da je "boli glava" :D
Budem neraspoložen. Ne odgovara ni meni ni njoj. Zato i ne razumijem???
Ghost_Rider_XXX

#75 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Ghost_Rider_XXX »

*zena21 wrote:sta uradite kad vam zena/cura nekoliko puta za redom kaze da je "boli glava" :D
Ako mi se to kad desi, prvo ćemo jedan ozbiljan razgovor da povedemo, ako ne bude poboljšanja, ciao bella. :D
Locked