Gdje izaći ??

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

scorpion7

#51 Re: Gdje izaći ??

Post by scorpion7 »

moda56 wrote:
scorpion7 wrote:nije....al jest zato ova ;)

aha znaci milan i marija :lol: a jesi frajer :lol:
ma princip je isti sve su ostalo nijanse :lol: :lol: :lol:
scorpion7

#52 Re: Gdje izaći ??

Post by scorpion7 »

moda56 wrote:
scorpion7 wrote:
ma princip je isti sve su ostalo nijanse :lol: :lol: :lol:

da si pazljivo slusao pjesmu iz koje si izvukao citat znao bi da su tu bila samo koke slatke,guske i patke :P i da nije bilo nikakvih pataka i curana ...ma izgleda sve je to povrsno sa tvoje strane :D

pa k'o sto i kaze covjek:Danas su petli cudni,svaka im dlaka smeta..Ja na znam sta je razlog,danas su drugi dani..Uglavnom spram mog petla ovu su sve cverglani ;-)
Ocito filozofija jaca strana.... :run: :run: :D :D a sto se povrsnosti tice: "nemoj da kudis konja kojeg nisi jahala" :lol: :lol:
_amy_

#53 Re: Gdje izaći ??

Post by _amy_ »

Not My Idea wrote:
Doberman95 wrote:
Okej kafici- Pub, Cheers, City, Celtic i Podrum (i Pussy Galore :lol: )
Moze li meni neko objasniti gdje se nalazi Pussy Galore (prosle subote trazili ili smo mi smotani ili je ovo negdje zavuceno)? :D
rookfash

#54 Re: Gdje izaći ??

Post by rookfash »

_amy_ wrote:
Not My Idea wrote:
Doberman95 wrote:
Okej kafici- Pub, Cheers, City, Celtic i Podrum (i Pussy Galore :lol: )
Moze li meni neko objasniti gdje se nalazi Pussy Galore (prosle subote trazili ili smo mi smotani ili je ovo negdje zavuceno)? :D
jel to ono blizu apoteke na bascarsiji? kod carevog mosta sto ima ona kafana s ljetnom bascom (gradska kafana mislim da se zove) pa iza nje, ona ulicica sto ide od tabačkog mesdzida (il apoteke, ako ne znas gdje je tabacki) prema haciendi.
damke_85

#55 Re: Gdje izaći ??

Post by damke_85 »

Odmah iza gradske kafane malo iznad haciende, spustis se niz par stepenika i eto.
_amy_

#56 Re: Gdje izaći ??

Post by _amy_ »

rookfash wrote:
jel to ono blizu apoteke na bascarsiji? kod carevog mosta sto ima ona kafana s ljetnom bascom (gradska kafana mislim da se zove) pa iza nje, ona ulicica sto ide od tabačkog mesdzida (il apoteke, ako ne znas gdje je tabacki) prema haciendi.
Heheheh ovo objasnjenje sam dobila i prosle subote, sto znaci da sam smotana :) Javim ako ove subote nabasam na to :)

Thx
damke_85

#57 Re: Gdje izaći ??

Post by damke_85 »

_amy_ wrote:
rookfash wrote:
Heheheh ovo objasnjenje sam dobila i prosle subote, sto znaci da sam smotana :) Javim ako ove subote nabasam na to :)

Thx
Ljudi fulaju jer ne gledaju gdje treba a ocekuju nesto veliko, uglavnom od hacijende krenes onom malom ulicicom prema gradskoj kafani i gledaj lijevo imaju mali prozorcici i onda idu stepenice, eh spustis se niz te stepenice i eto te pred pusijem :D
_amy_

#58 Re: Gdje izaći ??

Post by _amy_ »

damke_85 wrote:
_amy_ wrote:
rookfash wrote:

Thx
Ljudi fulaju jer ne gledaju gdje treba a ocekuju nesto veliko, uglavnom od hacijende krenes onom malom ulicicom prema gradskoj kafani i gledaj lijevo imaju mali prozorcici i onda idu stepenice, eh spustis se niz te stepenice i eto te pred pusijem :D
Nego kad si to sve fino objasnio, de mi jos reci kako je tamo? (obraduj me i reci da nije previse zagusljivo i guzvali, da je muzika super, raja ok, i hrpa dobrih frajera) :D
Not My Idea

#59 Re: Gdje izaći ??

Post by Not My Idea »

@_amy_
Eto, dobila si objasnjenje kakvo bih ti i ja dala, bolje ne znam jer nisam iz Sarajeva.
_amy_ wrote: Nego kad si to sve fino objasnio, de mi jos reci kako je tamo? (obraduj me i reci da nije previse zagusljivo i guzvali, da je muzika super, raja ok, i hrpa dobrih frajera) :D
Hm, prostor je (pre)mal, covjek na covjeku i vrrrrlo je zagusljivo. Posebno sad kako je hladno.
Muzika je okej, raja je okej, za tu hrpu dobrih frajera bas i ne znam :mrgreen:
Iskreno mislim da je najveca atrakcija tog kaficha sam naziv.
_amy_

#60 Re: Gdje izaći ??

Post by _amy_ »

Not My Idea wrote:@_amy_
Eto, dobila si objasnjenje kakvo bih ti i ja dala, bolje ne znam jer nisam iz Sarajeva.
_amy_ wrote: Nego kad si to sve fino objasnio, de mi jos reci kako je tamo? (obraduj me i reci da nije previse zagusljivo i guzvali, da je muzika super, raja ok, i hrpa dobrih frajera) :D
Hm, prostor je (pre)mal, covjek na covjeku i vrrrrlo je zagusljivo. Posebno sad kako je hladno.
Muzika je okej, raja je okej, za tu hrpu dobrih frajera bas i ne znam :mrgreen:
Iskreno mislim da je najveca atrakcija tog kaficha sam naziv.
Hehehe hajd hvala ti na tom objasnjenju, bice da se to nista ne razlikuje od vec postojeci kafica :)
agent_zero

#61 Re: Gdje izaći ??

Post by agent_zero »

Šta je, nema više centrala, boema, interneta, labirinta, malče, maksa, krokija, teatra, gonga, king konga, fisa i ostalih, pa se nema gdje izaći jel? :D
Kona__

#62 Re: Gdje izaći ??

Post by Kona__ »

Čuj ovog fosila! :D
damke_85

#63 Re: Gdje izaći ??

Post by damke_85 »

Cuj ovako, raja je ok, liberalna :D, konobarice isto ok, nema papaka, krkana i sl. mada ulete poneki kad cuju da "ima dobrih riba" al uglavnom sute negdje u cosku :)
uglavnom kao neka kofol slobodnija, urbanija ekipa (hehe bezveze zvuci al ne znam kako da opisem :D )
Zagusljivo jeste i nije neki velik prostor, doduse prosiren je nedavno. Muzika je ok, vikendima uvijek neko pusta muziku, dub, d&b, svakave elektronike, nekad rocka i sl. Cijene su isto razumne.
Imas na fejsbuku pa oh dodaj ako te interesuje sta se kad dogadja

http://www.facebook.com/profile.php?id= ... 43&fref=ts
JThomas

#64 Re: Gdje izaći ??

Post by JThomas »

pod "liberalna" se misli da ima pedera i lezbejki koji se otvoreno ljube i drpaju.

ja nemam problema s tim, al' ko ima da zna da ne ide.
klixo

#65 Re: Gdje izaći ??

Post by klixo »

Cajke -Jez , Bosna(na Ilidzi,al ovo ti je najbolja kafana u gradu),Bazeni(dobri samo kad gostuje neko ala Adil ,Dzej ni slucajno otici na Amelu Zukovic).

Kafici privlacni narkomanima odnosno strancima koju dodju ljeti - cheers , city pub i rooms(doduse ovdje imas i narodnjaka ,al dosta sitnih krimos bude).
damke_85

#66 Re: Gdje izaći ??

Post by damke_85 »

JThomas wrote:pod "liberalna" se misli da ima pedera i lezbejki koji se otvoreno ljube i drpaju.

ja nemam problema s tim, al' ko ima da zna da ne ide.
Pa gej muskaraca nisam vidio al zena da i nije sad da se drpaju, ljube se, al na kraju uglavnom nema mahalasa ko na forumu nego su tu ljudi koji gledaju svoja posla, kako i spada jelte :D

@klixo - narkomani i stranci :lol: :lol:

Izdaji ziv bio negdje medj normalne ljude, man se bosne na ilidzi :lol:
Zatamnjena stakla

#67 Re: Gdje izaći ??

Post by Zatamnjena stakla »

Cheers..
sheilak

#68 Re: Gdje izaći ??

Post by sheilak »

agent_zero wrote:Šta je, nema više centrala, boema, interneta, labirinta, malče, maksa, krokija, teatra, gonga, king konga, fisa i ostalih, pa se nema gdje izaći jel? :D
68-aš? :D
zeleno volim te

#69 Re: Gdje izaći ??

Post by zeleno volim te »

awaken wrote:nađete vi izgovor i kad nema alkohola
ali krive....to nikad nećete biti :twisted:

srećom pa je BIH mala a ljudi vole mahalati i sve se zna
kaže jedan status na FB: šta ako je mene jebalo pola grada, je li to vaša stvar :lol: :lol:

Suze me zalise................. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Vratnicka.Mahalusa

#70 Re: Gdje izaći ??

Post by Vratnicka.Mahalusa »

Hahaha al' volim doci na forum i ismijati se k'o covjek. Ljudi, vecina mladih izlazi u Cheers, Pub, Pirate, red, Haciendu, Jez i u gluha doba- Sloga (:
Tu i tamo nadju se Bosna i Bazeni.
Underground, AG, Kogo (derneci), Džulagin (bio dobar proslu zimu) i mahalske kafanice (npr Klubić ili kod Advije). Za ovo posljednje, garantujem, najbolji provod. Ismijete se konobaricama koje vam mogu biti nane, kariranim stoljnjacima po kojima se uhvatio mem, djecaku koji izvanredno svira harmoniku i mahalskoj raji od 20-30 godina koja se povlaci po tim mjestima.
P.s.
Sutra se ide prvo na privatni dernek u Kogo, pa do Akademije pa Sloga.
Eto naletite :P
Astrix

#71 Re: Gdje izaći ??

Post by Astrix »

Kod Advije definitivno najbolji provod u gradu, to se mora posjetiti obavezno... :D :D :D
Vratnicka.Mahalusa

#72 Re: Gdje izaći ??

Post by Vratnicka.Mahalusa »

Zaboravih Pivnicu i Rooms.
Pitajte me u subotu, svih mjesta cu se sjetiti :)
Astrix

#73 Re: Gdje izaći ??

Post by Astrix »

Najbolja kafana u gradu, bio sam par puta :thumbup:
Astrix

#74 Re: Gdje izaći ??

Post by Astrix »

Nisam odavno bio ali mislim da jeste, subota jest sigurno za utorak nisam siguran...
rookfash

#75 Re: Gdje izaći ??

Post by rookfash »

Đe ta Advija?
Post Reply