Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mis mekinjas wrote:
Nije isto biti po i
Ja više volim
Ali ovdje nije pitanje shta ti volish, nego shta voli dotichni.
A on ono shto voli, za sada sasvim uspjeshno i dobija.
Ma to se vama čini da taj išta dobija. sad isto kao ti i ja...
Njemu je garant mali, i ono što je najbitnije, nikad neće znati jel' dobar u krevetu, zato je i takav, traži potvrdu na sve moguće načine....
Mis mekinjas wrote:
Nije isto biti po i
Ja više volim
Ali ovdje nije pitanje shta ti volish, nego shta voli dotichni.
A on ono shto voli, za sada sasvim uspjeshno i dobija.
Ma to se vama čini da taj išta dobija. sad isto kao ti i ja...
Njemu je garant mali, i ono što je najbitnije, nikad neće znati jel' dobar u krevetu, zato je i takav, traži potvrdu na sve moguće načine....
burek_in_space wrote:A ja poshtujem brata po cunsonu, i ne bih vam vishe olakshavao.
Samo neka dere, kad mu se mozhe.
Moram te razocarati poznajemo se par mjeseci, a ova vezica je friska, Tako da iskoristavanje na koje aludiras u obliku deranja, Ono prvo skoci pa vici hop.
Bilo je tu gledanja, upoznavanja I odmjeravanja sad ovo neka faza pred zvanicnu vezu.
Uglavnom dugotrajan proces.
Eh da nije taki ne bi ti bio zanimljiv,nego bi mu tražila sto mana dnevno i pravila teenage scene.
Ovako tražiš krivicu u sebi.
Znači da utvrdimo:
Odkud ti to da je on ljubomoran,kada si ti ta kome smeta njegovo "blago nabacivanje" drugim?
Ko koga optužuje za to nedefinisano "distanciranje"? Tj.kome treba pažnje?
Ko u ovoj priči ima manjak samopouzdanja?
Neznam sad koliko ste zajedno, ali iskreno mislim da mu se svidjas...ali jednostavo ne zeli da ti otkrije sve svoje karte iz jednostavnog razloga...Misli da ce time postati ranljiviji...vidis da ti i sam postavlja neko razmisljanje tipa "Ja sam faca, mogu imati koju god zelim"....a vjeruj mi to je cisti blef...
Da stvarno flertuje sa drugima, ne bi to sigurno radio pred tvojim ocima (ili ti mozda pricao o tome)...a ovako cisto zeli da vidi tvoju reakciju na to...da vidi da li ces biti ljubomora...nekima to znaci nesto, jer ces im dati doznjanja o svojim osjecanjima prema njima....putem te reakcije....
Last edited by Samprotivsviju on 03/02/2012 09:02, edited 1 time in total.
BASS wrote:Eh da nije taki ne bi ti bio zanimljiv,nego bi mu tražila sto mana dnevno i pravila teenage scene.
Znači da utvrdimo:
Odkud ti to da je on ljubomoran,kada si ti ta kome smeta njegovo "blago nabacivanje" drugim?
Pa to njegovo nabacivanje drugima obicno se desava poslije nekog zajednickog izlaska sa vecim drustvom, gdje se ja u biti uvijek ludiram.Upratila Sam tu pojavu, na jedno desetak puta do sad. Nikad nije rekao otvoreno, da mu smeta Ali redovito gleda da ne ostane duzan.
Pa i distanciranje je takodje povezano sa gore navedenim, ako smo sami sve je divno I krasno.
Nemam manjak samopouzdanja nego me zanimalo cisto informativno, da li je neko imao slicno iskustvo I dokle obicno ta igra macak-misica traje.Obzirom da veza nije preozbiljna trenutno, drzim se one stare"bolje sprijeciti nego lijeciti".
Mozda je povjerenje u pitanju, zelja za dokazivanje i sto drugoj stvari.Nemam pojma.
Last edited by _Sarajka on 03/02/2012 09:02, edited 1 time in total.
BASS wrote:Eh da nije taki ne bi ti bio zanimljiv,nego bi mu tražila sto mana dnevno i pravila teenage scene.
Znači da utvrdimo:
Pa to njegovo nabacivanje drugima obicno se desava poslije nekog zajednickog izlaska sa vecim drustvom, gdje se ja u biti uvijek ludiram.Upratila Sam tu pojavu, na jedno desetak puta do sad. Nikad nije rekao otvoreno, da mu smeta Ali redovito gleda da ne ostane duzan.
Pa i distanciranje je takodje povezano sa gore navedenim, ako smo sami sve je divno I krasno.
Nemam manjak samopouzdanja nego me zanimalo cisto informativno, da li je neko imao slicno iskustvo I dokle obicno ta igra macak-misica traje.Obzirom da veza nije preozbiljna trenutno, drzim se one stare"bolje sprijeciti nego lijeciti".
Mozda je povjerenje u pitanju, zelja za dokazivanje i sto drugoj stvari.Nemam pojma.
Znači da utvrdimo:
Mozda je povjerenje u pitanju, zelja za dokazivanje i sto drugoj stvari.Nemam pojma.[/quote
Sama si dala odgovor. Prestani da ludiras, vjerovatno ce i on prestati sa svojim igricama.
Sto ste vi muski cudni, ako je cura u vezi treba imati kao kobila sa strane onaj djavo da samo moze gledati u dragog.Am ili kako se vec zove.
Drustvo zaboraviti, izlaske I drzati se frajera kao utopljenica za slamku.
Ako veza ne uspije godinu dana poslije sjediti kuci I oplakivati ga kao udovica.
Naravno za vas nista od navedenog ne vazi.
I kad kazem ludiranje, mislim na zezanje I druzenje u granici dobrog ukusa.Nista vise.
_Sarajka wrote:Sto ste vi muski cudni, ako je cura u vezi treba imati kao kobila sa strane onaj djavo da samo moze gledati u dragog.Am ili kako se vec zove.
Drustvo zaboraviti, izlaske I drzati se frajera kao utopljenica za slamku.
Ako veza ne uspije godinu dana poslije sjediti kuci I oplakivati ga kao udovica.
Naravno za vas nista od navedenog ne vazi. I kad kazem ludiranje, mislim na zezanje I druzenje u granici dobrog ukusa.Nista vise.