Realno nije mu ni mjesto u rep. BiH
Zlatan Ibrahimović
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
BECHO
Zlatan je postupio potpuno ispravno jer je uradio dobar pos'o za zemlju koja ga hrani! Da sam ja na mjestu Oranja, podigo bi mu spomenik u centru Amsterdama!winetou wrote:Slab je Zlatan. Nije se bas ni pokazao na prvenstvu. Onaj gol protiv Italije, ali i to jednom u sto godina se takav gol daje.
Realno nije mu ni mjesto u rep. BiH
-
Ervin
Eto ispade i Zlatan. Opuco penal preko gola. Tako ti je to kada igras za Ajax
.
Sto se tice Zlatanovog porijekla....hehehe neki kazu da mi je rodjak, i da je njegov djed i moja nena brat i sestra...nemam pojma.
Znam samo da ga je otac odveo kada je bio mali iz Bijeljine, posle razvoda sa njegovom matorom. Ona se posle udala za nekog Hrvata, ali bila je Srpkinja. Otac mu se ozenio u Swedskoj i imao je jos djece. Dolazio je sve rijedje kuci.
Zlaje se sjecam kao malog, kako sevozo sa biciklom po ulici, volio se potuci, a posle je trenirao i karate. Sto se tice fudbala, momak je zelio da igra za Bosnu, i mnogi su ljudi pisali iz Svedske nasem nogometnom savezu da se pripazi na mladog talenta jer su Svedjani vec poceli da ga ganjaju.
Dugo se nije nogometni fudbalski savez oglasio, ali ipak dosao je poziv. Ali Zlatan nije htio da ide zato sto nije igrao ni Salihamidzic ni Bolic, ni Baljic ni Barbarez, bar je tako pricao (valjda je to bio poziv za mladu reprezentaciju). Svedjani su se pripremali za Svjetsko prvenstvo u Koreju i Japan......i tako su i njega poveli....
STETA....i ja sam ga volio vidjeti u Bosanskom dresu..sa njim bi sigurno pobijedili Dansku...jebiga...
Sto se tice Zlatanovog porijekla....hehehe neki kazu da mi je rodjak, i da je njegov djed i moja nena brat i sestra...nemam pojma.
Znam samo da ga je otac odveo kada je bio mali iz Bijeljine, posle razvoda sa njegovom matorom. Ona se posle udala za nekog Hrvata, ali bila je Srpkinja. Otac mu se ozenio u Swedskoj i imao je jos djece. Dolazio je sve rijedje kuci.
Zlaje se sjecam kao malog, kako sevozo sa biciklom po ulici, volio se potuci, a posle je trenirao i karate. Sto se tice fudbala, momak je zelio da igra za Bosnu, i mnogi su ljudi pisali iz Svedske nasem nogometnom savezu da se pripazi na mladog talenta jer su Svedjani vec poceli da ga ganjaju.
Dugo se nije nogometni fudbalski savez oglasio, ali ipak dosao je poziv. Ali Zlatan nije htio da ide zato sto nije igrao ni Salihamidzic ni Bolic, ni Baljic ni Barbarez, bar je tako pricao (valjda je to bio poziv za mladu reprezentaciju). Svedjani su se pripremali za Svjetsko prvenstvo u Koreju i Japan......i tako su i njega poveli....
STETA....i ja sam ga volio vidjeti u Bosanskom dresu..sa njim bi sigurno pobijedili Dansku...jebiga...
-
stidljiv
#58 Zlatan Ibrahimović
Jestel culi za ovo?? Od 2005 Zlatan ce igrati za JUVE.Kao i Saviola a mozda i Gilardino.
FORZA JUVE!!!!!
FORZA JUVE!!!!!
-
stidljiv
Naravno da ima. Evo izvoli... http://www.juvefc.com/ 
-
BECHO
Hvala!stidljiv wrote:Naravno da ima. Evo izvoli... http://www.juvefc.com/
- pekarce
Steta.
A ja sam se uvijek potajno nadao da ce sa Ajax onako ponovo uspeti ka vrhovima evropslih ljestvica iliti merdevinica sa nasim nosonjom Zlatkom sto se deklarisao kao Shved. Stvarno jesam.
Nevezano za ovu temu, da li je iko primjetio slicnost izmedju naseg zlacanog Shveda i Iana Thorpea?
K'o da su iz iste maternice!
Nevezano za ovu temu, da li je iko primjetio slicnost izmedju naseg zlacanog Shveda i Iana Thorpea?
- pekarce
Steta.
A ja sam se uvijek potajno nadao da ce sa Ajax onako ponovo uspeti ka vrhovima evropskih ljestvica iliti merdevinica sa nasim nosonjom Zlatkom sto se deklarisao kao Shved. Stvarno jesam.
K'o da su iz iste maternice!
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
On je levat al ti si seljak.Kome si ti dao guzice sa saku para?Pravda30 wrote:levat i prodana dusa
a prodane duse...nastavite
Eto, neko uspije a ovi nasi primitivci ga odmah osudjuju
-
Pravda30
Bobi wrote:On je levat al ti si seljak.Kome si ti dao guzice sa saku para?Pravda30 wrote:levat i prodana dusa
a prodane duse...nastavite
Eto, neko uspije a ovi nasi primitivci ga odmah osudjuju.
Seljak nisam no ne bih imao nista protiv toga niti vidim ista lose u tome.Biti seljak ima svoje prednosti no znam da ces ti sad preokrenuti pricu i reci, ma nije to ono seljak seljak , vec papapak itd..bla bla bla..
A ja ne osudujem nikoga vec samo kazem istinu.. On je levat i to je fakat.Cak se sjecam i onoga doba kad je nosio Zlatan na dresu, stido se svog prezimena...
Barbarez je ljudina, Salihamidzic je ljudina... To su ljudine jer kad je bilo i najteze oni se nisu odrekli SVOGA i onoga sto jesu!A mogli su! I njih respektujem a da sada hvalim neke prodane duse, ne pada mi napamet!
- NeKi_LiK
Jedina veza Zlatana sa Bosnom jeste njegovo porijeklo. Čitav život živi kao sved i sasvim je normalno da igra za njihovu reprezentaciju. Drugo je to što neki misle da mu je babo trebao reći da igra za Bosnu pa da i on sa ostalim reprezantativcima cuga u Boemima na pripremama reprezentacije.Pravda30 wrote:.
A ja ne osudujem nikoga vec samo kazem istinu.. On je levat i to je fakat.Cak se sjecam i onoga doba kad je nosio Zlatan na dresu, stido se svog prezimena...
A taj "stid od prezimena" i ime Zlatan na dresu je samo zbog toga što su ga navijači zamolili jer se kod kupovine originalnom dresa dodatna usluga štampanja imena placa prema broju slova, tako da bi "Ibrahimovic" bilo prilično skupo. Ni prva ni zadnja takva situacija.
-
statijeba
Zamislite kako je svedjanima izgovoriti Ibrahimovic?A bilo bi smjesno da Svedjani ne znaju izgovoriti ime najboljeg svedskog igraca...
Sto se tice BiH,on je dao izjavu da bi igrao za BiH kada bi bio pozvan ali pravila FIFE su jasna.Znaci NE MOZE!
Osim toga momak je odrastao u Svedskoj a na Balkanu je bio samo jednom kada je posjetio Bijeljinu,Tuzlu i Dubrovnik.
U ostalom mnogi se gnusaju dijaspore,pa budite dosljedni i ovaj put kada je u pitanju jedan ovakav lik.Sta ce vam dijaspora,dijaspora je svakako primitivna,nekulturna,kurci se a ne vrijedi ni pola grosa...
Sto se tice BiH,on je dao izjavu da bi igrao za BiH kada bi bio pozvan ali pravila FIFE su jasna.Znaci NE MOZE!
Osim toga momak je odrastao u Svedskoj a na Balkanu je bio samo jednom kada je posjetio Bijeljinu,Tuzlu i Dubrovnik.
U ostalom mnogi se gnusaju dijaspore,pa budite dosljedni i ovaj put kada je u pitanju jedan ovakav lik.Sta ce vam dijaspora,dijaspora je svakako primitivna,nekulturna,kurci se a ne vrijedi ni pola grosa...
-
Drug_Tito
Zato sto ide u Juventus. Neki kazu da je prodana dusa. Nije, covjek prihvatio ono sto mu je najbolje. Da sam ja u njegovim kopackama isto bi ucunio. Nista on nije prodao, otisa je da igra za one koji su mu dali sansu da igra. Al je CKAPI sto je otisao u Juve.Sto??? Zato sto prelazi u Juventus ili onako prirodno?
-
BECHO
Suplja vam je prica pravo!Drug_Tito wrote:Zato sto ide u Juventus. Neki kazu da je prodana dusa. Nije, covjek prihvatio ono sto mu je najbolje. Da sam ja u njegovim kopackama isto bi ucunio. Nista on nije prodao, otisa je da igra za one koji su mu dali sansu da igra. Al je CKAPI sto je otisao u Juve.Sto??? Zato sto prelazi u Juventus ili onako prirodno?