Jel dovoljno sto ga ne mrzim?Postanite prijatelj NK Sarajeva
Postanite prijatelj NK "Sarajeva"
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
nebi
#51 Re: Postanite prijatelj NK "Sarajeva"
-
w!t@
Jel dovoljno sto jedan veliki seljo trazi sponzore od svakog zivog i sto su izgleda konacno nasli nekog generalnog sponzora...A Srajevo barem trazi sponzore u ljudima dobre volje i onima koji vole klub, znaci ko voli taj ce da uplati naravno ko i ima...
-
nebi
Fakat....trazenje sponzora rade sve neki klubovi iz saban-liga:machester,real,milano i sta ti ja znam...a zajam od naroda je zadnji put uzimao Slobo.w!t@ wrote:Jel dovoljno sto jedan veliki seljo trazi sponzore od svakog zivog i sto su izgleda konacno nasli nekog generalnog sponzora...A Srajevo barem trazi sponzore u ljudima dobre volje i onima koji vole klub, znaci ko voli taj ce da uplati naravno ko i ima...
-
w!t@
nebi wrote:Fakat....trazenje sponzora rade sve neki klubovi iz saban-liga:machester,real,milano i sta ti ja znam...a zajam od naroda je zadnji put uzimao Slobo.w!t@ wrote:Jel dovoljno sto jedan veliki seljo trazi sponzore od svakog zivog i sto su izgleda konacno nasli nekog generalnog sponzora...A Srajevo barem trazi sponzore u ljudima dobre volje i onima koji vole klub, znaci ko voli taj ce da uplati naravno ko i ima...
daj vec kad pokusavas biti faca i pametan budi al do kraja...
isti taj r.madrid ne trazi sponzore, kao ni milan, naravno kao ni manchester vec sponzori traze njih, a vidi se da nisi upucen u to kako su dosada mnogi navijaci i mnogi ljudi dobre volje spasavali mnoge europske velike klubove...
cuj zajam od naroda, niko ne trazi zajam niti ko kaze da ce ti novci biti vraceni, ali hoce biti vraceni na terenu i kada opet kosevo bude puno kao protiv VELIKOG BESIKTASA, i od autorskih prava reklama u i oko stadiona i svega ostalog...
istina da je Sarajevo primilo 5 komada kuci, ali je uspjelo dati 2 gola u gostima koji se duplo broje, ipak niko nije vjerovao u sjajnih 2-2 u pola Istanbula, gdje ni lazio nije bolje prosao, a chelsea izgubio kuci 2-0...
jedan obicni litex je uspio kod kuce ugurati 7 ejjj rijecima sedam komada, a njima gak 5 komada...matematiku ostavljam vama strumfete i strumfovi...
-
nebi
ma slabo se mi razumijemo u matematiku,ahbabu,jer mi sabiramo samo nesto 1..2...1...2(mjesto na tabeli).
Eeee,visa matematika treba vama,to su vec dvocifreni brojevi
A za finansije...pa vidite da vas vlada opet posalje na turneju,kao u ratu...
da pronosite istinu o Bosni.
Eeee,visa matematika treba vama,to su vec dvocifreni brojevi
A za finansije...pa vidite da vas vlada opet posalje na turneju,kao u ratu...
da pronosite istinu o Bosni.