Kukavica ili samo obično đubre?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

hana_montana

#51 Re: Kukavica ili samo obično đubre?

Post by hana_montana »

irdijana wrote: nisam uopće načisto... nisam ni očekivala da će neko riješit moj problem.... možda sam samo htjela čuti da to baš i nije tako strašno.... ali evo, niko od vas ne bi se upustio u ovu priču... vi ste objektivni ja ne mogu biti.... pokretačica teme je vrlo zbunjena.... i ne zna šta bi od sebe.... ko balavica... al eto, ne možemo svi bit pametni i objektivni.... neko mora bit i naivan....

svi mi ponekad budemo naivni :) popuste one kocnice ko kad cugnes malo vina :mrgreen:

ne znam baaaa :) ...preispitaj sebe,sta zelis,sta mozes...eto opet se javio prvi,cestito ti rodjendan, meni bi to znacilo nesto :) mozda se stvarno boji a mozda je i ozenjen :D a mozda i kreten sto kaze misko :skoljka: al poenta je da ti moras shvatit sta je :)

eto ti prilika,ta kafa :) posadi ga ispred sebe,malo opreznosti nije zgoreg :D pitaj,reci,napadni ga viljuskom :lol:

ako mislis da vrijedi probaj,bori se..zivot je jedan zivi ga fikreta :D

i daaa ima i finih muskaraca na netu nisu svi djubrad :mrgreen:
Ergun

#52 Re: Kukavica ili samo obično đubre?

Post by Ergun »

irdijana wrote:Upoznali se slučajno, a budući živimo na dva različita kraja zemlje, komunikaciju nastavili preko neta...znate već te folove...telefoni,sms-ovi,priče do gluhog doba noći... i tako mjesecima...počeli se čudno ponašati, ko je gdje, malo peckanja ako se ne javi odmah, usklađivali rasporede kako bi mogli naveče na net (kao idemo vanka):) nađemo se opet,da eto popijemo kafu, nismo tad pričali o tome šta nam se dešava....
nego tek opet na netu.... istresao je pred mene bruku emocija... ostala sam zatečena jer sam se valjda pravila da neke stvari ne primjećujem...a onda smo otvorili i moje karte...zaključak:zaljubili smo se....
a onda je on odlučio da se te emocije moraju presjeći jer zbog daljine ne možemo imat vezu.... daljina mu puno smeta... a kako bi presjekli emocije(nazvao je sebe kukavicom),moramo prestat komunicirat... ok...nerado,ali pristanem i na to... kao eto bit će nam lakše... i tako nekih mjesec dana ne komuniciramo nikako.... a onda od mog rođendana,mislim od rođendanske poruke,komunikacija počinje opet... u početku pomalo suzdržana,ali polako dolazi na staro...
međutim,primjećujem da on nekako u nekom periodu pokaže neke emocije i valjda kad se skonta da je postalo primjetno,povuče se... niti jednom riječju nije spomenuo zašto smo ponovo počeli komunicirati, šta hoće od mene... predstoji nam susret,zbog mojih poslovnih obaveza idem u njegov grad... doduše,mogla sam da biram izmešu dva,ali eto on je izrazio želju da izaberem njegov i da se vidimo... da pijemo kafu.... ja čak i ne znam što otvaram ovu temu,ali valjda želim pitati sve vas muškarce,zašto imate potrebu da se tako igrate???? zašto je otišao i opet vratio komunikaciju,a bila mu je konačna odluka kao da je to kraj.... kako se ponašati prema takvoj osobi? mislim da je očigledno da mi nije svejedno,da još emocije koje imam za njega imaju popriličan intenzitet,čim razbijam glavu šta on osjeća... ja jednostavno više ne vjerujem u njegovu priču o emocijama...ali zašto onda jednostavno ne kaže i prestanemo komunicirat jednom za svagda????? kakav stav zauzeti prema njemu??? ja još nemam snage da skroz kidnem od njega,*ebi ga :( dečki,da vas čujem? šta vas navodi na takva ponašanja?

Pa očito je da mu se sviđaš, ne vjerujem da se poigrava s tobom.
Problem je u njemu, ne zna sta hoće. :roll:
Ponudi mu seks, možda se onda malo okuraži. :mrgreen:
Ergun

#53 Re: Kukavica ili samo obično đubre?

Post by Ergun »

hana_montana wrote:
irdijana wrote: nisam uopće načisto... nisam ni očekivala da će neko riješit moj problem.... možda sam samo htjela čuti da to baš i nije tako strašno.... ali evo, niko od vas ne bi se upustio u ovu priču... vi ste objektivni ja ne mogu biti.... pokretačica teme je vrlo zbunjena.... i ne zna šta bi od sebe.... ko balavica... al eto, ne možemo svi bit pametni i objektivni.... neko mora bit i naivan....

svi mi ponekad budemo naivni :) popuste one kocnice ko kad cugnes malo vina :mrgreen:

ne znam baaaa :) ...preispitaj sebe,sta zelis,sta mozes...eto opet se javio prvi,cestito ti rodjendan, meni bi to znacilo nesto :) mozda se stvarno boji a mozda je i ozenjen :D a mozda i kreten sto kaze misko :skoljka: al poenta je da ti moras shvatit sta je :)

eto ti prilika,ta kafa :) posadi ga ispred sebe,malo opreznosti nije zgoreg :D pitaj,reci,napadni ga viljuskom :lol:

ako mislis da vrijedi probaj,bori se..zivot je jedan zivi ga fikreta :D

i daaa ima i finih muskaraca na netu nisu svi djubrad :mrgreen:

Fin sam i ja, pa opet slabo ide mi sa ženama. :-x
Ne volim govoriti u prvom licu, ali ljepuškast sam, mnoge su mi to i djevojke rekle.
Daleko od toga da sam ja neki maneken, ali nisam ni ružan Bogu hvala. Djevojke kažu da sam sladak i fin, a ja bih dodao još i čestit, ali džaba... Sve se završava na tome da sam sladak, ali nenam ništa konkrentno. :sad: :sad:
Ridjobrki

#54 Re: Kukavica ili samo obično đubre?

Post by Ridjobrki »

Meni je šega koncept "veza na daljinu" u BiH - prepiš'o bi čitavu državu s kraja na kraj, obiđeš je čitavu sa jednim rezervoarom, čovječe... Čuj "daljina"! :-) :-) :-)

Poziv unutar mreže nekoliko feninga, ništa nije dalje od par sati vožnje i to veza na daljinu... :lol:
Ergun

#55 Re: Kukavica ili samo obično đubre?

Post by Ergun »

Ridjobrki wrote:Meni je šega koncept "veza na daljinu" u BiH - prepiš'o bi čitavu državu s kraja na kraj, obiđeš je čitavu sa jednim rezervoarom, čovječe... Čuj "daljina"! :-) :-) :-)

Poziv unutar mreže nekoliko feninga, ništa nije dalje od par sati vožnje i to veza na daljinu... :lol:

Pa normalno da je daljina.
Sve je daleko što nije iz tvog grada. :roll:
hana_montana

#56 Re: Kukavica ili samo obično đubre?

Post by hana_montana »

Ergun wrote:

Ne volim govoriti u prvom licu, ali ljepuškast sam, mnoge su mi to i djevojke rekle.
Daleko od toga da sam ja neki maneken, ali nisam ni ružan Bogu hvala. Djevojke kažu da sam sladak i fin, a ja bih dodao još i čestit, ali džaba... Sve se završava na tome da sam sladak, ali nenam ništa konkrentno. :sad: :sad:

pogresan topik duso :mrgreen:

Ergun wrote: Pa očito je da mu se sviđaš, ne vjerujem da se poigrava s tobom.
:lol: :lol: :lol:

ova ti je zlata vrijedna :skoljka:
Ergun

#57 Re: Kukavica ili samo obično đubre?

Post by Ergun »

hana_montana wrote:
Ergun wrote:

pogresan topik duso :mrgreen:

Ergun wrote: Pa očito je da mu se sviđaš, ne vjerujem da se poigrava s tobom.
:lol: :lol: :lol:

ova ti je zlata vrijedna :skoljka:

:x :x
dječak sa šibicama

#58 Re: Kukavica ili samo obično đubre?

Post by dječak sa šibicama »

Ridjobrki wrote:Meni je šega koncept "veza na daljinu" u BiH - prepiš'o bi čitavu državu s kraja na kraj, obiđeš je čitavu sa jednim rezervoarom, čovječe... Čuj "daljina"! :-) :-) :-)

Mozda si se pogresno izrazio, ali ako je on u Kladusi a ona u Trebinju, onda je na daljinu :D ... a i, khm, ovaj, onaj, sta ce reci tetke i strine sto je ona srpkinja :D

Hocu reci, ako dvoje nisu skupa (a znas da zene nekada, molim zene da preskoce ovo u zagradi, vole biti kao pijavice) onda je to na daljinu.

Nekome je malo da dragog (necu reci dragu, mi smo racionalniji, kofol :D) vidi jednom u 10 ili mjesec dana.

Ok, da ne kenjam dalje :D
tinchy

#59 Re: Kukavica ili samo obično đubre?

Post by tinchy »

Ergun wrote:
ništa bez slike :lol: :lol:
palermo

#60 Re: Kukavica ili samo obično đubre?

Post by palermo »

irdijana wrote:Upoznali se slučajno, a budući živimo na dva različita kraja zemlje, komunikaciju nastavili preko neta...znate već te folove...telefoni,sms-ovi,priče do gluhog doba noći... i tako mjesecima...počeli se čudno ponašati, ko je gdje, malo peckanja ako se ne javi odmah, usklađivali rasporede kako bi mogli naveče na net (kao idemo vanka):) nađemo se opet,da eto popijemo kafu, nismo tad pričali o tome šta nam se dešava....
nego tek opet na netu.... istresao je pred mene bruku emocija... ostala sam zatečena jer sam se valjda pravila da neke stvari ne primjećujem...a onda smo otvorili i moje karte...zaključak:zaljubili smo se....
a onda je on odlučio da se te emocije moraju presjeći jer zbog daljine ne možemo imat vezu.... daljina mu puno smeta... a kako bi presjekli emocije(nazvao je sebe kukavicom),moramo prestat komunicirat... ok...nerado,ali pristanem i na to... kao eto bit će nam lakše... i tako nekih mjesec dana ne komuniciramo nikako.... a onda od mog rođendana,mislim od rođendanske poruke,komunikacija počinje opet... u početku pomalo suzdržana,ali polako dolazi na staro...
međutim,primjećujem da on nekako u nekom periodu pokaže neke emocije i valjda kad se skonta da je postalo primjetno,povuče se... niti jednom riječju nije spomenuo zašto smo ponovo počeli komunicirati, šta hoće od mene... predstoji nam susret,zbog mojih poslovnih obaveza idem u njegov grad... doduše,mogla sam da biram izmešu dva,ali eto on je izrazio želju da izaberem njegov i da se vidimo... da pijemo kafu.... ja čak i ne znam što otvaram ovu temu,ali valjda želim pitati sve vas muškarce,zašto imate potrebu da se tako igrate???? zašto je otišao i opet vratio komunikaciju,a bila mu je konačna odluka kao da je to kraj.... kako se ponašati prema takvoj osobi? mislim da je očigledno da mi nije svejedno,da još emocije koje imam za njega imaju popriličan intenzitet,čim razbijam glavu šta on osjeća... ja jednostavno više ne vjerujem u njegovu priču o emocijama...ali zašto onda jednostavno ne kaže i prestanemo komunicirat jednom za svagda????? kakav stav zauzeti prema njemu??? ja još nemam snage da skroz kidnem od njega,*ebi ga :( dečki,da vas čujem? šta vas navodi na takva ponašanja?
Odjebi ga.

Kad ga odjebeš potpuno ti je svejedno je li kukavica ili đubre, ili oboje ili nijedno od toga.

Da ne pomisliš da se zezam, nisam uopšte, jednostavno ga odjebi i ne razmišljam o tome zašto.
palermo

#61 Re: Kukavica ili samo obično đubre?

Post by palermo »

Ergun wrote:
Pa normalno da je daljina.
Sve je daleko što nije iz tvog grada. :roll:
Sve ovisi od perspektive.

meni je sve što je u mom gradu daleko, sve što je izvan grada mi je mnogo bliže :D .

Saznat ćeš, don't sikiriki :wink:
Not My Idea

#62 Re: Kukavica ili samo obično đubre?

Post by Not My Idea »

dječak sa šibicama wrote:Jos jedna tema na kojoj je generalni odgovor "ma daj, virutalno zaljubljivanje je nemoguce" ali svi imaju stosta da kazu na tu temu :D

Posebno su zanimljivi likovi koji se sprdaju na tu temu, ali uredno ulijecu svakoj iole zanimljivoj i po procjeni slobodnoj (a moze i udata) forumasici :D :D
:thumbup:

mozda se covjek boji upustit u vezu zbog daljine. a ne moze prelomit i zavrsit s tobom.
jednostavno, probaj otvoreno pitat da zajedno definisete vas odnos i njegovu buducnost.
zambaklija

#63 Re: Kukavica ili samo obično đubre?

Post by zambaklija »

jeste vi to baš pili kahvu ili ono ;-) fol kafu???nije mi jasno :run:
Ridjobrki

#64 Re: Kukavica ili samo obično đubre?

Post by Ridjobrki »

Sa ove distance mogu samo nagađati ali mislim da je on njega mušterija metnuti. :-?
Not My Idea

#65 Re: Kukavica ili samo obično đubre?

Post by Not My Idea »

Ridjobrki wrote:Sa ove distance mogu samo nagađati ali mislim da je on njega mušterija metnuti. :-?
brko, pa neke stvari se ne moraju ni govorit .. ono - it goes without saying

pitanje je, jel jos sta musterija?
palermo

#66 Re: Kukavica ili samo obično đubre?

Post by palermo »

Not My Idea wrote:
Ridjobrki wrote:Sa ove distance mogu samo nagađati ali mislim da je on njega mušterija metnuti. :-?

pitanje je, jel jos sta musterija?[/quote]

za dvaput, predmijevam
Ergun

#67 Re: Kukavica ili samo obično đubre?

Post by Ergun »

tinchy wrote:
Ergun wrote:
Može fb profil ?? :zoka:
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#68 Re: Kukavica ili samo obično đubre?

Post by plain vanilla »

Not My Idea wrote:

pitanje je, jel jos sta musterija?
nemoj tako..kakva su sad vremena..dobro je da nije u trendu :mrgreen:
*mima*

#69 Re: Kukavica ili samo obično đubre?

Post by *mima* »

I jel popise kafu?
respo

#70 Re: Kukavica ili samo obično đubre?

Post by respo »

iridijana upoznas forumasa iz tvog grada i rijesis se brige zvane kukavica ili djubre
respo

#71 Re: Kukavica ili samo obično đubre?

Post by respo »

tinchy wrote:
Ergun wrote:
auta ili :)
PeppermintSA

#72 Re: Kukavica ili samo obično đubre?

Post by PeppermintSA »

respo wrote:
tinchy wrote:
Ergun wrote:

:lol: :lol: :lol: :lol:

:thumbup: :thumbup: :thumbup:

možda si previše fin ;-)
tinchy

#73 Re: Kukavica ili samo obično đubre?

Post by tinchy »

respo wrote:
tinchy wrote:
Ergun wrote:

:lol: :lol:
Cholina_Lokica

#74 Re: Kukavica ili samo obično đubre?

Post by Cholina_Lokica »

Jel', to i dalje svi ga mrzimo i pljujemo :?
PalaSa Marsa

#75 Re: Kukavica ili samo obično đubre?

Post by PalaSa Marsa »

Officer Crabtree wrote:ma mogao sam ga i ne napisati a to bi bilo tako...

previše filozofirate za neko poznanstvo koje se nastavilo dubokim razotkrivanjem putem internet poruka... sigurno će se pojaviti oni s iskustvom koji će kasnije reć da su postali bake i deke blizancima plave kose nakon upoznavanja preko interneta... al' iako razumijem te jer imaš dileme s obzirom da ti to nije stabilna situacija, nemoguće je da neko iz toga gore napisanog tebi ovdje kaže da li kukavica ili je obično đubre (tj. da ti napiše bilo šta o momku)...

mislim, paušalno je to sve jebajiga za sad, preporuka je nađite sebi nekog koga ćete moći dodirivati

btw. fino čitam ove žene koje su spremne psihološki profil napisat na osnovu toga što se ovaj ponekad javi a ponekad ne javi, divno, često mi petit keks zaglavi u čaju jer čitajući ne mogu da kontrolišem stepen otapanja, tol'ko me privuče
OfiSR, treba tvoje postove posebno izanalizirat'. :-D :lol: :D (Mislim, ima smisla, sto jes', jes'). :-D
Locked