Rob_Atl wrote:@ JA_JA
... moj jaran iz Atlante doveo starog i staru , malu sestru i citavu familiju svoju (koji su imali karte za prvi red) , mi koji smo usli pola sata prije sviju naravno zauzeli smo prve redove ne da gledam utakmicu vec zbog pregleda tribine i svega. Naravno da ces reci pa sta ljudi su uzeli tu karte i imaju pravo da sjede, naravno da imaju ali kakva je razlika izmedju prvog reda ili petog?? Eh bas ti ljudi su nam zvali security i niko nikog nije htio ni da udara nit bilo sta. [/b]
I ja bih istozvao security...svaka cast ko je BHF, ali ako hoces neku sekciju, urani pa kupi, a nemoj kupovati 200 ili 300 sekcije da ustedis nesto para za par piva, i onda se usljepas na BHF. Cuo sam da je ovoga bilo dosta u Atlanti, jer su ljudi koji su imali karte u mojoj sekciji (iza gola) imali problema sa nekim frajerima...Ali to ide po onom bosanskom, hajde ba snaga klade valja, pa bilo kako bilo...by the way, ja sam prestajao od 3pm do ponoci i cijelo vrijeme navijao, tako da nisam od onih koji sjede i rahat gledaju...