Pa ljudi moji, svi prde, podriguju itd. to je valjda prirodno. To nema veze s ovim budi sto jesi, ako ces bas u javnosti sve to raditi onda hebga.Sa_dy wrote:Vrijedi li ovo i za nas zeMske? Osim ovog ceskanja.palermo wrote:Pa ako ćeš na drugom, onda možeš i na prvom.Hopkins wrote:Dakle na prvo date-u, da prdim, podrigujem, ceskam jaja ... pomalo da psujem ... itd ... itd ...
Sasvim svejedno. Nemoj se patiti, patnja se ne isplati.
Biti to što jesi?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
nihil_
#51 Re: Biti to što jesi?
-
PeppermintSA
#52 Re: Biti to što jesi?
Ne znam ko mi je smiješniji...
ovaj što je otvorio temu, ili ovi što mu odgovaraju...
ovaj što je otvorio temu, ili ovi što mu odgovaraju...
-
♥ Julianna ♥
#53 Re: Biti to što jesi?
Bezbeli da ću bit što jesam, al sutra možda budem nešto drugo 
-
palermo
#54 Re: Biti to što jesi?
Seveda. Ako ćeš raščupana, nenašminkana, neuredna na drugi sastanak (pod geslom to sam ja, nek me upozna) onda dođi takva i na prvi. Čemu patnja......Sa_dy wrote:
Vrijedi li ovo i za nas zeMske? Osim ovog ceskanja.
- Lady Godiva
#55 Re: Biti to što jesi?
bljak!palermo wrote:Seveda. Ako ćeš raščupana, nenašminkana, neuredna na drugi sastanak (pod geslom to sam ja, nek me upozna) onda dođi takva i na prvi. Čemu patnja......Sa_dy wrote:
- Zelena Carapa
#56 Re: Biti to što jesi?
hm...
ako zelis privuci curu kojoj se uopce neces svidjati kad te bolje upozna - onda se pretvaraj - mozes tako dva, tri dejta. Cemu to gubljenje vremena i tvog i njenog - ne kontam.
Doduse sad su takva vremena dosla da ti se mozda i posreci na jednom od ta prva tri dejta
Ako hoces vezu sa normalnom djevojkom budi kulturniji nego sto inace jesi i pricaj ono sto zaista mislis. AKo se stidis svog imovinskog stanja ili imas neki drugi kompleks (a potreba za pretvaranjem i izmisljanjem meni licno najvise mirise na to) onda jednostavno tu temu zaobidji na prva tri sastanka. Ne lazi ali mudro eskiviraj. Nema nista pateticnije od muskarca koji ima potrebu da laze da je/ima nesto to nije/nema. Posbno mi je simpaticno ovo tvoje - sta otac ima ili radi
. Iz kojeg vremena ti dolazis? To sto ti je otac uspjesan i ostavrio se u necemu nije nikakva tvoja karakterna osobina, ali svakako moze privuci sponzorusice (ako to trazis).
Zakljucak, za kratkorocne hopa-cupa sa sponzorusama lazi do mile volje. Za vezu sa normalnom djevojkom budi kulturan ali iskren. Ne lazi, ne uljepsavaj ali eventualno izbjegni neku temu koja ti ne pase u prva tri dejta. To ti je ono podcrtavanje kvaliteta a prikrivanje nekvaliteta
A malo misticnosti u prvim danima veze nikome nije na odmet - rasplamsava strasti
. Istovremeno, razocaranja u prvim danima veze ubijaju strast. 
ako zelis privuci curu kojoj se uopce neces svidjati kad te bolje upozna - onda se pretvaraj - mozes tako dva, tri dejta. Cemu to gubljenje vremena i tvog i njenog - ne kontam.
Doduse sad su takva vremena dosla da ti se mozda i posreci na jednom od ta prva tri dejta
Ako hoces vezu sa normalnom djevojkom budi kulturniji nego sto inace jesi i pricaj ono sto zaista mislis. AKo se stidis svog imovinskog stanja ili imas neki drugi kompleks (a potreba za pretvaranjem i izmisljanjem meni licno najvise mirise na to) onda jednostavno tu temu zaobidji na prva tri sastanka. Ne lazi ali mudro eskiviraj. Nema nista pateticnije od muskarca koji ima potrebu da laze da je/ima nesto to nije/nema. Posbno mi je simpaticno ovo tvoje - sta otac ima ili radi
Zakljucak, za kratkorocne hopa-cupa sa sponzorusama lazi do mile volje. Za vezu sa normalnom djevojkom budi kulturan ali iskren. Ne lazi, ne uljepsavaj ali eventualno izbjegni neku temu koja ti ne pase u prva tri dejta. To ti je ono podcrtavanje kvaliteta a prikrivanje nekvaliteta
- Lady Godiva
#57 Re: Biti to što jesi?
nisi vala samo ti, ima nas jošSa_dy wrote:Vala ja rasHcuPana ne idem ni do granapa...al to sam samo ja.palermo wrote:Seveda. Ako ćeš raščupana, nenašminkana, neuredna na drugi sastanak (pod geslom to sam ja, nek me upozna) onda dođi takva i na prvi. Čemu patnja......Sa_dy wrote:
- Mis mekinjas
#58 Re: Biti to što jesi?
ja sve i da 'oću, ne mogu neg takvapalermo wrote:Seveda. Ako ćeš raščupana, nenašminkana, neuredna na drugi sastanak (pod geslom to sam ja, nek me upozna) onda dođi takva i na prvi. Čemu patnja......Sa_dy wrote:
- fatamorgana
#59 Re: Biti to što jesi?
Jel' to cemu granapdzija,Sa_dy wrote:Vala ja rasHcuPana ne idem ni do granapa...al to sam samo ja.palermo wrote:Sa_dy wrote:
Seveda. Ako ćeš raščupana, nenašminkana, neuredna na drugi sastanak (pod geslom to sam ja, nek me upozna) onda dođi takva i na prvi. Čemu patnja......
-
*zena21
#60 Re: Biti to što jesi?
jasta cu neg bit to sto jesam 
-
nihil_
#61 Re: Biti to što jesi?
*zena21 wrote:jasta cu neg bit to sto jesam
- male_okice
#62 Re: Biti to što jesi?
ti si izuzetak od pravilaMis mekinjas wrote:ja sve i da 'oću, ne mogu neg takvapalermo wrote:Seveda. Ako ćeš raščupana, nenašminkana, neuredna na drugi sastanak (pod geslom to sam ja, nek me upozna) onda dođi takva i na prvi. Čemu patnja......Sa_dy wrote:
- Lady Godiva
#63 Re: Biti to što jesi?
hoćeš reći DIVNAnihil_ wrote:*zena21 wrote:jasta cu neg bit to sto jesam
-
nihil_
#64 Re: Biti to što jesi?
Interesantno kako to vi zene sve okrenete na svoj izgled, pa je l' imate ista drugo da vam je bitno na vama? 
- Lady Godiva
#65 Re: Biti to što jesi?
nihil_ wrote:Interesantno kako to vi zene sve okrenete na svoj izgled, pa je l' imate ista drugo da vam je bitno na vama?
ali sa ovim divna ja uopće nisam ciljala na izgled
- Not My Idea
#66 Re: Biti to što jesi?
Lady Godiva-ID yourself 
- Mis mekinjas
#67 Re: Biti to što jesi?
Iliti, u svakom žitu, ima kukoljamale_okice wrote:ti si izuzetak od pravilaMis mekinjas wrote:
ja sve i da 'oću, ne mogu neg takva
- Mis mekinjas
#68 Re: Biti to što jesi?
iliti, PARE NA SUNCE, ja ću joj sve oprostiti, ako ih izvadi.Not My Idea wrote:Lady Godiva-ID yourself
- Lady Godiva
#69 Re: Biti to što jesi?
Mis mekinjas wrote:iliti, PARE NA SUNCE, ja ću joj sve oprostiti, ako ih izvadi.Not My Idea wrote:Lady Godiva-ID yourself
neeeećuuuuuuu
a para nemam i da me prebijete
- Lady Godiva
#71 Re: Biti to što jesi?
ni jaNot My Idea wrote:ja ne prastam nista
anoush kraj telefona, jel' ti sad srce na mjestu?
- Mis mekinjas
#72 Re: Biti to što jesi?
Ok, daj malo para sad, nije valjda da si gora od meneLady Godiva wrote:ni jaNot My Idea wrote:ja ne prastam nista
anoush kraj telefona, jel' ti sad srce na mjestu?
- Not My Idea
#73 Re: Biti to što jesi?
- Lady Godiva
#74 Re: Biti to što jesi?
Mis mekinjas wrote:Ok, daj malo para sad, nije valjda da si gora od meneLady Godiva wrote:ni jaNot My Idea wrote:ja ne prastam nista
anoush kraj telefona, jel' ti sad srce na mjestu?![]()
osjećam se k'o u školskom dvorištu somewhere in USA
- Lady Godiva
#75 Re: Biti to što jesi?
nema na čemu, ma samo se pravimNot My Idea wrote:hvala, mnogo ste ljubazni