Melanholik wrote:
![]()
smiješno
evo još jedne smiješne
fakat
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Melanholik wrote:
![]()
Na ovo niko ne reaguje a istina je.malaplavooka wrote:Hmmmm. ne igraj, ne vrijedi, na koncu ne možeš igrati danima, budi to što jesi i hoće-hoće, neće? Nikom ništa. Mada iz ličnog iskustava znam da muškarci iskrenu curu gledaju ko da je s Marsa pala...ne snalaze se s takvima baš najbolje pa stoga imaju više afiniteta prema "igračicama" osjećaju se valjda polaskanima ili šta već...
Ne....hoćemo kompromis, da svi budu sretn i zadovolji.edo_79 wrote:@Ghost ..... Druže moj ... žene hoće da budu ono ... My way or highway .... samo što to ne pali uvijek .... možda pali do neke mjere .... ali uvijek postoji ... the line one shouldn't cross .... a kad se to desi .... e onda je avaj ... kukala ti majka ... nevaljaš... vakav si nakav si... isti si ko svi ostali ... prosto zato što ne želiš da igraš po nečijim pravilima .....
Da ne offtopičim dalje .... na koncu konaca ... ako nešto želiš iskreno i od sveg srca ... budi ono što jesi i nemoj nikom dozvoljavati da te oblikuje onako kako njemu/njoj paše ... jer kompletan si samo ako si ono što jesi ....
Je l' to ono kada jedna strana ubijedi drugu da je stav obostran?drekalica28 wrote:
Ne....hoćemo kompromis, da svi budu sretn i zadovolji.
SVAKA ČAST StrpljivaStrpljiva wrote:Je l' to ono kada jedna strana ubijedi drugu da je stav obostran?drekalica28 wrote:
to nije ona, to je njen Kozmopiupiu wrote: Elem, mislim da je pokretacicu temu neko pogresno informisao o znacenju rijeci 'kucka'.![]()
![]()
Strpljiva wrote:Je l' to ono kada jedna strana ubijedi drugu da je stav obostran?drekalica28 wrote:
Jah...baš svaka čast.edo_79 wrote:SVAKA ČAST StrpljivaStrpljiva wrote:Je l' to ono kada jedna strana ubijedi drugu da je stav obostran?drekalica28 wrote:
Ne....hoćemo kompromis, da svi budu sretn i zadovolji....... uzela si mi post
Šta je ba istina??? Da mi muškarci volimo kučke? Kako dodjoste do tog zaključka?drekalica28 wrote:Na ovo niko ne reaguje a istina je.malaplavooka wrote:Hmmmm. ne igraj, ne vrijedi, na koncu ne možeš igrati danima, budi to što jesi i hoće-hoće, neće? Nikom ništa. Mada iz ličnog iskustava znam da muškarci iskrenu curu gledaju ko da je s Marsa pala...ne snalaze se s takvima baš najbolje pa stoga imaju više afiniteta prema "igračicama" osjećaju se valjda polaskanima ili šta već...
Ne....hoćemo kompromis, da svi budu sretn i zadovolji.edo_79 wrote:@Ghost ..... Druže moj ... žene hoće da budu ono ... My way or highway .... samo što to ne pali uvijek .... možda pali do neke mjere .... ali uvijek postoji ... the line one shouldn't cross .... a kad se to desi .... e onda je avaj ... kukala ti majka ... nevaljaš... vakav si nakav si... isti si ko svi ostali ... prosto zato što ne želiš da igraš po nečijim pravilima .....
Da ne offtopičim dalje .... na koncu konaca ... ako nešto želiš iskreno i od sveg srca ... budi ono što jesi i nemoj nikom dozvoljavati da te oblikuje onako kako njemu/njoj paše ... jer kompletan si samo ako si ono što jesi ....
Najiskrenije....nemam pojam šta volite.Ghost_Rider_XXX wrote: Šta je ba istina??? Da mi muškarci volimo kučke? Kako dodjoste do tog zaključka?
Zaista, čovjek što se više trudi da ukapira žene, to više pići u rikverc. Fakt je da je jako malo kako žena tako i muškaraca koji su u stanju da poštuju i ne zloupotrijebe nečiju dobrotu i ono što suprotna strana pruža.edo_79 wrote:Znali ili neznali ... u oba slučaja mora postojati ono zajedno da bi sve funkcionisalo ... a ne samo jedna strana ... bez obzira o kojoj strani se radi .....
Niko nije rekao da kompromis postoji .... naprotiv uvijek postoji .... ukoliko je neko spreman na kompromis
@ Ghost ... ma na kraju ispada da mora postojati kompromis ... al kako ONA kaže ....
To jest Kako da nedrekalica28 wrote:Najiskrenije....nemam pojam šta volite.Ghost_Rider_XXX wrote: Šta je ba istina??? Da mi muškarci volimo kučke? Kako dodjoste do tog zaključka?
Sve do jednog kojeg poznajem kuka da mu je naći finu djevojku, milu, poštenu, iskrenu, da ne igra igrica, da kaže šta misli i tako dalje.
A ako naiđete na takvu, onda uglavnom ne znate hoćete li kakiti ili piškiti. Čast izuzetcima koji imaju muda pa stoje iza onoga što kažu. Ali fakat vas većina ne vidi šumu od silnog drveća. I još onda imate obraza reći da smo mi komplikovane.
Hau jes nou.
onda tu finu zamijene za stojudrekalica28 wrote:Najiskrenije....nemam pojam šta volite.Ghost_Rider_XXX wrote: Šta je ba istina??? Da mi muškarci volimo kučke? Kako dodjoste do tog zaključka?
Sve do jednog kojeg poznajem kuka da mu je naći finu djevojku, milu, poštenu, iskrenu, da ne igra igrica, da kaže šta misli i tako dalje.
A ako naiđete na takvu, onda uglavnom ne znate hoćete li kakiti ili piškiti. Čast izuzetcima koji imaju muda pa stoje iza onoga što kažu. Ali fakat vas većina ne vidi šumu od silnog drveća. I još onda imate obraza reći da smo mi komplikovane.
Hau jes nou.
bravo!drekalica28 wrote:Najiskrenije....nemam pojam šta volite.Ghost_Rider_XXX wrote: Šta je ba istina??? Da mi muškarci volimo kučke? Kako dodjoste do tog zaključka?
Hau jes nou.
pustopoljina wrote: bravo!
razumijem autoricu teme, ali nemam sta pametno reci...
Draga moja, ako se ne varam, nismo svi takvi! Ti to najbolje znaš.drekalica28 wrote:Najiskrenije....nemam pojam šta volite.Ghost_Rider_XXX wrote: Šta je ba istina??? Da mi muškarci volimo kučke? Kako dodjoste do tog zaključka?
Hau jes nou.
Jedan zanimljiv citat s hr.wiki:drekalica28 wrote: Jah...baš svaka čast.![]()
To što se ne znate dogovoriti vi lično, ili osoba sa kojom ste, ne znači da kompromis ne postoji.
edo_79 wrote:To jest Kako da ne
Isto kao i velika većina djevojaka ... jao da mi je nać nekog, da me razumije, da sam mu bitna ... što u slobodnom prevodu znači, da mu stavim brnjicu na usta i da gleda gdje ja hoću, da mi je uvijek dostupan, da trči kad zovem, da nesmije imati ni prijateljicu niti smije bilo gdje bez prethodnog javljanja....
To meni ne liči na kompromis..... nikako
Izuzeci koji imaju muda su oni koji ih otkantaju na prvu pa onda provedu par godina žaleći za njima, jer ipak žene više vole macho frajere koji to čine i koji su i drski i bezobrazni i svašta nešto.... dok se ostali stavljaju u niže kategorije .....
Touche! Dobrice mogu biti zanimljive sve dok se njima mogu rane( koje su kucke uzrokovale) izlijeciti, u protivnom su dosadne. Nece mi nikad biti jasni momci sa preko triJes kuka kojima su i dalje zanimljive te igrice grijanja-hladjenja, ali mnogima ocito odgovaraju.drekalica28 wrote:Najiskrenije....nemam pojam šta volite.Ghost_Rider_XXX wrote: Šta je ba istina??? Da mi muškarci volimo kučke? Kako dodjoste do tog zaključka?
Hau jes nou.
Odlično znam da niste svi isti, zato sam i rekla čast izuzetcima.Ghost_Rider_XXX wrote: Draga moja, ako se ne varam, nismo svi takvi! Ti to najbolje znaš.
Na kraju krajeva ovdje govorimo o muškarcima, a ne o windfuckerima.
Podjimo od mene, jesam taksativno tebi lično iznio šta hoću od žene, i to dobio i još ne zamjenih sa Stojom kako reče neko.
Dok ne ostanemo bez para za vožnju ukrugdrekalica28 wrote:Odlično znam da niste svi isti, zato sam i rekla čast izuzetcima.Ghost_Rider_XXX wrote: Draga moja, ako se ne varam, nismo svi takvi! Ti to najbolje znaš.
Na kraju krajeva ovdje govorimo o muškarcima, a ne o windfuckerima.
Podjimo od mene, jesam taksativno tebi lično iznio šta hoću od žene, i to dobio i još ne zamjenih sa Stojom kako reče neko.![]()
A i ti isto tako znaš gdje ja pripadam.
Nismo svi isti, to je činjenica.
Kada govorimo o tome šta ko želi od partnera/ice muška strana trubi non stop jedno te isto, mi žene ne kaskamo za njima ni sekunde.
Obje strane traže isto, žele isto a opet se svi vrtimo krug. Pa dokle više?