Novi BMW 3, osvježeni Audi A4 i C.klasa
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- Chemist
#51 Re: Novi BMW 3, osvježeni Audi A4 i C.klasa
Heh stari, kad imas para za phaetona koji kosta xxxxxx km, zasto ne bi imao para za S klasu koja kosta xxxxxx km puta 2...kralj je kralj, i tacka 
-
shin
#52 Re: Novi BMW 3, osvježeni Audi A4 i C.klasa
emko1234 wrote:pokretacu teme:nabijem na kurac i tebe i tvog druga iz djetinjstva..
a i ovog dole sto je napisao da audija kupuju ljudi koji nemaju para za bmw il mercedes..i nabijem vase znanje o autima na kurac,podrazumijeva se..i ovu pedersku stranicu ciji si nam link dao..
u potpisu:audi vozac i fan![]()
![]()
Boli jedle, i to pravo, pogotovo kada nemaju respekta za tvoju marku dalje od ilidze
Tebi ako auto cine ledice u farovima ili furanje da je quattro prvi pogon na sva cetri tocka (sto i nije istina), meni je stvarno zao
Prijavio bih moderaciji ovaj nacin diskusije, mada volim kada mi se uklopis u audi stereotip
Last edited by shin on 22/12/2011 23:55, edited 1 time in total.
-
lavic
#54 Re: Novi BMW 3, osvježeni Audi A4 i C.klasa
Zaista tesko je izabrati izmedju ova tri auta, sva su premium segment i zaista su razlike u nijansama.
Po meni tu samo razliku prave ko sta voli udobnost, luksuz/ Merc, sjajne motore, upravljivost,sport? BMW, ili kompromis izmedju Merca i BMW a to je Audi. U ovoj klasi moj izbor bi bio samo BMW, po mogucnosti sestak.
Po meni tu samo razliku prave ko sta voli udobnost, luksuz/ Merc, sjajne motore, upravljivost,sport? BMW, ili kompromis izmedju Merca i BMW a to je Audi. U ovoj klasi moj izbor bi bio samo BMW, po mogucnosti sestak.