Djindjic je bio mnogo toga.
Posle ubistva Srbija je ostala bez Predsednika drzave, bez predsednika Parlamenta i nazalost i bez Premijera.
Ako se dobro secam Natasa Micic je bila vd Predsednika Parlamenta, a cini mi se i Drzave.
I to je plod rada Zorana Djindjica.
Medjusobno neslaganje Djindjica i Kostunice starije je od obracuna u kome se Kostunica povukao sa vlasti, bez ikakve primedbe. Kostunica se povukao i iz Demokratske stranke kada se u njoj gledalo ko ce naslediti Micunovica.
Cesto se prodaje prica kako je Kostunica, organizovao ubistvo Djindjica. Covek koji je kao predsednik Drzave vozio Jugo 45 i nastavio da zivi u svom stanu
Radi se jednostavno o pogresnom govoru Kostunice posle pobede nad Milosevicem u kome je kao gost EU sefova koji su zeleli da ga promovisu u puppy ja, izjavio da su Srbiji vazni i Rusija i SAD i EU.
Taj govor dao je energiju koja je bukvalno ugurala Djindjica na sve funkcije koje je zaposeo, sam i sa natasom Micic.
Bilo bi bolje za sve nas da su nastavili zajedno. Kostunica koji jedini zaista nikada nije lagao niti pravio politickie dilove sa Milosevicem i Djindjic koji je bio sjajan Menadzer i organizator.
Ne treba zaboraviti slogan na izborima koji su konacno srusili Milosevica, a taj je bio slika Kostunicih ociju i slogan - Ko jedini sme da vas gleda ?
Ostali posle 90etih i sitnih dilova sa Milosevicem imali su putera na glavi, pa i Djindjic.
Ne treba idealizovati nikoga ali svakako je istina da u politici nismo imali slicnog Coveka na prostoru Juge u ovom periodu kada su svi nasi narodi konacno postali Slobodni i Suvereni.
Naravno zahvaljujuci svojoj oslobodilackoj borbi, a bogami i Kecige.