Ko je kome prvi prišao?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Rootboi
#51 Re: Ko je kome prvi prišao?
.
Last edited by Rootboi on 07/09/2012 03:21, edited 1 time in total.
- hadzinicasa
#52 Re: Ko je kome prvi prišao?
kakav nered wrote:prišla sam par puta, onako otvoreno "sviđaš mi se"... ali je svaki put ispalo bezveze... digneš im ego pa se kasnije ponašaju kretenski... prvi lik kome sam prišla se toliko nafurao poslije toga da je to bilo presmiješno... drugi je kontao da me "ima" tu večer pa sam ga morala razočarati i objasniti da me nije dobro skontao i naravnoi tu sam odustala od prilaženja...
ali, uradila sam to još jednom kasnije... to je bio lik s kojim sam se gledala godinama (Mostar jbg)... vikend navečer, gužva na ulici i susrećemo se... pogledam ga ravno u oči i kažem "sviđaš mi se", a on "ne, ti se meni sviđaš"i prođemo... poslije kad smo se sreli šapne mi u prolazu "ne daju mi da budem s tobom" i prođe... jbg bili smo različite nacije...
eto, to su neka moja iskustva...
- hadzinicasa
#53 Re: Ko je kome prvi prišao?
oooooooooo zemljo Arabijo...... suuper!Cholina_Lokica wrote:Ceka da se sve zvijezde poklope
- kakav nered
#54 Re: Ko je kome prvi prišao?
a šta da ti kažem...hadzinicasa wrote:tuga.
-
dječak sa šibicama
#55 Re: Ko je kome prvi prišao?
A jel se racuna iz osnovne, kad mi je skolska dolazila na vrata pitati me da idemo kod nje zajedno pisati zadacu, i onda bulji u mene a ja mali debilcek ne kontam o cemu se radi, pisem zadacu?
Kad razmislim, nisam ni danas puno bolji
Realno, zenama je veliki problem prici muskarcu, nikada ne zna hoce li samo dici ego papku, ili ce on pomisliti da je ona laka roba, ili ce ipak "ubosti" i potrefiti na pravog frajera koji ima stila etc.
Kad razmislim, nisam ni danas puno bolji
Realno, zenama je veliki problem prici muskarcu, nikada ne zna hoce li samo dici ego papku, ili ce on pomisliti da je ona laka roba, ili ce ipak "ubosti" i potrefiti na pravog frajera koji ima stila etc.
-
*mima*
#56 Re: Ko je kome prvi prišao?
ispade da i zene misle da su laka roba ako im muskarac pridje
- Not My Idea
#57 Re: Ko je kome prvi prišao?
jednom
dok sam bila luda i mlada
u kaficu, prisla jednom momku, rekla mu da je sladak, dala mu broj telefona i rekla da se javi, okrenula se i otisla
momak je ostao ko popisan...i nikad se nije javio

u kaficu, prisla jednom momku, rekla mu da je sladak, dala mu broj telefona i rekla da se javi, okrenula se i otisla
momak je ostao ko popisan...i nikad se nije javio
-
sumirprimus
#59 Re: Ko je kome prvi prišao?
a kako znat jel normala il papak,ako ne pridjes,ovo vazi i za musko i za zensko,najgore bit sam...
- hadzinicasa
#60 Re: Ko je kome prvi prišao?
da. uloge su se zamijenile. dame biraju!?*mima* wrote:ispade da i zene misle da su laka roba ako im muskarac pridje
- hadzinicasa
#61 Re: Ko je kome prvi prišao?
zaista to misliš?sumirprimus wrote:najgore bit sam...
- wewa
#62 Re: Ko je kome prvi prišao?
nisam nikad, a ni ne bih... pricalo se neki dan o kriterijima za pozeljnog muskarca - meni je upravo samopouzdanje i inicijativa za upoznavanje jedan od njih. ako nema hrabrosti da mi pridje, kakav li je tek kad su veci zivotni izazovi u pitanju?!
- burek_in_space
#63 Re: Ko je kome prvi prišao?
Bez zajebancije sad, i zhenske ne znaju shta hoce od sebe.
Nedavno je jarana jedna pojela ochima, i kad se on odvazhio da pridje ( a kulturica lik totalno ), kako je prishao, tako je ona podigla nos, i ponashala se kao da je Boga za bradu uhvatila.
Inache, @mima pridji kako hocesh, samo me raznesi.

Nedavno je jarana jedna pojela ochima, i kad se on odvazhio da pridje ( a kulturica lik totalno ), kako je prishao, tako je ona podigla nos, i ponashala se kao da je Boga za bradu uhvatila.
Inache, @mima pridji kako hocesh, samo me raznesi.
- wewa
#64 Re: Ko je kome prvi prišao?
mima, raznosacica bureka 
- Shacii
#65 Re: Ko je kome prvi prišao?
tačno tako...zato sam ja uvijek za to da se "priđe", pa kako god...najbezbolnije je prići,dati broj telefona i "ako si zainteresovan-a javi mi se porukom ili nazovi" ako ne "drago mi je da smo se upoznali", kraj priče.sumirprimus wrote:a kako znat jel normala il papak,ako ne pridjes,ovo vazi i za musko i za zensko,najgore bit sam...
-
Gospoda Ministarka
#67 Re: Ko je kome prvi prišao?
Reci ti nama @hadzinice, je li se to spremas pozvati nekoga na kafu?
Slucajno smo se upoznali, ajmo reci prinudna komunikacija i nakon 4 min trazio moj broj telefona da odemo na kafu, ja mu rekla da nema potrebe da ista cekamo da je najbolje da je odmah popijemo.

Slucajno smo se upoznali, ajmo reci prinudna komunikacija i nakon 4 min trazio moj broj telefona da odemo na kafu, ja mu rekla da nema potrebe da ista cekamo da je najbolje da je odmah popijemo.
-
sumirprimus
#68 Re: Ko je kome prvi prišao?
ma jasta je...hadzinicasa wrote:zaista to misliš?sumirprimus wrote:najgore bit sam...
najgora je tisina.i samo zbog tog,da sam sam, napado bi ko horoz... ne valja jedna,druga peta,valjace deseta na vagu valja ne valja dok ne nadjes sta valja...
-
dječak sa šibicama
#69 Re: Ko je kome prvi prišao?
Pa macaburek_in_space wrote:Bez zajebancije sad, i zhenske ne znaju shta hoce od sebe.
- kakav nered
#70 Re: Ko je kome prvi prišao?
ne možeš znati...ali meni se nikad nije desilo da to frajer primi normalno...sumirprimus wrote:a kako znat jel normala il papak,ako ne pridjes,ovo vazi i za musko i za zensko,najgore bit sam...
...i puno je bolje biti sam nego u lošoj vezi...
-
sumirprimus
#71 Re: Ko je kome prvi prišao?
ma nisi ti naletila na kako treba insana...kakav nered wrote:ne možeš znati...ali meni se nikad nije desilo da to frajer primi normalno...sumirprimus wrote:a kako znat jel normala il papak,ako ne pridjes,ovo vazi i za musko i za zensko,najgore bit sam...
moras vise klizecih napravit....
- burek_in_space
#72 Re: Ko je kome prvi prišao?
Da izvinu dame, to je qrac od ovce, a ne macadječak sa šibicama wrote:
Pa maca
- kakav nered
#73 Re: Ko je kome prvi prišao?
hehehe istina... samo to je bilo nekad na faksu... sad gotovo da više ni ne izlazim... 30te me stigle hehehehesumirprimus wrote:ma nisi ti naletila na kako treba insana...kakav nered wrote:ne možeš znati...ali meni se nikad nije desilo da to frajer primi normalno...sumirprimus wrote:a kako znat jel normala il papak,ako ne pridjes,ovo vazi i za musko i za zensko,najgore bit sam...
moras vise klizecih napravit....
- Ady88
#74 Re: Ko je kome prvi prišao?
Ja sam danas imao slucaj na trolejbuskoj stanici kod dzamije KRALJ FAHD Bin Abdul Aziz Alsaud
djevojka crna, lijepa, visoka, a o osmijehu da ne pricam, mogao bih je danima nasmijavati i uzivati gledajuci, ukratko, idealna 90-60-90
Problem je sto nisam smio prici, ustvari neugodno bi mi bilo da me odbije ili nesto slicno a na stanici nismo sami, reko hoce kontati vidi manijaka po stanicama prilazi. Dode trolejbus, udem, a ona ostane na stanici, kako sam krenuo pogledam kroz prozor i vidim gleda me, gledam ja nju, gleda ona mene, gledamo se medusobno
Kontam u sebi, konju jedan da si prisao mozda bi bilo sta a ovako mozes samo nagadati sta bi bilo. Evo sad kuci tugujem i placem sta sam propustio
Nisam daba sve ovo napisao, zanima me kako bi reagovale i da li su vam prilazili po danu, dakle ovako stanica, market i slicno? Da li odmah pomislite on ovako svakoj prilazi itd.?
PS. ako kojim slucajem post procita djevojka sa stanice nek mi se javi na PM, volio bih da se gledamo malo duze

Problem je sto nisam smio prici, ustvari neugodno bi mi bilo da me odbije ili nesto slicno a na stanici nismo sami, reko hoce kontati vidi manijaka po stanicama prilazi. Dode trolejbus, udem, a ona ostane na stanici, kako sam krenuo pogledam kroz prozor i vidim gleda me, gledam ja nju, gleda ona mene, gledamo se medusobno
Nisam daba sve ovo napisao, zanima me kako bi reagovale i da li su vam prilazili po danu, dakle ovako stanica, market i slicno? Da li odmah pomislite on ovako svakoj prilazi itd.?
PS. ako kojim slucajem post procita djevojka sa stanice nek mi se javi na PM, volio bih da se gledamo malo duze
- hadzinicasa
#75 Re: Ko je kome prvi prišao?
aha, kako da ne - više njih. upravo pravim raspored kad kojeg gdje da ubacimGospoda Ministarka wrote:Reci ti nama @hadzinice, je li se to spremas pozvati nekoga na kafu?![]()