Umro Kim Jong Il
-
electric
#51 Re: Umro Kim Jong Il
jedna budala manje;)
- AlienBiH
#52 Re: Umro Kim Jong Il
Nisu krivci depresivci, lude i psihopate,agnostic_front wrote:leo_ wrote:
Znamo kako je kome na cijeloj planeti, jer cim pogledamo CNN i BBC, znaci suprotno je od toga, i gotovo. I po defaultu, gdje god je americka noga krocila, tu je prije bila uzivancija, sad je jad i cemer.Kakva je ovo zamjena teza, krivi Ameri?
Balkan je ociti primjer.
Ne velikosrpski četalji i njihova megalomanija?
Što su rušili, pa sada nama nude lopate,
Krivi smo mi...
Nisu krivi sedativi što ih nisu sputali,
Sorry, matori,
Krivi smo mi, koji smo ćutali...
Srbi su nase komsije, i htjeli mi to ili ne, mi sa njima moramo zivjeti.
A ne sa tamo nekim amerom, ili ti kim jong sesnaestim...
Pokri se americkom zastavom, i ne huskaj, jer mi je jedan rat i previse.
sry za O.T.
- corxle
#53 Re: Umro Kim Jong Il
Moze li Kim Jong III biti nas predsjednik???
Ja bih nekako volijo
Ako ne ovaj II, bar da ostavimo ovog sto je u Mostaru??? Recemo mu: "Mali, nema ti kuci! Ostajes ovdje da nam vladas u svijetlom duhu tradicije tvojih predaka!"
Last edited by corxle on 19/12/2011 11:35, edited 2 times in total.
- irvinx1
#54 Re: Umro Kim Jong Il
Srbi, Hrvati i Ameri su moja braca. Sisajte ga pacenici

- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#55 Re: Umro Kim Jong Il
zapravo si htio reči "širenju demokratije iz ... "irvinx1 wrote:Nadam se da to otvara mjesta sirenju demokracije u tu izoliranu drzavu.
ipak je sj. koreja kolijevka demokratije a drug kim največi demokrata svih naroda i narodnosti svijeta
- AlienBiH
#56 Re: Umro Kim Jong Il
O.T.corxle wrote:
Ja bih nekako volijo
bojim se da ovaj narod drugacije i ne zna funkcionisat, nego pod jakom "dirigentskom" palicom.
- agnostic_front
#57 Re: Umro Kim Jong Il
Kakva je to bolan patetika.AlienBiH wrote: Nisu krivci depresivci, lude i psihopate,
Krivi smo mi...
Sorry, matori,
sry za O.T.
srbi su nase komsije, koji nisu imali problem da kolju nesrpsko i ubijaju djecu po gradovima. sad mi treba zarad ispravljanja odnosa (za sto uopste nismo odgovorni), da prihvatimo onu poznatu, ko nas bre zavadi.
AFERIM :smajli koji aplaudira:
-
El_comadante
#58 Re: Umro Kim Jong Il
sada je pitanje kakav je ovaj što doalzi psolije njega. da li je plaho lud i hoče li stisnuti gumb od nuklerke? da li može doći do rata za vlast izmedju braće? i mnogo toga upitanju ovih par dana dok se sve to nerijesi.
-
dezurni_ucenik
#59 Re: Umro Kim Jong Il
irvinx1 wrote:Nadam se da to otvara mjesta sirenju demokracije u tu izoliranu drzavu.
Mozes li zamisliti koji ce njih sok da pukne ako se otvore prema zapadu?Pitali su neku zenu sto je uspela pobjeci u Juznu Koreju.Kaze nikad nije cula za Coca Colu , Beatlese...
Bice zanimljivo gledati njihova prilagodjavanja.Naravno ako im dodje demokratija.
Evo koga zanima oficijelna web stranica Sj.Koreje.IMaju i turisticke ponude te slike "sretnih" turista iz Evrope koji su dosli da vide.
http://www.korea-dpr.com/
Sporije otvara.
- corxle
#60 Re: Umro Kim Jong Il
Ja bih nekako volijo
Ako ne ovaj III, bar da ostavimo ovog sto je u Mostaru??? Recemo mu: "Mali, nema ti kuci! Ostajes ovdje da nam vladas u svijetlom duhu tradicije tvojih predaka!"
Ja bih nekako volijo
Ako ne ovaj III, bar da ostavimo ovog sto je u Mostaru??? Recemo mu: "Mali, nema ti kuci! Ostajes ovdje da nam vladas u svijetlom duhu tradicije tvojih predaka!"
Last edited by corxle on 19/12/2011 11:39, edited 1 time in total.
- irvinx1
#61 Re: Umro Kim Jong Il
Hvala za link.CVIKERASH wrote:irvinx1 wrote:Nadam se da to otvara mjesta sirenju demokracije u tu izoliranu drzavu.
Mozes li zamisliti koji ce njih sok da pukne ako se otvore prema zapadu?Pitali su neku zenu sto je uspela pobjeci u Juznu Koreju.Kaze nikad nije cula za Coca Colu , Beatlese...
Bice zanimljivo gledati njihova prilagodjavanja.Naravno ako im dodje demokratija.
Evo koga zanima oficijelna web stranica Sj.Koreje.IMaju i turisticke ponude te slike "sretnih" turista iz Evrope koji su dosli da vide.
http://www.korea-dpr.com/
Sporije otvara.
Gledao sam dokumentarac. Skroz izolirana drzava, sve se kontrolise, svi rade za vodju i "dive mu se". To je postalo bolesno, gotovo kao u "Ekvilibrijumu" sa C. Balom...
- muha_sa
#62 Re: Umro Kim Jong Il
corxle wrote:Moze li Kim Jong III biti nas predsjednik???
Ja bih nekako volijo
Ako ne ovaj II, bar da ostavimo ovog sto je u Mostaru??? Recemo mu: "Mali, nema ti kuci! Ostajes ovdje da nam vladas u svijetlom duhu tradicije tvojih predaka!"
bježte ba
- spreca
#63 Re: Umro Kim Jong Il
Nemoze to tako...mi rjesavamo sudbinu BiH a ti bi da lopatasmuha_sa wrote:corxle wrote:Moze li Kim Jong III biti nas predsjednik???
Ja bih nekako volijo
Ako ne ovaj II, bar da ostavimo ovog sto je u Mostaru??? Recemo mu: "Mali, nema ti kuci! Ostajes ovdje da nam vladas u svijetlom duhu tradicije tvojih predaka!"![]()
![]()
bježte bazadržaste me a valja mi vani--i još snjeg lopatat
Last edited by spreca on 19/12/2011 11:45, edited 1 time in total.
- AlienBiH
#64 Re: Umro Kim Jong Il
Dobro, necemo ispravljat odnose, idemo ratovat. Zalosno...agnostic_front wrote:Kakva je to bolan patetika.AlienBiH wrote: Nisu krivci depresivci, lude i psihopate,
Krivi smo mi...
Sorry, matori,
sry za O.T.
srbi su nase komsije, koji nisu imali problem da kolju nesrpsko i ubijaju djecu po gradovima. sad mi treba zarad ispravljanja odnosa (za sto uopste nismo odgovorni), da prihvatimo onu poznatu, ko nas bre zavadi.
- star(i)mo
#65 Re: Umro Kim Jong Il
I ja bih voliJo.corxle wrote:Moze li Kim Jong III biti nas predsjednik???
Ja bih nekako volijo
Predlazem da prebacimo sve drzavne ustanove u Mostar da "mali" (ima ga mashala) moze lakse vladat'...
- spreca
#66 Re: Umro Kim Jong Il
E nemoze sve u Mostarstar(i)mo wrote:I ja bih voliJo.corxle wrote:Moze li Kim Jong III biti nas predsjednik???
Ja bih nekako volijo
Ako ne ovaj III, bar da ostavimo ovog sto je u Mostaru??? Recemo mu: "Mali, nema ti kuci! Ostajes ovdje da nam vladas u svijetlom duhu tradicije tvojih predaka!"![]()
Predlazem da prebacimo sve drzavne ustanove u Mostar da "mali" (ima ga mashala) moze lakse vladat'...
- star(i)mo
#67 Re: Umro Kim Jong Il
Nece bit' onda ni prvog a kamoli treceg...spreca wrote:E nemoze sve u Mostarstar(i)mo wrote:I ja bih voliJo.corxle wrote:Moze li Kim Jong III biti nas predsjednik???
Ja bih nekako volijo
Ako ne ovaj III, bar da ostavimo ovog sto je u Mostaru??? Recemo mu: "Mali, nema ti kuci! Ostajes ovdje da nam vladas u svijetlom duhu tradicije tvojih predaka!"![]()
Predlazem da prebacimo sve drzavne ustanove u Mostar da "mali" (ima ga mashala) moze lakse vladat'...nek sta osta ne i u Sa i Bl.....odmah hocete treci
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Last edited by star(i)mo on 19/12/2011 11:48, edited 1 time in total.
- irvinx1
#68 Re: Umro Kim Jong Il
"...Samo da rata ne bude, ludila medju ljudima..."AlienBiH wrote:Dobro, necemo ispravljat odnose, idemo ratovat. Zalosno...agnostic_front wrote:Kakva je to bolan patetika.AlienBiH wrote: Nisu krivci depresivci, lude i psihopate,
Krivi smo mi...
Sorry, matori,
sry za O.T.
"Gospodin" sa nickom punk benda je upravo izjavio jednu fasisticku generalizaciju: "srbi su nase komsije, koji nisu imali problem da kolju nesrpsko i ubijaju djecu po gradovima." Ocigledno covjek ima problem
- spreca
#69 Re: Umro Kim Jong Il
star(i)mo wrote: Nece bit' onda ni prvog a kamoli treceg...
- corxle
#70 Re: Umro Kim Jong Il
Ah, sto bi onda bila ugrozena sva 3 nacionalna interesa (citaj: licno finansijska). Nismo mi za demokratije... mi najbolje funkcionisemo pod cizmom.
Kime, bolan, dojdi vamoooooo!
- star(i)mo
#71 Re: Umro Kim Jong Il
Kim je vec medju nama ali nije konstitutivan.corxle wrote:Ah, sto bi onda bila ugrozena sva 3 nacionalna interesa (citaj: licno finansijska). Nismo mi za demokratije... mi najbolje funkcionisemo pod cizmom.
- 1gorstak
#72 Re: Umro Kim Jong Il
Spomenuo je velikosrbe a ne Srbe. Velikosrpstvo je politicka ideologija koja mora biti porazena, za dobrobit Srba, Hrvata, Bosnjaka i ostalih gradjana ove zemlje.AlienBiH wrote:Srbi su nase komsije, i htjeli mi to ili ne, mi sa njima moramo zivjeti.agnostic_front wrote:leo_ wrote:
Znamo kako je kome na cijeloj planeti, jer cim pogledamo CNN i BBC, znaci suprotno je od toga, i gotovo. I po defaultu, gdje god je americka noga krocila, tu je prije bila uzivancija, sad je jad i cemer.Kakva je ovo zamjena teza, krivi Ameri?
Balkan je ociti primjer.
Ne velikosrpski četalji i njihova megalomanija?
- corxle
#73 Re: Umro Kim Jong Il
zamolicemo sud u strazburu da i njega uvrsti u presudu po predmetu "Sejdic-Finci", tj. da bude "Sejdic-Finci-Kim mostarac" pa da nasi to moraju implementovati i onda imamo sanse da se kandiduje za predsjednika drzave. Dozivotnog .star(i)mo wrote:Kim je vec medju nama ali nije konstitutivan.corxle wrote:Ah, sto bi onda bila ugrozena sva 3 nacionalna interesa (citaj: licno finansijska). Nismo mi za demokratije... mi najbolje funkcionisemo pod cizmom.
- star(i)mo
#74 Re: Umro Kim Jong Il
Vi Ameri ste meni zakon. Ali svi...irvinx1 wrote:Nadam se da to otvara mjesta sirenju demokracije u tu izoliranu drzavu.
Jos ako im vi budete "sirili" demokratiju, blago se njima.
- amrica
#75 Re: Umro Kim Jong Il
imaju iste trajvane k'o sarajevske