Mislis na forumu ili na slici ?*zena21 wrote:jbt.. otkud ovoliki narod ovdje.. u sred radnog dana
POŽAR NA BAŠČARŠIJI!!!
- KPNCTNJAH
#51 Re: POŽAR NA BAŠČARŠIJI!!!
- žulijan asanž
#52 Re: BAŠČARŠIJA GORI!!!
jasko_ba wrote:panic level: forum meisteržulijan asanž wrote:požar je zahvatio kolobara han, ogroman stub dima se diže u zrak.... svi objekti su povezani, vatrogasci nemaju prilaz... ovo će biti katastrofa velikih razmjera!!!
ovo je otprilike ko u ratu. kad smo u izbjeglištvu objašnjavali ljudima koji nemaju pojma o tome kako rokaju granate, upadaju u stanove a oni nas gledali ko da smo s marsa pali, kao ono "ma daaaaaaaaaj"... jbg bio sam na licu mjesta, zaista je stravično izgledalo....
- Skyfox
#53 Re: POŽAR NA BAŠČARŠIJI!!!
kako ne mogu prici? Na slikama se vide vatrogasna kola
- mrtva kokoš
#55 Re: POŽAR NA BAŠČARŠIJI!!!
jedan brzinski... remixkrompir i riza wrote:cool song brošime.sparina wrote:gore sarači gori mmf tri cetiri radnje i neciji sef![]()
- žulijan asanž
#56 Re: POŽAR NA BAŠČARŠIJI!!!
Skyfox wrote:kako ne mogu prici? Na slikama se vide vatrogasna kola
ma nista vatrogasna kola... oni su najvise pjeske prisli i penjali se skroz s druge strane na krovove i sjekirama razbijali krovove da bi mogli gasiti....priključuju se na hidrante tamo skroz iz one uličice gdje se prema haciendi ide...
-
mrki09
#57 Re: BAŠČARŠIJA GORI!!!
Offžulijan asanž wrote:prijatelju bio sam na licu mjesta kad je u najvecem plamenu bilo, prije vatrogasaca... moguce je da sam malo pretjerao, ali vjeruj mi da je stravicno izgledalo. ljudi su poceli vristati i sudarati se na ulici... a dim je bio toliki da ne mozes povjerovat....sav sam crn ko dimnjačarjasko_ba wrote:panic level: forum meisteržulijan asanž wrote:požar je zahvatio kolobara han, ogroman stub dima se diže u zrak.... svi objekti su povezani, vatrogasci nemaju prilaz... ovo će biti katastrofa velikih razmjera!!!
A kako ces se okupati
- Baltazar_khan
#58 Re: POŽAR NA BAŠČARŠIJI!!!
i šta je razlog ovom požaru? jel fakat nargila, što neko napisa stranicu iza? joj što ne mogu tu nargilu nikako 
- bambina78
#59 Re: POŽAR NA BAŠČARŠIJI!!!
Strasno, nekidan je u blizini Brega setao, ne mogu da zamislim koliko bi se prepao da se to tada desilo 
- vox-populi
#62 Re: POŽAR NA BAŠČARŠIJI!!!
Ja mislio Eugen Savojski Jr. ...
-
crnoplavo
#63 Re: POŽAR NA BAŠČARŠIJI!!!
vakufska imovina
a zanimljivo je bilo turistima, vidim svi slikaju, imace sta pokazat raji kod kuce (kao i mi koji smo se tamo zatekli), kasnije na kahvu, cevape...
uglavnom vecini tema za razgovor uz kahvicu.
A.k
amin
a zanimljivo je bilo turistima, vidim svi slikaju, imace sta pokazat raji kod kuce (kao i mi koji smo se tamo zatekli), kasnije na kahvu, cevape...
uglavnom vecini tema za razgovor uz kahvicu.
A.k
amin
- HAVANA
#64 Re: POŽAR NA BAŠČARŠIJI!!!
Ovo sranje neko zesce...Evo mi drug (vatrogasac) bio na kafi,ne radi danas...nazvase ga i otrca prije par minuta...znaci jos belaj... 
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#65 Re: POŽAR NA BAŠČARŠIJI!!!
nisu jos ugasili?
- ljevoruki
#66 Re: POŽAR NA BAŠČARŠIJI!!!
Suti, nedobog, morao bi mu nas vrli gradonacelnik stravu salijevati.bambina78 wrote:Strasno, nekidan je u blizini Brega setao, ne mogu da zamislim koliko bi se prepao da se to tada desilo
-
ins
#67 Re: POŽAR NA BAŠČARŠIJI!!!
Jesu, ali ce sada morati dezurati najmanje 24 sata na pozaristu, da ne bi opet buknuloplain vanilla wrote:nisu jos ugasili?
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#68 Re: BAŠČARŠIJA GORI!!!
prijatelju bio sam na licu mjesta kad je u najvecem plamenu bilo, prije vatrogasaca... moguce je da sam malo pretjerao, ali vjeruj mi da je stravicno izgledalo. ljudi su poceli vristati i sudarati se na ulici... a dim je bio toliki da ne mozes povjerovat....sav sam crn ko dimnjačar
[/quote]
Off
A kako ces se okupati
[/quote]
A vode mamone
Off
A kako ces se okupati
A vode mamone
- kamen spoticanja
#69 Re: POŽAR NA BAŠČARŠIJI!!!
moro bi ga opet ministar zdravstva voditi na besplatni CT preko reda...suti dobro smo proslibambina78 wrote:Strasno, nekidan je u blizini Brega setao, ne mogu da zamislim koliko bi se prepao da se to tada desilo
- cappy_tempo
#70 Re: POŽAR NA BAŠČARŠIJI!!!
eh kad ce prve zajebancije na ovaj racun ici? haj znamo da smo najbolji u tome 
-
crnoplavo
#71 Re: POŽAR NA BAŠČARŠIJI!!!
Nargila je super stvar, potice iz Indije, Irana, popularna u arapskim zemljama, medu obicnim narodom i elitom, super stvar, imam ih kuci tri, malo se zapali, odiscili, sjetim se irana i arapskih zemalja, sarajeva prije 100 godina...
Znamo da je sarajevo bilo stjeciste kultura, karavana, dolazili su Iranci, arapi trgovci ovdje ostajali, zenili se, nemoguce (ne vjerujem) da se prije prvog svjetskog rata ovdje nije pusila nargila-izgleda nemamo zapisa...
Valjda smo nekako u toku tih svjetskih ratova i previranja na politickoj pozornici zivota izgubili dodir sa tradicijom...nazalost.
Znamo da je sarajevo bilo stjeciste kultura, karavana, dolazili su Iranci, arapi trgovci ovdje ostajali, zenili se, nemoguce (ne vjerujem) da se prije prvog svjetskog rata ovdje nije pusila nargila-izgleda nemamo zapisa...
Valjda smo nekako u toku tih svjetskih ratova i previranja na politickoj pozornici zivota izgubili dodir sa tradicijom...nazalost.
Last edited by crnoplavo on 07/03/2012 13:05, edited 1 time in total.
-
xDenisx
#72 Re: POŽAR NA BAŠČARŠIJI!!!
crnoplavo wrote:Nargila je super stvar, potice iz Indije, Irana, popularna u arapskim zemljama, medu obicnim narodom i elitom, super stvar, imam ih kuci tri, malo se zapali, odiscili, sjetim se irana i arapskih zemalja, sarajeva prije 100 godina...
Znamo da je sarajevo bilo stjeciste kultura, karavana, dolazili su Iranci, arapi trgovci ovdje ostajali, zenili se, nemoguce da se prije prvog svjetskog rata ovdje nije pusila nargila...
- vox-populi
#73 Re: POŽAR NA BAŠČARŠIJI!!!
Sjetis se Sarajeva od prije 100 godina???crnoplavo wrote:Nargila je super stvar, potice iz Indije, Irana, popularna u arapskim zemljama, medu obicnim narodom i elitom, super stvar, imam ih kuci tri, malo se zapali, odiscili, sjetim se irana i arapskih zemalja, sarajeva prije 100 godina...
Znamo da je sarajevo bilo stjeciste kultura, karavana, dolazili su Iranci, arapi trgovci ovdje ostajali, zenili se, nemoguce da se prije prvog svjetskog rata ovdje nije pusila nargila...
Respect, tako star a koristis ove moderne tehnologije...
- alica.k
#74 Re: POŽAR NA BAŠČARŠIJI!!!
otopio ti se snijegcrnoplavo wrote:Nargila je super stvar, potice iz Indije, Irana, popularna u arapskim zemljama, medu obicnim narodom i elitom, super stvar, imam ih kuci tri, malo se zapali, odiscili, sjetim se irana i arapskih zemalja, sarajeva prije 100 godina...
- cartman
#75 Re: POŽAR NA BAŠČARŠIJI!!!
randomcrnoplavo wrote:Nargila je super stvar, potice iz Indije, Irana, popularna u arapskim zemljama, medu obicnim narodom i elitom, super stvar, imam ih kuci tri, malo se zapali, odiscili, sjetim se irana i arapskih zemalja, sarajeva prije 100 godina...